Mäklare Ola Rosendahl

Ola Rosendahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlslundsvägen 31, Norrviken, Sollentuna kommun
  • Idag kl 18:00
Karlslundsvägen 31, Norrviken, Sollentuna kommun, bild 2
Karlslundsvägen 31, Norrviken, Sollentuna kommun, bild 3

Karlslundsvägen 31

Radhus
Norrviken, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna

5 495 000 kr

138 m²

5 rum

206 m² tomt

Varmt välkommen till Karlslundsvägen 31 och detta öppna gavelhus som är i så fint skick att det bara är att flytta in. De många fönsterpartierna runt den insynsskyddade innergården ger bostaden ett fint ljusinsläpp vilket skapar en luftig och härlig känsla. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och välplanerad hall med inbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter och golvvärme. Till höger finns ett lättmöblerat, socialt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor, öppen spis och gott om plats för soffa och varför inte din egen läshörna intill öppna spisen/kaminen. Till vänster finns ett helt perfekt sovrum (sovrum 1) med stort rymligt fräscht badrum som är utrustat med toalett, separat duschzon, badkar (importerat från England - fint), handfat, handdukstork och golvvärme samt även en stor välutrustad walk in closet. Husets hjärta och navet kring vilket allt cirkulerar är köket, ett socialt, funktionellt och fräscht kök med gott om förvaring och fina beredningsytor. Köket har egen utgång till innergården. Köksön är lite av pricken över i:et. Här sitter barnen och gör skolarbetet medan lunch eller middag förbereds. Maten serveras sedan i det ljusa trevliga matrummet med egen utgång till innergården. I matrummet finns mycket fast förvaring vilket är synnerligen praktiskt. På matrumssidan hittar vi husets andra fräscha duschrum som är utrustat med golvvärme, duschzon, toalett och kommod med handfat. Intill duschrummet finns två ljusa fina sovrum där det ena (sovrum 2) har god plats för stor dubbelsäng och även en bra arbetsplats. Det rummet är utrustat med ett flertal garderober. Det tredje sovrummet är lite mindre men är ett mycket funktionellt rum. I anslutning till köket hittar vi slutligen den prydliga tvättstugan med vanlig utrustning i form av förvaring, arbetsbänk, tvättho, ny tvättmaskin samt varmvattenberedare. Till bostaden hör en insynsskyddad, delvis takbeklädd och ljus innergård med mycket sol och plats för soffgrupp liksom matbord och stolar. Vid entrén hittar vi en insynsskyddad och lummig uteplats med morgonsol och även härlig kvällssol. Här finns plats för ett mindre bord och stolar. Samfälligheten är gammal, välskött och stabil med mycket god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Samfälligheten tar hand om grönområdena, gångvägar, belysning, lekplatser, snöröjning, gräsklippning, VA, dagvatten, TV samt garage och parkeringar. Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Sollentuna har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Sjön Norrviken liksom Norrvikens pendelstation är beläget inom gångavstånd. Norrviken har även bland annat Ica och Percy´s delikates. I övriga närområdet finns Häggviks handelsplats och Sollentuna Centrum. Vid Edsbergs slott finns en härlig park som ligger vid Edsviken och dessutom finns där Edsvik med utställningar och andra aktiviteter.

  • Premium
Malvastigen 15C, Edsängen, Sollentuna kommun

Malvastigen 15C

Radhus
Edsängen, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna

7 900 000 kr

132 m²

4 rum

158 m² tomt

Friköpt (ej BRF) nyproducerat Town House. Ett luftigt hem med 2,7 meters takhöjd på entréplanet och huvudsakligen 2,5 meters takhöjd på övre plan. Vattenburen golvvärme på entréplanet, radiatorer på övre plan. Sobra materialval ger ett genomtänkt och väl fungerande hem. Vardagsrummet på 27 kvm är lättmöblerat och har fint ljusinsläpp. Det välutrustade köket, husets nav, är ca 23 kvm stort med plats för köksö och stor matplats. Det rymliga badrummet på entréplanet fungerar även som klädvårdsrum. Övre planet har tre fina sovrum varav det största är drygt 20 kvm vilket ger fina möblerings- och funktionsmöjligheter. De övriga två sovrummen är ca 12 kvm stora. Badrummet på detta plan är mycket genomtänkt med badkar, kommod med handfat och spegelskåp från Svenska INR förutom toalett. Förråd och klädkammare finns på båda planen. NÄROMRÅDET På kort avstånd finns Väsjöbacken, Edsbergs sportfält, Rösjöns friluftsområde, Sollentunavallen, badhus och Edsviken med vattenaktiviteter på sommaren samt skidor och långfärdsskridskoåkning på vintern. Lokalt finns skolor och dagis, både privata och kommunala. Aktuell fördjupad information finns alltid att ta del av på www.Sollentuna.se. Närheten till Sollentuna Centrum med goda kommunikationer liksom stort Centrum kan inte överskattas. Övrigt större handelscentrum är Edsbergs Centrum med fin ICA butik, apotek mm och Häggviks Handelsplats.

  • Nyproduktion
Hagvägen 15, Häggvik, Sollentuna kommun

Hagvägen 15

Tomt
Häggvik, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna

5 500 000 kr

960 m² tomt

Byggrätten definieras som vad man kan placera på tomten utan att komma närmare än 4,5 meter från tomtgräns mot rosa villan samt 6 meter från gräns mot gata respektive parkmark men med begränsning till 20% av markarealen eller 192 kvm inklusive taktäckt parkeringsplats. En byggnad får uppföras i två plan vilket kan ge ägaren en mycket rymlig villa. Mäklaren har även några idéskisser som visar olika alternativa placeringar av en villa. Bilagd fil innehåller den gällande tomtkartan. Det finns goda möjligheter att bygga familjens nya drömboende. Anslutningsavgiften för VA delas upp i tomtyteavgift och avgift för lägenhetsyta. Båda dessa avgifter är betald med undantag för den nyligen tillagda marken på 158 kvm. Det innebär att en köpare får betala en tomtyteavgift på 158 kvm*55,50 kr = 8 769 kr. Anslutningsavgift för el upp till 63A är idag 37500 kr. 63A medger även möjligheten att ladda en eller flera elbilar. Anslutningsavgiften inkluderar schaktning och förläggning utanför tomtmark och byggarbetsplats. Kabelrör och serviskabel till anslutningspunkt samt inkoppling ingår också. Däremot inkluderas inte schakt, återfyllnad och rörläggning av servisledning inom tomtmark eller till mätarskåp.

Etuiet, null, Sollentuna kommun

Etuiet

Radhus
Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna

fr. 7 900 000 kr

132 m²

4 rum

158 m² tomt

Nyproducerade Town House. Luftiga hem med 2,7 meters takhöjd på entréplanet och huvudsakligen 2,5 meters takhöjd på övre plan. Vattenburen golvvärme på entréplanet, radiatorer på övre plan. Sobra materialval ger ett genomtänkt och väl fungerande hem. Vardagsrummet på 27 kvm är lättmöblerat och har fint ljusinsläpp från två håll. Det välutrustade köket, husets nav, är drygt 22 kvm stort med plats för köksö och stor matplats. Det rymliga badrummet på entréplanet fungerar även som klädvårdsrum. Övre planet har tre fina sovrum varav det största är drygt 20 kvm vilket ger fina möblerings- och funktionsmöjligheter. De övriga två sovrummen är ca 12 kvm stora. Badrummet på detta plan är mycket genomtänkt med badkar, kommod med handfat och spegelskåp från INR förutom toalett. Förråd och klädkammare finns på båda planen. NÄROMRÅDET På kort avstånd finns Väsjöbacken, Edsbergs sportfält, Rösjöns friluftsområde, Sollentunavallen, badhus och Edsviken med vattenaktiviteter på sommaren samt skidor och långfärdsskridskoåkning på vintern. Lokalt finns skolor och dagis, både privata och kommunala. Aktuell fördjupad information finns alltid att ta del av på www.Sollentuna.se. Närheten till Sollentuna Centrum med goda kommunikationer liksom stort Centrum kan inte överskattas. Övrigt större handelscentrum är Edsbergs Centrum med fin ICA butik, apotek mm och Häggviks Handelsplats.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4