Mäklare Malin Bogdanoff

Malin Bogdanoff

Om mig

Malin har varit verksam i fastighetsbranschen sedan 2012 och har sedan dess bygga upp ett stort kontaktnät. Hennes engagemang, drivkraft och viljan att alltid ha nöjda kunder har blivit hennes signum. Malin upplevs genuin, positiv och professionell, vilket också återspeglas i hennes affärer. Där trygghet och högt slutpris är definitivt huvudfokus. Anlitar du henne får du en driven mäklare med mycket kunskap.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Hökhult 2, null, Jönköpings kommun

Stora Hökhult 2

Villa
Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

4 995 000 kr

218 m²

9 rum

På Stora Hökhult 2 bor du vackert och kan förverkliga drömmen om livet på landet. Just nu håller denna vackra fastighet med ett helt nybyggt hus på att styckas av till en egen fastighet. Utsikten är vidsträckt i alla väderstreck över åkrar, betesmark, horisont och mot skogsbryn där skogens djur ofta kan skymtas. Huset byggdes 2022 och har allt som man kan önska sig av ett modernt hus på landet. Här finns gott om plats för hela familjen, vältilltagna ytor och stilrena materialval. Huset är över 200 kvadratmeter och disponerar sex sovrum, två badrum, separat tvättstuga samt samt sällskapsytor på över 90 kvadrat fördelat på båda våningsplanen. Sammanfattningsvis ett fantastiskt bostadshus, där dessutom ägaren har djupborrat för vattenbrunn 2020 och anlagt ny trekammarbrunn med infiltration 2022. Sammantaget ett gediget hus med mycket hög standard och med ett fint läge på landet! Fastigheten håller på att styckas av från huvudfastigheten Stora Hökhult 2:2. Ärendet hanteras nu hos Lantmäteriet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Stora Hökhult 1, null, Jönköpings kommun

Stora Hökhult 1

Villa
Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

5 500 000 kr

174 m²

7 rum

Nu kan äntligen drömmen om en hästgård på landet bli sann! Endast 30 minuter från Jönköping finner vi denna fina hästgård. På Stora Hökhult 1 bor du vackert och kan förverkliga drömmen om livet på landet. Gården erbjuder många möjligheter som odling, djurhållning eller att utveckla olika affärsverksamheter och möjlighet till hästgård är ett naturligt val. Detta är verkligen en gård som måste upplevas på plats. En del av fastigheten håller på att styckas av från huvudfastigheten Stora Hökhult 2:2. Ärendet hanteras nu hos Lantmäteriet. På fastigheten kommer det att finnas ett boningshus från 1926 boningshus i mycket bra skick och välbevarade ekonomibyggnader. Ekonomibyggnaderna består av ett ljust och fräsch stall om cirka 487 kvadratmeter med plats för 9 boxar, höskulle, verkstadsbyggnad/maskinhall med billyft samt ladugård. Utsikten är vidsträckt i alla väderstreck över åkrar, betesmark, horisont och mot skogsbryn där skogens djur ofta kan skymtas. Här finns gott om betesmark i varje väderstreck, vilket gör gården till ett optimalt val för den som håller på med hästhållning. Huset som byggdes 1926 är i väldigt gott skick och har genomgått många större renoveringar de senaste åren. Såsom till exempel nytt tak, nytt värmesystem, nytt kök samt ommålning av fasaden. Det äldre huset rymmer fem sovrum och stora sällskapsytor i form av matsal och vardagsrum. Sammanfattningsvis ett välskötta bostadshus, där dessutom ägaren har djupborrat för vattenbrunn 2020 och anlagt ny trekammarbrunn med infiltration 2022. Sammantaget en gård med mycket hög standard och med möjlighet att utveckla efter eget tyckte och smak! En del av fastigheten håller på att styckas av från huvudfastigheten Stora Hökhult 2:2. Ärendet hanteras nu hos Lantmäteriet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Barnarpsgatan 86C, Torpa - Söder, Jönköpings kommun

Barnarpsgatan 86C

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 495 000 kr

75 m²

3.5 rum

4 056 kr/mån
33 267 kr/m²

Vid dryga sjuttioårs ålder brukar man ha hunnit få sig ett par rynkor, lite krämpor och andra åldersrelaterade problem. Men inte denna fyrtiotalisten, den är till och med betydligt finare nu än när den en gång såg dagens ljus. Det här är en trerummare som på alla sätt och vis känns som ett hem ska göra. Den härliga atmosfären hänger bland annat ihop med takhöjden och att ljusets strålar studsar från fönster i söder, öster och väster. Den smarta planeringen av bostadens kvadratmeter gör att den faktiskt känns betydligt större än sina sjuttiofem kvadrat. De två sovrummen, vardagsrummet, kontor/matplats, köket och badrummet samspelar på ett harmoniskt sätt. Mitt i stoltserar den smarta matsalen som med fördel även kan användas som ett arbetsrum eller med lite fantasi kanske även en barnkammare. Närvarande är även två balkonger, en i väst och en i öst. Båda härliga på sitt sätt, den ena inglasad och den andra soldränkt. Äldre bostäder erbjuder oftast bättre möjligheter till förvaring och det här är inget undantag, stuvutrymme finns i både hallen och i ett av sovrummen dessutom finns ett rejält tilltaget förråd att tillgå på vinden samt en matkällare på källarplanet. Lägenheten har förbättrats och renoverats senaste året. Bland annat har köket bytts ut och ersatts med material och färger som känns ljusa och trevliga. Hela bostaden har målats om och de flesta golven är helt nya och den vackra parketten i vardagsrummet har slipats. Det är just kombinationen av det ljusa och det ursprungliga som gör lägenheten så charmig och tilltalande. Tillsammans med den förmånliga avgiften där såväl Internet som tv och telefoni ingår. Från Barnarpsgatan tar det cirka tio minuter att promenera ner till stan, halva tiden till högskolan och har du riktigt med spring i benen så kan jag tipsa om en tur runt Munksjön. I närområdet finns flera restauranger och små fik. Blir du sugen på att laga maten själv så finns en välsorterad mataffär alltid inom räckhåll. Ett perfekt boende för de som kommer från villa och villa ha en rymlig bostad, kompisarna som vill dela boende när de ska börja plugga eller dem som planerar för familjeliv och behöver en större lägenhet. Varmt välkomna till Barnarpsgatan 86C!

  • Balkong
Kettilstorpsgatan 18C, Kättilstorp, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Kettilstorpsgatan 18C

Villa
Kättilstorp, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 795 000 kr

81 m²

4 rum

467 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga villa i barnvänligt villaområde och med närhet till allt som gör det stressiga vardagspusslet så mycket lättare. På Kettilstorpsgatan bor man på en attraktiv gata och i ett hus är anpassat för ett optimalt familjeliv. Perfekt såväl för dem som ska sätta bo för första gången eller för de som vill flytta ifrån ett stort hus i flera plan till ett mindre boende i ett plan. Huset är väl omhändertaget och har haft samma ägare sedan det byggdes 1961. Här finns möjlighet att förädla bostaden efter eget tycke och smak och omvandla planlösning efter sina egna behov. Idag erbjuder huset tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. Utomhusmiljön är barnvänlig, tomtens sköna hörnläge innebär många optimala soltimmar. Lättskött trädgård som bjuder in till lek och umgänge. Ytterligare fördelar med huset är garaget, den nya fjärrvärmen och närheten till såväl stan som ut på motorvägarna omkring. Huset är beläget i omtyckta kvarter med närhet till såväl natur, golfbana, bra kommunikation samt staden. Detta hus kan inte beskrivas på annat sett än ett optimalt boende för hela familjen, beläget i härliga omgivningar som tillsammans skapar en trygghetens plats. Lättskött trädgård och husets läge på hörnet gör att man har solen som ständig följeslagare, vilket är få förunnat. Bor man såhär, vill man bo kvar tills livssituationen kräver. I närområdet finns en av stans äldsta golfbanor och såväl Ljungarumsskolan som Gräshagsskolan. Det finns härliga strövområden och även matbutik på gångavstånd. Varmt välkomna till Kettilstorpsgatan 18C!

Söderåsvägen 24, Norrahammar, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Söderåsvägen 24

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 995 000 kr

110 m²

6 rum

1 014 m² tomt

Vi har nöjet att presentera Söderåsvägen 24, en charmör belägen på höjden på åsen med fokus på funktion & stil där det mesta är up-to-date. Här kombineras en fulländad planering av husets ytor med en rejäl dos funktionalitet och ni som väljer att bosätta er här kommer få tid över till annat, helt klart. Utifrån är huset vackert att titta på och interiört är många rum renoverade. Huset genomsyras av funktion och bekvämlighet och exteriört har man en egen liten oas, då hela baksidan är insynsskyddad. Man märker fort att det är planerat för såväl er med barn som för er som planerar för framtiden. Husets kvadratmeter är fördelade över tre plan. På entréplan finner vi ett fantastiskt kök som på ett lagom öppet sätt samspelar med matplats och vardagsrum, gästtoalett samt en rymlig entré med golvvärme. En trapp upp på andra våningen lite mer avskilt finns bostadens tre sovrum, ett praktiskt allrum och ett badrum. Som inte detta vore nog finns även en källare med ett stort rum som kan disponeras som allrum eller sovrum, en rymlig tvättstuga, bastu samt förvaringsmöjligheter tillgängligt i stort som smått. Huset sitter sammansvetsat med det stora garaget som rymmer ett fordon, några cyklar, verktygslådor och annat skrot som alltid behöver någonstans att förvaras. Utanför garaget finns en trevligt garageuppfart med plats först minst två bilar. Utemiljön är inte dum den heller. Exteriören är en sagolik konstruktion planerad för maximalt solintag såväl som ändamålsenlig i sin lättskötthet. Det stora inglasade uterummet är belaget på husets gavel och nås via bostadens vardagsrum och matsal. Vill man följa solen strålar finns det gott om plats på det stora soldäcket som löper längs huset. Här kan man njuta av en härlig bok, under tiden som man håller koll på ungarna som stojar och stimmar på gräsmattan. Trädgården är uppdelat i två etapper, en i samma nivå av huset samt en lite nedanför på baksidan. Ytan som ligger lite nedanför är perfekt som till exempel fotbollsplan för kvarterets alla ungar. Norrahammar erbjuder goda kommunikationsmöjligheter av linjebussar såväl som tåg. Naturen kring bostaden kantas av skog och grönområden där det i omgivningarna finns skid- och motionsspår, ishall, ridklubb och fotbollsplaner. Idrottsföreningarna är många såväl som utbudet av grillplatser och naturområden är stort. I närheten finns även populära Åsasjön som är smockad med badsugna under varma sommardagar. Här finns även en nybyggd förskola och grundskola upp till skolår 9. I Norrahammar centrum hittar du affärer, apotek, pizzeria/restaurang och berömt bageri i Taberg med färska frallor till helgens alla frukostar. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för familjen att utökas, växa och åldras i. Med många rum är valmöjligheterna stora och ytorna många, såväl ute som inne för lek och glädjedans. Omgiven av natur och beläget i omtyckta kvarter kan detta hus inte beskrivas på annat sätt än ett optimalt boende för familjen. Ett ytterst välskött hus, där många större renoveringar är gjorda samt med en trevlig insynsskyddad baksida och dessutom med solen som följeslagare är få förunnat. Varmt välkommen!

Visar alla 5