Mäklare Jenny Hylén

Jenny Hylén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Dahlia, Tygelsjö Väster, Malmö kommun
 • Sön 3 dec kl 13:00
Brf Dahlia, Tygelsjö Väster, Malmö kommun, bild 2
Brf Dahlia, Tygelsjö Väster, Malmö kommun, bild 3

Brf Dahlia

Radhus
Tygelsjö Väster, Malmö kommun
OBOS i Sverige
3 795 000 kr
100 m²
4 rum
3 927 kr/mån
37 950 kr/m²

TRYGG MÅNADSAVGIFT! För att ge dig som köpare i Brf Dahlia en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2029. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta oss idag så berättar vi mer. I Brf Dahlian flyttar du in i ett energieffektivt radhus i två plan med en riktigt välplanerad planlösning. Dessutom får du solceller på taket! Här det enkelt att njuta av det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat. Du kan leva huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. Här slipper du en stor vildvuxen tomt att ta hand om, perfekt för dig som vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Njuta i det gröna kan du göra ändå – för här bor du granne med en fin liten park. Radhus och parhus för livskvalitet Vårt kvarter tar vara på bykänslan och skapar hemtrevnad med sina tegelfasader i varma röda och gula toner. Husen i två plan på 100 kvadratmeter lockar med härliga sällskapsytor, både inomhus och utomhus. Tomterna får antingen söder- eller västerläge vilket skapar perfekta förutsättningar för långa middagar med kvällssol. En innemiljö med plats för hela livet Lättskött, ljust och trivsamt – med en fantastiskt fin planlösning. De här husen är fulla av kvadratsmarta lösningar för att du ska kunna leva så bekvämt som möjligt, och här finns gott om rum för såväl det sociala livet som för privatlivet. För dig som vill kunna sitta ostört och arbeta hemma finns en smart arbetshörna redo. På dessa 100 kvadratmeter ryms helt enkelt allt du behöver - även det där lilla extra som förgyller vardagen, som ett härligt badkar i badrummet på övervåningen. Hög standard från början Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och tillgång till parkering. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 • Premium
 • Nyproduktion
Cyklopgatan 35B 1303, Hyllie, Malmö kommun

Cyklopgatan 35B 1303

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
BoKlok Housing AB
2 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 604 kr/mån
37 273 kr/m²

En ljus tvåa med stor balkong! Här bor du med öppen planlösning med nära till allt. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen med kvällssol. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och många garderober. Ring fastighetsmäklare Jenny Hylén och boka visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Gulkullagatan 18 Lgh 1102, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Gulkullagatan 18 Lgh 1102

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
1 500 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 295 kr/mån
27 273 kr/m²

Denna välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Aromagatan 11, Viken, Höganäs kommun

Aromagatan 11

Radhus
Viken, Höganäs kommun
BoKlok Housing AB
3 245 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
5 995 kr/mån
27 735 kr/m²

Vill du göra ditt livs kanske bästa affär, 500 000 kr i rabatt! Kvadratsmart parhus med altan och trädgård Hallen har slitstarkt klinkergolv med komfortvärme och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora helkaklade badrummet. Köket är familjärt med fönster som ger ljus som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till altanen. En trappa upp finns alla sovrum samlade. Det minsta kan användas till allt från klädkammare till arbetsrum. Det största sovrummet är stort nog för dubbelsäng och många garderober. I badrummet finns dusch och plats för badkar. Ett bra boende för många olika skeden i livet!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Gryningsvägen 35, null, Halmstads kommun
 • Ons 6 dec kl 17:00
Gryningsvägen 35, null, Halmstads kommun, bild 2
Gryningsvägen 35, null, Halmstads kommun, bild 3

Gryningsvägen 35

Radhus
Halmstads kommun
Croisette Nybyggt
4 295 000 kr
152 m²
6 rum
5 672 kr/mån
28 257 kr/m²

24 månaders avgiftsfritt! Nu har du chans att göra ditt livs kanske bästa bostadsköp! Välkommen till detta fantastiska radhus i tre plan som erbjuder en trivsam och praktisk boendemiljö. Med tre rymliga sovrum och 3 vardagsrum, där den öppna ytan på plan 3 är pricken över i, är detta hem perfekt för den moderna familjen. På bottenvåningen möts du av en inbjudande hall som leder till ett ljust och öppet vardagsrum. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Det välutrustade köket har moderna vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Den andra våningen erbjuder tre bekväma sovrum, vilket ger varje familjemedlem sin egen privata oas. Här finner vi även ett allrum för privat umgänge alternativt kontor eller extra sovrum. Höjdpunkten i detta radhus är det härliga öppna rummet på plan 3. Här kan du skapa din egen personliga lounge, arbetsplats eller lekplats för barnen. Väljer du ett gavelhus så ger det stora fönstret panoramautsikt över omgivningen och släpper in rikligt med naturligt ljus. Med två stilfulla badrum, ett med dusch och ett med badkar, behöver ingen trängas under morgonrusningen. Lägg därtill separat tvättrum så har vi ett komplett hus. Den privata uteplatsen och trädgården är perfekta för sommarkvällar och grillkvällar, härifrån har du access till de gemensamma ytorna för lek och umgänge. Med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation finns valet mellan stadskärna och kustnära lantliv. I Ranagård finns mycket att upptäcka som gör livet lite mer njutfullt. Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ett modernt och bekvämt boende som kombinerar stil med funktion, och som erbjuder den perfekta platsen för att skapa varaktiga minnen. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck själv allt som detta radhus har att erbjuda! OMRÅDET I Brf Daggkåpan i Ranagård finns möjlighet till det bekymmersfria livet. Ranagård är ett helt nytt område som byggs intill Gamla Tylösandsvägen och gränsar till Albinsro och Halmstad Golfklubb. Här skapas ett ett trivsamt område där barn tassar över till grannkompisen via stenbelagda gångar, familjer träffas på det belysta trädäcket för gemensamma festligheter eller bara njuter i den egna trädgården omgiven av grönska med förråd i furu och sedumtak. I Brf Daggkåpan bor du med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation. Golfa, bada, kitesurfa eller shoppa – dina favoritaktiviteter finns inom räckhåll. Halmstad centrum, med goda pendlarmöjligheter, når du med cykel på en kvart och Tylösand på bara några minuter. ERBJUDANDE För att du ska känna dig trygg i ditt köp erbjuds ett bidrag för att garantera att ökade räntekostnader inte skall påverka månadsavgiften under föreningens första fem år. För mer information kontakta ansvarig mäklare. Läs gärna mer om projektet på hemsidan: https://www.ekebladbostad.se/daggkapan/

 • Premium
 • Uteplats
Gyllins Park, Husie, Malmö kommun
 • 25 lediga bostäder

Gyllins Park

Radhus
Husie, Malmö kommun
Peab Bostad AB
fr. 4 595 000 kr
120-128 m²
4-5 rum
5 800 kr/mån

Välkommen hem till ett nytt kvarter – beläget mitt i lantlig grönska mellan åkermark och Malmös stadskärna. Här planerar vi att uppföra radhus i två olika typer med flexibel planlösning och fina materialval av hög kvalitet. Varje hus får en egen liten mysig trädgård att rå om. I kvarteret står hållbarhet och miljötänk i fokus – låga driftskostnader, solpaneler och klimatanpassade byggmaterial.

 • Nybyggnadsprojekt
Gulklintsgatan 15, Tygelsjö, Malmö kommun
Gulklintsgatan 15, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Gulklintsgatan 15, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Gulklintsgatan 15

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
4 495 000 kr
110 m²
5 rum
5 947 kr/mån
40 864 kr/m²

OBOS erbjuder en rabatt på 350 000kr till de tre första som tecknar avtal! I Brf Vildrosen erbjuder OBOS ett årsavgiftsbidrag till föreningen som fördelas under en 3 års period. Det innebär en trygg avgift för er som köpare under de tre första åren, till och med 2026! Välkommen till ett nybyggt hem i populära Tygelsjö! Nu har du möjlighet att flytta in i ett kvadratsmart parhus kanske redan till jul! Lagom stort och lättstädat, och med alla bekvämligheter du behöver i vardagen. I Brf Vildrosen bor du i ett kvalitativt parhus om 110 kvm i 2 plan, med dubbla badrum, tre sovrum, egen carport och gott om utrymme för det sociala livet. Varför inte njuta morgonkaffet på ovanvåningens balkong eller bjuda vännerna till en middag på altanen i västerläge? I Brf Vildrosen är det enkelt att njuta av det ljuva livet på landet – i bekvämt bostadsrättsformat. Du kan njuta av huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. Samtidigt slipper du klassiska villabekymmer – eftersom huset kräver minimalt med underhåll. Att bo i Tygelsjö är att bo i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Byn har en hel del service, som frisör, florist, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar ca 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron. Kontakta oss gärna för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats

Bild saknas

Södra spaljegatan 4

Radhus
Karlslund, Landskrona kommun
BoKlok Housing AB
2 275 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
4 957 kr/mån
19 444 kr/m²

Ta chansen och bli en av ägarna till detta nybyggda radhus i Landskrona! Välkommen in till detta charmiga radhus beläget i det vackra Landskrona! Med en yta på 117 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam atmosfär för hela familjen. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar eller öppna upp dörrarna till trädäcket för att förlänga sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum kompletterar detta våningsplan och ger extra utrymme för avkoppling, lek eller hemmakontor. Utanför huset finner du ett härligt trädäck som omger huset och erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Den gröna ytan ger en ypperlig lekyta för barnen eller en plats att njuta av solen och naturen. Det här hemmet är perfekt för den som söker en bekväm och harmonisk livsstil i Landskrona. Med närhet till skolor, affärer och grönområden är det lätt att trivas här. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Grönkullagatan 18 Lgh1304, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 18 Lgh1304

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
2 600 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/4
4 722 kr/mån
30 588 kr/m²

BO 1 ÅRS AVGIFTSFRITT i den här ljusa och rymlig gavellägenheten med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och hela vägen ut på balkongen. Gott om förvaring finns det också. Klar för inflyttning! I hallen finns det bra med förvaringsmöjligheter med rymligt förråd och en garderob. Härifrån når du det stora badrummet med tvättmaskin och förberett för att sätta in torktumlare. Köket är vitt och modernt från IKEA och är öppet mot vardagsrummet och hela vägen till lägenhetens möblerbara balkong. Runt vardagsrummet ligger de tre rummen. Ett större på ena sidan, och två små på den andra. Med en rejäl klädkammare däremellan. Ring Fastighetsmäklare Jenny Hylén och boka visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
TULLSTORPSVÄGEN, Husie, Malmö kommun
TULLSTORPSVÄGEN, Husie, Malmö kommun, bild 2
TULLSTORPSVÄGEN, Husie, Malmö kommun, bild 3

TULLSTORPSVÄGEN

Radhus
Husie, Malmö kommun
Peab Bostad AB
4 695 000 kr
120 m²
4 rum
vån 0
5 800 kr/mån
39 125 kr/m²

• Hög standard • Låga driftskostnader • Egen trädgård . Ett radhus planerat efter familjens behov! Sociala ytor på bottenplan och den privata avdelningen med sovrum på ovanvåningen. Du välkomnas i en entré med gott om förvaring bakom skjutdörrar. I markplan finns stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och utgång till trädgården. Ovanvåningen blir familjens privata avdelning med tre till fyra sovrum, klädförvaring och badrum.

 • Premium
 • Nyproduktion
TULLSTORPSVÄGEN, Husie, Malmö kommun

TULLSTORPSVÄGEN

Radhus
Husie, Malmö kommun
Peab Bostad AB
4 950 000 kr
128 m²
5 rum
vån 0
6 200 kr/mån
38 672 kr/m²

• Gediget tvåplanshus • Låga driftskostnader • Egen trädgård. Välkommen till detta trevliga radhus i 2 plan. Här ges plats till hela familjen med gott om förvaring och sociala ytor på bottenvåningen och den privata på övre. Hög kvalité på inredning och material med kök från välkända Marbodal och Electrolux.

 • Nyproduktion
TULLSTORPSVÄGEN, Husie, Malmö kommun

TULLSTORPSVÄGEN

Radhus
Husie, Malmö kommun
Peab Bostad AB
4 695 000 kr
120 m²
4 rum
vån 0
5 800 kr/mån
39 125 kr/m²

• Hög standard • Låga driftskostnader • Egen trädgård. Familjevänligt hus med härliga sociala ytor på bottenvåningen och privat del med sovrum, klädkammare och badrum på ovanvåningen. Hög kvalité på inredning och material med kök från välkända Marbodal och Electrolux. I detta hus bor du hållbart med låga driftskostnader och dessutom ett trygghetspaket med räntegaranti de första två åren.

 • Nyproduktion
Grönkullagatan 18 Lgh 1301, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 18 Lgh 1301

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
1 625 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 295 kr/mån
29 545 kr/m²

Denna välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss

Bild saknas

Äpplegatan 5E

Radhus
Viken, Höganäs kommun
BoKlok Housing AB
2 997 500 kr
117 m²
5 rum
vån 2
5 995 kr/mån
25 620 kr/m²

500 000 kr rabatt! Gör ditt livs kanske bästa bostadsaffär! En sann radhusdröm med en optimal placering för dig som söker ett lättskött boende med 3 sovrum och ett härligt trädäck. Med bara ett par trappsteg ner når du den angränsade parkmiljön som öppnar upp och ger än mer rymd och grönska till bostaden. Missa bara inte det här bostadsklippet på idyllisk läge! Med promenadavstånd till skolor, lekplatser, matbutik och lanthandel är det lätt att känna sig hemma. På bara några minuter med cykel når du även Vikens havsbad eller golfbana - med en fantastisk utsikt över havet. Ring Fastighetsmäklare Jenny Hylén och boka visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Grönkullagatan 18 Lgh 1103, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 18 Lgh 1103

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
950 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 154 kr/mån
30 645 kr/m²

BO AVGIFTSFRITT I 1 ÅR! Nu har du chans att göra ditt livs kanske bästa bostadsköp! Oavsett om du precis ska flytta hemifrån eller helt enkelt inte behöver så många rum, så är vår etta ett klokt val. I direkt anslutning till hallen finns ett förråd med plats till förvaring. Badrummet har dusch, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagslivet. IKEA-köket i vitt är stort nog för att laga mat i på riktigt och disken gömmer du snabbt i den integrerade diskmaskinen. Det stora rummet har ett bra ljusinsläpp och plats till både soffa, ett mindre matbord och sovhörna samt en fransk balkong. Tveka inte att boka tid för vinsing!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Cyklopgatan 27A, Hyllie, Malmö kommun

Cyklopgatan 27A

Radhus
Hyllie, Malmö kommun
BoKlok Housing AB
4 675 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
5 451 kr/mån
39 957 kr/m²

På ett av Malmös bästa lägen ligger det här kvadratsmarta radhus i ett helt nytt kvarter. Hyllieäng som är en ny del av Hyllie är väl placerad mellan Malmömässan, badhuset och odlingslottorna vid Hyllierankan. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar eller öppna upp dörrarna till din altan med trädäck för att förlänga sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum kompletterar detta våningsplan och ger extra utrymme för avkoppling, lek eller hemmakontor.  Huset har två badrum med dusch, på bottenvåningen finns dessutom tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Ett bra boende för många olika skeden i livet, helt enkelt!  Utanför huset finner du ett härligt trädäck med grästäppa som erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Den gröna ytan ger en ypperlig lekyta för barnen eller en plats att njuta av solen och naturen. Det här hemmet är perfekt för den som söker en bekväm och harmonisk livsstil i Hyllie. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Solursgatan 4, Karlslund, Landskrona kommun

Solursgatan 4

Radhus
Karlslund, Landskrona kommun
BoKlok Housing AB
2 545 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
4 957 kr/mån
21 752 kr/m²

älkommen till detta charmiga gavelradhus beläget i det vackra Landskrona! Med en yta på 117 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam atmosfär för hela familjen. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar eller öppna upp dörrarna till trädäcket för att förlänga sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum kompletterar detta våningsplan och ger extra utrymme för avkoppling, lek eller hemmakontor. Utanför huset finner du ett härligt trädäck som omger huset och erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Den gröna ytan ger en ypperlig lekyta för barnen eller en plats att njuta av solen och naturen. Det här hemmet är perfekt för den som söker en bekväm och harmonisk livsstil i Landskrona. Med närhet till skolor, affärer och grönområden är det lätt att trivas här. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
BoKlok Vattentornet, Hyllie, Malmö kommun
 • 2 lediga bostäder

BoKlok Vattentornet

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
BoKlok Housing AB
fr. 2 050 000 kr
55-117 m²
2-5 rum
3 604 kr/mån

På ett av Malmös bästa lägen ska vi tillföra kloka lägenheter och radhus i ett helt nytt kvarter. Hyllieäng som är en ny del av Hyllie är väl placerad mellan Malmömässan, badhuset och odlingslotterna vid Hyllierankan. Här har du nära till stora grönområden, Hyllie sportcenter, Malmö Arena, Emporia och Hyllie station, varifrån du kan ta dig till stora delar av staden på kort tid - eller till Danmark och omvärlden för den delen. I det nya kvarteret skapas också en ny områdespark med lekplats och ett växthus - för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende med tillgång till mycket.

 • Nybyggnadsprojekt
BoKlok Månstenen, Karlslund, Landskrona kommun
 • 3 lediga bostäder

BoKlok Månstenen

Radhus
Karlslund, Landskrona kommun
BoKlok Housing AB
fr. 2 275 000 kr
117 m²
5 rum
4 957 kr/mån

Ta chansen och bli en av ägarna till dessa inflyttningsklara radhus i Landskrona! Söker du ett bekymmersfritt boende med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag? Låter det dessutom lockande att bo granne med djurpark, lekplats och simhall? Då har du hittat hem! Att bo i nybyggt har verkligen sina fördelar, du slipper exempelvis lägga tid och pengar på renoveringar och kan ägna dig åt roligare saker. Gå gärna in på hemsidan och lämna ditt intresse på boklok.se/månstenen.

 • Nybyggnadsprojekt
Södra spaljegatan 14, Karlslund, Landskrona kommun

Södra spaljegatan 14

Radhus
Karlslund, Landskrona kommun
BoKlok Housing AB
2 315 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
4 957 kr/mån
19 786 kr/m²

Välkommen till detta charmiga gavelradhus beläget i det vackra Landskrona! Med en yta på 117 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam atmosfär för hela familjen. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar eller öppna upp dörrarna till trädäcket för att förlänga sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum kompletterar detta våningsplan och ger extra utrymme för avkoppling, lek eller hemmakontor. Utanför huset finner du ett härligt trädäck som omger huset och erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Den gröna ytan ger en ypperlig lekyta för barnen eller en plats att njuta av solen och naturen. Det här hemmet är perfekt för den som söker en bekväm och harmonisk livsstil i Landskrona. Med närhet till skolor, affärer och grönområden är det lätt att trivas här. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
BoKlok Astrakan, Drottninghög, Helsingborgs kommun
 • 14 lediga bostäder

BoKlok Astrakan

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
fr. 950 000 kr
31-85 m²
1-4 rum
2 154 kr/mån

Tredje gången gillt! Nu kommer vi tillbaka till Drottninghög med fler lägenheter, precis intill våra tidigare projekt. För du visste väl att Aroma, Melba. Här bor du i ett mysigt kvarter med gemensamma, gröna innergårdar med plats för lek och aktivitet. Det är dessutom nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Exempelvis skola, affär och kommande Drottninghögsbadet samt smidiga kommunikationer till centrum. Gå gärna in på projektets hemsida och anmäl intresse för att få all ny information! www.boklok.se/astrakan

 • Nybyggnadsprojekt
Spannmålsgatan 105, Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 105

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
6 500 000 kr
123 m²
4 rum
352 m² tomt

Ta chansen att bli den första som flyttar in i ett kvalitativt enplanshus i populära Tygelsjö. Kvarteret Vallmoängen erbjuder kanske byns bästa läge med 123 väldisponerade kvadratmetrar i ett plan med ljus och rymd som främsta kännetecken. Detta trivsamma kedjehus har egen carport och generös altan mot byns nya park. På insidan erbjuds tre sovrum, härliga sällskapsytor och alla bekvämligheter – men också det lilla extra i form av en imponerande takhöjd och en fin fönstersättning som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här kan du verkligen njuta av det ljuva livet med lantlig känsla. Du bor i ditt eget kedjehus, vilket ger gott om villakänsla, med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. För här har du ingen vildvuxen jättetomt att ta hand om, och ett nybyggt hus kräver minimalt med underhåll. Husen har en smart uppdelning där ena sidan av huset bildar en social del med en öppen planlösning för kök och vardagsrum – och den andra blir en privat del med tre sovrum och badrum. Från vardagsrumsdelen öppnar dubbeldörrar upp till en generöst tilltagen altan, och utanför den väntar din lättskötta trädgårdstäppa. Som gjort för det ljuva livet! Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en god standard - Till exempel erbjuds badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Centralt placerat finns också en härlig braskamin i vardagsrumsdelen. Även de praktiska detaljerna, som bra förvaring, en riktig tvättstuga med groventré, elegant badrum samt gäst-WC, förråd och carport är tillgodosedda. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in. Här bor du granne med Tygelsjös nya park och kan njuta av en skön utsikt både från din altan och från vardagsrummet. Husets ljusa fasader är i puts och tegel – ett uttryck som både känns härligt modernt, och som pryder sin plats i byn. Fönstersättning utöver det vanliga som både smyckar husens utsida, och låter ljuset flöda på insidan. Att bo i Tygelsjö är att bo i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Byn har en hel del service, som frisör, florist, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar ca 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron. När du flyttar in här är inte bara huset klart, utan även hela grovjobbet med tomten. Uppfarten är klar, plattsättningen på entrésidan med. Häckar och gräsmatta finns på plats, liksom din fina altan med trädäck. Det är bara det roliga kvar: att välja ut och plantera de växter du vill ha i din trädgård.

Gulkullagatan 16 Lgh 1103, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Gulkullagatan 16 Lgh 1103

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
2 150 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 104 kr/mån
29 861 kr/m²

BO MED 1 ÅRS AVGIFTSFRITT! Bo bekymmerfritt i denna kvadratsmarta och ljusa trea med rymlig balkong! Inflyttning i november. Hör av dig till vår mäklare för att boka en visning. Kika gärna in på BoKloks hemsida för att läsa mer om projektet boklok.se/astrakan I denna trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Brf Dahlia, Tygelsjö Väster, Malmö kommun
 • 10 lediga bostäder

Brf Dahlia

Radhus
Tygelsjö Väster, Malmö kommun
OBOS i Sverige
fr. 3 795 000 kr
100 m²
4 rum
192 m² tomt

Kvadratsmart radhus i två plan och med solceller! Här bor du precis intill föreningens egen park och med närhet till allt som Tygelsjö har att erbjuda.

 • Nybyggnadsprojekt
BoKlok Lyckotäppan, Viken, Höganäs kommun
 • 2 lediga bostäder

BoKlok Lyckotäppan

Radhus
Viken, Höganäs kommun
BoKlok Housing AB
fr. 2 997 500 kr
117 m²
5 rum
5 995 kr/mån

Snart inflyttningsklara nya hem på perfekt avstånd till stadslivet i Helsingborg och Kullabygdens charm. Ta chansen att köpa ett hus i BoKlok Lyckotäppan med inflyttning mars 2023! Här råder en behaglig kombination av lugn och harmoni samtidigt som allt du behöver finns nära till hands. Med promenadavstånd till skolor, lekplatser, matbutik och lanthandel är det lätt att känna sig hemma. På bara några minuter med cykel når du även Vikens havsbad eller golfbana - med en fantastisk utsikt över havet! Välkommen till idyllen!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 27