Mäklare Björn Kangas

Björn Kangas

Om mig

Jag heter Björn Kangas och har mycket stor erfarenhet av försäljning i alla dess former. Jag är idag hårt arbetande mäklare hos Bosthlm vilket jag stormtrivs med. En bostadsaffär är en av de största sakerna man gör i livet vilket gör valet av mäklare extra betydelsefullt. Jag är väldigt driven och gör alltid det där lilla extra som gör skillnad. Att vara flexibel och ha en väl genomtänkt affärsmetod samt mycket god lokalkännedom är A och O för att få bästa slutpris!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrskeppsvägen 60, Kärrtorp, Stockholms kommun

Fyrskeppsvägen 60

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 650 kr/mån
47 981 kr/m²

Mycket välplanerad lägenhet nära både "City" och fina friluftsområden. Lägenheten har en underbar och unikt stor balkong för området i bästa läge med kvällssol. Ett stort modernt kök. Rymligt och ljust sovrum. Vardagsrum med stort fönsterparti. Fräscht badrum. Mycket bra förvaring. Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter och stor inbyggd garderob. Stort vardagsrum med utgång till en underbar balkong i perfekt läge med kvällssol mot den grönskande innergården. Köket är snyggt och modernt och väldigt trevligt med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Kyl/Frys och elspis/ugn. Diskmaskin finns. Fina grå skåpluckor och bra bänkyta. Fräscht och stambytt badrum. Helkaklade väggar. Duschhörna, WC, handfat, spegelskåp. Tvättmaskin ingår. Rymligt sovrum med stora fönster mot den grönskande gården. Källarförråd samt matförråd finns.

  • Plus
Tottvägen 113, Åre / Tott, Åre kommun
Tottvägen 113, Åre / Tott, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 113, Åre / Tott, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 113

Lägenhet
Åre / Tott, Åre kommun
BOSTHLM
2 095 000 kr
29 m²
1 rum
2 963 kr/mån
72 241 kr/m²

Missa inte denna chans att förvärva en riktigt pärla! Denna skidåkarstudio är mycket bra planerad och unik med hela 6 bäddar och utsikt åt helt rätt håll över sjön. Den säljs fullt möblerad och är i fräscht skick. Denna säljs också helt utan uthyrningsavtal så man har all frihet att vara där alla veckor själv eller hyra ut! Här bor man väldigt bekvämt med ski in / ski out läge och full access till hela Åres skidsystem. Man har också gångavstånd till Åre by med all tänkbar service och underbart nattliv. Föreningen har garageplatser som medlemmar kan hyra till rabatterat pris. Det finns vallarum och cykelförråd i föreningen och skidskåp för varje medlem att nyttja. Ring 0703001814 för mer info och möjlighet att boka privat visning. Det första som möter en är en rymlig hall. Här finns det gott om plats att hänga av sig och en bra garderob. Badrummet är fräscht med snyggt klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch, toalett, handfat och handdukstork. Allrummet är mycket smakfullt inrett med underbar fiskbensparkett och fantastisk sjöutsikt. Rummet har ett mycket bra pentry med diskho, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin samt bra förvaringsskåp. Det finns också en bra kyl/frys. Rummet har både en dubbelsäng och en våningssäng. Under våningssängen och dubbelsängen finns det låsbara lådor. Vid fönstret har man en bäddsoffa och en bra matplats. Studion har alltså unika 6 bäddar med plats för hela familjen. Kort sagt ett perfekt billigt fjällboende med magnifikt läge i Sveriges absolut populäraste skidort.

  • Premium

Visar alla 2