Mäklare Sofie Jonasson

Sofie Jonasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vretgatan 24, null, Skellefteå kommun

Vretgatan 24

Lägenhet
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
650 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 1
1 104 kr/mån
35 135 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta på 18,5 kvm med en mycket låg månadsavgift som är centralt belägen! Denna bostad passar perfekt som övernattningslägenhet. Här får du plats med säng soffa samt matbord. Wc med handfat.

Kågevägen 36C, Norrböle, Skellefteå kommun

Kågevägen 36C

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
950 000 kr
30 m²
1 rum
2 205 kr/mån
31 667 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna etta på Kågevägen! Denna bostad passar perfekt för dig som söker en övernattningsbostad eller söker ditt första boende. Bostaden är mycket bra planerad. Här har du två klädkammare en som går att använda som ett kontor som rymmer ett skrivbord. Ett rymligt vardagsrum/sovrum med sovalkov. Kokvrån har vita köksluckor, vitt kakel ovan bänkskiva i laminat samt en diskmaskin (2023). Genomgående fina och ljusa ytskikt i hela bostaden. Badrum som renoverades 2023 med kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Här finns tvättmaskin (2023) På Norrböle bor du med närhet till allt! gång och cykelavstånd till stan, närhet till matvarubutik samt Vitbergetsfritidsområde!

Klockarbergsvägen 5A, Prästbordet, Skellefteå kommun

Klockarbergsvägen 5A

Lägenhet
Prästbordet, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 923 kr/mån
27 034 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna charmiga vindslägenhet på populära Prästbordet! Här finner ni denna väl genomtänkta och smakfullt renoverade lägenheten på hela 59 kvm. Köket är hjärtat i lägenheten med en köksö med induktionshäll. I köket får du plats med en matgrupp för ca 4 personer. Vardagsrummet är mysigt och har ett bra ljusinsläpp. Här får du plats med en större soffgrupp. Utgång till bostadens balkong som kommer att breddas och inglasas under 2024. Sovrum med plats för dubbelsäng och charmigt burspråksfönster. I hallen har du mycket bra förvaringsmöjligheter i form av skjutgarderober. Detta är en kommande försäljning kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
Myntgatan 107, Moröhöjden, Skellefteå kommun

Myntgatan 107

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 690 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2
5 195 kr/mån
21 125 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna tre på Myntgatan! Denna planlösning erbjuder dig två ingångar från trapphuset. I den ena delen finner du en mindre hall, en liten Wc samt ett vältilltaget sovrum med utgång till en balkong. Den andra delen av lägenheten som du når med egen ytterdörr samt genom den första delen erbjuder dig en mycket rymligt hall. Ett praktiskt kök med plats för matgrupp för ca 4 personer. Badrum med våtrumsmatta och tapet. Bostaden ger dig ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt en matgrupp om så önskas. Stora fönster partier vilket ger dig ett mycket bra ljusinsläpp i vardagsrummet. Utgång till bostadens andra balkong med utsikt över innergården. Denna bostad passar perfekt för den lilla familjen eller den lite större. Den mindre delen med egen ytterdörr går att använda som en "tonårsdel" Cykel och gångavstånd till det mesta. Ca 4 km till Northvolt. På Moröhöjden bor du nära service och kommunikation. ICA-butik och hamburgerrestaurang (Big Smail) alldeles i närheten. Bra bussförbindelser. Promenadavstånd till Solbackens handelsområde där du hittar det mesta såsom ICA Maxi, Willys, sportaffärer och systembolaget. Floraskolan är en helt ny skola F-9 som ligger på Morön med stor friidrottshall samt fotbollsplan. Moröhöjdens nya fina förskola invigdes den 1 december 2017. Fina skogsområden för promenader och hundrastning, belysta motionsspår som är sammanknutna med Vitbergets friluftsanläggning och Camping med miltals av belysta skidspår runt vitberget.

  • Balkong
Hemmansgatan 23, Anderstorp, Skellefteå kommun

Hemmansgatan 23

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 695 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1
5 635 kr/mån
15 694 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus fördelat i två plan på hela 108 kvm! Här bor du med tryggheten av att bo i en bostadsrätt men med känslan av att bo i ett radhus. På entréplan finner du ett öppet kök med plats för en matgrupp för ca 4-6 personer. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finner du ett vältilltaget vardagsrum samt ett sovrum. På övreplan finner du ett badrum och två sovrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av ett stort förråd bredvid bostaden. Detta boende passar perfekt för dig som söker något renoverat och klart och bara vill flytta in. För den lilla familjen med extra utrymmen eller för den stora familjen. På Anderstorp bor du i familjevänliga kvarter med närhet till skola, förskola, matvarubutik samt bra bussförbindelser!

  • Plus
  • Uteplats
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 2
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 3

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 975 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 9
5 730 kr/mån
41 608 kr/m²

Välkommen till denna 2:a på populära Repslagargränd! På våning 9 i ett hus med hiss ligger denna 2:a på hela 71,5 kvm. Denna bostad passar perfekt för dig som sätter hög standard på ditt boende och vill ha en central bostad med en slående utsikt över stan! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger dig plats för stora sociala ytor. Här får du plats med en stor matgrupp och en soffgrupp. Bostaden har genomgående mycket fina och välhållna ytskikt och vitvaror. Mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier med en slående utsikt. Utgång till bostadens rymliga inglasade balkong med västerläge. Bostaden har sitt förråd inne vilket ger dig bra förvaringsmöjligheter. Förrådet kan även användas som exempel en klädkammare alternativt ett mindre kontor. Badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6