Mäklare Markus Hedhill

Markus Hedhill

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ekelundsvägen 30, Östra Torn, Lunds kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Ekelundsvägen 30

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum

6 250 000 kr

129 m²

5 rum

167 m² tomt

På barnvänliga Östra Torn - längs med Ekelundsvägen - finns denna hemtrevliga och smarta villa i två fulla plan och låga driftkostnader. På entréplan samspelar komfort och kvalitet på ett harmoniskt vis. Köket som är signerat Myresjökök är fullutrustat och maskinparken består av vitvaror från välkända Siemens där allt är från byggåret förutom diskmaskin från 2017. Köket socialiserar med matsalen och vardagsrummet på modernt vis. På entréplan finns även den ena badrummet, en separat tvättstuga och en hall med förvaring. Vardagsrummet förlängs av ett inglasat och vinterbonat uterum med golvvärme som även ger huset karaktär. Perfekt placerad trädgårdssida mot väster och mot fritt läge. En trappa upp finns det andra badrummet, tre sovrum och två rymliga klädkammare. Dessutom finns ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum vid behov. Ett energisnålt hus byggt av Skanska med fjärrvärme och vattenburen golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på ovanvåningen. Huset är utformat med Skanskas Home&Away, ett energibesparande system som bland annat innehåller automatisk ytterbelysning, timer i kök, dimmers, automatisk avstängning av komfortvärme samt brandvarnarsystem. I området finns flera lekplatser och parker. Gatorna i området är lugna och bra cykelbanor till skolorna. Här finns flera förskolor att välja mellan och barnen kan gå kvar i samma skola till högstadiet. Barnen kan ta sig till skolan själva utan att korsa en gata. På Östra Torn finns egen idrottshall, ridskola, 4H-gård, lekplatser och grönområden. Välkomna på visning!

 • Plus
Solkurvan 6, Stångby, Lunds kommun
 • Idag kl 12:30

Solkurvan 6

Villa
Stångby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum

5 995 000 kr

134 m²

5 rum

361 m² tomt

Välplanerat inre och stora fönsterpartier, ljusa färger och en öppen planlösning bidrar till en trivsam atmosfär. Två helkaklade badrum, 3-4 sovrum, grovkök med egen ingång samt carport och ett isolerat förråd. Trädgården med sitt fina läge är lättskött men också genomtänkt. Dessutom markis. Hela entréplan har golvvärme. I och med att det är ett nyare område så finns det en väldigt stor barntäthet och driftskostnaderna är låga. Bra kommunikationer med egen tågstation i området och Lund C nås på 3-5 minuter. Förskolor, grundskolor, bibliotek, idrottsbanor, fotboll med mera i området. Fiberbredband från Telia. Stångby har idag bra kommunikationer med egen tågstation i området och Lund C nås på 3-5 minuter. Förskolor, grundskolor, många lekplatser, bibliotek, idrottshall, fotbollsplaner med mera i området. Stångby är en av de orter som växer mest i kommunen.

 • Plus
Tornavägen 76, Professorsstaden, Lunds kommun
 • Idag kl 11:30
Tornavägen 76, Professorsstaden, Lunds kommun, bild 2
Tornavägen 76, Professorsstaden, Lunds kommun, bild 3

Tornavägen 76

Villa
Professorsstaden, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum

6 200 000 kr

93 m²

3 rum

390 m² tomt

Med ett unikt läge precis vid Sunnaparken finner vi denna friliggande villa. Huset andas en trivsam atmosfär med mycket själ och känsla. Huset genomgick en stor renovering ca 2001-2003 då vatten och avlopp, elsystemet, kök och badrum samt alla ytskikt gjordes om. Dessutom en tillbyggnad vid hall och badrum. Det finns ytterligare byggrätt på tomten för den som har en ambition att göra huset större. Naturskönt läge med Villa Sunna som närmsta granne och gott om djurliv inpå knuten. Solig trädgård som är vänd mot väster. Dessutom har vi Mårtenstorget och lunds Centrum runt hörnet. Åt andra hållet har vi bra kommunikationer för den som arbetar på annan ort. Bra skolor i området såsom Tunaskolan och Lund International School (ISLK). Varmt välkomna att boka visning av detta älskvärda hus på optimalt läge! Snabb inflyttning är möjligt för den som önskar.

 • Premium
Adelgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun
Adelgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 2
Adelgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 3

Adelgatan 5

Villa
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum

18 000 000 kr

232 m²

8 rum

543 m² tomt

Klättrande rosor, solkyssta murar och omsorgsfullt lagd gatsten. Det gula gathuset med lindblomsgröna snickerier smälter perfekt in i pittoreska Kulturkvadranten. En bostad i absolut toppskick med privat tomt som innefattar både trädgårdsgrönska och insynsskyddad innergård. Nuvarande ägare byggde ihop gathuset med ett tidigare gårdshus vilket har gett en imponerande boarea på över 230 kvm. Adelgatan är ett av Lund mest kända vykortsmotiv där charmiga gathus i olika pasteller radar upp sig. Just detta hus som är daterat ända tillbaka till 1844 är sällsynt förekommande ur många perspektiv. Få kan skryta med att ha så generösa ytor med hela stadens puls runtom hörnet och en egen skyddad oas att njuta av under årets varma månader. Unikt är det också att finna ett hus med så lång historia som har genomgått omfattande renoveringar utan att karaktären från förr har gått förlorad. Huvudhuset är fullt av fina detaljer som återspeglar byggåret genom spegeldörrar, kakelugn, ekparkett, brädgolv och originalfönster med djupa nischer. Även i kök och badrum som har uppdaterats har den tidstrogna andan följts. Det tidigare gårdshuset är mer eller mindre i nyskick och har en aning modernare framtoning men med samma grund som övriga huset som gör att det uppstår harmoni. Matsalen som påminner om en vinterträdgård med sin vägg av glas är den optimala länken som förbinder de båda huskropparna. En gathusdröm för er som inte kan få nog av anrik arkitektur men är mindre road av att renovera. Det är bara att flytta in och bli en del av Kulturkvadrantens idyll.

 • Premium
Trollebergsvägen 79, Väster, Lunds kommun
 • Budgivning pågår

Trollebergsvägen 79

Villa
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum

8 500 000 kr

147 m²

5 rum

1 075 m² tomt

Varmt välkomna till Trollebergsvägen 79 och denna charmiga villa från 1932. Tidstypiska fina attribut såsom exempelvis generös takhöjd, burspråk, trappad gesims en hög sockel bidrar till en tilltalande karakatär. Huset har tidigare varit ett parhus med två boenden men har senare gjorts om till en rymlig familjevilla. Spår av husets tidigare uppdelning finns kvar i form av två uppgångar till både övre plan och källare. Förutom tre bra sovrum och fina sällskapsytor samt fina möjligheter i källaren så är vinden inredd vilket ger ytterligare extra boendeyta. Från köket nås en upphöjd altan som innehåller ett inbyggt spa-bad. Trädgården är väldigt stor och på sidan av huset finns flera parkeringsplatser som nås från Hårlemans Väg. Båda badrummen i huset renoverades 2020, trädäcket och spabadet byggdes 2018 och vinden inreddes 2015. Med en kort cykeltur på ca 5 minuter nås Centralstationen med alla pendlingsmöjligheter samt Centrum med dess stora utbud. Åt väster har man 6 km till Lomma och havet. Dessutom på promenadavstånd finns fina omgivningar med till exempel klimatlekplats, Rinnebäcksravinen och Värpinge Golfklubb för den som är intresserad. Ny tågstation byggs dessutom i området. Flera förskolor och dessutom den populära grundskolan Palettskolan i samma område.

Bataljonsvägen 13, Stångby, Lunds kommun
 • Idag kl 13:30

Bataljonsvägen 13

Radhus
Stångby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum

3 700 000 kr

105 m²

5 rum

3 501 kr/mån

35 238 kr/m²

Gavelradhus med områdets bästa hörntomt! Här erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva detta moderna och funktionella radhus i bostadsrättsform. Boendet är bekvämt och här finns alla de moderniteter du kan tänkas önska. Såväl in - som utvändigt är trivselfaktorn stor! Tack vare sitt gavelläge är trädgården betydligt större är grannarnas och går runt hörnet. Dessutom har man sin parkeringsplats vid huset och inte vid parkeringslängan. Här är solchanserna så bra de kan bli med sydvästläge och med sol i princip hela dagen och kvällen. Perfekt för den grill- och odlingsintresserade. Invändigt erbjuds ett familjeanpassat boende med komfortabel och flexibel planlösning som enkelt kan anpassas efter dina behov. På entréplan finns en välkomnande hall med plats för upphängning av ytterkläder. Längre in, under trappan, finns ett praktiskt förråd. Köket - signerat Marbodal - är modernt med en maskinpark med utrustning från Siemens av årgång 2011. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och matlagninsytor och intill köksfönstret finns plats för matbord. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som dessutom skänker en grönskande utsikt över trädgården. Rummet är generöst med plats för bekväma sällskapsmöbler och inredning efter tycke och smak. På entréplan finns dessutom ena badrummet med såväl dusch som tvättpelare. På ovanvåningen finner ni den mer privata delen. På övre plan finns fyra stycken sovrum i bra storlekar.Här finns även ett badrum med badkar. Neutralt och tidlöst. Gavelläget gör att bostaden skänks ljus från tre väderstreck! Brf Stångbypark är en välfungerande förening på uppskattat läge i området. Husen bildar en parkliknande innergård med gräsmattor och sittplatser. Parken bidrar även till att avståndet till intilliggande byggnader är brett och minskar på så sätt insynen. På baksidan av husen finns parkeringsplatserna och förråd. Grannsämjan är god i föreningen som ligger på nära avstånd till skola, förskola och tågstation. Mycket goda kommunikationer mot Lund-Malmö och Eslöv-Höör. Välkommen till ett mysigt gavelradhus med stor trädgård!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 6