Mäklare Alice Brandt

Alice Brandt

Om mig

Hej! Jag är fastighetsmäklare på Bjurfors där jag förmedlar fastigheter och bostadsrätter inom Täby och Danderyds kommun. I nästan halva mitt liv har jag jobbat med försäljning och med mina nu 10 års erfarenhet av att göra affärer vet jag precis vad som krävs för att du ska få rätt betalt för din bostad. Med mig som din mäklare har du en trygg partner att lita på längs hela vägen. Jag ser fram emot att hjälpa dig - välkommen Ett steg upp!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bomvägen 3, Grindmossen, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Bomvägen 3

Villa
Grindmossen, Österåkers kommun
Bjurfors Täby Danderyd
4 295 000 kr
80 + 7 m²
3 rum
2 730 m² tomt

+ Gångavstånd till Domarudden med vacker natur och badplats + Områdets byggnadsplan ger möjlighet till utbyggnad + 5 minuter med bil in till centrala Åkersberga + Goda kommunala förbindelser + Högt och fritt läge med tomt om nästan 2800 kvadratmeter + Sol hela dagen och kvällen på den ljuvliga terrassen Myten att du enbart kan välja mellan att bo mitt i smeten eller långt ute på landet kan från och med nu krossas - låt oss presentera denna unika fastighet belägen i högt läge med fri vy över skog och natur med endast en kort bilfärd in till Åkersberga Centrum! Den friliggande villan på Bomvägen 3 såg sina första spadtag redan 1958 och har sedan dess byggts ut i två omgångar till det charmiga permanentboende det är idag. Här möter modernitet och elegans originell arkitektur, ett förtrollande ljusinsläpp och en social planlösning där hela familjen kan samlas vid högtider och firanden. Under årets varmare period är den väl tilltagna tomten och den generösa terrassen en självklar placering när det vankas mysiga middagar eller vinkvällar i goda vänners lag. Mot höstkanten, när kylan smyger sig på, samlas ni istället framför täljstenskaminen i vardagsrummet. En kort promenad bort finns naturreservatet Domarudden där du kan bada i Drängsjön från både klippor och strand. Utöver en mycket populär restaurang finns här möjlighet att hyra fiskebåt, gå på vandringsäventyr längs Roslagsleden och hyra stuga för övernattning. För den golfintresserade finns Åkersbergas uppskattade golfklubb på 10 minuters avstånd med bil från ditt nya hem. Vidare har du inom omedelbar närhet allt du kan tänkas behöva för en smidig livsstil av hög kvalitet - kommunala förbindelser direkt in till city från Åkersberga C, ett bredd utbud av restauranger och barer, shopping, apotek och livsmedelsbutiker. Tre minuters cykelväg bort finns busshållsplats med förbindelser direkt till Danderyd och Norrtälje. Den lycklige som blir ny ägare till Bomvägen 3 förvärvar inte bara en sällsynt ljuvlig fastighet utan bosätter sig även i det bästa av de två världarna där centralt och enkelt möter natur och lantlig miljö. Detta är ett läge och ett hus som måste upplevas på plats - välkommen på visning, varmt välkommen hem!

  • Plus
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Källtorpsvägen 23, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Källtorpsvägen 23

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
3 635 kr/mån
54 239 kr/m²

På bästa läge intill idylliska Centralparken finns nu denna tilltalande bostad belägen på plan tre till salu! Ditt nya hem bjuder på 46 välplanerade kvadratmeter där varje millimeter, från golv till tak, är genomtänkt och i det närmaste nyproduktion du kan komma. Samtidigt som du njuter av hög standard och nyskick bor du i en trygg förening med stabil, god ekonomi. Det bästa av två världar, helt enkelt. Bostadshuset är beläget vid en lugn återvändsgata intill park och skog som lockar med vackra promenadstråk och idyllisk natur. Via smidiga förbindelser och med busshållsplatsen en kort promenad från adressen, tar du dig smidigt kommunalt till Täby Centrum på mindre än 7 minuter. Och på knappa 3 minuter når du Näsbypark varifrån Roslagsbanan tar dig vidare in till Stockholm Östra. Lägenheten präglas av stilrena materialval, väl tilltagna ytor för en social livsstil och flera lyxiga tillval. Låt dig värmas efter duschen av golvvärmen i badrummet. Imponera på gästerna med det estetiskt tilltalande köket och njut av kvällssolen i goda vänners lag på den insynsskyddade balkongen i högt läge med behaglig vy som, förutom skogen, vetter mot föreningens lummiga innergård. Här är det bara att vrida om nyckeln, flytta in och stormtrivas på en gång. Välkommen på visning, varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kometvägen 5, Grindtorp, Täby kommun

Kometvägen 5

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Bjurfors Täby Danderyd
2 950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/11
4 228 kr/mån
49 167 kr/m²

Att vrida om nyckeln och göra entré i denna exklusiva bostad kommer överträffa allt vad förväntningar heter. Välkommen att upptäcka en helt och hållet ojämförlig, mycket exklusivt renoverad tvårumslägenhet i eftertraktade Grindtorp. Denna omsorgsfullt planerade bostad är inte bara en lägenhet utan ett facit på hur bra det kan bli när varje kvadratmeter får uppnå sin fulla potential. Här bor du i trygg atmosfär, är del av en mycket uppskattad och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening och har samtidigt omedelbar närhet till city-liv samt Täby Centrum på gångavstånd. Smidiga kommunala förbindelser finns och busshållplats har du bokstavligen precis utanför porten. Dras du mer till natur och skog än restaurangbesök stadsliv, har du grönska runt husknuten och vackra promenadstråk samt populära Centralparken som du når till fots på knappa 15 minuter. I ditt nya hem möter exklusiv elegans en personlig modernitet. Varje detalj är imponerande noggrant utvald och allt från den italienska marmorskivan i köket till det inbyggda Plejd-systemet för belysning sätter tonen för en livsstil av lyx och välbehag. Man brukar säga att man inte kan få allt, bevisligen är det dags att skrota det uttrycket eftersom vi här har undantaget som bekräftar regeln. Bo bekvämt med närhet till allt du kan tänkas behöva i en topprenoverad bostad med stor balkong i bästa solläge och luta dig tillbaka av tanken på att du investerat i en av Täbys mest stabila och väletablerade föreningar. Här får du fullkomligen allt och lite till - välkommen att uppleva ditt drömboende på plats, varmt välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Rialavägen 12, Roslags Kulla, Österåkers kommun

Rialavägen 12

Tomt
Roslags Kulla, Österåkers kommun
Bjurfors Täby Danderyd
1 395 000 kr
5 602 m² tomt

Rialavägen 12 - dryga 5 600 kvm potential för att bokstavligen bygga upp ditt drömliv. Här bor du i det bästa av två världar med bara 150 meter till närmaste sjö med badplats och närhet till idylliska Wira Bruk. I de lugna omgivningarna har barnen alltid nära till skola och förskola (150 m gångväg) samtidigt som smidiga kommunikationer med direktbuss finns från Åkersberga Centrum. För den bilburne tar du dig enkelt in till Åkersberga på ca 20 minuter samt Stockholm på ca 45 min. Tidigare har bygglov beviljats för tvåbostadshus om 250 kvm med en byggnadsyta på 430 kvm. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område vilket vidgar chanserna att verkligen få sätta sin egen prägel på det nya boendet. Sammantaget är Rialavägen något för dig som länge längtat efter att få bo i en fridfull miljö med Östersjöns närvaro runt hörnet. Kanske har du länge velat köpa hus men inte hittat något som faller dig i smaken eller så har det varit krångligt med bygglov och att få ihop pusselbitarna för att förverkliga drömmen. Välkommen till en fastighet där alla pusselbitar redan är färdiglagda - åk förbi och kika när det passar er eller kontakta ansvarig mäklare för visning. Varmt välkomna hem!

  • Plus

Visar alla 4