Mäklare Maria Melin

Maria Melin

Om mig

Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2006. Jag vill att både köpare och säljare ska vara nöjda efter avslutad affär. Nöjda kunder, det gör mig stolt och glad! För mig är bostadsaffärer vardag, för Dig/Er är det en av de största händelserna i livet, vanligtvis köper eller säljer man sin bostad endast ett fåtal gånger i livet. Min utbildning och erfarenhet gör att jag enkelt kan lotsa Er genom denna stora händelse. Välkomna att ringa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammargränd 6, null, Vadstena kommun

Hammargränd 6

Radhus
Vadstena kommun

4 195 000 kr

116 m²

4 rum

486 m² tomt

Mycket praktiskt boende nära till Vättern, en kort promenad till mataffären och till centrum. Fräscht, öppet och ljust med uterum, vardagsrum, matsal och matrum samt kök-i en helt unik planlösning! Två sovrum och ett extra bonusutrymme inrett på vinden. Fin tvättstuga, gästtoalett och ett duschrum med kakel/klinker. Nyare tak. Bergvärme! Lummig och lättskött trädgård med härligt solläge med flera olika ytor att njuta av. Dessa fina kedjehus är sällan ute till salu-chansa inte utan boka din visning direkt!

Riddargatan 2A, Centralt, nära centrum, Vadstena kommun
Riddargatan 2A, Centralt, nära centrum, Vadstena kommun, bild 2
Riddargatan 2A, Centralt, nära centrum, Vadstena kommun, bild 3

Riddargatan 2A

Lägenhet
Centralt, nära centrum, Vadstena kommun

385 000 kr

32,5 m²

1 rum

2 223 kr/mån

11 846 kr/m²

Etta, nära till centrum, inga trappor! Mycket fin och trevlig lägenhet! Nyare golv, ljusa väggar, nyare kök med diskmaskin, fräsch helkaklat duschrum! Välskött HSB förening med solpaneler på taket , nya säkerhetsdörrar, porten är låst dygnet runt. Låg månadsavgift inkl. hushållsel (men med separat avläsning så ingen fast avgift), bredband och tv! Välkomna att anmäla till visning!

  • Premium
Ängsbacka, Orlunda 151, Orlunda, Vadstena kommun

Ängsbacka, Orlunda 151

Villa
Orlunda, Vadstena kommun

1 295 000 kr

87 m²

4 rum

1 535 m² tomt

Här har Ni möjlighet att skapa ert nya hem eller kanske en fantastisk plats att semestra på! Gullig villa i stort behov av omvårdnad, vill du helrenovera eller kanske behålla tidstypiska detaljer och bara fixa till? Fastigheten finns mitt på slätten med ca 9km till Vadstena och 7km till Skänninge. Väderstad och Mjölby finns inom rimligt bilavstånd om du jobbar där. Huset ligger på en höjd med vidsträckt utsikt, ett stort antal kyrktorn finns inom synhåll. Vattenburet värmesystem ger dig möjlighet att byta till andra värmekällor, nu finns det en oljepanna. Två mindre förråd/uthus finns också på denna lummiga hörntomt. Välkommen att boka in Er på en visning!

Kiselvägen 1, Nydalen, Askersunds kommun

Kiselvägen 1

Tomt
Nydalen, Askersunds kommun

1 495 000 kr

1 147 m² tomt

Tomt i Nydalen med fin utsikt från din nybyggda veranda! Generösa byggregler, du får bygga 1/5 del av tomten! Nydalens område med småbåtshamn och badplats vid Vätterns Östra strand. Kräftfiske på föreningens område för medlemmarna. Anslutning av V/A ingår i tomtpriset! Välkomna att få ta del av denna härliga bostadsort! Kontakta gärna mäklaren 0702-774440

Visar alla 4