BOSTHLM

BOSTHLM

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kabelverksgatan 42, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 13:45
Kabelverksgatan 42, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Kabelverksgatan 42, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Kabelverksgatan 42

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
5 195 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
6 016 kr/mån
54 115 kr/m²

Underbart hem i ljust gavelläge ut mot skogen och med stor balkong där kvällssolen ligger på. Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Två badrum, tre sovrum och en klädkammare. Många extra fönster och mer ljusinsläpp tack vare gavelläget. Garage i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Göksholmsbacken 26 1tr, Hagsätra, Stockholms kommun

Göksholmsbacken 26 1tr

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 595 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
5 061 kr/mån
29 828 kr/m²

Välkommen till denna utmärkta lägenhet med välutnyttjade ytor som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Äntligen en 4a i renoverat fint skick med en modern utmärkt planlösning - bara flytta in! Det generösa köket blir verkligen ett rum för hela familjen, här finns plats för stort matbord så att ha kalas, middagar och sociala tillställningar blir inga som helst problem. Här möts man av en social trivsam planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en generös inglasad balkong helt utan insyn med solens strålar under stora delar av dagen - verkligen en oas att njuta i och ett extra rum under tidig vår och sen höst - harmoni är ordet! Mycket välskött förening helt utan lån. - obelånad förening - utmärk skick - stor inglasad balkong - närhet t-bana - bara flytta in

  • Balkong
Folkparksvägen 130, vån 5, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 12:45
Folkparksvägen 130, vån 5, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Folkparksvägen 130, vån 5, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Folkparksvägen 130, vån 5

Lägenhet
Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5
3 798 kr/mån
51 638 kr/m²

Mycket välplanerad bostad med trevlig utsikt, stora sällskapsytor och badrum med bastu! Den här bostaden bör tilltala den som söker något extra. Här finns också en underbar inglasad balkong som blir till ett extrarum under större delen av året. Köket har gott om skåpförvaring och vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt gott om möblerbar yta. För den som föredrar en öppen planlösning går vägg mellan kök och vardagsrum att ta ned. Sovrummet är i bra storlek och har gott om garderobsförvaring. I baddrummet så finns en härlig bastu som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret. Badrummet är vidare utrustat med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Som boende här har du tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra för endast 200 kr/natt. En ombyggnad av gården har nyss slutförts nu och nu finns också ett orangeri, lekplats samt boulebana för föreningens medlemmar att nyttja. Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stjärnhovsvägen 15, Örby, Stockholms kommun

Stjärnhovsvägen 15

Villa
Örby, Stockholms kommun
BOSTHLM
6 350 000 kr
102 + 100 m²
6 rum
604 m² tomt

Välkommen till ett mycket välplanerat och fint hus med friköpt tomt, belägen centralt i vackra Örby. 2 våningar med rejäla utrymmen och gott om förvaringsmöjligheter. Totalyta om 202 kvm. Garage i huset och bra parkeringsmöjligheter utomhus. Entréplanet består av kök med rejäl matplatsdel, vidare in har man ett stort vardagsrum i vinkel, perfekt för extra och stor matplatsdel eller om man vill så kan man dela av för att få ett extra sovrum. Vardagsrummet är ljust och fint och har fönster i två väderstreck. Här når man också ut till den härliga uteplatsen i västerläge, sol under större delen av dagen fram tills kvällen. Både inne i vardagsrummet och även utomhus vid uteplatsen har man öppna spisar att elda i. Entréplanet inrymmer även 3 bra sovrum, stort badrum och en rymlig hall med bra avhägningsmöjligheter. Äldre stil men väldigt bra grund, där man med renovering kan skapa sitt eget drömboende! En trappa ned kommer man till källarvåningen. Här har man ett stort garage, rymligt sovrum, matkällare, separat WC, pannrum och ett stort förrådsrum. Hela källarplanet erbjuder mycket bra ytor som man kan använda och göra om efter tycke och smak. Stora möjligheter! Belägen i lugna och barnvänliga Örby med ca 10 minuters promenadavstånd till Älvsjö Centrum med pendeltåg, affärer och flera bussar. Från huset är det endast ett stenkast till både Örby centrum och Örby skola (F-6). Även flera bra förskolor på kort promenadavstånd. Flera bussar (161, 163 och 165) passerar på Gamla Huddingevägen ca 150 meter från huset. Välkommen på visning!

Hildebergsvägen 18, 2tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Hildebergsvägen 18, 2tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 897 kr/mån
65 922 kr/m²

På mysiga Hildebergsvägen ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a. Bostaden är högt belägen med ostört gårdsläge och stora fönsterpartier som ger underbar och fri utsikt över skogen och den lummiga gården. Här finns även utgång till en stor balkong med kvällssol och underbar utsikt som man med fördel kan njuta av sköna sommarkvällar. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden är i gott skick med nymålade väggar med sobra färgval och vackra ekparkettsgolv. Tilltalande kök med platsbyggd köksö. Allt stilfullt utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. Här har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 och 160 som tar en till Liljeholmens Centrum och i andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Bekvämt gångavstånd till både Liljeholmens Centrum och Södermalm. Liljeholmsgallerian har all tänkbar service med ett brett urval av butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar. Här trivs man och det är bara att flytta in!

  • Balkong
  • Hiss
Sturehillsvägen 20, högst upp, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Sturehillsvägen 20, högst upp

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
5 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 4/4
6 101 kr/mån
69 709 kr/m²

Sällan till salu! På höjden ovanför Liljeholmskajen ligger denna ostörda gavel-3:a högst upp i huset med magisk utsikt över Stockholm och så långt ögat når. En riktig pärla med smakfulla materialval, generösa sociala ytor och stora fönsterpartier som gör att hemmet badar i ljus. Pricken över i:et är de dubbla balkongerna, varav 11 kvm soldränkt i syd/väst-läge och 7 kvm i nord/väst-läge, som erbjuder sol från lunch till solnedgång. Här kan man låta odlingsintresset flöda, beundra den fria utsikten över takåsar och njuta av de sista solstrålarna. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Det stora smakfulla köket har stenskiva, rostfria vitvaror och plats för stort matbord. Det väl tilltagna badrummet har påkostade och tilltalande materialval samt gott om förvaringsutrymme. I lägenheten finns även 2 rymliga sovrum med fri utsikt och optimala förvaringsytor med flertalet inbyggda garderober som rymmer säsongens alla kläder. Här möter man toppskick med genomgående behagliga färgval och där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Kristallvägen 18, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun

Kristallvägen 18

Lägenhet
Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 795 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
2 993 kr/mån
40 795 kr/m²

Ljus gavellägenhet med underbar balkong i soligt västläge! Möjlig 2:a! Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Kök med fönster i två väderstreck, här finns plats för matbord för 4-6 personer. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i rymlig klädkammare. Vardagsrummet är stort och möjlighet finns att dela av rummet för att få till ett separat sovrum. Se förslag på tre möjliga alternativ av planlösningen. Innan nedtagning av vägg eller annat större ingrepp vänligen se till att föreningen givit sitt godkännande. Ibland kan också bygglov krävas. Från vardagsrummet nås lägenhetens mysiga balkong som på sommarhalvåret bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Badrummet stambyttes 2011 och har klinker på golvet och kaklade väggar. Utrustningen består av badkar, handfat och wc. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Akvamarinen 3 är en omtyckt förening med många stora renoveringar gjorda, bl.a stambyte. I föreningen finns ett antal hyresrätter kvar och det här är en av dem som det nu blivit dags att upplåta. Upplåtelsen kommer resultera i ett tillskott till föreningens ekonomi. En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Buss 161 ligger också bara några minuter bort, vilken går både mot Älvsjö/Bagarmossen och Telefonplan/Gröndal. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Stora Coop är 5-10 min bort vid Västberga handelsplats, där finns också Systembolaget, Jysk och Rusta. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. Området är i ett expansivt skede och bl.a planeras flera bostäder att byggas, bl.a längs Kristallvägen/Diamantbacken. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

  • Balkong
Kabelverksgatan 20, 6tr, Älvsjöstaden, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 20, 6tr

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 695 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6
3 449 kr/mån
61 250 kr/m²

Nu har saluförs denna fantastiska 2:a om 44 kvm med en stor inglasad balkong! Välkommen till en bostad utöver det vanliga med ett eftertraktat läge på våning 6 i fastigheten. Här möts du av en fin interiör och moderna bekvämligheter. Praktiskt kök i en grå vacker kulör. Öppen planlösning mot vardagsrum. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av en praktisk walk-in-closet samt ett väl tilltaget badrum med kombinerat tvätt/torkmaskin. Allt för att underlätta i vardagen! Här är det bara att flytta in!

  • Balkong
  • Hiss
Kabelverksgatan 3, Älvsjöstaden, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 3

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
BOSTHLM
4 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1
5 540 kr/mån
54 481 kr/m²

Nu får jag äntligen presentera denna ypperligt planerade 3:a med fina materialval samt stor inglasad balkong mot innergården! Trivsam och genomgående planlösning samt härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Den extremt yteffektiva layouten gör att bostaden upplevs rymlig och större än sina 77kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge. Köket är väldisponerat och fullt utrustat med gott om förvaring och fina arbetsytor som underlättar matbestyren. Här finns bl.a. dubbla kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro och varmluftsugn. Ett praktiskt kök som gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. Matplatsen invid fönstret är rymlig och här kan ni med fördel duka upp ett långbord om så önskas. Vardagsrummets öppna planlösning i kombination med de stora fönsterpartierna skapar en bra atmosfär. Här rymmer ni en stor soffgrupp, bord och fåtöljer m.m. Bostaden har två bra sovrum som vetter mot föreningens lugna och fina innergård. Master bedroom har plats för dubbelsäng samt byrå. Det andra sovrummet passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller arbetsrum. I båda sovrummen finns det garderober. Badrummet är stort och placerad i hallen i anslutning till båda sovrummen. Ett snyggt och helkaklat badrum med wc, dusch samt en mycket praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk. Nybyggd och modern fastighet med fin och barnvänlig innergård. Välkommen hem! Älvsjö Torg är ett levande centrum som ligger i direkt anslutning till Älvsjö station och stod klart hösten 2014. På ett par minuter hittar du här i stort sett allt du behöver. Välsorterad Coop-butik med generösa öppettider, klassiska Vivels konditori, bank, optiker, frisör, vårdcentral, apotek och dygnet-runt-gym för att nämna några exempel. Ett stenkast bort ligger medborgarhuset med bibliotek. Älvsjö resecentrum med den arkitektoniskt spännande anläggningen rymmer inte bara pendeltågstrafik utan omfattar även en rad busslinjer. En pendeltågstur till Stockholm Central tar 10 minuter och Stockholm Södra vid Medborgarplatsen tar inte mer än sex minuter. I sydlig riktning är du i Södertälje på en dryg halvtimme och Nynäshamn på strax under en timme. Numera går det bland annat direkttåg till Arlanda och Uppsala. Det planeras också för tunnelbana i Älvsjö.

  • Balkong
  • Hiss
Bondegatan 25B, 4 tr, Södermalm - Katarina, Stockholms kommun
  • Tor 21 mar kl 18:30

Bondegatan 25B, 4 tr

Lägenhet
Södermalm - Katarina, Stockholms kommun
BOSTHLM
8 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4
5 557 kr/mån
93 698 kr/m²

Väldisponerad lägenhet med ett fint burspråk och en härlig balkong i soligt västerläge. Bra förening med välskött hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Garage finns i fastigheten. Lägenheten imponerar direkt med sin genomtänkta layout där det är god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Underbar boendemiljö i ett av Södermalms mest attraktiva områden, intill populära Nytorget.

  • Plus
Kristallvägen 127, vån 3 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun
Kristallvägen 127, vån 3 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Kristallvägen 127, vån 3 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Kristallvägen 127, vån 3 av 3

Lägenhet
Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 395 000 kr
83 m²
4 rum
vån 3/3
4 825 kr/mån
40 904 kr/m²

I den charmiga femtiotalsfastigheten väntar en riktigt ljus och välplanerad 4:a, högst upp i huset, i behov av omsorg! Ett hem med öppen spis, balkong i soligt läge och härlig utsikt över grönska och Globen. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak och möjlighet kan finnas att göra om den till en mini-5a. I Brf Turmalinen 2 finns ett antal hyresrätter kvar och det här är en av dem som det nu blivit dags att upplåta. Upplåtelsen kommer resultera i ett tillskott till föreningens ekonomi. Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en lummig återvändsgata som kantas av grönska. Många stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fasadrenovering och fönsterbyte. Gården har en stor platsbyggd grill som föreningens medlemmar kan nyttja. Runt hörnet finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan och Älvsjö på några få minuter. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och Älvsjö samt 15 min cykeltur till Hornstull. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack, vårdcentral, bibliotek och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Från Älvsjö station når du Stockholms central på 9 min via pendeltåg. Som boende här har man nära till det mesta. Café och restauranger finns i närområdet. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa både harar, rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de små, inklusive pulkabacke om vintern. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. Nyanlagda Solberga bollplan är en härlig mötesplats med full plan och läktare. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan och utbyggda Kämpetorpsskolan finns intill nya Älvsjöstaden. Västberga handel når man på några minuters promenad och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop (inkl post), Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation. Det finns också välbyggda cykelbanor som snabbt leder vidare till närliggande delar av Hägersten/Liljeholmen, till Södermalm eller söderut till t ex Västertorps idrotts- och simhall, Kungens Kurva m m . Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

  • Premium
Tantogatan 43, 7 tr, Södermalm - Tanto, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Tantogatan 43, 7 tr

Lägenhet
Södermalm - Tanto, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 500 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 7
2 509 kr/mån
82 353 kr/m²

Varmt välkommen till denna exceptionellt välplanerad och ljusa lägenheten där både kök och badrum är renoverade och mycket fräscha. Strålande utsikt över vattnet vid Årstaviken. Mycket bra förening.

  • Plus
  • Hiss
Spindelvägen 3, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15
Spindelvägen 3, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Spindelvägen 3, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Spindelvägen 3

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 745 000 kr
22 m²
1 rum
1 668 kr/mån
79 318 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende i ett lugnt och fridfullt villaområde! Detta charmiga attefallshus har allt du behöver för en bekväm och trivsam tillvaro. Med ett separat sovrum kan du njuta av lugn och ro när du behöver det som mest.

  • Premium
  • Uteplats
Sulvägen 67, vån 2, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
Sulvägen 67, vån 2, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Sulvägen 67, vån 2, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Sulvägen 67, vån 2

Lägenhet
Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
4 719 kr/mån
51 218 kr/m²

En alldeles underbar balkong och ett attraktivt gavelläge med stora fönsterpartier är vad som utmärker det här fina hemmet. Bostaden har en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och härifrån nås också utgången till balkongen. Den underbara balkongen blir verkligen till ett extrarum under större delen av året, med plats för utemöbler, blommor och grill. Härifrån har du utsikt över bergknallar och träd. Placeringen bjuder också på många soltimmar. De stora fönsterpartierna åt tre håll i kombination med de sobra färgvalen gör hemmet riktigt trivsamt. Omtyckt BRF där du som boende har tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra för endast 250 kr/natt. Föreningen har nyligen gjort en liten ombyggnation av gården. Nu finns ett riktigt fint orangeri som man som medlem kan hyra för kalas. På gården finns också en lekplats samt boulebana. Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hildebergsvägen 8, 1tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Hildebergsvägen 8, 1tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
4 354 kr/mån
60 259 kr/m²

Bostaden ligger med ostört läge och har perfekt planerade ytor med både gavelläge och stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över innergården. Här finns även utgång till en stor solig balkong med skjutbara glaspartier som förlänger säsongen ytterligare. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna i delvis öppen planlösning och de mer privata rummen. Här finns välutrustat badrum och en rymlig klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär, utan större insyn. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar. Här trivs man och det är bara att flytta in!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stora Kvinns väg 58, Långbro Park, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Stora Kvinns väg 58

Lägenhet
Långbro Park, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 995 000 kr
67,5 m²
2 rum
4 069 kr/mån
44 370 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna genomgående och välplanerade tvåa om 67,5 kvm som kommer ha en stor uteplats så fort föreningen är klar med fasadrenovering. På entréplan stiger man in i hallen med en garderob direkt till höger. Vidare in finner man badrummet som är utrustat både tvättmaskin samt torktumlare. Fortsätter vi in i bostaden har vi det stora ljusa vardagsrummet där det finns utrymme både för matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet har man utgången till den kommande uteplatsen. Köket är även det rymligt och har bra förvaring samtidigt som det finns utrymme för en större matplats. Sovrummet har gott om förvaring i form av inbyggda garderober med skjutdörrar samt vanligt linneskåp. Här får du plats med både säng och skrivbord.

  • Uteplats
  • Hiss
Stockbergsvägen 4, Långsjö, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Stockbergsvägen 4, Långsjö, Stockholms kommun, bild 2
Stockbergsvägen 4, Långsjö, Stockholms kommun, bild 3

Stockbergsvägen 4

Villa
Långsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
6 995 000 kr
93 m²
3 rum
952 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Trollesundsvägen 100, Högdalen, Stockholms kommun
Trollesundsvägen 100, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 100, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 100

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 795 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
1 912 kr/mån
64 107 kr/m²

Renoverad 1,5:a med stor balkong i sydvästläge in mot gården. Renoverat kök och badrum. Sovalkov för 160 cm säng samt optimal förvaring i garderober och klädkammare. Låg avgift i områdets bästa förening!

  • Premium
  • Balkong
Knäpparvägen 11, Älvsjö - Långsjö, Stockholms kommun

Knäpparvägen 11

Villa
Älvsjö - Långsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
9 975 000 kr
227 + 81 m²
8 rum
810 m² tomt

Varmt välkommen till en stor välskött villa i ett av Älvsjös bästa lägen! Här får man känslan av att bo på landet, men når ändå stadens centrum inom ca 30 minuter. Det är nära till populära Långsjöbadet och trivsamma Långbro park. Älvsjös naturreservat ligger bokstavligen runt knuten med elbelyst motionsspår, plogade skidspår på vintern, grillplatser, rikt djur/växtliv och utsiktsberg samt goda bär- och svampgömmor. Själva villan är på hela 8 rum och två kök med två separata tvättstugor och med total area på hela 308 kvm varav boarea på 227 kvm och biarea på 81 kvm. Villan är uppdelad på två lägenheter om vardera fyra rum och kök. Det finns en öppning mellan de två lägenheterna som består av ett gammalt originalfönster. Vill man ha två helt separata lägenheter sätter man igen detta fönster och vill man nyttja hela villan till en bostad så sätter man in en dörr där eller gör en större öppning. Bägge lägenheterna har väl tilltagna uteplatser. Hela taket är utbytt/nytt hösten 2021. Denna villa är perfekt för två familjer som kommer bra överens och vill bo billigt i var sin fyrarumslägenhet eller för den stora familjen som behöver många rum. Man kan också utreda om man kan bygga ett Attefallshus på den övre delen av tomten och kanske bilda en bostadsrättsförening. Men det får en presumtiv köpare kolla upp. Taket är helt nytt sedan bara något år tillbaka mycket renovering är gjord på senare år. Här finner ni en mycket väl omhändertagen villa. Bottenplan: Här finner ni i huvudsak den nedre lägenheten om fyra rum och kök. Lägenheten präglas bland annat med en väl tilltagen takhöjd om ca 2,80 meter och består av ett stort härligt vardagsrum med öppen spis för mysiga stunder och utgång till en stor trädäckad uteplats i västerläge med sol från 11-tiden till solens nedgång. Vidare finner ni ett rymligt master bedroom och två lite mindre sovrum. Ett av de mindre sovrummen har utgång till en större uteplats. Det finns ett rymligt kök med platsbyggda skåp och bra maskinell utrustning samt en matplats stor nog för 6 – 8 personer. Utrustningen i det helkaklade badrummet med klinker på golvet består av wc, handfat och en rymlig dusch. I lägenheten finns också en praktisk klädkammare. Ingången till lägenheten finner man på souterrängplan där också lägenhetens tvättstuga finns samt två bra förråd finns. Övre plan: Hela övre planet är den övre lägenheten som består av ett stort härligt vardagsrum med halvöppen planlösning till matsalen som också kan fungera som sovrum om man sätter in några väggar och en dörr. Från matsalen når ni en stor balkong. Vidare finns det två rymliga sovrum och ett trevligt kök med bra arbetsytor och bra förvaring. Badrummet är rymligt med dubbla handfat, wc, bidé och duschkabin. På övre plan finns också en rymlig klädkammare. Ingången, dvs hallen till lägenheten finner ni en trappa ner på bottenplanet. Där finns också en mindre toalett och lägenhetens tvättstuga. Från tvättstugan finns en trappa ner till souterrängplan där det finns ett litet arbetsrum och förråd som också hör till den övre lägenheten. Souterrängplan: På souterrängplan finner ni bl.a. den övre lägenhetens hall och tvättstuga samt ett litet arbetsrum och förråd ni når från den övre lägenhetens tvättstuga. På souterrängplan finns också pannrum och outgrävda förråd för bra förvaring ni når från pannrummet samt ett förråd som nås utifrån. Parkering: På fastigheten finns parkeringsplats för hela fyra bilar, två på bredden och två på djupet. Tomten: Här finner ni en lättskött läckert kuperad tomt där den övre delen lämpar sig alldeles utmärkt till en trädäckad uteplats eller kanske ett Attefallshus, men det får den presumtive köparen ta reda på. Övrigt: - Fiber är indraget. Denna villa måste upplevas på plats.

Önologgatan 2, 2tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Önologgatan 2, 2tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
3 036 kr/mån
83 229 kr/m²

Intill kajkanten ligger denna perfekt planerade och underbara 2:a med magisk sjöutsikt. Bostaden har en stor solig balkong med hänförande sjöutsikt över Mälaren med Tantolundens pittoreska kolonilotter i bakgrunden. Här kan man med fördel njuta ostört av solen och Mälarens båttrafik. Blir du badsugen ligger badbryggor strax utanför porten. Vill du hellre gå ut och äta hittar du ett stort urval av restauranger utmed kajen. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de öppna sociala ytorna och rymliga sovrummet. Generösa fönsterytor i kombination med öppen planlösning skapar en ljus och luftig atmosfär med underbar sjökontakt. Förvaringsytorna är verkligen optimala med inbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder. Lägenheten är i absoluta toppskick med påkostade materialval, vackra parkettgolv och ljust målade väggar. Allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Fastigheten byggdes 2020 och har en mycket stabil och attraktiv förening utan någon planerad avgiftshöjning och som dessutom vann "Årets byggnad 2022". Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från bryggorna intill. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Nu har även den inglasade restaurangen högst upp i huset öppnats, med panoramautsikt över Stockholm. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig. Generellt om lägenheten Hall – Perfekt förvaring Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett vackert parkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar som rymmer alla ytterkläder. Hemtrevligt kök – Plats för stora sällskap Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom vita stilrena luckor och vackra arbetsytor med matchande kakel ovanför. Köksutrustningen består av induktionshäll, kyl och frys, inbyggd varmlufts- och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin, allt i rostfritt och påkostat. Här njuter du och dina vänner av underbar sjökontakt under er måltid. Vardagsrum - Fokus på umgänge Rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. Balkong - Magisk sjöutsikt Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder underbar sjökontakt. Här kan man njuta av solen och blicka ut över Mälaren på första parkett. Det finns gott om plats för loungemöbler eller matbord. Balkongen har även öppningsbara glaspartier som med fördel gör att den kan nyttjas året om. En trevlig detalj är snyggt integrerade spotlights. Sovrum - Stort och rogivande Stort sovrum i lugnt och ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har perfekta förvaringsytor med inredd garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. Badrum - Smakfullt påkostat Smakfullt badrum med ljust klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, spegel, torkställning samt dusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även tvättmaskin/torktumlare i kombination med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sturehillsvägen 12, 2tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Sturehillsvägen 12, 2tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
4 648 kr/mån
61 727 kr/m²

Här uppe på höjden, på mysiga och lugna Sturehillsvägen, finner ni denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a. Bostaden är högt belägen med ostört gårdsläge och genomgående planlösning som ger underbart ljusinsläpp. Här finns även utgång till en stor balkong (7 kvm) med både eftermiddags- och kvällssol. Här kan man med fördel njuta av solen ostört och blicka ut över takåsarna och vidare så långt ögat når. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i två väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden är i toppskick med påkostade materialval, allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar. Här trivs man och det är bara att flytta in! Generellt om lägenheten Vardagsrum - Fokus på umgänge Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som vetter mot gården. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Balkong - sommarens räddning Från vardagsrummet når man en stor solig balkong som ligger med fri utsikt över gården med takåsarna i bakgrunden. Balkongen har bästa solläge med eftermiddagssol och här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. Här finns även eluttag om man behöver extra infravärme. Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med svart kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn. Allt påkostat i rostfritt. Sovrum - Lugnt och ostört Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge mot gården med två generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp. Förvaringen är den bästa. Här finns en garderob och rymlig och inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Badrum - Smakfullt och påkostat Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch med skjutbara duschvägg i glas. I badrummet finns även en tvättmaskin med kombinerad torktumlare med praktisk bänkyta med förvaring ovanför. Hall - välkomnande med perfekt förvaring Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en inbyggd garderobsvägg med skjutbara dörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Förråd Till lägenheten hör ett bra förråd.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vega allé 118, 1tr, Vega, Haninge kommun

Vega allé 118, 1tr

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
BOSTHLM
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
1 989 kr/mån
48 226 kr/m²

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende med smakfulla materialval och optimalt planerade ytor med högt i tak. Här möts man av generösa sällskapsytor med härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Köket och badrum är i toppskick med exklusiva och påkostade tillval. Rummet har plats för en säng som enkelt kan delas av med väggar eller bokhyllor. Förvaringen är optimal med stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden har genomgående behagliga färgval och påkostade materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger vackert parkettgolv och väggarna är målade med sobra färger. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge intill centrum och tåget.

Kristallvägen 123, vån 1 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun
Kristallvägen 123, vån 1 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Kristallvägen 123, vån 1 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Kristallvägen 123, vån 1 av 3

Lägenhet
Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 295 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
3 963 kr/mån
49 179 kr/m²

En öppen spis och en solig balkong är två av detaljerna som utmärker det här fina hemmet! Välplanerad bostad med två rymliga sovrum. Under det senaste året har bl.a köket renoverats, nya golv har lagts in och väggar har målats. Hela hemmet går i en ljus och sober färgskala och det nya köket har ett stramt modernt utseende som gör sig fint till 50-talsfastigheten. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av två klädkammare samt i källarförrådet som bostadsrättsinnehavaren förfogar över. Badrummet är stambytt och är bl.a utrustat med tvättmaskin. Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en lummig återvändsgata som kantas av grönska. Många stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fasadrenovering och fönsterbyte. Gården har en stor platsbyggd grill som föreningens medlemmar kan nyttja. Runt hörnet finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan och Älvsjö på några få minuter. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och Älvsjö samt 15 min cykeltur till Hornstull. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack, vårdcentral, bibliotek och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Från Älvsjö station når du Stockholms central på 9 min via pendeltåg. Som boende här har man nära till det mesta. Café och restauranger finns i närområdet. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa både harar, rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de små, inklusive pulkabacke om vintern. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. Nyanlagda Solberga bollplan är en härlig mötesplats med full plan och läktare. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan och utbyggda Kämpetorpsskolan finns intill nya Älvsjöstaden. Västberga handel når man på några minuters promenad och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop (inkl post), Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation. Det finns också välbyggda cykelbanor som snabbt leder vidare till närliggande delar av Hägersten/Liljeholmen, till Södermalm eller söderut till t ex Västertorps idrotts- och simhall, Kungens Kurva m m .

  • Premium
  • Balkong
Toffelbacken 29, vån 2 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 14:45
Toffelbacken 29, vån 2 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Toffelbacken 29, vån 2 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Toffelbacken 29, vån 2 av 3

Lägenhet
Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/3
7 424 kr/mån
38 413 kr/m²

Näst högst upp i huset finns den fina bostaden som har ett attraktivt läge i föreningen. Här bor du helt utan insyn och med trädtopparna som närmsta granne. Under sommarhalvåret är bostaden inbäddad i grönska. Det trevliga köket har gott om skåpförvaring och en matplats som går att duka upp för åtminstone 4-6 personer. Från köket nås den underbara balkongen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. De tre sovrummen är samtliga i bra storlek och vardagsrummet är ett riktigt sällskapsrum där utrymme finns för en stor soffa. Här finns både ett badrum och en gästtoalett vilket underlättar vardagen för familjen. Här bor du i en omtyckt BRF med fina innergårdar som är alldeles underbara under sommarhalvåret, här finns bl.a sittplatser, grill och fina planteringar. Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts ned för backen. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och ytterligare lite längre bort finns Kämpetorpsskolan som nyligen har byggts ut. På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, apotek, vårdcentral, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Nattbuss från Stockholm central stannar på intilliggande Pliggvägen. I Västberga handel finns bl.a Stora Coop, Rusta, Jysk, och Systembolaget. Lite längre bort i Älvsjö finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. Det är heller inte långt till Telefonplan där tunnelbanans röda linje trafikerar. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

  • Premium
  • Balkong
Hildebergsvägen 28, högst upp!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Hildebergsvägen 28, högst upp!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 995 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 453 kr/mån
65 824 kr/m²

På mysiga Hildebergsvägen ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a. Bostaden är belägen högst upp i huset med ostört gårdsläge och stora fönsterpartier som ger underbar och fri utsikt över gården, med stans takåsar i bakgrunden. Här finns även utgång till en stor balkong med kvällssol och underbar utsikt som man med fördel kan njuta av sköna sommarkvällar. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden är i gott skick med genomgående ekparkettgolv och nymålade väggar med sobra färger, allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. Här har man närhet till det mesta. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar. Här trivs man och det är bara att flytta in! Generellt om lägenheten Vardagsrum - Fokus på umgänge Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som vetter mot gården. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Balkong - sommarens räddning Från sovrummet når man en stor solig balkong som ligger med fri utsikt över gården. Balkongen har bästa solläge med kvällssol och här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med matchande mosaik ovanför. Köksutrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, spis, med keramikhäll och ugn, spisfläkt. Allt i rostfritt och från välkända fabrikat. Sovrum Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Rummet ligger i ostört läge med generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn över gården. För förvaring finns två inbyggda garderober. Badrum Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkblått. På golvet ligger ett matchande klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, dusch, handfat och spegel. I badrummet finns även en tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt praktisk bänkyta med rymlig skåpsförvaring ovanför. Hall Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av rymlig klädkammare. Förråd Till lägenheten hör ett bra förråd om cirka 4 kvm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 36