Mäklare Pernilla Nylund

Pernilla Nylund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Siriusvägen 39, Nolby, Sundsvalls kommun

Siriusvägen 39

Villa
Nolby, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall

2 295 000 kr

107 m²

4 rum

810 m² tomt

Välkommen till Siriusvägen 39 och detta fantastiska hus i populärt barnområde. Här finner du en villa med en mycket trivsam planlösning med öppna ytor och gott om ljusinsläpp som flödar genom huset. På entréplan möts du av en hall med plats för hatthylla och skoställ. I anslutning till hallen finns ett toalettrum. Vidare finns ett ljust och arbetsvänligt kök i öppen planlösning till vardagsrum vilket ger en känsla av rymd. Från köket når du altanen som är i bästa solläge. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matmöbel och här kan du njuta av den sprakande vedkaminen om kalla höst- och vinterdagar. Vi tar en trappa upp och hamnar bostadens mer privata del. Här finns 3 sovrum samt ett duschrum. I källarplan finns gillestuga, duschrum med bastu, tvättstuga samt gott om utrymmen för förvaring. För dig som vill njuta av många soltimmar är denna villa helt perfekt. Bostaden har en lättskött tomt i anslutning till altandäck där du kan njuta av solen och ha trevliga grillkvällar, vid bostadens entré kan du senare på kvällen ta tillvara på dagens sista soltimmar. Hemmet värms huvudsakligen upp via fjärrvärme och fiber finns installerat via ServaNet. Ett friliggande garage, isolerat med luftvärmepump, med plats för 1 bil finns i anslutning till bostaden. För den aktiva familjen finns både ishall, fotbollsplan, ridskola, elljusspår och slalombacke i närheten. Bostaden är dessutom nära belägen till förskola och skola. Kommunikationerna är mycket bra. Nära bostaden finns närmsta busslinje som tar dig till Kvissleby och vidare mot Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4a mot Sundsvall, en bilfärd på ca 10 minuter. Varmt välkommen på visning.

Sliparevägen 12A, Matfors, Sundsvalls kommun

Sliparevägen 12A

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall

525 000 kr

67 m²

3 rum

4 918 kr/mån

7 836 kr/m²

Välkommen till Sliparvägen 12A och denna trea i markplan. Söker du en lägenhet med villakänsla och med bra läge i området med fin utsikt över Ängomstjärn så har du hittat rätt. Detta hem har charmiga detaljer som högre takhöjd och fina fönster med spröjs. Bostad erbjuder en mycket tilltalande planlösning om 2 sovrum varav det ena rummet har flera garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Trivsamt vardagsrum i öppen planlösning till kök med plats för matbord. Duschrum i anslutning till hall. I bostaden finns flera garderober samt tillhörande källarförråd och uteförråd. Tillhörande bostaden finns en parkeringsplats med motorvärmare att hyra för 150 kr/mån. Här bor man idylliskt med bullerbykänsla och med natursköna områden runt omkring och Ängomstjärn som erbjuder fint fiske. Ett stenkast bort från bostaden finns matvarubutik och Thulevallens fotbollsplaner. Gångavstånd till Matfors centrum som erbjuder större matvarubutik, café med inredningsbutik, vårdcentral, badhus, skola, förskola, gym, kiosk/pizzeria mm. Välkommen på visning.

  • Uteplats
Nackstavägen 42A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 42A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall

325 000 kr

66 m²

2 rum

5 059 kr/mån

4 924 kr/m²

Välkommen till Nackstavägen 42A. Här erbjuds en tvåa med trivsam planlösning. Bostaden har ett stambytt badrum med kakel, klinker och golvvärme. Kök med plats för stor matgrupp. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till inglasad balkong. Sovrum med flera garderober och plats för dubbelsäng. Hall med förvaring i garderober. En reparationsfond om ca 6.000 kr finns att nyttja för att sätta sin egen prägel. Bostaden är bekvämt belägen trivsamt gavelläge på våning 2 med hiss. Tillhörande bostaden till ett källarförråd. I populära Brf Rågen finns gemensamma grillplatser, lekplatser, cykelrum, övernattningslägenhet m.m. för medlemmarna. Här bor du med närhet till grönområden, förskola, skola, livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral. Härifrån har du också bra gång- och cykelbana till stadskärnan samt goda bussförbindelse. Här ges också tillfälle till snabbt tillträde för den som önskar. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tallvägen 5A, Bredsand, Sundsvalls kommun
  • Ons 1 feb kl 16:30

Tallvägen 5A

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall

635 000 kr

72,5 m²

2 rum

4 642 kr/mån

8 759 kr/m²

Varmt välkommen till Tallvägen 5A och denna ljusa och trivsamma tvåa i populär Brf Strandparken. Denna bostad är genomgående ljus och har en välplanerad planlösning. Här finns ett ljust och fint kök med plats för ett rymligt köksbord vid fönster. Från köket når du den öppna balkongen med havsutsikt. Vardagsrum med plats för soffgrupp och övrig möblemang. Här är ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och den helglasade balkongdörren mot den inglasade och rymliga balkongen. Sovrum med flera garderober och havsutsikt. Hall med plats för hatthylla och skoställ. Fint badrum med kaklade väggar. Här bor du i en stabil förening där många höjdpunkter som bidrar till bekväma boenden kan lyftas fram. På varje våningsplan finns en gemensam tvättstuga som delas mellan fyra hushåll samt rymliga lägenhetsförråd. Ytterligare ett förråd finns i källarplan. Föreningen har nyligen installerat nya hissar varav varje trapphus har två hissar. I föreningen finns gott om parkeringsplatser och lediga motorvärmarplatser finns omgående. I föreningen finns två övernattningslägenheter till gäster. Medlemmarna har också tillgång till bastu, gym, snickarbod, biljardbord, boulebanor och vävstuga. Som medlem i denna förening bor du mycket nära havet med fin sandstrand och härliga promenadstråk. I nedre Bredsand har du också nära till matvarubutik och pizzeria. Här finns god förbindelse med buss till centrala Sundsvall. Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4