Mäklare Joel Tingfors

Joel Tingfors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Magle Lilla Kyrkogata 19, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Borttagen före visning
Magle Lilla Kyrkogata 19, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Magle Lilla Kyrkogata 19, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Magle Lilla Kyrkogata 19

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/5
3 494 kr/mån
91 735 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Trollebergsvägen 82J, Värpinge, Lunds kommun

Trollebergsvägen 82J

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 550 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 649 kr/mån
44 928 kr/m²

Välkomna till ett toppmodernt boende, uppfört 2014 i mysig gårdsmiljö med noga utvalda material och väldisponerade kvadratmeter. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare vackra fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd. Här erbjuds ett fräscht och rymligt badrum, välplanerat kök och alla bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin. Egen uteplats i solsäkert österläge med utsikt över grönskande omgivningar. Ett verkligt kvalitetsboende som är både praktiskt och vackert tack vare nytänkande design. Lägenheten har många fördelar, här bor du i en lugn och mysig miljö med kloka byggnadsval. Innergårdens fasad är beklädd med vackert och tidsbeständigt tegel och fasaden mot utsidan på husen är i trä. Bjälklag och mellanväggar består av betongelement som är ljudisolerande vilket skapar en tyst inomhusmiljö. Lägenheten målades om 2021. Området har ett gott rykte med lugn och mysig karaktär. Du har nära till matbutik, shoppingcentrat Nova Lund och golfbana. Dessutom finns mysiga promenadstråk och naturområden som Rinnebäcksravinen i närheten. Värpinge erbjuder verkligen en optimal mix av lugna, lummiga omgivningar med stadslivet bara några minuter bort. Till exempelvis tågstationen och Clemenstorget tar du dig på 10 minuter. En lägenhet som måste ses, välkomna på visning!

  • Uteplats
Scheelevägen 5H, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 5H

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 590 kr/mån
48 913 kr/m²

På promenadavstånd från centrala Lund erbjuder populära Tuna en tvårummare med låg avgift som karaktäriseras av nyproducerad standard och ljusa kvadratmeter. Här erbjuds en bostad med tilltalande planlösning och dubbla uteplatser - en stensatt uteplats som nås via sovrummet och en balkong från sovrummet. Direkt innanför dörren möts du av en välkomnande entré med vita släta väggar mot klassisk ekparkett som återfinns i bostadens alla rum. I hallen ryms praktiska förvarings- och avlastningsmöbler. Rakt fram är sovrummet placerat med svalt norrläge. Gott om plats för bland annat dubbelsäng och förvaring finns i flera fasta garderober. Härifrån nås även en mysig stensatt uteplats med tegelmur. Köket är tidlöst med sin neutrala färgskala som går i vitt, grått och svart. Praktisk rampbelysning som lyser upp matlagningsytorna och bekvämt med diskmaskin. Elegant maskinpark i rostfritt från Siemens. Köket och vardagsrummet samspelar på ett socialt och trivsamt sätt och från vardagsrummet nås även den stensatta uteplatsen med fördelaktigt söderläge. En skiljevägg gör den privat mot grannen och så småningom kommer häcken avgränsa mot den gemensamma innergården desto mer. Vid entrén hittar du badrummet som även det följer den neutrala tidlösa färgskalan med vita kakelplattor mot antracitgrå klinker i olika storlekar. Här finns en dusch med infällbara glasdörrar, handfat med kommod och en tvätthörna med separat tvättmaskin och torktumlare. Ovan de finns arbetsyta och överskåp. På Tuna bor du i ett lugnt område på gångavstånd till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsaffär samt gym (rakt över gatan). Förbindelserna med buss till övriga Lund och Malmö är utomordentliga och med en kort cykeltur (ca 5 minuter) når du Lunds Centrum med hela dess utbud. Fina gröna områden med Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret precis i närheten. Tuna är ett expansivt område med närhet till Ideon-området, spårvagnen samt ESS och MAX IV. Välkommen till en helt ny bostad på optimalt läge för bl.a. studenten!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Glasbjörksvägen 51, Södra Sandby, Lunds kommun
Glasbjörksvägen 51, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 2
Glasbjörksvägen 51, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 3

Glasbjörksvägen 51

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 295 000 kr
110 m²
5 rum
5 335 kr/mån
29 955 kr/m²

Varmt välkomna till detta härliga bostadsrättshus i BRF Norreholms Lycka. Bo med nyproduktionens alla fördelar och standard i en bostad från 2017. Direkt i anslutning till den välkomnande hallen når du bostadens kök och vardagsrum i en härligt halvöppen planlösning med gott om sällskapsytor för hela familjen. Härifrån når du även bostadens trädgård som pryds av ett stilfullt trädäck och stenlagd gång. Förråd om cirka 6 kvm ligger i änden av trädgården och vidare ligger en fotbollsplan där barnen kan springa av sig. På första våningen har du även förråd under trappan samt bad och tvätt. En våning upp finner ni fyra härliga rum i två olika väderstreck. De kan med fördel användas som sovrum, barnrum, walk in closet, kontor eller varför inte ett extra vardagsrum med TV. På ovanvåningen finns ett extra badrum med badkar och dusch. Södra Sandby har ett centrum som erbjuder det mesta, ett rikligt utbud av diverse butiker, allt från mataffär till pizzeria, frisör, apotek. Även vårdcentral och tandläkare finns på orten. Det finns flera skolor i Södra Sandby, Österskolan F-3, Byskolan F-6, Uggleskolan F-6 och Killebäckskolan 4-9. Killebäckskolan som ligger i nära anslutning till huset är den enda högstadieskolan i Södra Sandby. Förskolor finns det ett flertal av så barnfamiljen bör inte ha problem med barnomsorg. Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun och har strax över 6000 invånare. Bebyggelsen på orten utgörs i huvudsak av villaområden och är en attraktiv ort med god service och kommunikationer. Linnebjer är ett naturreservat strax utanför Södra Sandby som till största delen består av skog men utanför skogen öppnar hästbetesmarker upp sig och ger en fantastisk utsikt över fälten mot Flyinge samt sluttningarna mot Kävlingeån. Söder om orten finner du Rögle-dammar där man kan fiska från fem olika dammar. Skrylle är vida känt och är ett härligt motions- och rekreationsområde. Här finns bastu och omklädningsrum, elljusspår och motionsslingor från 800 m upp till 10 km. Många av ortens invånare pendlar med bil till Malmö och Lund men många väljer även att utnyttja länstrafikbussarna som går med täta avgångar. Utbudet av kollektivtrafiken är riktigt bra. En resa till Lunds centrum tar ca 25 minuter.. Välkommen på visning av ett praktisk familjeboende!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Slöjdgatan 12, Lund - Centrum, Lunds kommun

Slöjdgatan 12

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 695 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/6
5 555 kr/mån
39 058 kr/m²

Välkomna till denna pärla belägen på populära Slöjdgatan 12. Bostaden präglas av hög standard och stilfulla materialval från byggåret 2019. Den öppna sociala planlösningen gör det lätt att möblera med både matbord, soffgrupp, tv-hörna samt skrivbord om det önskas. Från vardagsrummet når du den gömda uteplatsen med härlig grönska i soligt väderstreck. Bostadens sovrum är generös i sin storlek och här erbjuds plats för dubbelsäng, skrivbord och extra garderober. Eller varför inte dela av och ha två sängar. Badrummet håller likt resterande lägenhet hög standard och här erbjuds tvättmöjligheter, duschhörna, wc, spegelskåp och kommod. Brf Spettet 7 i Lund är en aktiv och välskött förening med strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Belägen på åtråvärda väster är det här helt enkelt det ultimata läget för dig som vill njuta av allt som Lund har att erbjuda. Här kan du på några minuter uppleva stadslivets puls samtidigt som du har möjlighet att koppla av i den lummiga och vackra omgivningen. Lägg därtill gång till centralstationen på 2-3 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Trollebergsvägen 49B, Väster, Lunds kommun

Trollebergsvägen 49B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 295 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/5
2 242 kr/mån
45 764 kr/m²

På populära Väster ligger denna ljuvliga bostad på tredje våningen med hiss från markplan. Här bor du i trivsam förening med mycket låga avgifter och med närhet till allt som finns att önska. Bostaden bjuder bland annat på perfekt planerade kvadratmetrar, fint ljusinsläpp från fönstren och en härlig balkong i soligt söderläge. Mer finns inte att önska! Planlösningen är väldisponerad med bra storlek på samtliga rum och förvaringsmöjligheter i garderober. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning på ett trevligt och socialt sätt. Köket erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva såsom diskmaskin, induktionshäll och inbyggd ugn och mikro. I vardagsrum finns plats för både soffgrupp och matplats. I alla rum ligger ekparkett och väggarna är vita. Den trevliga balkongen ligger i soligt söderläge och på insynsskyddat läge med vacker grönskande utsikt. Vidare erbjuds ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och generöst helkaklat badrum med golvvärme, dusch och tvättmöjligheter. Här bor du i funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge. På Trollebergsvägen bor du i gröna fina omgivningar med endast en kort promenad till Lunds centrum. Närhet till såväl lummiga parker som t.ex. mataffärer och köpcentret Nova. Dessutom på promenadavstånd till Centralstationen med såväl tåg- som bussförbindelser till övriga Skåne och för bilisten når du snabbt påfarter till motorvägen. Brf Trollebergsparken erbjuder låga avgifter och fräscha fina miljöer. Med hissen kommer du direkt ner till föreningens garage. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Mittlinjen 13B, Arenaparken, Lunds kommun

Mittlinjen 13B

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 950 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
2 741 kr/mån
48 750 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet där du inte behöver tänka på renoveringar på många år – allt från ytskikt till utrustning är toppmodernt. En social etta i fint skick som bland annat erbjuder bra planlösning och fräscha ytskikt.   Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det fräscha, funktionella och praktiska köket bjuder på tidlösa material, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor, generös takhöjd, plats för soffa och matgrupp och säng. I den här ettan finns en mysig och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Detta populära, snabbväxande och trendiga område på Arenaparken är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, naturnära och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, busshållplats, vackra grönområden, idrottshall och gym. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Fabriksgatan 18, Sockerbruket, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fabriksgatan 18

Lägenhet
Sockerbruket, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 350 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/6
4 145 kr/mån
49 265 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade bostad i fantastiskt skick. Här erbjuds funktionalitet, komfort och kvalitet. Lägenheten ligger på fjärde våningen i huset och erbjuder perfekt planlösning med trevliga ljusinsläpp. Bo toppmodernt med utmärkta faciliteter såsom hiss från markplan, möjlighet till garageplats och en lägenhet som är utrustad med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Hallen välkomnar med bra förvaringsmöjligheter. Kök, matplats och vardagsrum utgör bostadens hjärta och ligger i en öppen och social planlösning. Vidare finns ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort och praktiskt badrum med tvättmöjligheter. Genomgående hög standard på materialval, förmånlig månadsavgift och en generös balkong gör detta boende till något alldeles extra! Sockerbruksområdet ligger i ett av Lunds mest attraktiva områden. Perfekt läge precis intill den nya gångbron över till Centralstationen och Lunds stadskärna. Smidigt att nå Malmö, Köpenhamn/Kastrup med tåg och för den bilburna är det även enkelt att ta sig till motorvägen. Nära beläget finns även Bjeredsparken, ett renoverat grönområde mellan Västra Stationstorget och Bryggaregatan. Här finns utegym, en spännande interaktiv lekplats och den nya gång- och cykelbanan kantas av stora planteringar. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Parternas gränd 7, Fredslyckan, Lunds kommun

Parternas gränd 7

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/4
5 099 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med moderna materialval och generös balkong i söderläge. Stora fönsterpartier i två väderstreck släpper in rikligt med ljus över sällskapsytorna och bidrar till en härlig atmosfär som är enkel att trivas i. Här erbjuds välplanerade kvadratmeter med många möjligheter. Rymligt sovrum med garderobsförvaring, praktiskt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum och kök i öppen social planlösning. Lägenheten erbjuder även en fantastisk takhöjd i välvd form som skapar en unik karaktär. Bo med närhet till allt från grönområden med promenadstråk till stadslivets fördelar. Ett stenkast bort finns även Fäladstorget med bland annat apotek, vårdcentral och matbutik. Området har goda bussförbindelser och ligger på kort avstånd till motorvägspåfart. Perfekt läge för den som dessutom vill ha nära till LTH, Universitetssjukhuset, Ideon eller Ericsson. Ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta helt enkelt.

  • Balkong
  • Hiss
Kastanjegatan 19F, Lund - Centrum, Lunds kommun

Kastanjegatan 19F

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 850 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/2
2 777 kr/mån
54 412 kr/m²

Perfekt planerad tvåa om 34 m² som sammanfattar compact living när den är som bäst! Här finns gott om plats för sov och vardagsrumsmöblemang samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch i en stabil förening med mysig innergård. Köket nås direkt från hallen och här finns allt som önskas av studenten. Här bor du på attraktivt läge precis intill Lunds absoluta centrum med restauranger, shopping och nöjen, som till studentnationer, mataffärer, badhall, gym och Stadsparken. Trevlig förening med fördelaktiga avgifter där även elen ingår. Välkommen på visning!

  • Plus
Lagerbrings väg 2C, Galjevången, Lunds kommun

Lagerbrings väg 2C

Lägenhet
Galjevången, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 969 kr/mån
29 267 kr/m²

Välkomna till Lagerbrings väg och denna välplanerade och mysiga hörntrea med ljusinsläpp i tre väderstreck. Här blandas 50-tal med moderna inslag så som helkaklat badrum. Bostaden erbjuder utöver detta två bra sovrum, stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i väster. Dessutom finns här ett bevarat originalkök med gott om arbetsytor och matplats vid fönstret. Välskött förening som funnits sedan byggnationen 1953. Fina grönskande omgivningar omsveper föreningens byggnader och här bor ni med direkt närhet till centrum och hela stadens utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer med stadsbussar och bussen till Malmö endast en kort promenad bort. Kör man bil når man enkelt påfarten till motorvägen. Föreningen ligger på nära avstånd till den stora och härliga Elias Fries parken och alldeles intill löper Hardebergaspåret, ett utmärkt motionsspår. Perfekt läge för studenten som vill bo bekvämt med centrala Lund runt knuten samt närhet till exempelvis EC och LTH. Lägg därtill att föreningen har stora grönytor med gemensamma utemöbler och två rymliga cykelförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 11