Mäklare Marielle Jungerup

Marielle Jungerup

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun

Neptunigatan 75

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/11
3 155 kr/mån
52 794 kr/m²

På attraktivt läge, nära hav och city, välkomnas du till denna väldisponerade bostad väl värd ett besök. Lägenheten är belägen på andra våningen i en nyproducerad fastighet från 2023. Bostadens hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en social, öppen planlösning. Utöver detta erbjuder bostaden praktisk sovalkov och ett stort badrum med tvättmöjligheter. Förvaringsmöjligheter finner du i det rymliga förrådet som nås från bostadens hall. Varje kvadratmeter är effektivt utnyttjad för att skapa en luftig och rymlig känsla. En av bostadens höjdpunkter är den stora balkongen som är belägen i solsäkert söderläge. Här kan du njuta av vacker utsikt mot Öresundsbron vilket ger en extra dimension till lägenheten. Mellan Gamla Väster och Västra Hamnen byggs en ny stadsdel upp. Varvsstaden präglas av kanalerna och varvsmiljön vilket skapar ett helt nytt uttryck med en träffsäker blandning av byggnader och verksamheter. Här bor du med närhet till kajpromenad, park, strand, hav och storstadspuls. I bostadens absoluta närområde finns ett brett utbud av restauranger och service. Närheten till Malmö Universitet och Malmö Centralstation underlättar vardagslivet för såväl student som övernattare. Dessutom finns det utmärkt kollektivtrafik i området som gör det smidigt att röra sig runt i staden. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Rönneholmsvägen 27A, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun

Östra Rönneholmsvägen 27A

Lägenhet
Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/6
2 715 kr/mån
56 413 kr/m²

I anrikt kvarter, ett stenkast från Davidshallstorg och Malmö Opera, välkomnas du till denna ljuvliga 30-talsdröm väl värd ett besök. Här bor du lugnt och tryggt med citys alla fördelar inom räckhåll. Hissen transporterar dig upp till bostaden som är belägen på tredje våningen i vacker fastighet anno 1937 med tidsenliga detaljer, mycket charm och grönskande gårdsmiljö. Lägenheten stoltserar med smakfull interiör och planlösningen är väldisponerad med modernt öppet kök i anslutning till det rymliga vardagsrummet. I fil med vardagsrummet ligger sovrummet som nås via smäckra dubbeldörrar. I anslutning till sovrummet finns en rymlig walk-in closet med spegeldörrar som adderar en känsla av lyx. Ytterligare förvaringsmöjligheter erbjuds i två inbyggda hallgarderober samt i de två förråden som tillhör bostaden. Byggnadsåret gör sig påmint i form av generös takhöjd och genomgående fiskbensparkett. Lägenhetens vackra burspråk skapar en härlig känsla av rymd och ljus. Bostadens samtliga fönster vetter mot lugna Thottsgatan. På Östra Rönneholmsvägen 27A bor du i en välskött förening på Malmös absoluta A-läge med allt staden kan tänkas erbjuda utanför porten. Det attraktiva läget erbjuder ett rikt utbud av citys restauranger, caféer och butiker. Bostaden är belägen mellan två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Pildammsparken, som lockar med vackra promenadstråk. Utmärkta kommunikationer erbjuds via innerstadsbussar samt Citytunneln vid Triangeln. Runt Davidshallstorg myllrar det av mysiga kvarterskrogar och små charmiga boutiquer med udda sortiment. Köpcentret Triangeln lockar runt hörnet med dess goda shoppingmöjligheter. För den kulturintresserade nås både Malmö Opera och Malmö Konsthall på kort promenadavstånd. Tvärs över gatan ligger ett mysigt café som erbjuder nybakat varje morgon. Välkommen på visning!

  • Hiss
Gibraltargatan 1C, Malmö Live, Malmö kommun

Gibraltargatan 1C

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/5
2 336 kr/mån
59 307 kr/m²

På oslagbart cityläge, i Malmö Lives eftertraktade kvarter, välkomnas du till denna väldisponerade tvårummare väl värd ett besök. Lägenheten är belägen på andra våningen med en stor balkong i optimalt västerläge. Här kan du njuta av vacker utsikt mot kanalen och Kungsparken. Bostadens hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en social, öppen planlösning med en stor köksö som inbjuder till sociala sammankomster. Utöver detta erbjuder bostaden ett rymligt badrum med tvättmöjligheter och ett trivsamt sovrum. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i flertalet garderober och i källarförrådet som tillhör bostaden. Fastigheten uppfördes 2015 och erbjuder faciliteter så som hiss från markplan, bokningsbar festlokal och en stor gemensam takterrass. Terrassen är praktiskt nog belägen i samma trapphus som bostaden och nås enkelt via hiss upp till översta våningsplanet. Runt hörnet ligger Malmös nya konserthus, kongress och hotell. Hotell Clarion erbjuder två välbesökta restauranger; den ena belägen i markplan och den andra på oslagbart läge högst upp på 25:e våningen. På Gibraltargatan bor du i hjärtat av centrala Malmö, omgiven av grönska och vackra husfasader, med stadens rika utbud av butiker och restauranger alldeles runt knuten. Centralstationen ligger tre minuter bort och tar dig smidigt både inom staden och ut i världen. Intill bostaden ligger vackra Kungsparken där du njuter av härliga promenader eller varför inte en fika på Slottsträdgårdens kafé. Snett över gatan ligger välbesökta Saluhallen och på några minuters cykelavstånd nås Ribersborgsstranden. I hemmets absoluta närområde ligger Gamla Västers pittoreska kvarter där det myllrar av uteserveringar, boutiquer och charmiga gathus. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3