Mäklare Hanna Cedergren fd Nilsson

Hanna Cedergren fd Nilsson

Om mig

Hanna har arbetat som mäklare sedan 2012 och har lång erfarenhet av försäljning av bostadsrätter och villor. När ni anlitar henne som er mäklare värdesätter ni lojalitet, erfarenhet och engagemang. Allt ska genomsyras av engagemang i minsta detalj, med målsättningen - alltid nöjda kunder!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun

Trastvägen 5

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 625 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/5
2 071 kr/mån
65 000 kr/m²

På populära Väster finns nu denna perfekta studentlägenhet med låg avgift där även el är inkluderad i avgiften! Utmärkt läge med promenadavstånd till såväl Lunds centrum som tågstationen. På fjärde våningen med hiss välkomnas du in i bostaden som bjuder på optimalt planerade kvadratmetrar med yteffektiv planlösning och rikligt ljusinsläpp från fönster med grönskande utsikt. Välkomnande hall med god förvaring i väggskåp. Genomgående ekparkett med ljusa väggar. I allrummet finns plats för både sovalkov, soffa och matbord. Bra förvaringsmöjligheter i den inbyggda, generösa klädkammaren. Fint kök som lät renoveras 2015 med köksinredning i vitt, svart bänkskiva, kyl med frysfack, kombinerad ugn och micro samt induktionshäll och fläkt. Badrummet är fräscht och helkaklat med toalett, handfat och liten dusch. Ett optimalt och mycket prisvärt boende på utmärkt läge i Lund. Stabil och välskött förening med god ekonomi och mysig trädgård med grill o utemöbler. Här bor du fint i gröna omgivningar med närhet till parker och promenadstråk och ändå på gångavstånd från Centralstationen och citys hela utbud av butiker, kaféer och restauranger. Nära även till Universitetsområdet, kommunikationer och all service man kan tänkas behöva. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Bredgatan 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bredgatan 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bredgatan 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bredgatan 18A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
5 400 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/3
7 593 kr/mån
58 065 kr/m²

Välkommen till denna ljusa vindslägenhet på ca 93 kvm, belägen högst upp i huset på tredje våningen. Med sina 3 rum och kök ges här möjlighet att skapa ett fjärde rum för den som önskar. Här erbjuds en bekväm och privat atmosfär och genom de stora takfönstren flödar naturligt ljus in i lägenheten, och ger ljus och rymd. Trots sitt centrala läge är det lugnt och fridfullt här uppe. Med hiss från markplan är vardagens bekvämligheter nära till hands. Köket smälter samman med vardagsrummet och skapar en social och inbjudande yta för umgänge och avkoppling med plats för både soffgrupp och matbord. Här finns möjlighet att dela av ett ytterligare sovrum för den som önskar. Vidare finns två rymliga sovrum varav ett med utgång till balkongen i österläge, lugnt belägen in mot gården. Dessutom finns två toaletter, varav ett helkaklat badrum med dusch, och den andra en gästtoalett som gör vardagen smidig och bekväm. Byggt av JM år 2007/2008, erbjuder denna bostad modern komfort och kvalitet med nyproduktionens alla fördelar. I mån av plats erbjuds mot kostnad parkering i föreningens gemensamma garage. Detta populära, omtyckta och trivsamma område i Lund Centrum är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt, attraktivt och ostört. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, spårvagn, centralen, caféer, restauranger och trevliga promenadstråk. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kollegievägen 42, Mårtens Fälad, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Kollegievägen 42

Lägenhet
Mårtens Fälad, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 250 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/2
3 194 kr/mån
32 143 kr/m²

Ljus, rymlig och genomgående bostad om ca 70 m² med uteplatser i två väderstreck. Inne i lägenheten möts du av rymd, bra genomgående planlösning och ljusa färger. Inbjudande kök med gott om ytor och förvaringsutrymmen samt utgång till lägenhetens fantastiska uteplats med trädgård i norr. På entrésidan finns ytterligare en uteplats i söderläge. Gott om förvaring i form av stor klädkammare och ett stort förråd i anslutning till lägenheten. I lägenheten finns även ett grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Lugnt, barnvänligt och naturskönt område med närhet till motion och rekreation. Bra kommunikationer och cykelavstånd till centrum, Ideon och universitetet. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Tellusgatan 6C, Planetstaden, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Tellusgatan 6C, Planetstaden, Lunds kommun, bild 2
Tellusgatan 6C, Planetstaden, Lunds kommun, bild 3

Tellusgatan 6C

Lägenhet
Planetstaden, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 150 000 kr
56,8 m²
2 rum
vån 2/3
4 074 kr/mån
37 852 kr/m²

Genomgående, ljus och välplanerad 2:a i grönt och lummigt område med promenadavstånd till centrum. Charmigt originalkök med bevarade detaljer och mysig matplats vid fönstret. Vidare finns vackra parkettgolv och gott om förvaringsmöjligheter i såväl garderober och tillhörande förråd. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Härifrån nås den underbara balkongen i soligt söderläge med solchanser från förmiddag till eftermiddag. Rofyllt sovrum i svalt norrläge som rymmer dubbelsäng och övrig förvaring. Fräscht badrum med badkar. Goda parkeringsmöjligheter i området. Här bor du i en välskött förening med fin lummig innergård. Avgiften inkluderar bredband. Planetstaden är ett lugnt område kantat av vackra villor och lummiga trädgårdar. På bara någon minuts cykelfärd befinner du dig i Lunds centrum, vid centralstationen eller på universitetet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sofiaparken 6F, Sofiaparken, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Sofiaparken 6F

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
4 989 kr/mån
33 675 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a med genomgående planlösning och luftiga rum. Här bor du på ostört läge helt utan insyn. Inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i fasta garderober och i stor klädkammare. Härifrån nås även badrummet som är helkaklat med rymlig dusch. På vänster sida om hallen ligger ett av sovrummen i svalt norrläge med nylagd fiskbensparkett i ek och bra med förvaring i garderober. På motsatta sida är vardagsrummet beläget mot soliga söder. Stort härligt rum med vacker fiskbensparkett och plats för både stort matbord, soffgrupp och med utgång till den ljuvliga balkongen. Balkongen ligger i solläge med goda solchanser hela dagen och njutbar utsikt över de lummiga omgivningarna. Från vardagsrummet nås genom dubbeldörrar i glas det andra sovrummet, även detta sovrum är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och övrig förvaring eller skrivbord om så önskas. På golvet ligger nylagd fiskbensparkett i ek. Vidare till köket som är hemmets hjärta! Njut av detta helt nyrenoverade kök från Kvik med påkostade materialval och exklusiva vitvaror. Här erbjuds bland annat extra bred induktionshäll med flera funktioner, diskmaskin med automatisk öppning och belysning, ugn med ång-och pyrolytisk rengöring samt ångfunktion för en bredare varianter av bakning och matlagning, extra bred vask anpassad för rengöring av ugnsplåtar samt ny kyl-och frys. Köket är så gott som oanvänt och helt i nyskick! Dessutom finns gott om plats för arbetsytor och skåpsförvaring och mysig plats för matbord invid fönstret. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5