Mäklare Charlotte Vrethammar

Charlotte Vrethammar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 23, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Kungsgatan 23

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Bostada AB

695 000 kr

32 m²

1 rum

2 185 kr/mån

21 719 kr/m²

Fräsch etta med toppenläge centralt på Väster med Nyköping Brewing Company rakt över gatan och stadens centrum, hamnen och slottet på några minuters gångavstånd. Lägenheten har en luftig känsla med generöst ljusinsläpp från stora fönster och öppen planlösning mellan rummet och köket. Stambytt och helkaklat badrum i grått och vitt med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Utsikt mot den lugna bakgården och de charmiga Skutskepparhusen. Stabil och välskött förening där både internet och TV-utbud ingår i avgiften. Välkommen!

  • Plus
Hemgårdsvägen 16A, Högbrunn, Nyköpings kommun

Hemgårdsvägen 16A

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Bostada AB

1 625 000 kr

89 m²

4 rum

5 473 kr/mån

18 258 kr/m²

Det första som möter dig i den här lägenheten är det stora, vackra, spröjsade gavelfönstret som med sitt söderläge bidrar till härligt ljusinsläpp! Lägenheten bestod ursprungligen av två mindre som har slagits ihop till en 4:a på 89 kvm. Nuvarande ägare har delat av lägenheten med en vägg som enkelt kan tas bort då den inte är fäst i golv eller tak, men som gör bostaden idealisk för den som har en hemmaboende ungdom eller önskar ett privat utrymme för arbete eller kontor. Vardagsrummet är ljust och rymligt med balkong i västerläge för härlig kvällssol. Här finns två duschrum, dubbla källar- och vindsförråd. Utmärkt läge med närhet till skolor, tågstation, E4 och stadens centrum. Sunlight Hotel Conference & Spa samt Biograf Biostaden finns endast några hundra meter bort. Lägenheten är besiktigad. Välkommen!

  • Balkong
Ahlbergers väg 3, Högbrunn, Nyköpings kommun

Ahlbergers väg 3

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Bostada AB

725 000 kr

42,5 m²

1 rum

2 221 kr/mån

17 059 kr/m²

Mysig gaveletta med toppenläge för pendlaren, endast minuter från centralstationen och E4. Lägenheten är öppen mellan vardagsrum och kök för mer rymd och ökat ljusinsläpp. Stor, inglasad balkong i västerläge. Stambytt badrum med tvättmaskin. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3