Mäklare Sef Rashid

Sef Rashid

Om mig

Människor och försäljning har alltid varit ett naturligt, genuint intresse för Sef. Långsiktighet samt att alltid göra det lilla extra för kunderna är nyckeln för framgång. Med Sef kommer du att vara i goda händer, han är en person som aldrig kommer med ursäkter och försöker alltid hitta lösningar och förbättringar för en lyckad affär. Han är väldigt målmedveten och gör alltid sitt bästa. Ambitiös är ordet som beskriver honom bäst. Sef har studerat på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timotejvägen 2, Hallunda, Botkyrka kommun

Timotejvägen 2

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Bjurfors Botkyrka
1 550 000 kr
44,5 m²
2 rum
4 211 kr/mån
34 831 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2:a, perfekt belägen i Hallunda. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern stil, nyrenoverade ytor och en underbar utomhusmiljö. Med en yta på 44,5 kvm² är denna lägenhet välplanerad och utnyttjar varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Här finner du ett rymligt sovrum som ger en lugn och avkopplande atmosfär för en god natts sömn. Lägenheten har genomgått en nylig renovering och presenterar sig nu med stilrena och moderna detaljer. Allt från golv till tak är omsorgsfullt uppdaterat för att skapa en fräsch och inbjudande atmosfär. En av höjdpunkterna i denna bostad är den stora, underbara inglasade uteplatsen. Här kan du njuta av utomhuslivet året runt och skapa en extra förlängning av ditt boende. Oavsett om du vill njuta av morgonkaffet eller bjuda in vänner för en trevlig middag, ger den inglasade uteplatsen en fantastisk möjlighet att njuta av frisk luft och naturligt ljus. Bostaden har ett utmärkt läge med närhet till bekvämligheter och goda kommunikationer. Här har du tillgång till närliggande butiker, restauranger och grönområden för avkoppling och rekreation. Denna nyrenoverade 2:a med en fantastisk inglasad uteplats är det perfekta valet för dig som söker ett stilfullt och bekvämt boende. Missa inte chansen att äga denna pärla! Kontakta oss idag för att boka visning och uppleva allt detta hem har att erbjuda. Välkommen till din framtida oas för bekvämt och stilfullt boende i Hallunda! Kontakta mäklaren för mer information! Sef Rashid - Fastighetsmäklare - Bjurfors 073-262 06 78!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun

Tingstorget 1

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Bjurfors Botkyrka
1 495 000 kr
36 m²
2 rum
vån 3/8
3 195 kr/mån
41 528 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska, välplanerade och moderna 2:a på tredje våningen i huset. Du som boende möts av ett fantastiskt ljusinsläpp som lyser upp bostaden och skapar en uppiggande känsla. Med en naturskön utsikt från balkongen blir det svårt att inte känna harmoni. Detta boende är perfekt för dig som söker ett praktiskt samt stilrent boende i ett fräscht och trivsamt område. Med endast några få steg från bostaden finner du tunnelbanan som tar dig direkt till Stockholms innerstad på drygt 30 minuter. Kök och allrum i öppen social planlösning, ett helkaklat badrum i modern standard samt en balkong med gott om plats för möblemang. I denna bostad så finns det tillägg i form av hyllsystem i garderober samt skjutdörrar med spegel i hallen. Detta är det perfekta förstaboendet, goda sociala ytor samt bra planering ger dig en luftig lägenhet med väl disponerade kvadratmeter. Trevlig och rymlig balkong med fri utsikt samt plats för möblemang där kaffet kan avnjutas i eftermiddagssolen! Området består av 700 nyproducerade bostadsrätter på Tingstorget intill Alby tunnelbanestation. Läget är eftertraktat och ni bor här i ett lugnt och barnvänligt område. Inom promenadavstånd finns grönområden, badplatser, förskolor och skola. Kommunaktionerna är goda med tunnelbana som tar dig till slussen på ca 29 minuter och det finns även flertal busslinjer. I Alby centrum finns livsmedelsaffär, apotek och caféer. Alldeles intill Alby Centrum finns även Ica Maxi, Biltema och Bauhaus. Större shoppingcenter finns i Kungens kurva med Heron city, Ikea och Skärholmens centrums breda shoppingutbud. Kontakta mäklaren för mer information! Sef Rashid - Fastighetsmäklare - Bjurfors

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2