Mäklare Emelie von Ehrenheim

Emelie von Ehrenheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 2
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 3

Gryta-Säva 48

Gård/Skog
Säva, Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
6 550 000 kr
150 m²
5 rum
3,3 ha tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva en mindre gård om 3,3 ha endast några kilometer från Örsundsbro och med toppenläge till Uppsala, Stockholm, Enköping, Västerås m.m. Bostadshus om 150 kvm och isolerat dubbelgarage byggda 2019 med fina ängsmarker runt omkring som skulle passa utmärkt till en hästgård eller för dig som vill bo lantligt med fin omgivning. Bostadshuset har en ljus öppen planlösning där du redan i entrén möts av de rymliga och luftiga sociala ytorna. Stora fönsterpartier och ryggåstak i vardagsrum, entré och kök ger både ljus och rymd. Huset har, utöver de sociala ytorna, fyra sovrum, två badrum, tvättstuga och inglasat uterum. Ingen fastighetsskatt på tio år och låga driftskostnader. Solceller finns både på hus och garage. Fiber och elbilsladdare finns. Gården är inbäddad i fin natur i ett hästtätt område med Säva Ridcenters ridhus bara några hundra meter från gården. Området har en aktiv ridvägsförening som håller efter många och fina ridvägar. Gården ligger intill banvallen som erbjuder mycket fin promenad, cykel- och ridväg året runt. Med endast några minuter promenad till 55:an och busshållplats finns goda pendlingsmöjligheter med såväl bil som buss. Buss 804 är en av de mest frekventa busslinjerna i Uppland både dagar, kvällar, nätter och helger, vilket gör att du kan bo på gård och åtnjuta bekvämligheterna av kollektivtrafik. 8 min till Örsundsbro med skola årskurs 1-9, flera förskolor, Ica, restauranger, butiker m.m. Knappa 25 min till centrala Uppsala (2 mil), en dryg timme till centrala Stockholm (8 mil) och 25 min till Enköping.

  • Premium
Brötavägen 33, null, Botkyrka kommun
Brötavägen 33, null, Botkyrka kommun, bild 2
Brötavägen 33, null, Botkyrka kommun, bild 3

Brötavägen 33

Gård/Skog
Botkyrka kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
8 500 000 kr
93 + 15 m²
4 rum
6,9 ha tomt

En komplett hästgård med ypperligt pendlingsläge - endast 4 mil till centrala Stockholm. Med fina, böljande marker sträcker sig gården över 6,9 ha. Mycket fina betesmarker och ridvägar. På gården finns stall i äldre ekonomibyggnad, ridhus, upplyst ridbana och vinter- och sommarhagar. Hela hästanläggningen har en samlad gårdsbild med de fina hagmarkerna runt omkring sig. På gården finns ett bostadshus om 90 kvm. Gården erbjuder många möjligheter; med en vacker, rogivande omgivning bor du i en fin miljö med närhet till flera städer och goda pendlingsmöjligheter - 4 mil till Stockholm, 30 min till Södertälje, drygt 15 min till Botkyrka och knappt 30 min till Huddinge. Med viss renovering går denna gård att få till en riktig drömgård med utmärkta träningsmöjligheter, hagmarker och ridvägar samt ett ypperligt pendlingsläge. Fiber finns.

  • Premium
Närtuna Ubby 2:12, null, Norrtälje kommun

Närtuna Ubby 2:12

Tomt
Norrtälje kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 800 000 kr
8,5 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en sjötomt med potential att bli både en gård eller en hästgård i en vacker och naturskön omgivning. Denna egendom erbjuder inte bara en egen strandlinje utan också generösa 8,5 ha mark, varav 5 ha utgörs av fina betesmarker och 2 ha åkermark som är perfekta för djurhållning eller odling. Egendomen är belägen i ett lugnt och naturskönt område där man kan njuta av den vackra naturen och omgivningen. Marken består av uppväxt lövskog, ekbackar, vacker sten-gärsgård och böljande ängar med skogsdungar som ger en känsla av lugn och harmoni. Det är sällan man hittar en sådan kombination av närhet till sjö, skog och öppna landskap som denna fastighet erbjuder. Läget är mycket bra med goda kommunikationer till närliggande städer och samhällen. Mindre än 5 mil till centrala Stockholm och 25 min till Arlanda. 6 km till Kårsta som är ändhållplats för Roslagsbanan. Mycket goda pendlingsmöjligheter. Här kan man skapa sitt eget paradis, omgivet av vacker natur och med sjön som närmaste granne. En plats där man kan bygga upp sitt drömhem och förverkliga sina visioner om ett liv på landet. Fastigheten skulle kunna bli en fantastisk hästgård eller lantligt boende med möjlighet till både sjöliv, djurhållning och odling. Egedomen erbjuder verkligen det bästa av två världar för den som söker sitt drömboende.

Altuna Fnysinge 6, null, Enköpings kommun

Altuna Fnysinge 6

Gård/Skog
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 650 000 kr
21,5 ha tomt

Fantastisk möjlighet att få förvärva 21,5 ha åkermark med bygglov för bostadshus, stall och gästhus för endast åkermarkspris (125.000 kr/ha). En dryg timme från Stockholm - fint markområde om 21,5 ha bestående av enbart åker-/betesmark, ypperlig möjlighet för dig som vill ha chansen att bygga upp din egna drömgård. En idyllisk plats med böljande vall/ängar och skyddande skog runt omkring. Marken ligger i anslutning till flera hästgårdar, varav granngården har ridhus. Många och fina ridvägar i området. All mark är idag vall, vilket lämpar sig utmärkt som betesmark. En stor del av marken är redan instängslad för hästhagar. 1 h 10 min till Stockholm, 25 min till Enköping, 20 min till Sala, 45 min till Västerås och 50 min till Uppsala. Bygglov är ansökt för att bygga upp en gård med ett stort enplanshus, ett mindre ytterligare bostadshus, trebilsgarage och stall med fem boxar, lösdrift, stora, bra utrymmen samt kontorsdel.

Visar alla 4