Mäklare Carl-Filip Öster

Carl-Filip Öster

Om mig

Hej, välkommen hit! Oavsett om du ska sälja eller köpa är du varmt välkommen att kontakta mig, jag hjälper dig med din försäljning i hela Stockholm. Sedan 2016 har jag hundratals nöjda köpare och säljare i ryggen. Fram till idag över 250 st annonserade bostäder. Målet är att överträffa dina förväntningar och att du vill rekommendera mig vidare! Mina tidigare kunder upplever mig som professionell och tillgänglig. Jag vill att du ska vilja rekommendera mig vidare till vänner och familj!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blekingegatan 12, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Blekingegatan 12, 3 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 250 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3
2 685 kr/mån
92 857 kr/m²

I en välbevarad sekelskiftesfastighet från 1913 på tredje våningen finner ni denna ljusa och extremt välplanerade 2a om 35 kvm. Lägenheten har under de senaste åren genomgående renoverats och passar utmärkt för både paret eller singeln med högt ställda krav på bekvämlighet och läge med närhet till allt det bästa söder har att erbjuda. Här får ni ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter mot lugn del av Blekingegatan. Ytan upplevs som så mycket större på plats med en generös takhöjd på ca 3 meter och med ett renoverat kök och stort vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Badrummet är ytskiktsrenoverat i ljusa färger, b.la ny kommod, med ljust kaklade väggar med dusch och WC. Köket renoverat 2021 har fina materialval med vita luckor, bänkskiva i massivt trä och skåp i fullhöjd. Samtliga vitvaror är snyggt integrerade. Ytskikten har även dom omsorgsfullt renoverats med framtagna trägolv i original och målade väggar i ljus kulör. Vardagsrummet är rymligt disponerat och inrymmer både soffa och matbord. Fönster för ljusinsläpp är placerat mellan rummen uppe vid taket. Sovrummet är bra och rofyllt placerat och med stort fönsterparti som släpper in ljus. Storleksmässigt helt perfekt med plats för en stor säng och förvaringslösning. Bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare intill vardagsrummet som sväljer det mesta och lite till. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd. Föreningen är stabil och har en trevlig grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. God ekonomi med belåningsgrad om endast 5 331 kr / kvm samt två hyresrätter kvar som utgör ett stort dolt kapital. Här har ni ett perfekt utgångsläge med ca 10 minuters promenad till Skanstull, Nytorget och Medborgarplatsen. Det är väldigt enkelt och hitta parkering direkt utanför på gatan och i närområdet. Både Coop och Ica finns utanför porten. I närheten ligger Ringens köpcentrum med restaurangsuccén Teatern och ett stort utbud av service, affärer, fik och restauranger. Fina promenadstråk hittar ni längs vattnet vid Årstaviken samt flera grönområden och parker. Närmast Blekingetäppan och Helgalunden. Kommunikationerna är väldigt goda, med Skanstulls t-bana på bekvämt avstånd likväl som Södra station för pendeln. Ett flertalet busslinjer, så som bland annat 4, trafikerar längs Ringvägen, och 66 stannar i direkt närhet till fastigheten.

  • Hiss
Mjölnarvägen 10A, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Mjölnarvägen 10A, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 10A, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 10A

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
6 750 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1
4 569 kr/mån
97 826 kr/m²

Frontläge rakt mot vattnet helt utan insyn. Se gärna filmen av lägenheten! Välkommen till denna magiska 2:a med balkong och utsikt över Stockholms inlopp! Ett av de bästa lägena i huset rakt mot vattnet. Här bor du toppmodernt med snygga påkostade materialval, walk in closets, ca 3,5 m i takhöjd, utsikt över båtarna som passerar, stora sociala ytor, lyxigt kök och badrum, endast ett stenkast från havet och bara några minuter från Stockholms innerstad. Här finns nu en lägenhet som bjuder på egenskaper du sällan kan få i en och samma lägenhet. Med fönster och stor balkong ligger lägenheten helt mot vattnet och sjöutsikten finns obruten från varje kvm. Ett av de bästa lägena i huset. Här blickar du vackra solnedgångar, förbipasserande båtar, gröna lund och den vackra vyn över Djurgården. När jag står på balkongen känner jag verkligen havsluften och och vågorna, en sjönära känsla som måste upplevas på plats. Praktiskt taget som att bo på vattnet. Lägenheten är stor och har en unik takhöjd om ca 3,5 m tillsammans med en modern och öppen planlösning. Sovrummets vy är verkligen något extra, tänk att vakna upp med den här utsikten varje morgon. Här bor ni med första parkett men också praktiskt med föreningens bekvämligheter på armlängds avstånd. Garaget når du på samma våningsplan alldeles utanför ytterdörren, tillgång till 4 st takterrasser och övernattningslägenhet. Huset stod klart år 2020 och föreningen äger marken, idag finns inga planerade renoveringar då fastigheten är under garantitid. Allt nybyggt och du når samtliga gemensamma ytor och lägenhet med modern hiss. Förbindelsens är enkla och snabba då du når både slussen och Nacka forum på ca 10 min. Min egna favorit är SL båten som stannar vid bryggan och tar dig till Nybrokajen och Lidingö på 15-20 min. En behaglig tur in till stan jag själv skulle nyttja frekvent. I huset finns garage och till lägenheten hör ett källarförråd. I området finns en trevlig välsorterad närbutik, sushi, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek och restauranger såsom Bistro Molianri, Don Felice, Don Bar & Crispy Pizza Bistro. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd. Det finns även ett utegym nere vid vattnet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredmansgatan 9, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Fredmansgatan 9

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
2 750 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2
1 833 kr/mån
110 000 kr/m²

Varmt välkommen till Fredmansgatan 9, ett av Marias kanske finast lägen högst uppe på Kvarnberget. Här tar du trapporna upp från Bellmansgatan eller via Kvarngatan och når ett pittoreskt kvarter som kanske inte så många passerar. Här finns en familjär brf i hus byggda på mitten av 1800 - talet och bildar sedan starten 1983 en förening som idag har en god ekonomi och äger marken. Utöver de fina husen har föreningen en otroligt mysig innergård som blir en egen liten oas på sommaren, perfekt om man vill äta middag ute, sola eller grilla. Lägenheten är lugnt belägen mot innergården och renoverades 2016 av nuvarande ägare då både badrum och kök gjordes. I köket skapades mer bänkyta med en stenskiva och disko framför fönstret. Utöver många tidstypiska detaljer ligger lägenhet med sina tre fönsterpartier i söderläge vilket ger en ljus lägenhet. Föreningen med sina 55 lägenheter, varav 2 st som hyresrätt har idag en stabil ekonomi med lån om ca 4 709 kr/kvm. 2023 gjordes en höjning av avgifterna för att möta ökade driftkostnader, styrelsen vill proaktivt meddela att en till höjning kan ske om 10-15% det närmsta året, framförallt för att kunna stärka kassan för framtida underhåll. Just nu planerar man inget större då stambytet skedde -91 och fönster och tak nyligen gjorts. Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse, värdering av ditt egna boende eller hjälp med finansiering. Jag hoppas att vi ses på visning!

  • Plus

Visar alla 3