Mäklare Pernilla Nylund

Pernilla Nylund

Om mig

Pernilla Nylund har varit fastighetsmäklare sedan 2016 och förmedlar bostäder i Sundsvall, Timrå och Härnösand med omnejd. Pernilla står för hög kvalitet och sätter alltid upp ambitiösa mål för varje bostadsaffär, vilket har resulterat i många återvändande kunder. Att sälja och köpa en bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv, därför får inget lämnas åt slumpen. Med detaljer i fokus skräddarsyr Pernilla varje affär efter kundens önskemål, för att optimera just din försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Hårdvallsgatan 24

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
350 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1
2 531 kr/mån
12 963 kr/m²

Välkommen till Hårdvallsgatan 24. Här erbjuds en mysig etta endast en halv trapp upp i huset. Detta är den perfekta lägenheten för dig som ska studera på Mittuniversitetet, för dig som söker ditt första egna boende eller behöver en övernattningslägenhet. Denna bostad har ett allrum med en praktisk sovalkov. I allrummet finns också plats för soffgrupp och matbord. Intill allrummet ligger en behändig kokvrå med ett mindre fönster som ger extra ljusinsläpp. I anslutning till hallen finns ett badrum. I hallen finns garderober samt att bostaden har ytterligare förvaringsmöjligheter i både vindsförråd och matkällare. Brf Bingen är en mycket omtyckt och välskött förening om kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet, föreningslokal, cykelförråd och grillplats. Tvättstugan ligger bekvämt i samma port i källaren. Här bor du med promenadavstånd till Mittuniversitetet och centrala Sundsvall. Området är lugnt och har närhet till elljusspår samt promenadavstånd till Sidsjöns friluftsområde. Både Ica Kvantum och Coop finns i närheten. Välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Premium
Centralgatan 25, null, Ånge kommun
Centralgatan 25, null, Ånge kommun, bild 2
Centralgatan 25, null, Ånge kommun, bild 3

Centralgatan 25

Villa
Ånge kommun
Bjurfors Sundsvall
1 095 000 kr
125 + 53 m²
5 rum
1 282 m² tomt

Välkommen till Centralgatan 25 och denna 1-plansvilla med souterräng. Detta hus rymmer den större familjen och har 5 rum varav 4 tilltalande sovrum. Arbetsvänlig kök med plats för matbord intill fönster. Helkaklat badrum med golvvärme. Vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong med fin utsikt över Ånge. Inglasad altan samt takad altan. I soutterängplan finns också gott om förvaring, tvättstuga med dusch och toalettrum. Bostaden har två garage varav i det ena finns bergvärmepumpen samt att du tar dig till detta garage från souterrängplan. Här bor du med ett mycket bra läge i Ånge med närhet till bl.a. grundskola, gymnasium, vårdcentral, matvarubutik och centralstation.

  • Premium
  • Energieffektiv
Januarivägen 2B, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Mån 6 maj kl 12:30
Januarivägen 2B, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Januarivägen 2B, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Januarivägen 2B

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
675 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 452 kr/mån
8 766 kr/m²

Välkommen till Januarivägen 2B, en ljus och fin trea som är bekvämt belägen på första våningen. Detta hem har en mycket trivsam planlösning med ett fint och naturligt ljusinsläpp från två väderstreck som ger en härlig känsla av rymd. Här är genomgående ljusa ytskikt och lika golv i alla rum förutom i det ena sovrummet där det är heltäckningsmatta. När du kliver in i detta hem möts du av en rymlig hall med plats för hatthylla och skoställ. Hallen är möblerbar och här finns möjlighet att tex ha ett hemmakontor eller ställa in garderober för ytterligare förvaring. Bostaden har ett stilrent renoverat kök från 2022. I köket finns goda ytor för matlagning och gott om plats för förvaring. Vardagsrummet är av bra storlek med plats för både soffmöbel och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet når du balkongen. Vidare finns två sovrum med plats för dubbelsäng. I badrummet finns tvättmaskin vilket gör boendet mycket praktiskt. Tillhörande bostaden finns ett källarförråd och en matkällare. Låg månadsavgift om 4.452 kr/mån där värme, vatten, tv, internet, ip-telefoni, bostadsrättstilläggsförsäkring och sopsortering ingår. Januarivägen 2B har ett strategiskt läge med närhet till Birsta, Sundsvall och Timrå. Detta ger dig tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger, kultur och nöjen. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter via lokaltrafiken, vilket gör det enkelt att ta sig från punkt A till B. Tillträde kan ske från december 2023. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Neptunigatan 11A, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 16:30
Neptunigatan 11A, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Neptunigatan 11A, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Neptunigatan 11A

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 152 kr/mån
23 110 kr/m²

I hjärtat av det populära Södermalm i Sundsvall har du nu chansen att förvärva denna magnifika gavellägenhet om tre rum och kök högst upp i byggnaden med stor inglasad balkong. Här bor du i ett av Sundsvalls mest eftertraktade områden, och denna lägenhet har genomgått stilfulla renoveringar med noggrant utvalda material och tidlösa färgscheman. Köket är modernt och utrustat med generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Dessutom har du från matplatsen direkt tillgång till den fantastiska inglasade balkongen, där du får en vidsträckt utsikt över Sundsvall centrum och hamninloppet denna balkongen är perfekt för loungemöbler. Det rymliga vardagsrummet har stora fönster i två väderstreck som släpper in en naturlig ljusflöde och rymmer både matbord och soffgrupp. Den stora fördelen med gavelläge, från vardagsrummet får du en fin utsikt mot Sundsvall centrum. De generösa sovrummen erbjuder gott om plats och möjligheter till extra förvaring. Badrummet är elegant helkaklat och har golvvärme för extra komfort. Läget är oslagbart med närhet till naturen, förskolor, skolor, mataffärer och enkel tillgång till kollektivtrafik. Samtidigt är det bara en kort promenad till Sundsvalls stadskärna, där du kan njuta av ett brett utbud av restauranger och butiker. Denna lägenhet är något som måste upplevas på plats för att förstå dess fulla potential. Här är det bara att packa upp och flytta in! Tveka inte att boka en visning redan idag, välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Ängesvägen 13, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Ängesvägen 13

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
4 973 kr/mån
7 169 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea som nu söker ny ägare. Här erbjuds en ljus och fin bostad med en trivsam planlösning och ljusinsläpp från två väderstreck. Detta hem har det klassiska L-köket med gott om arbetsyta och goda varvaringsmöjligheter, i köket finns plats för stort matbord vid fönster. Rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong med utsikt mot föreningens innergård. Vidare finns två sovrum i bra storlek. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Tillhörande lägenheten finns ett källarförråd. Här bor du med närhet till Birsta, Sundsvall och Timrå. Detta ger dig tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger, kultur och nöjen. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter via lokaltrafiken, vilket gör det enkelt att ta sig från punkt A till B. Välkommen på visning.

  • Balkong
Tallvägen 3A, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 3A

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
625 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 5
4 795 kr/mån
8 993 kr/m²

Välkommen hem till Tallvägen 3A i populära Brf Strandparken. Nu erbjuds denna fantastiska chans till att skapa din drömtvåa. Bostaden är belägen på våning 5, och hit tar du dig bekvämt upp med hiss. Bostaden har en trivsam planlösning om ca 70 kvm och har ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt och här ryms både soffmöbel och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet når du den stora och inglasade balkongen med en fin havsutsikt. Köket är äldre men välhållet, här ryms ett matbord för ca 4 personer. Från köket når du bostadens andra balkong som också har havsutsikt. Sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på väggar. Hall med goda förvaringsutrymmen. Här bor du i en stabil förening där många höjdpunkter som bidrar till bekväma boenden kan lyftas fram. På varje våningsplan finns en gemensam tvättstuga som delas mellan fyra hushåll samt rymliga lägenhetsförråd. På våningsplanet finns ett förråd. Föreningen har nyligen installerat nya hissar varav varje trapphus har två hissar. I föreningen finns gott om parkeringsplatser och lediga motorvärmarplatser finns omgående. I föreningen finns två övernattningslägenheter till gäster. Medlemmarna har också tillgång till bastu, gym, snickarbod, biljardbord, boulebanor och vävstuga. Som medlem i denna förening bor du mycket nära havet med fin sandstrand och härliga promenadstråk. I nedre Bredsand har du också nära till matvarubutik och pizzeria. Här finns god förbindelse med buss till centrala Sundsvall. Välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Kyrkbergsvägen 20D, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Kyrkbergsvägen 20D

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
750 000 kr
56,9 m²
2 rum
vån 3
3 595 kr/mån
13 181 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa på Kyrkbergsvägen 20D. Denna bostad har ett genomgående fint skick och är belägen på tredje våningen. Här är en trivsam planlösning, lättmöblerade ytor och goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Bostaden har ett fint renoverat kök från 2018, stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin vilket gör boendet mycket praktiskt. Tillhörande lägenheten finns ett källarförråd och en matkällare. Här bor du i en välskött och populär förening med en grönskande innergård med gemensamma uteplatser med två grillplatser samt en lekplats. I föreningen finns dessutom tillgång till övernattningslägenhet, gym, solarium och barnvagnsförråd. I området finns flera bekvämligheter såsom ICA Kuben, gym, kvarterskrog, pizzeria, vårdcentral och Kubiken bad som erbjuder utebad sommartid samt närhet till Södrabergets friluftsområde för skidåkning vintertid. Goda busskommunikationer. Välkommen på visning.

  • Balkong
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Lekängsvägen 2A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
645 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1
1 963 kr/mån
22 632 kr/m²

Välkommen till denna mycket mysiga och trivsamma etta med genomgående ljusa väggar. Detta är den perfekta lägenheten för dig som ska studera på Mittuniversitetet, för dig som söker ditt första egna boende eller behöver en övernattningslägenhet. Bostaden har en låg månadsavgift där värme, vatten, tv, internet, renhållning och bostadsrättstillägg ingår. Lägenheten disponeras av 28.5 välplanerade kvadratmeter och är praktiskt belägen på våning 1. Här välkomnas du av en hall med plats för att hänga av dina ytterkläder och skor. I hallen finns garderob med skjutdörrar. Intill hallen finns ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin vilket gör boendet mycket praktiskt. Vidare från hallen tar du dig till allrummet med intilliggande sovalkov. I allrummet finns plats för både soffa och ett mindre matbord. I anslutning till allrummet finns en kokvrå med en öppen yta mot allrummet. Tillhörande bostaden finns vindsförråd och matkällare. Här bor du med promenadavstånd till Mittuniversitetet och centrala Sundsvall. Området är lugnt och har närhet till elljusspår samt promenadavstånd till Sidsjöns friluftsområde. Både Ica Kvantum och Coop finns i närheten. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Visar alla 8