Mäklare Oskar Cronqvist fd Leghammar

Oskar Cronqvist fd Leghammar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Linerovägen 49, Linero, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Linerovägen 49, Linero, Lunds kommun, bild 2
Linerovägen 49, Linero, Lunds kommun, bild 3

Linerovägen 49

Villa
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
4 995 000 kr
149 + 9 m²
4 rum
231 m² tomt

På bästa läge i området med trädgård i väster finner ni detta välplanerade och renoverade suterränghus. Bostaden erbjuder på första plan en öppen och rymlig planlösning. Denna våning blir den mest sociala med stora umgängesytor och en härlig matplats i den tillbyggda delen som vetter mot trädgården. Här finns ett stort och arbetsvänligt kök med ett stort skafferi innanför. Gott om förvaring och ett helkaklat badrum samt genomtänkt tvättstuga. På övre plan finner ni den mer privata delen med badrum, tre bra sovrum och en härlig balkong mot trädgården. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare eller boka in er på visning för att komma och uppleva denna pärla!

  • Premium
Arkeologvägen 37, Gunnesbo, Lunds kommun
Arkeologvägen 37, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 2
Arkeologvägen 37, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 3

Arkeologvägen 37

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 875 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 527 kr/mån
28 846 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. En ljus tvåa i fint skick som bland annat erbjuder bra planlösning och goda förvaringsmöjligheter, både i men även i extern förråd. Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, klädkammare, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, charmiga och välplanerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. På sommarhalvåret känns detta rum ännu större, tack vare utgång till den härliga balkongen! Köket är stort, praktiskt och socialt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, höga skåp, stora fönster och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt och stort med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, kommod och handfat. Det harmoniska och rogivande sovrummet har ljusa väggar, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Tack vare lägenhetens placering på en hörna, bor ni i stort sett helt insynsskyddat och väldigt skyddat högst upp i huset med egen ingång och endast granne under och vid ena sidan. Gunnesbo är ett trivsamt och familjärt område med flera grönområden och lekplatser. Här finns närhet till matbutiker, Nova Lund, förskolor och grundskola. Det ligger även på kort avstånd från Pågatågsstation och bussförbindelser samt nära motorvägspåfart för den som pendlar. Parkeringsplats ingår i avgiften! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
Nordmannavägen 54, Linero, Lunds kommun
  • Imorgon kl 17:00
Nordmannavägen 54, Linero, Lunds kommun, bild 2
Nordmannavägen 54, Linero, Lunds kommun, bild 3

Nordmannavägen 54

Villa
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
5 650 000 kr
118 + 129 m²
5 rum
440 m² tomt

Välkomna till Nordmannavägen 54. Stora ytor i detta enplanshus med källare och totalt 247 kvm att nyttja. Köket har öppnats upp mot vardagsrummet vilket ger en luftig och social känsla. Bra förvaringsmöjligheter samt hobbyverksamhet på källarplanet. Entréplanet innehåller, 4 sovrum, vardagsum, kök, renoverat badrum, gäst-wc samt tvättstuga. Källarplanet har gott om förvaringsmöjligheter, plats för gästrum, ett helkaklat badrum till och egen ingång. Utmärkt område med fina kommunikationsmöjligheter mot centrum, förskolor och skolor i området samt fina Linero Centrum runt hörnet. Garage i länga samt låg drift genom fjärrvärme. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Grusstigen 2, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Grusstigen 2

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 995 000 kr
230 m²
436 m² tomt

Hus för den stora familjen eller för den som behöver stor yta. Huset erbjuder stora gemensamma ytor både på entréplan och övre plan. Möjlighet finns att dela av så att man får fler sovrum, idag disponeras bostaden med möjlighet till två sovrum på entréplan och tre sovrum på övre plan. Båda våningsplanen erbjuder badrum och på entréplan finns även stort kök, tvättstuga och stora förvarings ytor. Carport med plats för 1 bil. Helt insynsskyddad tomt! Bostaden har många möjligheter, och här ges ni full möjlighet att skapa ert eget boende utifrån era behov! Inne i Genarps by finns ett populärt och välbesökt friluftsbad. I utkanten av byn, intill Höje å, ligger en idrottsplats med fotbolls- och tennisbanor samt en elbelyst motionsslinga. Skolor och barnomsorg har expanderat på senare år och därmed skapat utrymme för skolgång upp till årskurs 9. I byn finns bland annat ICA och Konsum, två pizzerior/snabbmatsställen, distriktssköterska, tandläkare, bibliotek, två skolor och en välutvecklad barnomsorg. Naturvårdsområdena Risen (här finns både slättlandskap, bokskog, ett unikt hedlandskap, lärkskog och barrskog) och Häckeberga angränsar till byn och här finns fantastiska möjligheter för dig som uppskattar naturliv. Häckeberga slott och Häckebergasjön finns 3 km söder om Genarp. I just Häckebergaområdet finner man också ortens bästa och mest närliggande skid- och pulkabacke, Skoggårdsbacken. Friluftsfrämjandet och Scouterna är aktiva på orten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Dammgatan 9, Dalby, Lunds kommun

Dammgatan 9

Villa
Dalby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 795 000 kr
123 + 37 m²
4 rum
781 m² tomt

På bra läge i vackra Dalby med goda kommunikationer, på lugn gata, ett stenkast från skolor finner ni denna välplanerade bostad på ett plan med en härlig trädgård. Här finns många olika ställen att njuta, varför inte en stund i ute spat, en stund på terrassen eller en vårdag i uterummet? Huset erbjuder tre bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Köket ligger mitt i huset och erbjuder gott om plats för middagar för familjen. De sociala ytorna är väl tilltagna med god plats för den större soffgruppen och matplats för den stora familjen. I vardagsrummet finns även en braskamin som förhöjer mysfaktorn lite extra, här samlas vi och njuter av varandras sällskap. Ifrån vardagsrummet når vi även hemmets uterum. Dalby är perfekt för dig som vill bo lugnt och mysigt, men ha smidig pendling till Lund eller Malmö. Här finns bland annat, kafé, presentbutik, konditori, Systembolag, Apotek, blomsterbutik, restaurang och pizzeria. Skrylleskogen och Skryllegården strax norr om själva byn erbjuder det mesta inom motion, styrketräning och friluftsliv, från en mängd olika motionsspår (även elljus) till ett stort och välutrustat gym. Här finns även gott om plats för att ha picknick, använda grillar och vindskydd. Öster om Dalby finns också ett nedlagt stenbrott som numera är en välbesökt badplats. Dalby är alltså mycket familjevänligt med flera skolor; Hagalundskolan (F-6), Nyvångskolan (F-9) Påskagängets skola (F-6) och flera förskolor bland annat en montessoriförskola samt grundskola och Ur och Skur-förskola. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Länsmansvägen 2, Dalby - Centrum, Lunds kommun
Länsmansvägen 2, Dalby - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Länsmansvägen 2, Dalby - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Länsmansvägen 2

Villa
Dalby - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
5 295 000 kr
129 + 9 m²
5 rum
284 m² tomt

Välkomna till detta underbara gathus från 1894 som byggts till under 2015. Gammalt möter nytt i en härlig symbios! Entrén ger er kontakt med både den nya delen och den äldre delen. Tillbyggnaden ger er en otrolig rymd i form av öppet upp i nock och vackra ljusinsläpp. Här har ägarna skapat husets hjärta med stort kök kombinerat med en stor matplats. I tillbyggnaden finns även ett badrum med kombinerad tvättstuga. Den äldre delen bjuder på vardagsrum, tv-rum sovrum och badrum på entréplan och på övre plan finner ni dessutom två extra sovrum. Utemiljön är liksom insidan mycket väl omhändertagen och genomtänkt med olika rum som ger sol och återhämtning på olika tider. På tomten finns även ett förråd och ett hönshus. Dalby är perfekt för dig som vill bo lugnt och mysigt, men ha smidig pendling till Lund eller Malmö. Här finns bland annat, kafé, presentbutik, konditori, Systembolag, Apotek, blomsterbutik, restaurang och pizzeria. Skrylleskogen och Skryllegården strax norr om själva byn erbjuder det mesta inom motion, styrketräning och friluftsliv, från en mängd olika motionsspår (även elljus) till ett stort och välutrustat gym. Här finns även gott om plats för att ha picknick, använda grillar och vindskydd. Öster om Dalby finns också ett nedlagt stenbrott som numera är en välbesökt badplats. Dalby är alltså mycket familjevänligt med flera skolor; Hagalundskolan (F-6), Nyvångskolan (F-9) Påskagängets skola (F-6) och flera förskolor bland annat en montessoriförskola samt grundskola och Ur och Skur-förskola. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Isbjörksgatan 32, Södra Sandby, Lunds kommun

Isbjörksgatan 32

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 295 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/2
5 680 kr/mån
27 924 kr/m²

Välkommen till detta underbara radhus med många fördelar som är perfekt för familjen! Med en privat uppfart med två parkeringsplatser och dubbla uteplatser erbjuder denna bostad allt du behöver i ett populärt och barnvänligt område. På bottenvåningen möts ni av ett fint kök från Vedum som samspelar med det rymliga vardagsrummet. Härifrån kan ni enkelt förlänga era sociala stunder ut i den mysiga trädgården med sin grönskande utsikt. Trädäcket, förrådet och den välskötta stora gräsmattan gör detta till en perfekt plats att koppla av på. Tack vare att bostaden är genomgående får du njuta av ljusinsläpp från båda håll. Dessutom en större trädgård än de flesta andra i området då denna ligger på en hörna. På entréplan hittar du även en praktisk tvättstuga med separat tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även en energieffektiv frånluftsvärmepump installerad för att göra din vardag ännu mer bekväm. Dessutom en stor klädkammare, skjutdörrsgarderober samt ena badrummet. På övervåningen finns tre härliga sovrum. Ett av rummen är större än de andra men samtliga rum upplevs som rymliga. Förvaringsmöjligheter finns i både klädkammare och garderober. På övervåningen finns även ett mysigt allrum med en vacker utsikt över trädgården och ett badrum med badkar. Södra Sandby har ett centrum som erbjuder det mesta, ett rikligt utbud av diverse butiker, allt från mataffär till pizzeria, frisör, apotek. Även vårdcentral och tandläkare finns på orten. Det finns flera skolor i Södra Sandby, Österskolan F-3, Byskolan F-6, Uggleskolan F-6 och Killebäckskolan 4-9. Killebäckskolan som ligger i nära anslutning till huset är den enda högstadieskolan i Södra Sandby. Förskolor finns det ett flertal av så barnfamiljen bör inte ha problem med barnomsorg. Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun och har strax över 6000 invånare. Bebyggelsen på orten utgörs i huvudsak av villaområden och är en attraktiv ort med god service och kommunikationer. Linnebjer är ett naturreservat strax utanför Södra Sandby som till största delen består av skog men utanför skogen öppnar hästbetesmarker upp sig och ger en fantastisk utsikt över fälten mot Flyinge samt sluttningarna mot Kävlingeån. Söder om orten finner du Rögle-dammar där man kan fiska från fem olika dammar. Skrylle är vida känt och är ett härligt motions- och rekreationsområde. Här finns bastu och omklädningsrum, elljusspår och motionsslingor från 800 m upp till 10 km. Många av ortens invånare pendlar med bil till Malmö och Lund men många väljer även att utnyttja länstrafikbussarna som går med täta avgångar. Utbudet av kollektivtrafiken är riktigt bra. En resa till Lunds centrum tar ca 25 minuter.. Välkommen på visning av ett praktisk familjeboende!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Västra Mårtensgatan 1, Lund - Centrum, Lunds kommun
Västra Mårtensgatan 1, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Västra Mårtensgatan 1, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Västra Mårtensgatan 1

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
8 500 000 kr
151,3 m²
5.5 rum
vån 2/5
8 788 kr/mån
56 180 kr/m²

På oslagbart läge med Lunds kullerstensgator utanför din port och centrums utbud av affärer, restauranger och saluhall finns nu möjlighet att köpa denna fantastiska våning. Lägenheten har tre sovrum, två sällskapsrum, kl, badrum och en gäst-wc. Här samsas mängder av tidstypiska detaljer såsom snickerier, golvlister, spegeldörrar och stuckaturer med en imponerande takhöjd, fina ljusinsläpp, och generösa ytor utöver det vanliga! Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8