Mäklare Magnus Wångrell

Magnus Wångrell

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 och brinner för detta yrke då ingen dag är den andra lik, att man får lära känna nya människor och dessutom hjälpa sina kunder till en av deras största affärer i livet. Det är ett stort ansvar man har och det driver mig att de då känner trygghet genom hela affären och därefter så nöjda att de gärna rekommenderar mig vidare till sina nära och kära.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vistvägen 1, Stortorp, Huddinge kommun

Vistvägen 1

Lägenhet
Stortorp, Huddinge kommun
BOSTHLM
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/2
3 272 kr/mån
40 469 kr/m²

Accepterat pris, ring för privat visning. 0793112727 Välkommen till din drömlägenhet mitt i ett lugnt villaområde! Denna fantastiska 32 kvadratmeter stora pärla är perfekt för dig som söker ett harmoniskt och välplanerat boende i en lugn och fridfull miljö. Detta boendet är totalrenoverat från grunden och erbjuder en modern och stilfull atmosfär. Med ett nytt, stambytt badrum inklusive praktisk tvättmaskin samt ett nyrenoverat kök är detta hemmet där du kan trivas och njuta av vardagens bekvämligheter. Njut av en avkopplande promenad till den vackra sjön Drevviken, som ligger bara en kort bit från din dörr. Här kan du under sommarmånaderna svalka dig med ett dopp i det klara vattnet eller njuta av skridskoåkning på vintern. För den som behöver ta sig till stadens puls finns utmärkta kommunikationer med en busshållsplats precis utanför huset. Bussen tar dig smidigt till både Farsta och Trångsund, vilket gör att du har hela staden inom bekvämt räckhåll.

  • Plus
Hjärtervägen 13, Stortorp, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Hjärtervägen 13, Stortorp, Huddinge kommun, bild 2
Hjärtervägen 13, Stortorp, Huddinge kommun, bild 3

Hjärtervägen 13

Villa
Stortorp, Huddinge kommun
BOSTHLM
7 495 000 kr
189 + 133 m²
8 rum
853 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Denna fantastiska villa med inomhuspool har en totalyta om 322 (189+133) kvadratmeter är belägen på en hörntomt, omgiven av naturskön skönhet och bekvämligheter. Villan ligger bara en kort promenad från busshållplatsen, vilket gör pendlingen till jobbet eller skolan enkel. För sportälskaren ligger hockyhallen inom bekvämt avstånd. Skola och förskola är också bara en stenkast bort, vilket gör det till den perfekta platsen för familjer med barn. Och naturskönheten är runt hörnet, vilket ger dig möjlighet att njuta av lugnet och friden i din omgivning. Entréplanet är designat för bekväm och funktionell vardag. Här finner du två rymliga sovrum. Ett stort allrum/matsal ger gott om utrymme för familjemiddagar och umgänge. Härifrån når man även den stora altanen och trädgården. Köket är stort och välutrustat, med plats för många. Ett arbetsrum ger dig möjlighet att arbeta hemifrån med full koncentration, och tvättstugan gör de tråkiga hushållsuppgifterna till en enkel match. Ett badrum på detta plan ger extra bekvämlighet. På övre plan väntar en oas av komfort och utrymme. Ett stort allrum ger dig möjlighet att skapa din egen retreat, med plats för avkoppling och underhållning. Två rymliga sovrum erbjuder gott om plats för familjen, och det ena sovrummet kan enkelt delas upp till två om så önskas. Ett stort badrum gör morgonrutinerna till en fröjd. På nedre plan finns gott om ekonomiutrymmen för förvaring och praktiska ändamål. Det stora poolrummet är en plats för familjens roliga stunder och har en öppen spis för extra mysiga kvällar. Ett avkopplande relaxrum med dusch och bastu är perfekt för att varva ner och återhämta sig. Och för de som gillar att underhålla finns en bar för att ta emot gäster och njuta av sociala tillfällen. Huset har även gott om plats för parkering i antingen garaget, carporten eller uppfarten som rymmer två bilar.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2