Mäklare Jennifer Johansson

Jennifer Johansson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2018 och har förmedlat flertalet bostadsrätter och villor med fantastiska resultat. Av mina kunder beskrivs jag som målfokuserad, lättillgänglig, lyhörd och har känsla för service. Det är fyra av flera ledord jag alltid eftersträvar att uppnå för att säljare och köpare ska känna att de har gjort en framgångsrik affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Geijersgatan 1D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00

Geijersgatan 1D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 595 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/6
5 823 kr/mån
41 322 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli köpare av en bostad som stod nyproducerad och färdig 2022. Lägenheten stoltserar med stora härliga sociala ytor, flertalet fönsterpartier då lägenheten är belägen på gaveln samt två balkonger. På fjärde våningen välkomnas du in i en rymlig hall med ett stort badrum samt en gäst-WC. Vidare in i lägenheten möts du av köket med full maskinpark, som samspelar med vardagsrummet i en öppen social yta. Här finns även en större klädgarderob samt utgång till en av de två balkongerna. Till höger om hallen når du de tre sovrummen på rad, det största sovrummet erbjuder likaså här en balkong som vetter mot solig och lugn sidogata. Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett och ljusa väggar, ett gediget ljusinsläpp och en bra planlösning. Via balkongen som nås från vardagsrummet har du havsutsikt åt vänster och även framför dig, en tindrande utsikt över havet och bort till västra hamnen. Utanför dörren har du en välsorterad livsmedelsbutik och på knappa minuten når du grönskande promenadstråk längst med Ribersborgsstranden och havet. Här finns flera skolor, busslinjer och allt vardagen kräver, på nolltid är du även i Limhamn och Malmös city. Föreningen har bekvämligheter som vindsförråd till varje lägenhet, ett garage, en fin gemensam innegård och även övernattningslägenhet för gästerna. Har du frågor är du välkommen att kontakta mäklaren, varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Spånehusvägen 56A, null, Malmö kommun

Spånehusvägen 56A

Lägenhet
Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 250 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 436 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu finns chansen att bosätta sig en stabil och välkänd förening i en av Malmös växande och blomstrande stadsdelar. På våning 2 finner vi denna ljusa välplanerade bostad som har alla originaldetaljer bevarade, såsom brädgolv, takrosetter och vackra fönsterbrädor i kalksten. Därtill finns ett vitt renoverat kök samt helkaklat badrum renoverat av fackman. Området kring Nobeltorget är omtyckt och mycket eftertraktat tack vare sin placering med närhet till hela Malmös utbud. Området är i ständig utveckling där det just nu sker nybebyggelse i områdets norra delar. För dig som värdesätter kommunikationsmöjligheter, erbjuds detta tack vare det nya Nobeltorget som alldeles nyss färdigställdes och har blivit områdets knutpunkt. I närområdet erbjuds vi av god service med flera butiker och restauranger. På kort avstånd når vi Folkets park berikade kulturliv, S:t Knuts mysiga restaurangkvarter och Möllans krogliv. Perfekt läge för dig som värdesätter närhet till storstadens liv och puls. Varmt välkommen.

Kalkstensvägen 3, Kalkbrottet, Malmö kommun
 • Idag kl 13:00

Kalkstensvägen 3

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/6
2 471 kr/mån
59 695 kr/m²

Nu är det möjlighet att förvärva en fin trea med underbar utsikt mot Kalkbrottet från den fina inglasade balkongen. Läget ger närhet till det mesta; havet har vi inom promenadavstånd och likaså Limhamn centrum, vidare tar vi oss enkelt till både Malmö City och förbindelser till Köpenhamn. Bostaden har en öppen planlösning med två ljusa sovrum. Vardagsrummet ligger i anslutning med köket och skapar en härlig social yta, från vardagsrummet når man den stora inglasade balkong i väst. Det är ett högkvalitativt och funktionellt boende med en familjär känsla bland grannarna. Stark förening som är obelånad och med låg avgift. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Carl herslowsgatan 9C, Hästhagen, Malmö kommun

Carl herslowsgatan 9C

Lägenhet
Hästhagen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 195 000 kr
59,2 m²
2 rum
vån 1/5
4 050 kr/mån
37 078 kr/m²

Välkommen till Brf Hästhagen och denna fantastiska möjlighet att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet! Beläget på trevligt gavel-/hörnläge, bara en halvtrappa upp, har vi det ultimata renoveringsobjektet som kommer att bli ditt drömboende. På Hästhagen bor du på ett optimalt läge, med sin charmiga atmosfär och enastående läge, mitt emellan Slottsparken, Malmö Opera och Davidshallstorg med allt var de erbjuder. Gott om parkeringsmöjligheter finns på lugna Carl Herslowsgatan. Att föreningen har en gemensam takterrass samt övernattningsrum för gäster gör inte saken sämre. Med närhet till Pildammarna, Kungsparken och city är detta ett utomordentligt boende. Fem minuters gångväg till stationen för Citytunneln - perfekt för pendlare!

 • Balkong
 • Hiss
Uddeholmsgatan 32D, Lönngården, Malmö kommun

Uddeholmsgatan 32D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
850 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 259 kr/mån
33 333 kr/m²

På lugn återvändsgata presenteras denna etta med kvadratmetrarna på rätt plats. Här finns väldisponerade och fina renoverade ytor. Bostaden är fint välhållen och renoverades 2022 där samtliga ytskikt och kök gjordes vid. Badrummet är gjort av föreningen i samband med stambyte. Köket är modernt med luckor i grått, bra arbetsytor och delvist integrerade maskiner. Här bor du med gång- och cykelavstånd till stadens myllrande stadsliv, även bra busskommunikation finns. Här bor du i en trevlig förening med flertalet faciliteter såsom en härlig välskött gård, bastu och gym. Varmt välkommen på visning!

Vallmovägen 5D, Tygelsjö, Malmö kommun
 • Idag kl 14:00

Vallmovägen 5D

Lägenhet
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 943 kr/mån
29 568 kr/m²

Välkommen till denna otroliga fyra i underbar miljö, här ingår allt i avgiften! Så som parkering (m. laddbox), el, värme, v/a, och bostadsrättstillägg. Bostaden är belägen på andra våningen i detta tvåvåningshus och har en perfekt planlösning. Du välkomnas in i hallen som bjuder på bra ytor för avhängning, samt en större klädkammare. Via hallen når du badrummet som har egen tvättmöjlighet samt ett sovrum. Vidare in i lägenheten möts du av ett fantastiskt ljus via flertalet fönsterpartier i den öppna atmosfären mellan kök och vardagsrum. Kökets inredning är nyligen omgjort och har numera fina handgjorde luckor, samt bra förvaring och goda arbetsytor. Via vardagsrum och kök når du bostadens terrassliknande balkong i västerläge. Via vardagsrummet når du ytterligare två välplanerade sovrum med två fönster vardera och ett härligt ljusinsläpp och med fina utsikter. Bostaden är en del av Brf Boklok Sjötorpsängar som har en god, balanserad ekonomi och följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2012-2032. Föreningen har även en mysig trädgård som alla medlemmar disponerar över. Välkommen att bosätta dig i ett lugnt och barnvänligt område på behagligt avstånd från stan med närhet till såväl skola som dagis. Bra kommunikationer för pendlaren och sköna omgivningar för dig som söker lugnet på landet!

 • Plus
 • Balkong
Räfsgatan 38, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 38

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 725 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/6
4 356 kr/mån
36 824 kr/m²

Nu presenteras denna fantastiska trea på husets gavel med en av de bättre utsikterna över grönområde. Du välkomnas av en hall med platsbyggda garderober till förvaring samt för avhängning av ytterkläder. Vidare in i lägenheten möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som ger en luftig och rymlig känsla. De ljusa renoveringarna i hela lägenheten ger ett modernt och fräscht uttryck. Lägenheten bjuder på två sovrum, där ett är med platsbyggda garderober och det andra med en walk-in closet. Här har du även ett stort badrum med egen tvättmöjlighet. Med pendlingsavstånd till både Limhamn och Hyllie, samt närhet till stadens centrum, får du en skön balans mellan stadsliv och lugnet grönområdet ger. Du kan njuta av allt det bästa som Malmö har att erbjuda, samtidigt som du har naturen och havet inom räckhåll. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7