Mäklare Joakim Jernberg

Joakim Jernberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapplandsgatan 70, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:45

Kapplandsgatan 70

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 690 000 kr
33,9 m²
1 rum
vån 3/3
2 332 kr/mån
49 853 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga och ljusa bostad om 33,9 kvm på trivsamma Kapplandsgatan, med direkt närhet till Slottskogen samt Marklandsgatans gedigna kommunikationer. Den tilltalande planlösningen, med genomgående ljusa ytskikt, skapar en bra bas att inreda efter. Praktiskt och ljust kök med charmiga originaldetaljer som förhöjer känslan. Balkongens fria sikt och härliga västerläge bereder väg för många stunder för både vila och sol. Badrummet är stambytt i föreningens regi. Välskött förening med god ekonomi samt fiberbredband som också är inkluderat i avgiften. Brf Täppan är en stabil och socialt omtyckt förening i hjärtat av Högsbo. I föreningen finns det även bastu, gäst-lägenhet samt festlokal som är lätta att boka. På Kapplandsgatan bor du med det perfekta läget intill hav och natur samt Göteborgs citykärna. Omgivningarna kring fastigheten är välskötta och den trivsamma innergården har allt man kan önska för medlemmarnas sociala samvaro. Kapplandsgatan har direkt närhet till Axel Dahlströms torg där du finner allt från ICA, restauranger, bibliotek och gym samt knutpunkten Marklandsgatan som erbjuder gedigna kommunikationer via både buss & spårvagn. Här bor du endast ett stenkast från centrala Göteborg via välhållna gång- och cykelbanor. En motionsrunda i Änggårdsbergens natur eller en cykeltur till havet ligger också nära till hands. Även närhet till grönskande Slottsskogen, Botaniska trädgården och inte minst Linnéplatsen som lockar med sitt sprudlande nöjesutbud.

  • Plus
  • Balkong
Transistorgatan 33, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Transistorgatan 33

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
3 476 kr/mån
49 242 kr/m²

Med ett utmärkt läge utan insyn ges här möjligheterna att förvärva en rymlig och ljus tvårummare på attraktiva Transistorgatan som stod klart 2013. Denna smart planerade bostad om ca 66 kvadratmeter har mycket att erbjuda som flertalet fönster, ljusa ytskikt samt genomgående parkettgolv. Stilrent och modernt kök som går i ljusa toner. Luftigt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffgrupp, härifrån nås den inglasade balkongen som bjuder på uppskattad vy mot det rogivande skogsområdet utanför. Sovrum är fritt från insyn och erbjuder fina förvaringsmöjligheter utöver den generösa klädkammaren som återfinns i bostadens hall. Sobert badrum med egna tvättmöjligheter. Bredband ingår i avgiften. Området vid Transistorgatan är omtyckt och populärt med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Närmsta spårvagnshållplats, ligger på 1 minuts promenadavstånd. Frölunda Torg, med fler än 200 butiker, når man genom en kort promenad eller med spårvagn på 2 minuter. En stor knutpunkt som med kollektivtrafik tar en till alla delar av stan. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt med cykel till salta bad vid Näset eller Askim.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 24 apr kl 17:00

Basungatan 28

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/8
3 468 kr/mån
34 259 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna ljusa och välplanerade genomgångstvåa med ett underbart läge med Ruddalens natur ca. 100 meter från bostaden. Social och välplanerad bostad med en inglasad balkong som har ett fantastiskt läge med naturen alldeles inpå. Trivsamt och modernt kök som går i vitt samsas med goda förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Till lägenheten hör dessutom både vindsutrymme och källarförråd. Detta utgör ett prisvärt boende som passar såväl gammal som ung! I direkt anslutning till bostaden nås den nybyggda Altplatsen, som tillhandahåller Willys och gym b.la. Ruddalen är ett omtyckt och populärt område med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Frölunda Torg, med fler än 200 butiker, når man genom en promenad eller med spårvagn på 2 minuter. Från Frölunda Torg tar man sig enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Från hållplatsen Musikvägen når du stadens centrala delar såsom Linnéplatsen t.ex. på ca. 10-15 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ersåsbacken 54, Önnered, Göteborgs kommun

Ersåsbacken 54

Radhus
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 995 000 kr
127,8 m²
5 rum
10 105 kr/mån
31 260 kr/m²

I hjärtat av Önnered, endast 500 meter från havet, ligger detta trivsamma gavelradhus om ca 128 kvm! Bostaden disponerar en mycket tilltalande planlösning i två plan med generösa sällskapsutrymmen som inbjuder till trevliga middagar och socialt umgänge. Balkongen och de två uteplatserna medför att man kan njuta av solen från morgon till kväll. Den större uteplatsen har både altan och trädgård med en friggebod. Ostört och privat läge med natur och grönska som alldeles inpå. I denna bostad bor du i en stabil HSB-förening men med många av de fördelar som ett radhus kan inbringa. Önnered är ett lugnt område med närhet till både Göteborgs centrum och havet. Bekvämligheter såsom skola, dagis, affärer och kommunikationer finns inom gångavstånd. Önnereds hamn kallas för Önnereds brygga, här finns allt från fina badvikar som bland annat Ganlets badplats med klippor och liten sandstrand till båtliv och restauranger. Till Önnered hör även stora och lilla Rösö som med sina fiskebodar utgör ett pittoreskt inslag i skärgårdsmiljön.

  • Balkong
  • Uteplats
Solarvsplan 28, Askim - Vita Fläcken, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr

Solarvsplan 28

Lägenhet
Askim - Vita Fläcken, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 795 000 kr
35,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 850 kr/mån
50 140 kr/m²

I ett attraktivt läge i omtyckta Askim finner ni denna trivsamma etta om ca 35,8 kvadratmeter. Bostaden har på senare tid totalrenoverats med ett perfekt resultat. Stilrent kök som erbjuder alla tänkbara faciliteter. Nymålade ytskit och ett nytt golv som ger en enhetlig känsla. Badrummet är stilrent renoverat i samband med föreningens stambyte under 2006. Lägenheten erbjuder en yteffektiv planlösning med goda förvaringsmöjligheter och lättarbetade ytor. Stabil, stambytt och trivsam förening i uppskattade Vita fläcken, förvaltad i HSB:s regi. På Solarvsplan, alldeles i närheten av Askims torg, bor man i fridfulla och populära Brf Askims Stom med några minuters bilväg till flertalet handelsområden såsom Sisjöns affärscentrum, köpcenter 421, Frölunda torg och Nya Hovås. På bara några minuter når man härliga naturområden och endast 10 minuter gångväg bort ligger Askimsbadet. För dig som lockas av Göteborgs centrala delar tar dig en direktbuss dit på endast 20 minuter.

  • Plus
Mandolingatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Mandolingatan 3

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/12
3 206 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerummare om ca 68 kvm, belägen i hjärtat av Ruddalen! Med ett fritt läge bor man med trevlig utsikt över det grönskande området. Bostaden har på senare år varsamt renoverats med ett smakfullt resultat. Modernt kök som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Socialt vardagsrum med ett underbart fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp till rummet. Två rofyllda sovrum som båda har ett insynsskyddat läge och privat läge. Stambytt badrum som är renoverat i föreningens regi. Till bostaden finns även en inglasad balkong som vetter mot grönskande Ruddalen. Välskött och stabil förening med låga månadsavgifter och bredband som ingår. Gedigna kommunikationer ligger nära till hands och all tänkbar service på bekvämligt avstånd. Ruddalen är ett omtyckt och populärt område med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Frölunda Torg, med fler än 200 butiker, når man genom en kort promenad eller med spårvagn på 2 minuter. Från Frölunda Torg tar man sig enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Från hållplatsen Musikvägen når du stadens centrala delar såsom Linnéplatsen t.ex. på ca. 10-15 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Uggleberget 24, Hovås, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Uggleberget 24

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
5 150 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/7
5 072 kr/mån
63 580 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en utav de exklusiva lägenheter som uppförts på toppen av Uggleberget. Denna moderna och mycket stilrena trerummare med 2,85 m i takhöjd på våning 5 av 7 erbjuder ett högt och fritt läge, intill lummig grönska och med vy mot havet från balkong och matplats. Ett högkvalitativt och harmoniskt hem där kök och vardagsrum erbjuder en öppen och social planlösning, ett master bedroom med generös klädkammare och ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett stilrent och fullutrustat badrum med rena färg- och materialval. Generös balkong i utmärkt läge, där man kan njuta av både vy över Göteborgs södra skärgård och lummig grönska samt både förmiddags och eftermiddagssol. Balkongen är dessutom utrustad med "sitt i lä", vilket skapar ett behagligt vindskydd under de lite mer blåsiga dagarna. Fastighetens entré är välkomnande med sober färgsättning som även genomsyrar allmänutrymmena. Möjlighet till garageplats med direktaccess till hiss. Nya Hovås har allt att erbjuda. En modern och urban känsla med mycket bra serviceutbud med b.la. mataffär, systembolag och flertalet restauranger, bistros och café men också närhet till naturen och Göteborgs salta havspärlor. Uggleberget passar utmärkt för både gammal som ung och för er som önskar en citykänsla men med ett lugn och goda kommunikationer inpå knuten. Husets arkitektur är modern och konstruerad på ett sett som får det att smälta in i bergssluttningen. Huset är ritat utav Dreem Arkitekter som har varit noga med att få fasaden riktad mot väst, vilket ger maximalt med sol och samtidigt utsikt över havet. Uggleberget 24 och 26 är två olika föreningar men försedda med ytor som kan samutnyttjas av de boende. Detta innefattar en stor gemensam takterrass och en relaxavdelning med bastu samt stor balkong. Kontakta mäklaren för att boka upp visningstid.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hedtångsvägen 25, Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 25

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/7
5 114 kr/mån
52 222 kr/m²

Tillfälle att förvärva en underbar trerummare i attraktiva Nya Hovås. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter gröna inslag och närheten till havet. Bostaden har en social prägel med öppen planlösning och två stycken balkonger i varierande lägen. Lägenheten har en stilren prägel och ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Här finner ni ett modernt och klassiskt kök från Marbodal med generösa arbetsytor för kockens alla bestyr. Två rofyllda sovrum fritt från insyn. Badrummet är sobert med praktisk tvättavdelning som underlättar vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form parkettgolv i och slätmålade väggar ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheteri både sovrum och hall. Välkommen att trivas! Nya Hovås är under expansion och blir en skön blandstad med en egen stadskärna. Omedelbar närhet till all tänkbar service och shopping såsom ICA, Systembolaget, vårdcentral samt flertalet restauranger. Motionsmöjligheter ges både via SATS och Friskis & Svettis. Om du istället vill ta ett svalkande bad så finns salta sådana inom 5-10 minuter. Göteborgs citykärna nås smidigt med buss X2 eller med bil inom en kvart. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser. Förutom bostäder så finns även kontorshotell och kontorslokaler i Nya Hovås. Läs gärna mer på www.nyahovas.se för att se löpande och kommande projekt i området

  • Balkong
  • Hiss
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun

Önneredsvägen 110

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
5 151 kr/mån
55 000 kr/m²

I Önnereds attraktiva villakvarter, med promenadavstånd till Önnereds brygga och salta bad finner ni denna välplanderade trerummare från 2020. Denna bostad erbjuder ett stilrent kök från Vedum med fantastiska förvaringsmöjligheter, härifrån nås den generösa balkongen med trevlig vy över de fridfulla omgivningarna. I anslutning till köket nås det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för soffgrupp med kompletterande möblemang. Två rofyllda sovrum som båda är tilltagna till sin storlek och erbjuder garderobsförvaring. Sobert badrum med egna tvättmöjligheter som underlättar vardagen. Genomgående golvvärme för hela bostaden vilket förhöjer komforten än mer. Kvalitativt boende där inget har lämnats åt slumpen! Önnered är ett havsnära och attraktivt område i sydvästra Göteborg. Området är kuperat med klippor närmast havet och skogsklädda bergsknallar. Bebyggelsen består huvudsakligen av villor och radhus. Brf Önneredsbodarna är en förening om 64 st. lägenheter som har fått sitt namn efter de handelsbodar som legat på platsen. Här finns ett brett serviceutbud med frisör, hudvård, kläder, blommor och wok & sushibar. I sydväst har Önnered kontakt med havet och Önnereds Brygga som lockar med skärgårdsanda och på bryggan hittar man restaurang Jungman Jansson som är en trevlig och populär restaurang med utsikt över skärgården. I närområdet finns flera fina badplatser. Närmast ligger Ganlet och Rörviks badplatser som nås efter en kort promenad. På cykelavstånd finns några större badplatser som Näsetbadet och Smithska udden söder om Önnered eller Fiskebäcksbaden som ligger strax norr om Önnered. På entréplan i samma hus som själva lägenheten finns en gästlägenhet att tillgå.

  • Balkong
  • Hiss
Kobbeslätten 6H, Askim, Göteborgs kommun

Kobbeslätten 6H

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/6
3 181 kr/mån
44 605 kr/m²

Nu ges det tillfälle att förvärva en modern och välplanerad lägenhet från 2020 på Kobbeslätten. Det stilrena köket från Ballingslöv andas skandinavisk design med alla tänkbar utrustning och gererösa förvaringsmöjligheter. Allrumsdelen rymmer soffgrupp med kompletterande möblemang. Avskilt och praktiskt sovalkov med plats för en större säng samt en garderob. Badrummet är stilrent med egna tvättmöjligheter via en kombimaskin. Ett av bostadens absoluta attribut är den generösa uteplatsen om ca. 20 kvm med ett soligt västerläge, här ges det förutsättningar för många avkopplande stunder och flertalet möjligheter för utemöblemang. Genomgående för bostaden är slätmålade väggar och ett vitlaserat parkettgolv vilket ger en neutral bas att utgå ifrån. Välkommen att trivas! Närhet till Askimsbadet, Göteborgs citykärna eller en morgonpromenad i Sisjöns naturområde alternativt Änggårdsbergen. Allmän servicen är god med Sisjöns handelsområde runt hörnet och Frölunda torg en bit bort. Busshållplats finns alldeles intill området. Välkommen att trivas i populära Kobbeslätten!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 10