Mäklare Magnus Jansson

Magnus Jansson

Om mig

Att sälja och köpa bostad är bland de största affärerna man gör under sin livstid. Det är en ära för mig som mäklare att få vara behjälplig under denna period i ert liv. Engagemang, positivism och kunskap ser jag som viktiga ingredienser i framgångsgrytan. Mitt incitament är att ge både säljare och köpare de bästa av förutsättningar för en lyckad affär, samt att göra ett så bra arbete så att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Eriksgränd 9, 2 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm
2 945 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
5 953 kr/mån
37 278 kr/m²

På andra våningen med njutbar balkong i dubbel upplaga härligt inbäddad i grönska, väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök samt generösa vardagsrumsytor. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i beigt från Vedum. Vidare finner vi två inbjudande sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt med direktaccess till en av de njutbara balkongerna. Lägg där till ett stilrent badrum i helkaklat utförande med dusch och egna tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sätragårdsvägen 4 A, Sätra, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Sätragårdsvägen 4 A, Sätra, Stockholms kommun, bild 2
Sätragårdsvägen 4 A, Sätra, Stockholms kommun, bild 3

Sätragårdsvägen 4 A

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Croisette Stockholm
2 200 000 kr
50 m²
2 rum
4 584 kr/mån
44 000 kr/m²

Flytta in och njut i denna moderna och välplanerade lägenhet med access till njutbar uteplats med sol från förmiddag till kväll, här kan du duka upp för söndagsbrunchen, grilla till middagen eller fälla ner solstolen och njuta. Invändigt utlovas 50 kvm som visar upp sig som en trivsam tvårummare där kök och vardagsrum möter varandra i en öppen planlösning vilket passar både vardagsliv och underhållning. Här är det ljust och luftigt och med samma ekparkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden i kombination med ljusa väggar får vi en tidlös och elegant känsla. Lägg därtill ett rofyllt sovrum samt stilfullt badrum med duschdel och egen kombimaskin för bästa komfort - självklart med klinker på golv och kakel på väggarna. Är förvaring viktigt för dig kan vi lugna dig med att till denna lägenhet finns förutom goda förvaringsmöjligheter i hall och sovrum ett externt förråd som tar hand om alla dina ting. Brf Aronia bjuder på en grönskande gård med planteringar, växthus, gemensam grillplats samt utemöbler och här bor du med närhet till kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 2