Mäklare Joakim Ohlsson

Joakim Ohlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oskarslundsbacken 28, vån 5, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Oskarslundsbacken 28, vån 5, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Oskarslundsbacken 28, vån 5, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Oskarslundsbacken 28, vån 5

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
3 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/6
4 055 kr/mån
78 333 kr/m²

Här finns möjlighet att bli först att flytta in i denna splitternya 2:a! Denna trivsamma tvårumslägenhet är belägen i ett högt söderläge och erbjuder många soltimmar samt härligt ljusinsläpp. Här på våning 5 med lugnt läge mot gården ger balkongen en lugn oas att koppla av på i solen. Denna bostad är smakfullt inredd med genomtänkt och modern design. Takbelysningen i alla rum styrs med tryckknappsdimmer för att kunna skapa trivsam belysning i bostaden. Väggarna och taken är målade i vitt och den ljusa atmosfären förstärks av vitlaserad ekparkett som kontrasterar elegant mot fönsterbänkar i grå natursten. Till lägenheten hör även ett förråd i källaren för extra förvaring. Denna bostad säljs på ritning och det finns därför ingen möjlighet till visningar. Inflyttningsklar 13/8 2024. Se dokument inredningsval för ytterligare information kring alla materialval. Genom föreningen finns möjlighet att hyra parkering i garage, även laddplatser. Föreningen har en trivsam innergård, cykelförråd och återvinningsrum. Använd följande länk för att komma till JM:s projektsida med bilder och information om husen: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/liljeholmskajen/sjoviksglantan/ Lugnt och attraktivt läge där ni lever i en unik boendemiljö med närhet till grönskande parker, strandpromenad, båtbryggor och sjökrogar. Ett stenkast bort finner ni Liljeholmskajens bad- och solbryggor. Fullt serviceutbud i form av matbutiker, restauranger, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym, allt finns runt hörnet. Inom kort kommer det även öppna en takrestaurang och cocktailbar med 360 graders utsikt över Stockholm, restaurangen kommer ligga belägen högst upp i Kajplats 6 som är Liljeholmskajens högsta hus med sina 26 våningar. 10 minuters promenad bort ligger Liljeholmstorget Galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tvärbana och tunnelbana på promenadavstånd och pendeltåget når ni genom hissen till Årstabron. Promenadavstånd till Södermalm och till city cyklar ni utan problem.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Marieviksgatan 38, vån 6, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:30

Marieviksgatan 38, vån 6

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
4 595 000 kr
64 m²
3 rum
vån 6
3 307 kr/mån
71 797 kr/m²

Accepterat pris! Optimalt planerad trea om 64 kvm med stilrena materialval och hög modern standard. Gångavstånd till badbryggorna vid Liljeholmskajen, restaurangerna vid Sjövikstorget och utbudet av butiker samt goda kommunikationer vid Liljeholmstorget. Balkongen är belägen i ett högt och fritt läge där ni kan njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen. Bostaden erbjuder en yteffektiv planlösning med ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Stilrent kök med goda arbetsytor och gott om plats för förvaring bakom vita luckor. Två sovrum varav det ena med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Modernt helkaklat badrum med golvvärme, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns alla bekvämligheter med garage som nås direkt med hiss för 1000kr/mån, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, hobbyrum samt en stor och trevlig innergård. Attraktivt läge där ni lever i en unik boendemiljö med närhet till grönskande parker, strandpromenad, båtbryggor och sjökrogar. Ett stenkast bort finner ni Liljeholmskajens bad- och solbryggor och ännu närmare kommer ni ha till den nya kajen som håller på att byggas om med utomhusbassänger och trevliga bryggor. Fullt serviceutbud i form av matbutiker, restauranger, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym, allt finns runt hörnet. Inom kort kommer det även öppna en takrestaurang och cocktailbar med 360 graders utsikt över Stockholm, restaurangen kommer ligga belägen högst upp i Kajplats 6 som är Liljeholmskajens högsta hus med sina 26 våningar. Några minuters promenad bort ligger Liljeholmstorgets Galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tvärbana och tunnelbana på promenadavstånd och pendeltåget når ni genom hissen till Årstabron. Promenadavstånd till Södermalm och till city cyklar ni utan problem.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sjöviksvägen 144, vån 9, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Sjöviksvägen 144, vån 9

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
6 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 9/15
5 614 kr/mån
81 337 kr/m²

Bostaden har ett fritt och insynsskyddat läge med en solig terrass som bjuder på härlig sjöutsikt. Lägenheten präglas av stora öppna sociala ytor. Stilrent kök med öppen planlösning till det rymliga vardagsrummet. Det finns även en separat matplats i anslutning till kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når ni den stora terrassen om 21 kvm med eftermiddag och kvällssol. Terrassen rymmer större utemöbler så som både matplats och loungehörna. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i bostadens två klädkammare samt garderober. Rymligt helkaklat badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden nyttjas ett vindsförråd. Föreningen har en gemensam takterrass som vetter ut mot vattnet. Från den nionde våningen har man direkt tillgång mot berget och vidare till Årstabroarna där ni snabbt kan promenera eller cykla till Södermalm. Härifrån når ni även med en kort promenad Årstabergs pendeltåg som tar er snabbt in till stan samt även tvärbanan. Här bor ni i ett lugnt och attraktivt läge vid Liljeholmskajen med närhet till såväl Stockholms innerstad som grönskande parker, strandpromenad, båtbryggor och sjökrogar. Strax utanför porten finner ni bad- och solbryggor. Fullt serviceutbud i form av matbutiker, restauranger, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym, allt finns runt hörnet. Inom kort kommer det även öppna en takrestaurang och cocktailbar med 360 graders utsikt över Stockholm, restaurangen kommer ligga belägen högst upp i Kajplats 6 som är Liljeholmskajens högsta hus med sina 26 våningar. 10 minuters promenad bort ligger Liljeholmstorget Galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tvärbana och tunnelbana på promenadavstånd och pendeltåget når ni genom hissen till Årstabron.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sturehillsvägen 7, 6 tr, Liljeholmskajen - Årstaberg, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:30

Sturehillsvägen 7, 6 tr

Lägenhet
Liljeholmskajen - Årstaberg, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
3 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 6/6
3 087 kr/mån
73 222 kr/m²

Välkommen till denna synnerligen väldisponerade 2:a högst upp i huset! Bostaden är belägen i mysiga kvarter som ligger nära såväl stan som natur och vatten. Här bor ni med ett underbart lugn och grönskande omgivningar runt husen. Bostaden erbjuder hög modern standard och stilrena materialval. Här möts ni av lättmöblerade och goda sociala ytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den fantastiska balkongen om ca 14 kvm med eftermiddag-/kvällssol där ni har gott om plats för stora middagar och umgänge med familj och vänner. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg. Väl tilltaget och stilrent badrum med badkar och tvättmaskin. På golvet ligger fint ekparkettgolv. Till bostaden nyttjas ett källarförråd. Perfekt boende för såväl singel som par! Stabil förening som erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med hiss, garage i huset, gästlägenhet, cykelrum, tvättstuga samt trevliga utemiljöer för umgänge. Här bor ni i lugnt område på höjden ovanför Liljeholmskajens marina miljö med badbryggor och stora utbud av restauranger med sjönära uteserveringar. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med kort promenadavstånd till pendeltåg, tvärbana och bussar. Ni tar er snabbt ner till knutpunkten vid Liljeholmen med t-bana, flertalet busslinjer och flygbussar. Ni kan även utan problem promenera eller ta en snabb cykeltur över till Södermalm. I området finns gott om grönområden och parker samt fina löparslingor och utegym längs Årstaviken.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Oskarslundsbacken 29, vån 4, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 29, vån 4

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
5 250 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/9
5 707 kr/mån
69 079 kr/m²

Bli först att flytta in i denna nyproducerade 3:a med högt läge på våning 4. Gavelläge med fönster i tre väderstreck ger bostaden ett härligt ljusinsläpp och luftig känsla, här erbjuds ni även balkong om ca 7 kvm. Stilren och väldisponerad med semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni erbjuds stora sociala ytor. På golvet ligger ekparkett, väggarna är målade i behagliga grå toner och köket byggs med stilrena materialval. Bostaden erbjuder två sovrum, varav ett master bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Stilrent badrum med fina materialval och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett källarförråd. Denna bostad säljs på ritning och det finns därför ingen möjlighet till visningar. Inflyttningsklar 21/11 2023. Se dokument inredningsval för ytterligare information kring alla materialval. Genom föreningen finns möjlighet att hyra parkering i garage, även laddplatser. Föreningen har gemensamhetslokal, cykelförråd och återvinningsrum. Använd följande länk för att komma till JM:s projektsida med bilder och information om husen: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/liljeholmskajen/sjoviksterrassen/ Lugnt och attraktivt läge där ni lever i en unik boendemiljö med närhet till grönskande parker, strandpromenad, båtbryggor och sjökrogar. Ett stenkast bort finner ni Liljeholmskajens bad- och solbryggor. Fullt serviceutbud i form av matbutiker, restauranger, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym, allt finns runt hörnet. Inom kort kommer det även öppna en takrestaurang och cocktailbar med 360 graders utsikt över Stockholm, restaurangen kommer ligga belägen högst upp i Kajplats 6 som är Liljeholmskajens högsta hus med sina 26 våningar. 10 minuters promenad bort ligger Liljeholmstorget Galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tvärbana och tunnelbana på promenadavstånd och pendeltåget når ni genom hissen till Årstabron. Promenadavstånd till Södermalm och till city cyklar ni utan problem.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 9C, 6 tr, Liljeholmskajen - Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 9C, 6 tr

Lägenhet
Liljeholmskajen - Årstaberg, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
2 650 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/16
2 366 kr/mån
77 941 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Med ett högt läge och fin utsikt över grönområde ligger denna välplanerade kvadratsmarta etta som även erbjuder smart och påkostad säng/soffa lösning från Compact Living Store. Här bor ni med fritt läge och vacker utsikt från inglasad balkong. Öppen planlösning med stora fönsterpartier och fint ljusflöde. Modern och genomtänkt med stilrena materialval och genomgående hög standard. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt i förråd beläget på samma våningsplan som bostaden. Förening som äger marken och erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med hiss, garage i huset, gemensamhetslokal, tvättstuga cykel- och barnvagnsrum. På Årstaskogs väg har ni nära till både storstadspulsen, lugnet och naturen. Just utanför huset har ni trevliga Årstabergsparken och en kort promenad ner mot vattnet finns flera bra restauranger med mat från alla världens kök. Här finns även all tänkbar service och på gångavstånd finner ni Liljeholmstorget Galleria med ett 90-tal butiker och flertalet restauranger. Årstaskogen med fantastiska promenadstigar och krävande löparslingor med utegym längs med Årstavikens vatten. Området erbjuder utmärkta kommunikationer med pendeltåget som tar er in till Stockholms City på endast 6 minuter, två stationer bort med tvärbanan ligger Liljeholmen där t-banans röda linje samt flertalet busslinjer samt flygbussar ansluter. Via Årstabron tar ni er snabbt till Södermalm med cykel eller gång och med bil tar ni er smidigt ut på E4:an.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6