Mäklare Linn Löfwendahl

Linn Löfwendahl

Om mig

Omtanke, trygghet och handlingskraft. Tre ord som präglar Linns arbete som fastighetsmäklare för att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Med erfarenhet av mäklarbranschen och fördelen av att vara född och uppvuxen i närområdet har Linn ett mycket gott kontaktnät och lokalkännedom. Med dessa kvalifikationer i kombination med Bjurfors starka varumärke går Linn in helhjärtat i varje bostadsaffär med en övertygelse om att överträffa kundens förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun, bild 2
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun, bild 3

Bäckängsvägen 23B

Lägenhet
Sätila, Marks kommun
Bjurfors Härryda
2 595 000 kr
121 m²
5 rum
vån 2
6 525 kr/mån
21 446 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma bostadsrättsradhus som sträcker ut sina 121 kvadratmeter över fem rum och kök. Hemmet erbjuder hela familjen utrymme att växa och trivas, med en noggrant genomtänkt balans mellan gemensamma ytor och privatliv. Det finns två badrum som är elegant designade med ett tidlöst val av kakel och klinker. Ett av badrummen är utrustat med dusch, perfekt för snabba morgonrutiner, medan det andra har ett badkar för avkopplande stunder. En rymlig tvättstuga underlättar vardagens sysslor och gör vardagens bestyr enklare. Köket, fint designat med ljus inredning, flyter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning som främjar gemenskap och umgänge. Stora fönster släpper in rikligt med ljus vilket ger hemmet en välkomnande atmosfär. Bostadsrätten färdigställdes 2017 vilket innebär att ni kan njuta av ett lättskött hem många år framöver. Denna bostad erbjuder allt man kan önska sig i form av komfort, funktionalitet och modern interiör. Området är familjevänligt och lugnt, vilket gör det till en idealisk plats för både barnfamiljer och de som söker ett tyst tillflyktsort. En härlig lekplats finns i området där barnen kan hålla sig sysselsatta. Här finns även två attraktiva badstränder i nära anslutning till bostadsområdet, vilket ger möjlighet att njuta av soliga dagar vid vattnet. Den närmaste stranden, Flohult, ligger bara några minuters promenad från huset. Denna mindre sandstrand erbjuder en intim och avkopplande atmosfär. Den större stranden, Sätila Sand, är en omtyckt destination med sin generösa yta av fin sand. I närheten finns alla nödvändiga bekvämligheter för ett bekvämt vardagsliv. Här hittar du matbutik för dagens inköp, vårdcentral och apotek för eventuella medicinska behov samt restaurang för de dagar då du vill låta någon annan ta hand om matlagningen. Det finns även skola och förskola i närheten vilket gör läget ypperligt för barnfamiljer. Området består av bostadsrättsradhus samt fristående villor vilket bidrar till en varierad och ytterst trivsam boendemiljö. Detta idylliska område erbjuder charmiga hem och lugna gator där man kan känna sig trygg och välkommen. Här har du allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du bor nära naturen med dess skönhet och fridfullhet! Varmt välkomna att höra av er om intresse finns! Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Åkannavägen 69, Mölnlycke-Orrekullen, Härryda kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 17:30

Åkannavägen 69

Lägenhet
Mölnlycke-Orrekullen, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
4 350 000 kr
110 m²
5 rum
6 566 kr/mån
39 545 kr/m²

Attraktivt kedjehus i lugn omgivning med två tillhörande uteplatser i utmärkt väderstreck. Här finns tillgång till bra förråd med goda förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör carport och p-plats i direkt anslutning. Bostaden är väldisponerad i sin helhet med fyra stora sovrum på ovanvåningen. Badrummen som sådana är väl utplacerade och har dusch respektive badkar. Hela bottenvåningen är försedd med golvvärme vilken ger en jämn och behaglig värme. Gott om förvaringsutrymmen erbjuds i bostaden i form av klädkammare och flertalet garderober. Här bor ni i en praktisk miljö där enkelhet är ett faktum. Här bor man lugnt och barnvänligt på återvändsgata angränsande till grönområde och med gångavstånd till Ötjärn med tillhörande badplats. Här kombineras det bästa av två världar. Här bor du i anslutning till en skön och trivsam natur samtidigt som du har all nödvändig service endast ett par minuters cykelfärd bort. I Mölnlycke centrum finner du flera matbutiker, apotek, optiker, systembolag, restauranger, blomsteraffärer, fik och numera även ett surdegsbageri mm. På somrarna kan familjen tillbringa dagarna vid sjöarnas badplatser och när temperaturen sjunker tillräckligt mycket kan du snöra på dig skridskorna tillsammans med barn och vänner. I närheten finns skola, förskolor, livsmedelsaffärer samt kommunikation i form av X4 som tar er raka vägen till Korsvägen på 25 minuter. Huset ligger även endast några minuters promenad till fina elljusspår för avkopplande promenader, löpning och skidåkning inramat av skog och sjöar. Vid Finnsjön finner ni grillplats och utomhusgym. För den hurtige finns även en längre runda runt Finnsjön samt att det finns flertalet cykelstigar i skogarna. För barnen finns det flera lekplatser att välja på i närområdet, varav den närmsta ligger längs med gatan som ägs av föreningen. Ett perfekt och bekvämt boende med närhet till det mesta!

  • Plus
  • Uteplats
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun, bild 2
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun, bild 3

Ankares Väg 5

Lägenhet
Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
3 795 000 kr
102,1 m²
4 rum
7 758 kr/mån
37 169 kr/m²

I den nedre delen av Båtmanstorpet hittar du detta charmiga radhus med ett attraktivt gavelläge, vilket erbjuder utmärkta solmöjligheter. Här finns en generös trätrall där grillkvällar kan avnjutas i goda vänners lag, och läget är unikt tack vare den stora trädgårdsdelen på husets sida. Radhuset rymmer tre ljusa sovrum med behaglig färgsättning, fördelade på två plan med sociala sällskapsytor. Köket är fräscht och ligger i direkt anslutning till det generösa vardagsrummet, som har utgång till uteplatsen. Bostaden kännetecknas av moderna ytskikt genom båda planen, vilket ger en samtida känsla. Detta är ett bekvämt och trivsamt boende i ett familjärt område, med närhet till både skolor och kommunikationer. Föreningen erbjuder en generös tvättstuga i området samt övernattningslägenhet och bastu, vilket ligger i direkt anslutning till bostaden. Bara en kort promenad bort ligger Fridaskolan som även har grundskola och gymnasieskola, Båtmansskolan som gränsar till området är en 6-9-skola. Området är grönskande och erbjuder gångavstånd till naturen, samtidigt som det ligger nära Mölnlyckes knutpunkt. Här finns all service som man kan förvänta sig av ett levande centrum, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger och gym bland mycket annat. Välkommen till ett hem där komfort möter bekvämlighet i en harmonisk kombination!

  • Premium
  • Uteplats
Tullebo gårdsväg 12A, null, Härryda kommun
  • Budgivning pågår

Tullebo gårdsväg 12A

Villa
Härryda kommun
Bjurfors Härryda
4 750 000 kr
138 + 35 m²
6 rum
1 310 m² tomt

Varmt välkomna till Tullebo Gårdsväg 12A! Välkommen till denna nybyggda 1-plansvilla från Mjöbäcksvillan, med garage på 34,6 kvm i charmiga Hindås, beläget endast 300 m från Östra Nedsjön! Detta är ett modernt, stilrent och energieffektivt hem som erbjuder omedelbar tillgång till naturen. Med möjlighet att flytta in direkt kan du börja njuta av ditt nya hem redan till våren och den kommande sommaren. Här erbjuds du en kort promenad till bad i Östra Nedsjön - en perfekt aktivitet för hela familjen under de varma sommarmånaderna. Här finns även servitut för fastigheten att nyttja båtplats. Huset självt är skickligt designat med kök och vardagsrum placerade mitt i huset, vilket skapar härliga sociala sällskapsytor. Denna smarta layout delar upp huset i två praktiska avdelningar. På ena sidan av huset hittar vi master bedroom med walk-in closet samt ett privat badrum – en lyxig detalj för föräldrarna. I den andra delen av huset finns tre sovrum, vardagsrum/allrum, klädkammare samt ytterligare ett stilrent badrum - perfekt för barnen eller gäster. Vardagsrummet är rymligt med stora fönsterpartier som sprider ett fint ljus i hemmet och har en glasad dörr ut mot altanen längs med husets långsida och ena kortsidan ut mot skogen. Altanen är utrustad med nedfälld ledbelysning som skapar en mysig atmosfär på kvällen. Huset omringas av en lättskött trädgård som gränsar mot skogen, vilket ger en lugn och harmonisk omgivning. För den bilägande finns ett garage med klinkergolv och spotlights i taket, vilket inte bara är praktiskt utan också mycket snyggt! Som pricken över i:et är detta nyproducerade hus skattebefriade de 15 första åren - en stor ekonomisk fördel. Hindås är ett område som erbjuder både närhet till natur och vatten, men också till service och kommunikationer. Här hittar du bland annat livsmedelsbutiker, restauranger samt goda buss- och tågförbindelser. Denna villa har allt du kan önska dig från ett modernt hem - stilren design, praktisk layout, naturnära läge och stora sociala ytor för umgänge med familj och vänner. Dessutom erbjuds du en ekonomisk fördel med 15 års skattebefrielse. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Plus
  • Nyproduktion
Vällbäcksvägen 2, Mölnlycke-Pixbo, Härryda kommun
  • Tis 26 mar kl 17:00

Vällbäcksvägen 2

Lägenhet
Mölnlycke-Pixbo, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
5 989 kr/mån
37 821 kr/m²

Välkommen till denna väl tilltagna trea om 78 kvm, med ljusinsläpp från tre väderstreck. Här bor man med natursköna omgivningar med kort promenadavstånd till både Vällsjön och Rådasjön med dess natursköna och vackra omgivningar. Byggnaden är byggd med ett modernt formspråk som tillsammans med de goda materialvalen bidrar till ett bekvämt och modernt boende. Bostaden är fördelad på tre rum och kök varav två sovrum. En modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till en luftig och rymlig känsla. Ett stilrent och fräscht helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. De genomtänkta materialvalen tillsammans med den stora och härliga hörnbalkongen skapar tillsammans ett boende att trivas i. Här finns också bekvämligheter som hiss och garage i källaren där hissen går hela vägen. Förråd samt cykelparkering finns även det i källaren. Här bor man i ett bekvämt boende med endast femton minuter med bil till centrala Göteborg. Det är dessutom nära till bussen, skola och förskolor. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller anmäla ditt intresse för visning. Inga aviserade visningstider - anmälan till mäklaren krävs för visningstid.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grönkullavägen 3A, Landvetter - Önneröd, Härryda kommun

Grönkullavägen 3A

Villa
Landvetter - Önneröd, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
957 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i det attraktiva området Önneröd i Landvetter! Med en total boyta på 47 välplanerade kvm, erbjuder detta hem ljusa och trivsamma ytor som genomsyrar hela bostaden. Detta är ett hus där renoveringar har skett med omsorg och känsla för att behålla dess charm. Möjlighet finns också att bygga till ett sovrum om max 15 kvm utan bygglov enligt Attefallsreglerna. Detaljplanen tillåter att högst 25% av tomtytan får bebyggas. Största tillåtna byggnadsarea för garage och uthus är 50 kvm. Här finner du ett mysigt sovrum, ett vardagsrum och ett kök med genomgående ljusa ytskikt. Bostaden har genomgått flera renoveringar vilket ger en fräsch och modern inredning. Den öppna planlösningen skapar luftiga sällskapsytor där du kan umgås och njuta av den trevliga atmosfären. Köket och badrummet har nyligen renoverats i modern stil, vilket ger en samtida touch till bostaden. En effektiv kamin finns också installerad som värmer upp hela huset, vilket även bidrar till en mysig atmosfär under de mörkare månaderna på året. För den som drömmer om att bygga ut sitt eget hem finns det möjlighet att bygga till ett sovrum på upp till 15 kvm utan bygglov, enligt Attefallsreglerna. I källaren finner vi tvättmöjligheter, en ytterligare dusch samt goda förvaringsutrymmen. Tomten är grönskande, med berg i dagen och flera mysiga uteplatser under tak där du kan njuta av avkopplande stunder eller umgås med familj och vänner. De gröna gräsmattorna erbjuder gott om plats för lek och socialt umgänge. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata med en gångväg som leder ner till Önnerödsskolan, vilket gör det idealiskt för barnfamiljer eller de som söker lugnet nära naturen. Utöver huvudbyggnaden finns även en äldre gäststuga med förråd samt ett kallförråd. Flertalet parkeringsplatser finns även på vägen in till fastigheten, vilket gör det bekvämt för både boende och besökare. Denna villa är inte bara ett hem utan också en plats för gemenskap och avkoppling i hjärtat av Landvetter. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Visar alla 6