Mäklare Filip Ericsson

Filip Ericsson

Om mig

För Filip är det viktigt att ett samarbete är genuint. Han lägger därför stor vikt vid att vara duktig på att förstå behov och att bygga förtroende. Det är ofta det som kan göra skillnaden mellan att göra 'en affär' och 'en bra affär'. Flexibilitet och trovärdighet är avgörande. Filip har sedan starten 2014 varit högpresterande som mäklare. Hans roll som Säljcoach innebär att han utbildar mäklare i försäljningsstrategier och långsiktiga kundrelationer. 2021 blev Filip senior partner på Bjurfors.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Packhusgatan 23A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Imorgon kl 15:00

Packhusgatan 23A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
3 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/6
5 515 kr/mån
39 938 kr/m²

Varmt välkommen att bosätta dig i denna ljusa trerummare på våning 4. Här har man öppen planlösning med utgång till stor balkong i västerläge - sol mellan 14-19. I motsatt ände ligger två fullgoda sovrum med gott om förvaring. Tack vare ljusinsläppet från öster, norr och väster känns lägenheten mycket större än vad den är. Även badrummet är stort och detta rymmer badkar för den som vill. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Läget Limhamns Sjöstad har under senare år genomgått en stor utveckling som lockar allt fler av stadens invånare. Tack vare minimalt trafikflöde bland bostäderna är det många familjer och djurvänner som söker sig hit. Just Packhusgatan ligger mellan Ribersborgsstranden och Småbåtshamnen, och på Geijersgatan har Ica nyligen öppnats. Här blir varje dag en dag vid havet! Goda pendlingsmöjligheter via Hyllie Station och Öresundsbron som nås smidigt. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sergels väg 2, Ribersborg, Malmö kommun
 • Borttagen före visning
Sergels väg 2, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Sergels väg 2, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Sergels väg 2

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/6
2 156 kr/mån
47 717 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Hiss
Davidshallstorg 4, Davidshallstorg, Malmö kommun

Davidshallstorg 4

Lägenhet
Davidshallstorg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
4 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1,5/5
4 632 kr/mån
53 782 kr/m²

Välkommen att bosätta dig mitt på Davidshallstorg! Här påminner livet om en italiensk piazza med livemusik, blomsterhandel och trevliga uteserveringar i solen. Lägenheten ligger i ett rosa 30-talshus med spröjsade fönster och vacker port. Tack vare läget en trappa upp kan man spana över torget och mot innergården kan man enkelt sträcka ut grillbrickan. Genomgående i lägenheten är den fina arkitekturen från byggåret. På golven ligger fiskbensparkett och brädgolv, spegeldörrar förbinder rummen och i de höga taken sitter stuckaturer och takrosetter. Rumsfördelningen känns genomtänkt med sociala rum mot torget och kök och sovrum mot innergården. Både kök och badrum är renoverat i en påkostad stil vilket gör att man kan flytta in och njuta från dag ett. Brf Rodentia - Friköpt mark (ej tomträtt) - Ca 3500 kr/kvm i belåningsgrad (2022 årsredovisning) - Vindsvåningar byggdes 2019 som gav nya intäkter och finansierade stora delar av underhåll - Äkta bostadsrättsförening Välkommen att flytta in och njuta från dag ett!

Köpenhamnsvägen 80E, Potatisåkern, Malmö kommun
 • Imorgon kl 16:00

Köpenhamnsvägen 80E

Lägenhet
Potatisåkern, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
7 295 000 kr
178,8 m²
5 rum
vån 1
11 334 kr/mån
40 800 kr/m²

Mellan Friluftsstaden och Limhamnsfältet, bara några meter från stranden, sträcker Skoghem Park ut sig. Ett bygge från 1997 som består av fem arkitektritade lägenhetshus på en lummig villatomt. Samtliga bostäder har ett modernt stilspråk med influenser från funktionalismen och skånsk byggtradition. Alla sin egen karaktär. Just denna fördelar sig över två våningsplan med den största tomten i föreningen. Känslan är onekligen villalik, både när det gäller fördelningen av rummen och tillgången till utemiljön. Entréplanet är till fullo ägnat åt det sociala livet med sällskapsrum, matsal, kök och allrum i fin anslutning till varandra. Vardagsrummet har en trevlig nivåskillnad till matdelen och här är det över 6 meters takhöjd tack vare entresollen. I alla riktningar är det fönsterpartier från golv till tak som suddar ut gränserna mellan ute och inne. Den stora tomten löper längs hörnan av huset och har sol under dag och kväll. Det finns också en balkong på ovanvåningen som blickar mot Öresund. Ovanvåningen har tre fullgoda sovrum med gott om förvaring samt ett stort badrum. En del av detta våningsplan är öppet ner, vilket ger en fin kontakt mellan planen. Att det har lagts stor omsorg för detaljer och kvalitet i skapandet är tydligt i varenda vrå. Svängarna tas ut rejält med flera spännande inslag som runda pelare, nivåskillnader, oregelbunden fönstersättning och omfattande glaspartier. Vattenburen golvvärme finns i alla utrymmen. Tjocka stenväggar förstärker den solida känslan precis som de stålförsedda detaljerna på den smäckra spiraltrappan. Utöver den privata utemiljön står även föreningens parkliknande trädgård med grusgångar, uteplatser, perennrabatter, örter och träd till förfogande. Även bekvämligheter som garage, bastu och motionsrum finns att ta del av. Ett boende som präglas av livskvalitet med närhet till både hav och puls. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hallenborgs gata 18A, Västra Hamnen/Dockan, Malmö kommun
Hallenborgs gata 18A, Västra Hamnen/Dockan, Malmö kommun, bild 2
Hallenborgs gata 18A, Västra Hamnen/Dockan, Malmö kommun, bild 3

Hallenborgs gata 18A

Lägenhet
Västra Hamnen/Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 690 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/6
4 102 kr/mån
49 815 kr/m²

Här bor du lugnt och tyst på ett av de bästa lägena i huset! Ljuset, solen och rymden får man på köpet. Runt hörnet ligger en av stans trevligaste uteserveringar (Aster). Här kan hav och båtliv bli en vardagslyx! Lägenheten är genomgående och ligger högt upp i huset med underbar balkong som bjuder in till frukost (och havsglimt). Påkostade renoveringar för tankarna till ett hotell. Addera kvalitetskök från Vedum och en walk in closet intill sovrummet. Brf Kvarteret Hallenborg - Arkitektritad innergården med grill och fina sittytor. - Övernattningslägenhet (250 kr) - Festlokal med pentry. - Bilpool och två el-lastcyklar. - Källarförrådet som ingår är ca 3 kvm. Strax intill lägenheten finns bageri, gym och snabbköp. Centralstationen nås på gångavstånd. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Severin Cavallinsgatan 6, Vellinge, Vellinge kommun
Severin Cavallinsgatan 6, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Severin Cavallinsgatan 6, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Severin Cavallinsgatan 6

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö Väster
8 495 000 kr
179 + 27 m²
7 rum
800 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade hus i centrala Vellinge. Påkostad interiör, låga driftkostnader och soldränkt tomt är en bra summering. Interiört möts ni av en ljus och elegant design. En rad av fönsterpartier längs kök och vardagsrum öppnar upp för en magnifik utsikt mot trädgården där gränserna mellan inne och ute suddas ut. Den öppna sällskapsdelen underlättar för bjudningar och tack vare fem sovrum, dubbla badrum och ett extra sällskapsrum på ovanvåningen så främjas en harmonisk familjelivsstil. Här finns också bekvämligheter som vattenburen golvvärme och stor tvättstuga för extra komfort. Huset är energisnålt och har en allmänt hög nivå på materialval med bl.a. nya fönster, nydragen el och bra isolering som ger låga driftkostnader. Tvättstuga och garage med tillhörande förråd ger extra förvaringsmöjligheter och praktiska funktioner. Totalt finns tre bilplatser. Lättskött trädgård med minst två uteplatser där du kan följa solen under dygnets ljusa del. Access till trädgården från flera rum. Här bor du bekvämt och blir granne med all service och centrumhandel i centrala Vellinge. Varmt välkommen!

 • Premium
Köpenhamnsvägen 48C, Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 48C

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1,5/7
3 464 kr/mån
34 397 kr/m²

I välskötta HSB Brf Pukan presenterar vi nu en lägenhet i huskroppen längst ner mot Fridhem - med balkong i väster. Här bor man i den populära 48-trappen som inte har någon byggnad framför sig. Lägenheterna här har luftiga dimensioner för de som söker sällskapsytor. Både kök och vardagsrum rymmer matplatser och balkongerna tillhör några av de största i föreningen. Precis utanför balkongen hör man fontänen porla och föreningens innergård grönskar i alla fönster! Addera flera fina orignaldetaljer och ett fräscht, helkaklat badrum. Detta är en perfekt lägenhet för den som vill bo centralt men ändå lugnt! Bakom gården nås mataffärer och busshållsplats vilket bidrar till en vardagslyx. På andra sidan Rönneholmsparken ligger Slottsstadens restauranger och mot havet finner vi Kallbadhuset och Ribersborgsstranden på gångavstånd. HSB Brf Pukan - Brf funnits sedan byggåret - Nästintill obelånad 1668 kr/kvm (21/22 årsredovisning) - Föreningen har lagt undan 1% enhet varje år från tidigare avgiftsförändringar sedan 2012 för att stå redo för tomträtten (2024) - Gemensamt bredband för 55 kr/månaden - Bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften - Tappvattenstammar är bytta, avloppstammar är relinade och härnäst planerar brf att införa gemensam el - 22 lokaler (entréplan Köpenhamnsvägen) ger goda intäkter - Hiss från källarplan (ramp ner för barnvagnar), digitalt tvättbokningssystem, bastu och nybyggd övernattningslägenhet Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Ostindiefararegatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Ostindiefararegatan 5

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 471 kr/mån
57 596 kr/m²

Välkommen att bosätta dig bland alla pastellfärgade hus i Gamla väster! Ostindiefararegatan ligger på en av kullerstensgatorna som anknyter till Lilla torg och Kungsparken. Här bor du mitt i stadens puls utan att besväras av trafik utanför. På samma gata nås mysiga butiker och runt hörnan ligger Slottsparken, Saluhallen och Centralstationen. Lägenheten mäter boarean 52 kvm och det tillkommer ca 10 kvm golvyta på sovloftet och ytterligare vid snedtaket. Takfönsterna är stora och ger vyer över hustaken. Takhöjden mäter ca 4 meter på sin högsta höjd. Addera brädgolv, fiskbensparkett, spegeldörrar och fina takbjälkar. Köket är rejält påkostat och för tankarna till en restaurang - lägenheten är helt olik någon annan! Säljaren informerar: Det skulle potentiellt finnas möjlighet att installera kamin och/eller takterrass. Styrelsen följer likhetsprincipen och det är andra lägenhetsinnehavare som har gjort det. Brf Ostindiefararen 5 - friköpt mark (ej tomträtt) - gemensamt elavtal - belåningsgrad 7239 kr/kvm (2022 årsredovisning) - ingen i kö till garageplats Varmt välkommen!

 • Plus

Visar alla 8