Mäklare Sofie Jonasson

Sofie Jonasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kågevägen 36C, Norrböle, Skellefteå kommun

Kågevägen 36C

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
4 170 kr/mån
29 224 kr/m²

Välkommen till denna 2:a endast TVÅ TRAPPSTEG UPP ! Denna bostad har ett gavelläge som ger ett härligt ljusinsläpp från tre olika väderstreck vilket ger dig ett mycket bra ljus i bostaden. En välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder bland annat ett modernt kök samt ett rymligt sovrum. Badrummet renoverades 2022 med kakel och klinker (golvvärme), förberett för tvättmaskin samt modern belysning i form av spotlights i taket. På Norrböle bor du med gång och cykelavstånd in till stan nära matvarubutik, simhall, ishall samt fritidsområdet Vitberget!

  • Balkong
Åkergränd 12, Norrböle, Skellefteå kommun

Åkergränd 12

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 525 000 kr
68,1 m²
3 rum
vån 3/3
5 197 kr/mån
22 394 kr/m²

Välkommen till denna bostad som är belägen högst upp i huset utan insyns! Bostaden erbjuder en bra planlösning med två välplanerade sovrummen erbjuder gott om plats för både säng och förvaring. Här finns gott om utrymme för att skapa din egen oas av lugn och ro. Badrummet är nyligen renoverat med våtrumsmatta och våtrumstapet, vilket ger en fräsch och stilren känsla. Köket är praktiskt och här får du plats med ett matbord för ca 4 personer. I vardagsrummet möter elegans tidlös skönhet. Här är fiskbensparketten det första som fångar din uppmärksamhet och ger rummet en omisskännlig karaktär och stil. Från vardagsrummet når du denna underbara inglasade balkong. Med sitt privilegierade västerläge erbjuder denna utrymme en sällsynt möjlighet att njuta av det bästa av dagsljus och solnedgångar från tidig vår till sen höst. Denna bostad passar perfekt för dig dom vill bo med cykel och gångavstånd intill stan men samtidigt har du naturen inom räckhåll. Närliggande parker och grönområden erbjuder möjligheter till avkopplande promenader och löprundor!

  • Balkong
Fäbodgatan 44, Anderstorp, Skellefteå kommun

Fäbodgatan 44

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 995 000 kr
154 m²
5 rum
vån 1
6 207 kr/mån
12 955 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus fördelat i två plan på hela 154 kvm! Här bor du med tryggheten av att bo i en bostadsrätt men med känslan av att bo i ett radhus. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall med skjutgardrober och ett stort förråd/klädkammare längre in i hallen. Badrummet renoverades 2023 med våtrumsmatta och våtrumstapet här finns torktumlare och tvättmaskin. Köket är modernt och renoverades 2019. Köket har vita köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk samt bänkskiva i sten. Den maskinella utrustningen som finns är fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro. Här får du plats med en matgrupp för ca 4-6 personer. Vardagsrummet är vältilltaget med stora fönster partier som ger dig ett mycket bra ljusinsläpp. Här har man gjort om planlösningen tidigare och öppnat upp för att få en matsal. Detta går med enkla medel att återställa om du är behov av ytterligare ett sovrum. Utgång till en härlig uteplats med söderläge med en gräsmatta att nyttja. Övreplan ger dig fyra vältilltagna sovrum mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare. Samt ett badrum med våtrumsmatta och tapet som renoverades ca 2015. Detta boende passar perfekt för dig som söker något renoverat och klart och bara vill flytta in. För den lilla familjen med extra utrymmen eller för den stora familjen. På Anderstorp bor du i familjevänliga kvarter med närhet till skola, förskola, matvarubutik samt bra bussförbindelser! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Östra nygatan 95D, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Östra nygatan 95D

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 950 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
4 751 kr/mån
21 429 kr/m²

Välkommen till denna unika bostad som erbjuder dig en 3:a men kvadratmeterna som en 4:a! Lägenheten är belägen högst upp i huset utan insyn från gatan. Planlösningen är mycket bra planerad och ger det en mycket rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Badrum med kakel och klinker samt badkar och dusch. Här har du modern belysning i form av spotlights. Badrummet renoverades ca 2018. Bredvid köket är det tidigare sovrummet som det nu är öppet mellan kök och "rummet". Detta ger dig unika möjligheter att utforma planlösningen som du vill. Detta rum går perfekt att använda som en matsal, kontor mm. Andra delen av bostaden finner du två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober i båda sovrummen. I denna delen har du även en liten tvättstuga. Vardagsrummet är vältilltaget och har mycket bra ljusinsläpp från ett flertal fönster. Här får du plats med både en matgrupp och en soffgrupp. Från vardagsrummet finner du utgången till bostadens härliga balkong med västerläge. Varmt välkommen att anmäla dig på visning.

  • Balkong
Myntgatan 13, Moröhöjden, Skellefteå kommun
Myntgatan 13, Moröhöjden, Skellefteå kommun, bild 2
Myntgatan 13, Moröhöjden, Skellefteå kommun, bild 3

Myntgatan 13

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 675 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
4 622 kr/mån
20 679 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna tre på Myntgatan! Denna planlösning erbjuder dig två ingångar från trapphuset. I den ena delen finner du en mindre all, en liten Wc samt ett vältilltaget sovrum med utgång till en balkong. Den andra delen av lägenheten som du når med egen ytterdörr samt genom den första delen erbjuder dig en mycket rymligt hall. Ett praktiskt kök med vita köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk samt bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen som finns är spishäll, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn. Badrum med våtrumsmatta och tapet. Bostaden ger dig ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt en matgrupp om så önskas. Stora fönster partier vilket ger dig ett mycket bra ljusinsläpp i vardagsrummet. Utgång till bostadens andra balkong med utsikt över innergården. Föreningen kommer att bredda och inglasa balkongerna. Denna bostad passar perfekt för den lilla familjen eller den lite större. Den mindre delen med egen ytterdörr går att använda som en "tonårsdel" Cykel och gångavstånd till det mesta. Ca 4 km till Northvolt. På Moröhöjden bor du nära service och kommunikation. ICA-butik och hamburgerrestaurang (Big Smail) alldeles i närheten. Bra bussförbindelser. Promenadavstånd till Solbackens handelsområde där du hittar det mesta såsom ICA Maxi, Willys, sportaffärer och systembolaget. Floraskolan är en helt ny skola F-9 som ligger på Morön med stor friidrottshall samt fotbollsplan. Moröhöjdens nya fina förskola invigdes den 1 december 2017. Fina skogsområden för promenader och hundrastning, belysta motionsspår som är sammanknutna med Vitbergets friluftsanläggning och Camping med miltals av belysta skidspår runt vitberget.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 5