Mäklare Gun-britt Asplund

Gun-britt Asplund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Metallvägen 6, Njurunda, Sundsvalls kommun

Metallvägen 6

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
1 975 000 kr
110 + 28 m²
4 rum
1 376 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med plats för den lilla familjen, här finns en väldigt fin insynsskyddad trädgårdstomt om 1376 kvm med fruktträd och planteringar. En stor altan i vinkeln med plats för familj och vänner. Kök i anslutning till det stora matrummet/vardagsrummet som går att dela av till ytterligare sovrum. Vardagsrum med värmande braskamin med täljsten. I den omdränerade källaren finns mycket utrymme som hobbyrum och gym. Vattenburen uppvärmning via luftvattenvärmepump. Närhet till förskolor, Kyrkmons skola och Heliås grundskola. I Centrum finns mataffär, bank, pizzeria, sportbutik samt frisörsalong. Nära till Ljungan med fint fiske och möjlighet till bad. Bra bussförbindelser samt tågstationen inom gångavstånd med både X-tåget och SJ.

  • Uteplats
Bölevägen 50, Sidsjön, Sundsvalls kommun

Bölevägen 50

Villa
Sidsjön, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
2 485 000 kr
149 + 30 m²
6 rum
1 835 m² tomt

Rymlig villa med många möjligheter i populära Sidsjön. Bergvärme med dubbla borrhål ger låga driftskostnader. Vardagsrum om ca 42 kvm med braskamin och utgång till inglasad altan och soldäck. Stort vidbyggt garage. Nära till skola, förskola och rekreationsområdet vid Sidsjön.

Västerlo 237, Västerlo, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Västerlo 237

Villa
Västerlo, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
575 000 kr
109 m²
4 rum
9 243 m² tomt

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus med enskilt läge. Huset har stora sällskapsutrymmen med värmande öppenspis, braskamin samt vedspis. 2 sovrum samt platsbyggd mysig våningssäng i allrummet. Takad stor altan med utsikt mot tomten med en bäck nedanför huset. Garage om ca 60 kvm samt gäststuga 20 kvm. Tomt om hela 9243 kvm med bäck rinnandes igenom.

Armsjövägen 189, Armsjön, Sundsvalls kommun

Armsjövägen 189

Fritidshus
Armsjön, Sundsvalls kommun
ERA Bomäklarna i Sundsvall
1 575 000 kr
75 m²
4 rum
1 416 m² tomt

Välkommen till detta fina fritidshus med åretruntstandard. 2 rymliga sovrum och allrum med braskamin. Kök med matplats. Gäststuga och garage. Fin sandstrand nedanför huset och båtplats på den gemensamma bryggan.

  • Uteplats

Visar alla 4