Mäklare Jennifer Johansson

Jennifer Johansson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2018 och har förmedlat flertalet bostadsrätter och villor med fantastiska resultat. Av mina kunder beskrivs jag som målfokuserad, lättillgänglig, lyhörd och har känsla för service. Det är fyra av flera ledord jag alltid eftersträvar att uppnå för att säljare och köpare ska känna att de har gjort en framgångsrik affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun, bild 2
Stora Nygatan 30, Centrum, Malmö kommun, bild 3

Stora Nygatan 30

Lägenhet
Centrum, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
5 895 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1
6 484 kr/mån
51 711 kr/m²

På Malmös absolut mest centrala läge innanför kanalen ligger detta otroligt unika townhouse om tre plan, där hög standard i varsam renovering har skapats i en fastighet från ett vad man tror 1800-talshus. Drömmer du om att bo i en renoverad bostad med hög standard är detta bostaden för dig. Materialvalen är ljusa och perfekta för dig som lägger stor vikt i kvalité och funktion. Bostaden erbjuder massiva vitvaxade ekgolv, detaljer i marmor och tidstypiska fönsterpartier är bara några av attributen bostaden imponerar med. Detta ljuvliga boende finner du inne på en lugn och harmonisk gård och det pulserande city utanför ger dig det bästa av två världar - ett lugnt hem som ger känslan av ett engelskt townhouse och allt staden vill erbjuda dig precis utanför dörren. Här bor du i ett historiskt hus, med en underbar möblerad innegård, full av sköna växtligheter och kullerstensgångar. Välkommen till Stora Nygatan 30!

  • Premium
  • Balkong
Laavägen 86, Tygelsjö, Malmö kommun

Laavägen 86

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 095 000 kr
75 m²
3 rum
4 423 kr/mån
41 267 kr/m²

Varmt välkommen till detta bostadsrättsradhus i underbar miljö! Via stenlagd gång över trädgården når du husets entré och välkomnas av den rymliga hallen med golvvärme, garderober och plats för avhängning. Vidare in i bostaden når du de två sovrummen, båda med förvaringsmöjligheter och vidare in i bostaden när du kök och vardagsrum som samspelar i en stor och öppen atmosfär. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och utanför fönsterna är husets uteplats, även här gräsmatta och plats för möblemang. I anslutning till hallen ligger även en extra garderob samt det stora badrummet i tidlös inredning. Välkommen att bosätta dig i ett lugnt och barnvänligt område på behagligt avstånd från stan med närhet till såväl skola som förskola. Bra kommunikationer för pendlaren och sköna omgivningar för dig som söker lugnet på landet!

  • Uteplats
Södra förstadsgatan 80E, Triangeln, Malmö kommun

Södra förstadsgatan 80E

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 850 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1
2 347 kr/mån
47 436 kr/m²

Varmt välkommen till Södra Förstadsgatan 80E och detta unika boende - ett tillfälle som sällan ges! Du välkomnas via den gedigna porten som leder dig in till föreningens grönskande lilla oas som får dig att glömma bort att du befinner dig mitt i stadens pulserande City. I anslutning till gården når du detta lilla gårdshus med egen ingång och välkomnas av ytterst välplanerade kvadratmeter. Hallen ger dig möjlighet till avhägning och förvaring och vardagsrummet är den sociala ytan för matbord och soffgrupp. Köket är fullutrustat och renoverat tidlöst, likaså badrummet. Sovrummet nås via vardagsrummet där plats för säng och förvaring finns. Runt knuten har du ett brett utbud av välrenommerade restauranger, Triangelns shoppingcenter och city-tunnel samt historiska Pildammsparken. Varmt välkommen på visning!

Mariedalsvägen 55D, Dammfri, Malmö kommun

Mariedalsvägen 55D

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 895 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 308 kr/mån
32 957 kr/m²

Välkommen till Mariedalsvägen 55D, belägen 1,5 våning upp, där du via hallen möts av ett slående ljusinsläpp och tilltagna ytor och en perfekt planerad planlösning. Hallen bjuder på gott om förvaringsutrymme och det inbjudande och moderna köket erbjuder gott om förvaring samt dold tvättmöjlighet. Badrummet är ljust och helkaklat och det stora sovrummet har inbyggda garderober och ger plats för dubbelsäng. Vardagsrummet stoltserar med en härlig rymd och ger plats åt såväl matbord som soffgrupp. Via vardagsrummet når du även bostadens balkong i härligt västläge. Ett riktigt trivsamt boende på ett attraktivt läge i en välskött förening som äger marken och tar väl hand om den grönskade innergården. Här bor du ett stenkast från både Slottsparken och Pildammsparken, med gångavstånd till restauranger, fik, livsmedelsbutiker, Ribersborgstranden och havet. Varmt välkommen på visning! .

  • Balkong
Lilla Varvsgatan 23A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 23A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/6
5 212 kr/mån
42 600 kr/m²

Nu presenteras Lilla Varvsgatan 23A, en trea med enastående takhöjd och genomtänkt planerad planlösning. Du når lägenheten via en halv trappa eller hiss och hallen välkomnar med avhängningsytor och två garderober. Vidare in i bostaden ligger kök och vardagsrum som samspelar i en öppen atmosfär. Via tamburen når du de två sovrummen och även badrummet med egen tvättmöjlighet. Här bor du i en trevlig förening med en grönskande och lugn innegård utanför fönstret. I populära Västra Hamnen bor du med allt du kan önska dig - Havet och fina badbryggor, fina promenadstråk som tar dig till Ribersborgstranden och än mer grönska, livsmedelsbutiker, restauranger och bra kollektiv trafik som tar dig Malmö runt. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hammars parkväg 9, Limhamn, Malmö kommun

Hammars parkväg 9

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 850 000 kr
86 m²
3 rum
vån 4/5
4 972 kr/mån
44 767 kr/m²

På lugnt attraktivt läge finns denna välplanerade trea belägen på våning fyra med hiss från markplan och en ljuvlig inglasad balkong med fritt läge. Från balkongen i härligt sydvästläge njuter man av vidsträckt utsikt över de grönskande omgivningarna och Öresundsbron i horisonten. Den öppna moderna planlösningen bidrar till generösa sällskapsytor och hörnläget gör att ljuset flödar in från tre väderstreck. Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter. Invid burspråket i köket erbjuds en fin matplats för 6-8 personer. Bostaden har även två bra sovrum samt rymligt helkaklat badrum med dusch som går i klassiska färger. I badrummet finns egen praktisk tvättavdelning. Gott om förvaringsmöjligheter samt genomgående släta ljusa väggar och på golvet ligger ekparkett. Här bor man i rogivande lugn miljö med närhet till vackra strövområden Kalkbrottet och Hammars park. En kort promenad nås Sibbarps populära badplats, kallbadhus, Småbåtshamnen och Limhamns centrum med alla faciliteter. Välkommen att bo i denna välskötta och populära förening med goda gemensamhetsutrymmen, carport med förråd och egen laddbox som ligger i nära anslutning till huset och en grönskande gård med grillplats för de boende att njuta av. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Fernissagatan 8, Limhamn, Malmö kommun

Fernissagatan 8

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 6/6
4 355 kr/mån
44 214 kr/m²

På havsnära läge har vi nöjet att erbjuda denna välplanerade och attraktiva trea högst upp i huset. Via trapp eller hiss från markplan når du smidigt bostaden på sjätte våningen som ger dig en härlig utsikt med balkong i söder, fri från insyn. Lägenheten har en optimal planlösning med kök och matplats som samspelar i en aningen öppen atmosfär. Perfekt för att få känslan av rymd med en halvöppen planlösning men samtidigt två separata rum för umgänge. Kök och vardagsrum bjuder på väldefinierade ytor för matlagning, matplats och umgänge. Via vardagsrummet når du balkongen, vänd mot förenings gård och solsäkra söder. Här bor du med två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och härligt välbefinnande. Läget är idylliskt med havet, Ribersborg och Lagunens skog som granne. Gångavstånd till kollektivtrafik, Ica Supermarket, skolor/förskolor (3 st.) och Limhamns alla andra faciliteter. Ett boende nära storstads puls och de fina promenadstråken längs Öresund. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Uddeholmsgatan 32D, Lönngården, Malmö kommun

Uddeholmsgatan 32D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
850 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 440 kr/mån
33 333 kr/m²

På lugn återvändsgata presenteras denna etta med kvadratmetrarna på rätt plats. Här finns väldisponerade och fina renoverade ytor. Bostaden är fint välhållen och renoverades 2022 där samtliga ytskikt och kök gjordes vid. Badrummet är gjort av föreningen i samband med stambyte. Köket är modernt med luckor i grått, bra arbetsytor och delvist integrerade maskiner. Här bor du med gång- och cykelavstånd till stadens myllrande stadsliv, även bra busskommunikation finns. Här bor du i en trevlig förening med flertalet faciliteter såsom en härlig välskött gård, bastu och gym. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 8