Mäklare Ebba Svensson

Ebba Svensson

Om mig

Med ett starkt driv och engagemang att uppnå en lyckad bostadsaffär för alla parter ser Ebba till att du känner dig trygg genom hela processen. Hon har ett stort fokus på kundnöjdhet och gör sitt yttersta för att uppnå högsta möjliga slutpris som resultat. Ebba startade sin karriär på Bjurfors 2018 och har sedan dess överträffat sina kunders förväntan genom hårt arbete och stor målmedvetenhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ahrenbergsgatan 4C, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ahrenbergsgatan 4C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 895 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 898 kr/mån
39 479 kr/m²

Här presenteras ett strålande ljust hem där charm och rymd matchas samman till en hemtrevlig atmosfär. Ni får ta del av ett stort kök med plats för matbord, gott om arbetsyta samt förvaring. Vardagsrummet badar i ljus från de stora fönsterpartierna och här kan ni även blicka ut mot underbar grönyta. Sovrummet är placerad mot den lugna gården och badrummet är smakfullt renoverat. Bo med närhet till city och naturen med Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöarna som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter året runt inom gång/cykelavstånd. Mycket goda kommunikationer med cykelvägar in mot city och någon minuts gångavstånd till både Munkebäckstorgets spårvagns- och stombusshållplatser. En kort promenad till Munkebäckstorgets generösa serviceutbud och närhet även till ICA Kvantum, systembolag, bensinstation och gym. Flera populära restauranger i området. Direkt närhet till tågstationen där ni bland annat kan ta pendeln till Alingsås eller ta er till Göteborgs Station på ca 5 min.

Förtroligheten 26, Örgryte, Göteborgs kommun
Förtroligheten 26, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Förtroligheten 26, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Förtroligheten 26

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 154 kr/mån
42 288 kr/m²

Mitt i Örgrytes villakvarter hittar ni denna kvadratsmarta vindslägenhet om ca 59 kvm boyta med betydligt större golvyta. Behagliga snedtak ger bostaden en extra charm och öppnar upp till all önskvärd förvarings- och garderobsutrymme. En solklar samlingsplats är det enastående stora vardagsrummet som inte bara ger plats åt de sociala stunderna utan även flertalet möbleringsmöjligheter. I köket finns plats för matbord och från köket tar ni er ut till den insynsskyddade balkongen med naturen som första syn! Här bor ni i en liten förening med tre lägenheter i en familjär omgivning med lummig trädgård, mysiga uteplatser och minimal insyn till grannar. Örgryte är en av Göteborgs vackraste stadsdelar som präglas av ståtliga hus med vackra entréer och grönskande trädgårdar. För er som uppskattar en kvällsrunda med hunden eller ett morgondopp innan jobbet hittar ni några minuters promenad bort Örgrytes gröna oas, friluftsområdet Skatås och badplatserna vid Delsjön. Bra bussförbindelse med bara några minuters åkning till city och korsvägen för ytterligare kommunikationer. Det finns dessutom fina gång- och cykelvägar till butiker, caféer, mataffär och hela vägen in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Uddevallagatan 35B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
5 287 kr/mån
47 500 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en ljuvlig tvåa i ett av Bagaregårdens sagolika landshövdingehus. Detta hem präglas av vackra välbevarade detaljer såsom framtaget brädgolv, fina fotlister, väl tilltagen takhöjd och inbyggt skafferi. Belägen på våning två med genomgående planlösning, fint ljusinsläpp och milsvida vyer från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Sovrummet och köket vetter mot föreningens gemensamma innergård med grillmöjligheter och sittplatser. Bagaregården är ett av Göteborgs allra mysigaste områden, med vacker stadsbild och småskalig bebyggelse. Läget är idealiskt med en vacker stadssiluett och småskalig bebyggelse. Lyssna in fågelkvitter, njut av lummig omgivning och mysiga kvarter. Bagaregården är en liten pärla av klassicistisk och nationalromantisk arkitektur från tidigt 1900-tal. Tryggt undanskymt från stadspulsen som väntar bara några kvarter bort. Närliggande Redbergsplatsen erbjuder bra kommunikationer som enkelt tar dig vidare till stadens alla hörn. En kort promenad bort finner ni Olskrokstorget med mataffärer, butiker, apotek samt marknader. Cykelavstånd till Härlanda Tjärn och Skatås med dess grönområden och badplats. Här finns möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter att ta del av året runt.

  • Premium
Kungälvsgatan 1, Bagaregården, Göteborgs kommun

Kungälvsgatan 1

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 490 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1/3
4 643 kr/mån
37 417 kr/m²

Ett ljuvligt hem där äldre charmiga detaljer möter moderna material. I bedårande Bagaregården omsluts ni av idylliska gator och innergårdar. Välkomna till ett vackert landshövdingehus och slås av ett härligt ljusinsläpp om två etage. Här blandas smakfullt renovering där möjlighet finns att använda lägenheten som två. Här får ni ta del av en idyllisk grön innergård som omsluts av fastigheten. Sittgrupper är mycket populära bland föreningens medlemmar. Bagaregården är ett av Göteborgs allra mysigaste områden, med vacker stadsbild och småskalig bebyggelse. Lyssna in fågelkvitter, njut av lummig omgivning och mysiga kvarter. Bagaregården är en liten pärla av klassicistisk och nationalromantisk arkitektur från tidigt 1900-tal. Tryggt undanskymt från stadspulsen som väntar bara några kvarter bort. Närliggande Redbergsplatsen erbjuder bra kommunikationer som enkelt tar dig vidare till stadens alla hörn. En kort promenad bort finner ni Olskrokstorget med mataffärer, butiker, apotek samt marknader. Cykelavstånd till Härlanda Tjärn och Skatås med dess grönområden och badplats. Här finns möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter att ta del av året runt.

Visar alla 4