Mäklare Michelle Korén

Michelle Korén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71, Galjevången, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71, Galjevången, Lunds kommun, bild 2
Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71, Galjevången, Lunds kommun, bild 3

Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71

Fritidshus
Galjevången, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
250 000 kr
9 m²
225 m² tomt

Välkommen till denna ljuvliga kolonilott med välplanerad stuga som är omgiven av underbart varierande grönska. Trädgården är noggrant planerad och ger dig med gröna fingrar otaliga möjlighet. Njut av allt från fruktträd och bärbuskar till perenner vid uteplatser i olika sollägen. Kolonilotten har många bra förvaringsutrymmen och planteringsmöjligheter i bland annat växthus och pallkragar. Den charmiga stugan erbjuder en ljus och välplanerad planlösning med naturlig plats för matbord och stolar. I anslutning finns även en mysig stenlagd uteplats. Här spenderar man gärna sina dagar från tidig vår till sen höst. Öster 2 koloniområde är lugnt och rogivande beläget men samtidigt med cykelavstånd till centrala Lund. På gångavstånd finns bland annat matbutiker och busskommunikation.

  • Premium
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 50

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/6
4 761 kr/mån
39 177 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad vid vackra Vipeholmsparken! Lägenheten är insynsskyddat belägen på våning 3 och erbjuder den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Njut av en rymlig och ljus tvåa på underbart gavelläge i fastigheten. Bo med generös takhöjd och stora fönsterpartier samt underbara sociala ytor i form av öppen planlösning mot det inbjudande köket. Köket från Marbodal är mycket smakfullt inrett och utfört med optimala förvaringsutrymmen och arbetsytor. Den rymliga balkongen är smidigt belägen som en förlängning av vardagsrummet. Här kan du glädjas åt härligt söderläge och grönskande vyer. För närvarande finns ett rogivande sovrum med din alldeles egna walk-in-closet i anslutning. Önskas ett extra sovrum kan vardagsrummet med fördel delas av för denna möjlighet. Andra fördelar med denna bostad är att det finns både gästtoalett och ett rymligare badrum med egna tvättmöjligheter. Fastigheten är harmoniskt belägen med närhet till Hardebergaspåret som erbjuder cykelväg direkt till Lund centrum där du kan åtnjuta shopping, trevliga restauranger och caféer. Det är även kort avstånd till busshållplats och motorvägspåfart för den som pendlar. ICA Tuna, LTH, Ekonomicentrum, Ideon, Gastelyckan nås på cykelavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järnåkravägen 21B, Järnåkra, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 11:20
Järnåkravägen 21B, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Järnåkravägen 21B, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Järnåkravägen 21B

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 595 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/4
3 854 kr/mån
38 444 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 50-tals pärla med optimalt läge på populära Järnåkra. Lägenheten är väldisponerad med ljus och genomgående planlösning. Vardagsrummet har inbjudande sällskapsytor som smyckas av breda fönsterpartier och dekorativ fiskbensparkett. Här finns en underbar västervänd balkong i anslutning som rymmer såväl sittmöbler som grönskande växter. Köket är smakfullt renoverat med bra arbetsytor och en naturlig plats för matbord. Bostaden erbjuder även ett fräscht badrum från 2016 och två rogivande sovrum med fönster mot innergården. Bo i stabila Brf Höjegården - en välfungerande förening med god ekonomi som värnar om sina medlemmars trivsel. Belåningsgraden är låg och föreningen har stora investeringar bakom sig vilket ger en låg månadsavgift och ett ekonomiskt tryggt boende. Bo endast en kort promenad till Stadsparken och centrum med hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar.

  • Premium
  • Balkong
Ringdansvägen 14, Polonäsbyn, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Ringdansvägen 14, Polonäsbyn, Staffanstorps kommun, bild 2
Ringdansvägen 14, Polonäsbyn, Staffanstorps kommun, bild 3

Ringdansvägen 14

Radhus
Polonäsbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
6 295 000 kr
174 + 28 m²
6 rum
420 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska familjevilla som erbjuder alla faciliteter man kan önska sig. Huset är gediget byggt med bra förvaringsmöjligheter och väldisponerad planlösning som går att ändra efter behov. Här finns dessutom stora sällskapsytor med integrerad planlösning mellan kök och vardagsrum. Tillsammans med bostadens breda fönsterpartier som släpper in mängder med naturligt ljus skapas det en trivsam och luftig atmosfär. Det stilfulla köket bjuder in med sina generösa arbetsytor och leder vidare till ett stort vinterbonat uterum och trädgård på insynsskyddat läge. Fastigheten är perfekt belägen i lugnt villakvarter med solsäkra uteplatser. Pricken över i:et är det trevliga SPA-badet med stort trädäck och mysig pergola i anslutning. Här spenderar man mer än gärna tid under sommarhalvåret. Bo på lugn gata och i populärt område med närhet till så väl Staffanstorps centrum som matbutiker, förskolor och skolor. Det finns bra bussförbindelser och närhet till motorvägspåfart för den som pendlar. Ett perfekt boende för barnfamiljen som måste upplevas på plats!

  • Premium
Lutavägen 23, Trubadurbyn, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Lutavägen 23, Trubadurbyn, Staffanstorps kommun, bild 2
Lutavägen 23, Trubadurbyn, Staffanstorps kommun, bild 3

Lutavägen 23

Villa
Trubadurbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
4 595 000 kr
160 m²
6 rum
721 m² tomt

Välkommen till ditt nästa boende! Detta moderna enplanshus på en hörntomt erbjuder den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Med generösa sällskapsytor, ljusa och luftiga interiörer samt en inbjudande trädgård blir detta din oas för avkoppling och underhållning. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt flöde mellan vardagsrum, matplats och kök, medan de stilrena sovrummen och generösa badrummen ger dig den ultimata komforten. Här erbjuds dessutom gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt med flertalet garderober, generösa förrådsutrymmen och en rymlig klädkammare. Uteplatsen och trädgården är perfekta för grillkvällar och trädgårdsfester. Slå dig ner i en av sittgrupperna på det imponerande trädäcket och njut av den gröna oasen nedanför som lockar med planteringar och plats för lek. Bo i lugnt och populärt område med närhet till så väl Staffanstorps centrum som matbutiker, grönområden, förskolor och skolor. Det finns bra bussförbindelser och närhet till motorvägspåfart för den som pendlar.

  • Premium
Vikhemsvägen 5, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 5

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 555 kr/mån
30 094 kr/m²

I denna förtjusande tvåa på insynsskyddat läge och med underbar balkong i sydväst är det lätt att trivas. Här erbjuds underbart ljusinsläpp från två väderstreck, tack vare den genomgående planlösningen. De öppna sällskapsytorna lämnar gott om plats till både matbord, soffgrupp och kontorshörna om så önskas. En smart lösning med kök och vardagsrum i nära anslutning till varandra blir mycket effektiv och lätt att möblera efter behov. Sovrummet är rogivande beläget i separat del av lägenheten. Här finns bra förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Det erbjuds även ett rymligt förråd i lägenheten samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Här bor du lugnt och ostört i trivsam förening. Området Vikhem erbjuder bostäder av varierande karaktär som är omgivna av mysiga parkområden. På kort avstånd finns pizzeria, livs och gym samt ett stort urval av matbutiker. Härifrån har man dessutom perfekta kommunikationer med närhet till motorvägspåfart och pendelavstånd till både Lund och Malmö. Busshållplats finns ett stenkast från porten.

Vikhems bygata 108, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vikhems bygata 108, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhems bygata 108, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhems bygata 108

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/6
5 223 kr/mån
31 987 kr/m²

Upptäck denna magiska gavellägenhet med hemtrevlig atmosfär och fantastiska ljusinsläpp. Belägen i en fastighet med insynsskyddat läge, ger denna trevliga trerummare dig möjlighet att uppleva det allra bästa av bostadsliv. Som gavellägenhet har den fördelen att det naturliga ljuset strömmar in från flera olika vinklar, vilket inte bara skapar en känsla av rymd utan även ger en varm och inbjudande karaktär. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet och perfekt för umgänge och avkoppling. Här kan du njuta av panoramavyer över omgivningen, vilket gör detta till den ultimata platsen att ta det lugnt och avnjuta din morgonkaffe eller kvällssolen. Köket är välutrustat och med gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. Det finns även två rymliga och rogivande sovrum. Här kan du skapa din egen privata oas med gott om plats för en dubbelsäng, garderob och kanske till och med en arbetsplats om så önskas. Slutligen erbjuds en underbar inglasad balkong i åtråvärt västerläge. Lägenheten har en utmärkt placering, vilket gör det enkelt att nå allt du behöver i din vardag. Med närhet till skolor, butiker, parker och smidiga kommunikationer blir din vardag både enkel och bekväm. För bilägare finns möjligheten att hyra garageplats inom föreningen. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en riktig pärla med sin smarta planlösning och bekväma läge. Det är en möjlighet du inte vill missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vikhems bygata 106, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhems bygata 106, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhems bygata 106, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhems bygata 106

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
4 595 000 kr
143 m²
5 rum
vån 5/6
8 451 kr/mån
32 133 kr/m²

Upplev Vikhems pampigaste lägenhet med genomgående planlösning och oslagbar utsikt. Denna nyproducerade etagelägenhet erbjuder modern lyx och praktiska lösningar som gör vardagen enkel. Tre rymliga sovrum, ett ljust allrum med takfönster och en elegant inglasad balkong är bara några av fördelarna. Köket från Ballingslöv är noggrant planerat med gott om förvaringsutrymmen, det helkaklade badrummet är inrett med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en gäst-wc som kommer väl till pass när gästerna är på besök. Ytorna med dess stora fönsterpartier fyller varje hörn med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. På golven ligger dekorativ ekparkett och väggarna är enhetligt vitmålade. Byggnaden är utrustad med moderna säkerhetsfunktioner och bekvämligheter som höjer livskvalitén. Här finns hiss, parkeringsmöjligheter och faciliteter på föreningens gemensamma ytor som som gör dagarna underhållande. Läget är perfekt med närhet till både Lund och Malmö för den som pendlar eller vill ha extra puls i livet. Du har bekväm tillgång till butiker, skolor, parker och allt annat som området har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8