Mäklare Anita Ek

Anita Ek

Om mig

Med 22 års erfarenhet av bostadsförsäljningar i innerstan, och Östermalm i synnerhet har Anita ett brett kontaktnät och en unik kunskap om marknaden. För henne står alltid det personliga mötet i centrum. Värme och stort engagemang, tillsammans med trygghet och kunnande, är Anitas ledstjärnor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Eriksgatan 88, 3tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Idag kl 12:00

Sankt Eriksgatan 88, 3tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB
10 800 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/5
2 497 kr/mån
117 391 kr/m²

Med högt och ljust läge ligger denna genomgående ljusa sekelskifteslägenhet med möjlighet att bygga balkong mot gården samt öppen spis. Stor välkomnande möblerbar hall med hatthylla. I anslutning till hallen finns en nyrenoverad WC med handfat och helkaklade väggar. Mot gatan finns två stora rum som kan användas som vardagsrum och matsal. Rummen har stora fönster med spröjs och det ena rummet har ett burspråk med fint ljusinsläpp. Våningen har många bevarade originaldetaljer från byggåret som högt i tak, höga socklar, serveringsgång och öppen spis. Parkettgolv i vardagsrum, matsal och hall. Mot innergården finns ett sovrum som kan byggas ut med balkong (man behöver dock förnya bygglovet). Köket är av äldre standard och har matplats för 3-4 personer samt en tidstypisk serveringsgång med högt fint förvaringsskåp. Badrummet är nyrenoverat efter stambyte 2021 och är helkaklat med dusch och handfat. Uttag för tvättmaskin finns. Lägenheten har i övrigt ett visst renoveringsbehov. Välskött och representativ stambytt fastighet med byggår 1914 med elegant och representativ entré. Äkta förening som äger marken med goda intäkter från flertalet lokaler. I fastigheten finns gemensam fin gård med utemöbler och grill och en bastu för föreningen medlemmar i källaren. Det finns garage i fastigheten med kö system. Här bor ni i Vasastans hjärta med närhet till allt. Runt hörnet hittar ni lummiga Vasaparken för parklek, fotbollsbana och isbana vintertid. Gångavstånd till Rörstrandsgatan med ett stort utbud av populära restauranger och caféer. Från Sankt Eriksplan har ni både tunnelbanans gröna linje, buss samt flygbuss och från Odenplan även pendeltåg. För längre promenadstråk når ni Hagaparken på 15 minuters promenad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Regeringsgatan 70A, 4tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr

Regeringsgatan 70A, 4tr

Lägenhet
Norrmalm/City, Stockholms kommun
Ek & Co Fastighetsförmedling AB
7 300 000 kr
74 m²
2 rum
vån 4/6
2 996 kr/mån
98 649 kr/m²

Med högt och ljus läge ligger denna fina lägenhet på Regeringsgatan med burspråk, perfekt belägen nära City, Humlegården och Stureplan. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Burspråk med fönsterpartier som ger ett stort ljusinsläpp med utsikt mot tre olika väderstreck. Matplats för 6-8 personer. Stilrent kök med gott om förvaring och köksö. Helkaklat badrummet med dusch, dubbelhandfat och tvättmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Välskött och äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi och goda lokalintäkter från kommersiella lokaler med byggår 1982. Trevlig innergård med träd, planteringar, grillplats, utemöbler och en lekplats. Dessutom finns det två gästlägenheter till förmånlig hyra, relaxavdelning och bastu för föreningens medlemmar att njuta av. Garage i fastigheten ( kö system), med hissen kan du enkelt nå till garaget. Utanför porten nås ett stort utbud av populära restauranger, caféer, butiker, Stureplan, NK och Mood Gallerian. Utmärkta kommunikationer via tunnelbana och flertalet busslinjer.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 2