Mäklare Magnus Jansson

Magnus Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
BoKlok Golfbanan, Kallfors, Södertälje kommun

BoKlok Golfbanan

Radhus
Kallfors, Södertälje kommun
BoKlok Housing AB

3 295 000 kr

117 m²

5 rum

4 921 kr/mån

28 162 kr/m²

Praktiskt och prisvärt bostadsrättradhus med tre sovrum i samma plan och två badrum. Baksidan vetter mot föreningens gemensamma grönyta som är utrustat med lekplats och grillmöjligheter. Här bor du renoveringsfritt och pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. Perfekt för barnfamiljer då det finns hela 6 grundskolor och 11 förskolor med olika inriktningar i Järna. Solceller som gynnar hela föreningen. Se fler bilder på vår hemsida och kontakta mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Amandas väg 5B, Kallfors, Södertälje kommun

Amandas väg 5B

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
BoKlok Housing AB

2 425 000 kr

72 m²

3 rum

4 148 kr/mån

33 681 kr/m²

Rymlig markplanstrea med öppen planlösning, stor altan och egen ingång. Trygg nyproduktion i mysiga Kallfors, inflyttningsklar i juni 2023. Här bor du renoveringsfritt och pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. BoKlok Golfbanan är utrustat med solceller som gynnar hela föreningen. Generöst ljusinsläpp, kök från IKEA, ekgolv, goda förvaringsmöjligheter (både invändigt och utvändigt) och väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Fatburs Kvarngata 12, 4 tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00

Fatburs Kvarngata 12, 4 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Croisette Stockholm Kungsholmen

8 500 000 kr

112 m²

5 rum

4 297 kr/mån

75 893 kr/m²

På en lugn gata i hjärtat av Södermalm, mitt bland kommunikationer och grönska samt all tänkbar service finns denna hemtrevliga och ljusa femrummare. Redan i hallen inges känslan av harmoni och värme. Det påkostade köket blir automatiskt hemmets mittpunkt och är välplanerat för familjens alla måltider. Från köket är det direktaccess till den trevliga balkongen mot innergården. Vidare återfinns fyra väldisponerade sovrum, varav ett idag används som kontor och ett som matsal. I vardagsrummet finns plats för både tillställningar och rekreation i form av en mysig läshörna. Två badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar samt tvättmaskin/torktumlare. Goda förvaringsutrymmen är ytterligare bonus för bostaden och finns i form av en klädkammare/förråd och garderober i hallen. Lägg därtill en väldigt låg månadsavgift i en extremt välskött och lågt belånad förening med goda hyresintäkter från åtta hyreslokaler, samt massvis med faciliteter att nyttja så har ni hittat ett tryggt boende för framtiden. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hejsta 23, null, Södertälje kommun
Hejsta 23, null, Södertälje kommun, bild 2
Hejsta 23, null, Södertälje kommun, bild 3

Hejsta 23

Villa
Södertälje kommun
Croisette Stockholm Kungsholmen

3 000 000 kr

133 m²

4 rum

3 114 m² tomt

Fint inbäddat i vacker natur har vi nu nöjet att kunna erbjuda detta inbjudande och privat placerade lantställe som passar den som söker sig till lugnet och som vill vara i ett med den vackra naturen som omger fastigheten. Invändigt stoltserar huset med suveräna sällskapsytor av vida kvadrat i form av ett smakfullt inrett kök i vitt och vardagsrum med stämningshöjande braskamin samt vackert ljusinsläpp med utgång till njutbart trädäck av vida mått. En helkaklad badrumsmiljö med tvättfaciliteter i praktiskt grovkök i direkt anslutning finns att tillgå likaså två bra sovrum, varav ett med värmande öppen spis och båda med lättmöblerade kvadrat samt flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. Utanför dörren finns stora områden att röra sig fritt på och av detta är 3 114 kvadratmeter en härlig naturtomt som inkluderas i fastigheten. En liten bit bort finner vi serviceutbud och barnomsorg. Varm välkomna på visning!

 • Premium
Amandas väg 3 D (D31R), Kallfors, Södertälje kommun

Amandas väg 3 D (D31R)

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
Croisette Stockholm Kungsholmen

2 175 000 kr

72 m²

3 rum

4 148 kr/mån

30 208 kr/m²

På idylliskt och naturskönt läge presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla boende från 2023 fördelat på tre rum och kök om 72 stilsäkra kvadrat. Här finner vi ett välplanerat hem, vars interiör tilltalar och imponerar med genomgående elegant parkett tillsammans med sobra färgval och ett kvalitativt kök i vitt fullt utrustat med de senaste av vitvaror. Lägg där till ett badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och plats för torktumlare om så önskas samt ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat, med access till en ljuvlig altan. Hemmet erbjuder dessutom på upp till två sovrum med plats för flertalet möbleringsalternativ. Ytterligare bonus erbjuds i form av barnomsorg, skola och allehanda närservice i närområdet och som grädde på moset ligger detta nybyggda område i direkt närhet till svalkande bad och golfbana som ytterligare bonus! Varmt välkomna! Observera att bilderna är från visningslägenhet och avvikelser kan förekomma.

 • Balkong
BoKlok Golfbanan, Kallfors, Södertälje kommun
 • 2 lediga bostäder

BoKlok Golfbanan

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
BoKlok Housing AB

fr. 2 425 000 kr

72-117 m²

3-5 rum

4 148 kr/mån

I Kallfors bygger vi alldeles snart kvadratsmarta, miljösmarta och prisvärda lägenheter, rad- och parhus med inflytt i juni 2023. Här bor du renoveringsfritt och pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. Perfekt för barnfamiljer då det finns hela 6 grundskolor och 11 förskolor med olika inriktningar i Järna. För den natur- och idrottsintresserade finns massor att tillgå. Kallfors Golfklubb och padelbanor några hundra meter bort samt skogsområden med promenad och cykelstigar in till Järna. I Järna finns ishall, fotbollsplaner, ridklubbar, båtklubb och ett kulturhus.

 • Nybyggnadsprojekt
Amandas Väg 20 (E02R), Kallfors, Södertälje kommun

Amandas Väg 20 (E02R)

Radhus
Kallfors, Södertälje kommun
Croisette Stockholm Kungsholmen

2 995 000 kr

117 m²

5 rum

4 921 kr/mån

25 598 kr/m²

På idylliskt och naturskönt läge presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla bostadsrättsradhus från 2023 fördelat på två väldisponerade och härligt ljusa plan. Här finner vi ett välplanerat hem, vars interiör tilltalar och imponerar med genomgående elegant parkett tillsammans med sobra färgval och ett kvalitativt kök i vitt fullt utrustat med de senaste av vitvaror. Lägg där till två badrum i stilrent utförande, varav ett med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare samt ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat, med access till ett ljuvligt trädäck. Hemmet erbjuder dessutom upp till fyra bra sovrum, samtliga placerade på ovanvåningens privata sfär. I dagsläget är det största sovrummet öppet och nyttjas med fördel som sociala allrumskvadrat. Om behovet skulle finnas kan detta med enkla medel bli hemmets fjärde sovrum. Ytterligare bonus erbjuds i form av biluppställningsplats för en bil invid huset. Barnomsorg, skola och allehanda närservice finns självklart också i närområdet och som grädde på moset ligger dessa radhus i direkt närhet till svalkande bad och golfbana som ytterligare bonus! Varmt välkomna! Observera att bilderna är från visningslägenhet och avvikelser kan förekomma.

 • Uteplats
Eriksgränd 9, 5 tr (5-1502), Jakobsberg, Järfälla kommun

Eriksgränd 9, 5 tr (5-1502)

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm Kungsholmen

1 645 000 kr

34 m²

1 rum

2 569 kr/mån

48 382 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning. Juridisk person OK som ägare. På femte våningen med njutbar balkong väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör från Vedum. Vidare finner vi ett stilrent helkaklat badrum med dusch och smidig kombitvättmaskin. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar. OBS! Bilderna är tagna från nyproduktionsprojektet!

 • Balkong
 • Hiss
Eriksgränd 9, 5 tr (5-1501), Jakobsberg, Järfälla kommun

Eriksgränd 9, 5 tr (5-1501)

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm Kungsholmen

2 995 000 kr

79 m²

3 rum

5 298 kr/mån

37 911 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning. Juridisk person OK som ägare. På femte våningen med njutbar balkong väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök samt generösa vardagsrumsytor. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör från Vedum. Vidare finner vi två inbjudande sovrum, varav ett med ypperlig förvaring i klädkammare och det andra med direktaccess till njutbar balkong i högt läge. Lägg där till ett stilrent badrum i helkaklat utförande med dusch och egna tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar. OBS! Bilderna är tagna i visningslägenhet!

 • Balkong
 • Hiss
Eriksgränd 7, 5 tr (4-1503), Jakobsberg, Järfälla kommun

Eriksgränd 7, 5 tr (4-1503)

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm Kungsholmen

1 545 000 kr

30 m²

1 rum

2 251 kr/mån

51 500 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning. Juridisk person OK som ägare. På femte våningen med njutbar balkong väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör från Vedum. Vidare finner vi ett stilrent helkaklat badrum med dusch och smidig kombitvättmaskin. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar. OBS! Bilderna är tagna från nyproduktionsprojektet!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10