Mäklare Christoffer Neurath

Christoffer Neurath

Om mig

Att leverera högklassig service med kvalitet är en självklarhet för mig. Jag drivs av höga försäljningsresultat och ser varje enskild affär, oberoende av prisnivå och storlek på bostaden, som sitt viktigaste uppdrag. Målet är att alltid överträffa sina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäster Danielsgatan 5F, S:t Knut, Malmö kommun

Mäster Danielsgatan 5F

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 295 000 kr
39,7 m²
2 rum
vån 1/2
2 202 kr/mån
57 809 kr/m²

Välkommen till denna extraordinära 2:a på St Knut, där charm och smart planering möts på 40 kvadratmeter. Det är inte bara en bostad; det är en livsstil i hjärtat av harmoni och gemenskap. Denna pärla är otroligt charmig och välplanerad, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär från första steget in. Varje kvadratmeter har utformats med omsorg och kreativitet för att maximera utnyttjandet av utrymmet och skapa en funktionell och estetiskt tilltalande bostad. Föreningen erbjuder en underbar innegård, en dold oas mitt i staden. Här finner du flera mysiga platser med bord och stolar, perfekta för avkoppling och trevliga stunder. På sommaren blommar omgivningen upp med doftande rosor, frodiga fikonträd, saftiga vindruvor och lavendel, vilket ger en atmosfär av naturlig skönhet och lugn. För de små finns en lekplats med en sandlåda, och för cykelfantaster finns två områden med praktiska cykelställ. Ingången är tillgänglig från båda sidor via vackra grindar, vilket ger en extra touch av exklusivitet och bekvämlighet. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo; det är ett hem där varje dag blir en minnesvärd upplevelse. Omfamna möjligheten att äga denna pärla på St Knut, där charm, smart planering och gemenskap går hand i hand.

Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 39

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/12
4 138 kr/mån
45 900 kr/m²

I hjärtat av Västra Hamnen, med direkt närhet till hav bor du i denna nyproducerade tvåa om 50 kvm. Bostaden erbjuder en öppen social planlösning mellan ett stilrent kök och ett välplanerat vardagsrum. Övriga ytor består av ett rymligt sovrum, en generös klädkammare samt ett badrum med egen tvättavdelning. I direkt anslutning till vardagsrummet nås hemmets uteplats om 6 kvm. Västra Hamnen är ett av Malmös mest expansiva och trendiga bostadsområden med restauranger, butiker och salta bad alldeles runt knuten. Ett stenkast från hemmet ligger Kockums fritid som erbjuder diverse träningsaktiviteter, välsorterade ICA Maxi, apoteket och Systembolaget vilket underlättar vardagslivet. Närheten till stad och kommers lämnar inget att önska för bostadens nya ägare. Se en 3D visualisering av lägenheten med inredningsförslag via länken nedan: https://panorama.homestyler.com/v2?sid=gSjFMDQq7d84bCd4fq4WXH Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jordabalksvägen 4, Ladugårdsmarken, Lunds kommun

Jordabalksvägen 4

Radhus
Ladugårdsmarken, Lunds kommun
Bjurfors Malmö City
4 995 000 kr
113 + 12 m²
4 rum
178 m² tomt

Stig in i detta charmiga tvåplansparhus som uppfördes år 1990. Här erbjuds en smart planlösning med de sociala utrymmena på entréplanet och sovavdelningen på övervåningen. Köket är en inbjudande oas som inbjuder till trevliga familjemiddagar och välkomnar vänner på besök. Vardagsrummet rymmer bekvämt en soffgrupp och har en utgång till ett underbart uterum, som sträcker sig över cirka 13 kvadratmeter. Trädgården, även om den inte är jättestor, har en färgrik blomsterprakt med pioner, syrener, tulpaner och rosor. Ett litet trädäck utanför uterummet ger en extra plats att njuta av utomhuslivet. På entréplanet finner du gott om förvaringsutrymme och ett av husets två badrum. Övervåningen erbjuder tre rymliga sovrum, alla med generösa proportioner. Här ligger även tvättstugan, komplett med sex garderober för ditt förfogande. Badrummet är smakfullt helkaklat med ljusa färgval, vilket ger en fräsch känsla. Det är värt att notera att huset är mycket energisnålt, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt. Området har en mängd bekvämligheter att erbjuda, inklusive skolor, förskolor, mataffär, vårdcentral och ett gym. Dessutom finns det utmärkta kommunikationer till centralstationen med hjälp av stadsbussarna. För de som gillar att cykla tar det endast cirka 10 minuter att nå Lunds centrum på två hjul. Vi ser fram emot att välkomna dig på visning!

Mastgränd 32, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Mastgränd 32

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 550 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
4 092 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkomna till ett modernt boende med en hemtrevlig atmosfär på utmärkt läge i Västra Hamnen! Denna genomgående lägenhet erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger härliga sällskapsytor. Bostaden fördelar sig över två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter och en rymlig klädkammare. Allt detta med nya ytskikt i form av modern ekparkett, vita bredspacklade väggar. En mycket praktisk och modern bostad som passar utmärkt för såväl paret som familjen. Västra Hamnen är ett av Malmös mest expansiva och trendiga bostadsområden med restauranger, butiker och salta bad alldeles runt knuten. Ett stenkast från hemmet ligger Kockums fritid som erbjuder diverse träningsaktiviteter, välsorterade ICA Maxi, apoteket och Systembolaget vilket underlättar vardagslivet. Mitt emot föreningens fastighet finns några av stadens bästa förskolor och skolor. Närheten till stad och kommers lämnar lite att önska för bostadens nya ägare. Detta hem lämpar sig utmärkt för såväl singeln som den lilla familjen med höga krav på boendemiljön. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4