Mäklare Fredrik Larandén

Fredrik Larandén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dieselloksgatan 11C, Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Dieselloksgatan 11C, Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun, bild 2
Dieselloksgatan 11C, Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun, bild 3

Dieselloksgatan 11C

Lägenhet
Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/7
6 301 kr/mån
36 869 kr/m²

Här finns nu chansen att förvärva en av de unika bostadsrätterna i Brf Turbinen på Innovatum området! Direkt när man kommer in i lägenheten möts man av den öppna och härliga planlösningen mellan kök och vardagsrum. Tilltalande Vedum-kök, helkaklat badrum med tvättdel, gäst-wc och tre sovrum med gott om förvaringsutrymmen och genomgående enstavsparkett. Två utgångar till den stora inglasade balkongen med skjutbara glas som har eftermiddags- och kvällssol samt utsikt ner mot kanalen. Parkering i garage, fina gemensamma ytor och gästlägenhet finns i föreningen. Ta chansen att bo på en historisk plats med kanalens alla fina promenadstråk precis utanför dörren. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun, bild 2
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun, bild 3

Runda vägen 3

Villa
Torsred, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
194 + 117 m²
7 rum
907 m² tomt

Välkommen till Runda vägen 3 och denna rymliga familjevilla om hela 311 kvm användbar yta! Huset är uppförd i herrgårdsstil med valmat mansardtak som byttes 2019 och ett fristående garage. Invändigt erbjuder huset ytor utöver det vanliga med fyra sovrum, tre stora sällskapsutrymmen, gedigna förvaringsutrymmen och ett renoverat kök med utgång till den fina altanen med bästa solläge. Vidare har man en riktigt praktisk tvättstuga och två fräscha helkaklade badrum med golvvärme varav det ena med bastu och bubbelbadkar. Mycket lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till Skidstugans motions- och naturområden samt närhet till förskola och skola. Promenad- och cykelavstånd till centrum. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Kantarellvägen 10, Eriksro, Trollhättans kommun

Kantarellvägen 10

Villa
Eriksro, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 850 000 kr
140 m²
5 rum
896 m² tomt

Varmt välkommen på visning av detta riktigt fina hus som har ett ljust och soligt läge på friköpt tomt! Huset är i riktigt fint skick och är genomgående renoverat under senare år. Uppvärmning via bergvärme för låg driftskostnad och bra boendekomfort. På tomten finns även ett nybyggt och påkostat Attefallhus om 30 kvm som passar perfekt som gäststuga, tonårsrum, kontor eller kanske för den egna verksamheten. Lugnt område med närhet till flera skolor, förskolor samt centrum.

  • Plus

Visar alla 3