Mäklare Antonio Yuksel

Antonio Yuksel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryttaregatan 7B, Nya staden, Lidköpings kommun
 • Mån 2 okt kl 17:00

Ryttaregatan 7B

Lägenhet
Nya staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
4 560 kr/mån
9 706 kr/m²

Välkomna till Ryttaregatan 7B och denna mysiga 2:a om 51 kvm, trivsamt belägen i populärt område i Nya staden! Här bor man på första våningen, bra några trappsteg upp med balkong i soligt läge. Väl inne i bostaden möts man av en rymlig och välkomnande hall, trevligt kök med modern utrustning och matplats med plats för 2-4 personer, större vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till balkong, trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring samt ett badrum. Förvaringsmöjligheter finns i garderober i både hall och sovrum men inte nog med det tillhör både vindsförråd och källarförråd. I källaren finns även tvättstuga och cykelförråd. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, grundutbud av Kabel-TV samt fast telefoni från Tele2. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Plus
 • Balkong
Hagagatan 19B, Gamla staden, Lidköpings kommun

Hagagatan 19B

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
675 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 884 kr/mån
13 107 kr/m²

Välkomna till Hagagatan 19B och denna hemtrevliga 2:a om 51,5 kvm med en härlig inglasad balkong i soligt läge med fin utsikt mot Örthagsparken! Här bor man praktiskt på första våning, genomgående med fönster åt två håll samt en takhöjd om ca 2,70m. Väl inne i bostaden möts man direkt av den välkomnande hallen med förvaringsmöjligheter i klädkammare. Direkt till vänster vid entrén finns det charmiga ljusa köket med bra arbetsytor och matplats. Stort vardagsrum med plats för både soffa, tv-möblemang och matplats, samt utgång till den inglasade balkongen (ca 7 kvm) med ett soligt söderläge och utsikt över fina Örthagsparken. Helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så tillhör både ett källarförråd och ett matkällarförråd till bostaden. Här bor man med gång/cykelavstånd till Lidköpings Centrum och i närheten finns livsmedelsbutiker som ICA och Coop samt även pizzerior, skolor och förskolor. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Skogseksvägen 6, Villa Giacomina, Lidköpings kommun

Skogseksvägen 6

Villa
Villa Giacomina, Lidköpings kommun
Bostada AB
4 495 000 kr
158 + 37 m²
5 rum
876 m² tomt

Välkomna till Skogseksvägen 6 och denna charmiga och välplanerade 1-plansvilla med vidbyggt garage och inbjudande trädgård, i populära och barnvänliga Villa Giacomina. Utvändigt finns en lättskött trädgård med stora gräsytor samt både en altan med markis och ett inglasat uterum där allt får ett bra insynsskydd av en högre häck. Bilen ställs praktiskt i garaget och får man gäster finns flera parkeringsmöjligheter på uppfarten framför. För den med båt, alternativt husbil/husvagn finns på sidan av huset gott om utrymme för uppställningsplats. Invändigt i bostaden finns ett rymligt och öppet vardagsrum med en vacker kamin i kakel, och med öppen planlösning mot både det fina köket samt matsalen med plats för det större sällskapet. Vidare finns tre rymliga sovrum, ett kontor/klädkammare, exklusivt badrum med intilliggande bastu, gästtoalett och en praktisk tvättstuga. Här bor man barnvänligt med naturen ett stenkast bort. Bara en kort promenad bort nås både badstrand, Villa Giacominaparken och skola/förskola. Goda kommunikationer med centrum via både bussar och bra cykelvägar. En bostad man måste uppleva på plats. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Uteplats
Lidåkersgatan 9A, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 9A

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada AB
395 000 kr
48 m²
1 rum
vån 1/3
3 773 kr/mån
8 229 kr/m²

Välkomna till Lidåkersgatan 9A och stora och välplanerade 1:a om 48 kvm med balkong i soligt läge belägen i Gamla Stán! Här finns ett stilfullt renoverat kök från 2017 med matplats, stort allrum/vardagsrum med plats för både soffa, tv-möblemang och sängplats samt utgång till balkongen och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden i form av klädkammare och dessutom tillhör både ett källarförråd och ett matkällarförråd till bostaden. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både restauranger, matbutiker, skola & förskola. En perfekt lägenhet för förstagångsköparen eller som övernattningsbostad. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

 • Balkong
Spiken Solhaga 2, Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår

Spiken Solhaga 2

Villa
Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
Bostada AB
4 700 000 kr
170 m²
5 rum
2 365 m² tomt

Välkommen till detta unika och omsorgsfullt utformade hus på Spiken där perfekt harmoni mellan natur och arkitektur skapar en unik livsstil. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort undangömd från stadens liv och rörelse. När du närmar dig längs den natursköna vägen, möts du av en idyllisk scen där huset i all sin prakt omfamnar den omgivande naturen och som har anpassats till bergets höjdskillnader vilket ger en fantastisk estetik. Träd i alla sina skiftande nyanser, från eleganta björkar till ståtliga ekar och tallar, ramar in denna vackra oas. Utöver den härliga miljön finns även en fantastisk pool som med en elegant form sömlöst smälter in i sin omgivning. Poolområdet med den tillhörande rymliga altanen, som omger poolen, bjuder in till avkoppling och utomhusmiddagar med familj och vänner. Här kan du njuta av stunden, oavsett om solen skiner eller om du föredrar att sitta i skuggan under tak. På tomten finns även en fullt vinterbonad komplementbyggnad där det idag finns två kontor med separat ingångar, vardera på cirka 10 kvadratmeter. Perfekt för dig som eventuellt vill bedriva verksamhet eller kunna arbeta hemifrån. Byggnaden innehåller också en verkstad om cirka 35 kvadratmeter utrustad med stora dubbeldörrar för enkel åtkomst. Väl inne i bostaden möts man av en ljus och trivsam hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen leds man vidare in mot köket som med sin klassiska karaktär fylls upp med ljus från stora fönster och en härlig rymd tack vare generös takhöjd. Vidare in nås vardagsrummet där man slås av de fina limträbalkarna i taket, värmen från den vackra öppna spisen och den fina utsikten mot poolområdet. Från köket finns trappor som både leder upp mot det stora loftet och ner mot den inre hallen som leder en vidare in mot resten av bostaden. Uppe på loftet ges möjligheter till flera användningsområden och även detta utrymme får ett fint ljusinsläpp från flera fönster. Från den inre hallen nås först ett rymligt badrum och sedan två sovrum. I mitten av hallen finns groventrén med praktisk tvättstuga och går man vidare in genom hallen finns Master bedroom med eget intilliggande helkaklat badrum med både bubbelbad, dusch samt bastu. Genom en kortare promenad är man nere i Spikens Fiskehamn och kan njuta av de faciliteter som erbjuds. Passa på att ta en lunch eller varför inte ett dopp i sjön! För den som vill ta sig in till Lidköping tar det ca 20-25 minuter med bil men vill man ställa kvar den hemma finns bra bussförbindelser. Detta hus är mer än bara en bostad, det är en inbjudan till ett liv i harmoni med naturen. Här kan du njuta av den vackra utomhusmiljön, koppla av vid poolen, njuta av grillmiddagar på altanen och skapa minnen för livet med familj och vänner.

 • Plus
 • Uteplats
Rådagatan 33E, Nya Staden, Lidköpings kommun

Rådagatan 33E

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
775 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 957 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkomna till Rådagatan 33E och denna välplanerade och genomgående 2:a om 62 kvm med balkong i soligt söderläge, trivsamt belägen i populärt område i Nya staden! Här finns ett charmigt kök med rostfria vitvaror och matplats för det större sällskapet , rymligt vardagsrum med utgång till balkong, badrum förberett för tvättmaskin samt ett stort sovrum med trägolv och inbyggda garderober. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden, men skulle inte det räcka till hör både ett vindsförråd och källarförråd till bostaden. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, grundutbud av digital-tv samt fast telefoni från Tele2. Här bor man endast en kort promenad ifrån centrum och allt vad det har att erbjuda. Precis intill bostaden finns ICA och en pizzeria samt ett stenkast bort ligger De la Gardie Gymnasiet. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning!

 • Balkong
Vändgatan 2B, Gamla stan, Lidköpings kommun

Vändgatan 2B

Lägenhet
Gamla stan, Lidköpings kommun
Bostada AB
795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 582 kr/mån
14 071 kr/m²

Välkomna till Vändgatan 2B och denna charmiga och välplanerade 2:a om 56,5 kvm med en härlig inglasad balkong i soligt västerläge belägen i populär förening i Gamla Stán! Här bor man högst upp i huset, utan direkt insyn, med fin utsikt mot föreningens innergård och omgivningens takåsar. I bostaden finns ett rustikt kök med trendig maskinell utrustning och matplats, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Räcker inte förvaringsmöjligheterna i bostaden så hör både ett källarförråd och matkällarförråd till bostaden. Här bor man i en omtyckt föreningen med en månadsavgift om endast 3 582 kr där förutom värme och vatten även bredband, grundutbud av Kabel-TV samt fast telefoni från Tele2 ingår. Endast en kort promenad/cykeltur bort ligger Lidköping Centrum och allt vad det har att erbjuda. Örthagsparken finner man ett stenkast bort och livsmedelsbutiker och restauranger finns i närheten. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong
Nonnens Väg 5A, Dalängen, Lidköpings kommun

Nonnens Väg 5A

Lägenhet
Dalängen, Lidköpings kommun
Bostada AB
850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 997 kr/mån
10 897 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 3:a om 78 kvm med balkong i populärt område! Bostaden befinner sig högst upp i huset, i gavelläge, utan direkt insyn med en balkong i sydvästläge där man kan njuta av soliga kvällar med utsikt mot innergården. Här finns ett ljust och rymligt kök med utgång till balkong, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum, ett rejält helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så tillhör både ett källarförråd samt matkällarförråd bostaden. Trivsam och välskött förening och i månadsavgiften ingår förutom värme och V/A även grundutbud av bredband & Kabel-TV från Tele2! Här bor man endast en kort promenad/cykeltur ifrån Lidköping Centrum och allt vad det har att erbjuda. Framnäs Köpcentrum finns bara ett stenkast bort och i området finns även pizzerior, skolor, idrottsplats och grönområden. Välkomna på visning!

 • Balkong
Odlingsgatan 72, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Odlingsgatan 72

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Bostada AB
2 650 000 kr
106 m²
5 rum
5 844 kr/mån
25 000 kr/m²

BRF Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden! FÖRSÄLJNING PÅGÅR - Anmäl ditt intresse redan idag för mer information! Husen har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom egna inrednings- och utrustningsval som du gör på en egen webbaserad tillvalsportal med din personliga inloggning. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://www.swebostad.se/plantan

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Vändgatan 5C, Gamla staden, Lidköpings kommun

Vändgatan 5C

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada AB
675 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 243 kr/mån
11 157 kr/m²

Välkomna till Vändgatan 5C och denna välplanerade 2:a om 60,5 kvm, med en härlig inglasad balkong, belägen i populär förening i Gamla Stán! Här bor man på tredje våningen, utan direkt insyn, med fin utsikt. Väl inne i bostaden finns ett praktisk kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rymligt sovrum med gott om förvaring i garderober och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Skulle inte förvaringsmöjligheterna i bostaden räcka till så hör ett källarförråd till bostaden. I källaren finns både cykelförråd och tvättstuga. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband och grundutbud av Kabel-tv. Här bor man med gång/cykelavstånd till Lidköpings Centrum och i närheten finns livsmedelsbutiker som ICA och Coop samt pizzerior, skolor och förskolor. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong
Odlingsgatan 66, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Odlingsgatan 66

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Bostada AB
2 850 000 kr
106 m²
5 rum
5 844 kr/mån
26 887 kr/m²

BRF Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden! FÖRSÄLJNING PÅGÅR - Anmäl ditt intresse redan idag för mer information! Husen har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom egna inrednings- och utrustningsval som du gör på en egen webbaserad tillvalsportal med din personliga inloggning. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://www.swebostad.se/plantan

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brf Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 st bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden!, Trädgårdstaden, Skövde kommun

Brf Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 st bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden!

Lägenhet
Trädgårdstaden, Skövde kommun
Bostada AB
fr. 2 650 000 kr
106 m²
5 rum
5 844 kr/mån

BRF Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden! FÖRSÄLJNING PÅGÅR - Anmäl ditt intresse redan idag för mer information! Husen har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom egna inrednings- och utrustningsval som du gör på en egen webbaserad tillvalsportal med din personliga inloggning. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://www.swebostad.se/plantan

 • Nybyggnadsprojekt
Torggatan 11, Järpås, Lidköpings kommun

Torggatan 11

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada AB
114 000 kr
817 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 817 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Torggatan 13, Järpås, Lidköpings kommun

Torggatan 13

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada AB
97 000 kr
698 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 698 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Orrslättsgatan 17, Järpås, Lidköpings kommun

Orrslättsgatan 17

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada AB
168 000 kr
1 205 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 1205 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Visar alla 15