ERA Din Mäklare Vemdalen

ERA Din Mäklare Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Byvägen 3, null, Bergs kommun

Byvägen 3

Gård/Skog
Bergs kommun
4 250 000 kr
1,5 ha tomt

Unikt tillfälle i Klövsjö by En liten gård med bostad och carport/förråd med ca 1,5ha tomt. Huset helrenoverades och byggdes ut 2011-2013. En och en halvplans hus med källare 3-4 sovrum, två allrum kök med öppen planlösning. Värmepump med luft/vatten (radiatorer) som kombineras med vedpanna och en el-patron. Källare med tvättstuga och förvaring. Carport med plats för två bilar samt förråd. Björkallé vid infarten och gärdesgård längs del av byvägen. Gräsmatta, gott om parkeringsmöjligheter, ängsmark och gammal granskog. Fastigheten är under avstyckning - se karta. Gångavstånd till skola och butiker Direkt anslutning till skoterled Klövsjö en del av destination Vemdalen med skidområdena Storhogna/Klövsjö, Vemdalsskalet och Björnrike.

Karlsbergsvägen 2, Hede, Härjedalens kommun

Karlsbergsvägen 2

Villa
Hede, Härjedalens kommun
750 000 kr
107 + 107 m²
4 rum
1 308 m² tomt

Enplansvilla med källare i Hede med plats för många. Tre sovrum och stort allrum med utgång till inglasat uterum Källare med duschrum, tvättstuga med massor av förråd. Ett förråd som varit butik - framtida gästhus eller ny butik. Huset ligger i Norr- Hede Huset är besiktigat, se Besiktninsprotokoll Energideklarerat, se Energideklaration Renoveringsbehov finns Huset säljs i befintligt skick, utgångspris eller bud.

Remmet 213, Sveg, Härjedalens kommun

Remmet 213

Fritidshus
Sveg, Härjedalens kommun
475 000 kr
32 + 20 m²
2 rum
1 416 m² tomt

Med minst tre skidanläggningar inom 45minuter. 10-15 minuter till Sveg. Vinterisolerad stuga med plats för 4-6 personer. Storstuga med hall/entré, avhängning och matplats. Fönster i öst, väst och söderläge - ett ljust rum med ryggåstak. Allrum med plats för två bäddsoffor, TV, platsbyggd våningssäng. Vedeldad kamin Kök med spis, ugn, fläkt, gott om arbetsytor. Ryggåstak med ett mindre sovloft. El. Mobilt bredband fungerar utmärkt. En förbränningstoalett finns i det timrade förrådet. Skogstomt som är inhängnad med gärdesgård. Stugan passar att användas både sommar och vinter. Idag finns inget rinnande vatten. Det finns badhus i Sveg (10-15min), i Vemhån (20min) finns både tvättstuga och dusch för allmänheten. Även i Linsell (15min) finns duschmöjligheter. Stugan kallställs när den inte nyttjas vilket ger mycket billiga driftkostnader.

Visar alla 3