Mäklare Jesper Nilsson

Jesper Nilsson

Om mig

Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra Skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Flest försäljningar och mest rekommenderad mäklaren i Ystad kommun 2021 och 2022.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjörupsvägen 280, Sjörup, Ystads kommun
  • Sön 10 dec kl 11:00
Sjörupsvägen 280, Sjörup, Ystads kommun, bild 2
Sjörupsvägen 280, Sjörup, Ystads kommun, bild 3

Sjörupsvägen 280

Villa
Sjörup, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
4 495 000 kr
185 + 100 m²
5 rum
1 828 m² tomt

Denna fantastiska villa är en pärla belägen i den pittoreska byn Sjörup, med närhet till både havet, naturen och stadsliv. Den gamla skolan har blivit omsorgsfullt renoverat och erbjuder generösa sociala ytor, perfekta för både familjeliv och underhållning. Dessutom finns en inredningsbar vind som ger oändliga möjligheter att skapa ditt drömhem. Den stora uteplatsen med trädäck blir hjärtat av dina sommarmöten, omgivet av en frodig trädgård och en rogivande vy över de böljande skånska fälten. Ett stort garage och en rymlig uppfart med plats för flera bilar gör detta hem komplett. Missa inte chansen att äga detta drömboende!

  • Premium
Hjortronstigen 8A, Bärområdet, Ystads kommun

Hjortronstigen 8A

Lägenhet
Bärområdet, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
1 850 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 793 kr/mån
17 874 kr/m²

Nu kan vi erbjuda ett fint bostadsrättsradhus på lugna och populära Bärområdet med sina underbara omgivningar. Boendet sträcker sig över två plan och erbjuder generösa uteplatser som fångar både morgon- och kvällssolen. Dessutom finner du två praktiska förråd och garage ingår i månadsavgiften. Ett praktiskt boende för den lilla eller stora familjen. Välskött förening och trevlig gemenskap. Backaskolan ligger ett stenkast bort och endast en kortare cykeltur bort når vi centrum och dess utbud av restauranger och affärer.

  • Uteplats
Malmövägen 13C, Edvinshem, Ystads kommun

Malmövägen 13C

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
1 450 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 745 kr/mån
23 577 kr/m²

På andra våningen i en eftertraktad HSB-förening finner vi denna fantastiska och nyrenoverade tvårumslägenhet som utstrålar känsla av modern elegans. Det är tydligt att lägenheten präglas av genomtänkt och påkostad design. Här flödar ljuset in i varje vrå och skapar en luftig atmosfär som välkomnar oss hem. Den rymliga inglasade balkongen i västerläge erbjuder gott om plats för att skapa en underbar utomhusoas där vi kan njuta av både måltider och avkoppling. Köket är en modern pärla i en häftig design, som både imponerar med funktionalitet och stil. Badrummet är smakfullt helkaklat och utstrålar en tidlös elegans. Detta boende är helt enkelt perfekt för den som värdesätter en modern och bekväm livsstil där man kan flytta in och trivas från första stund. Här får vi möjlighet att uppleva det bästa av både komfort och stil i en välkomnande och inspirerande atmosfär.

  • Balkong
Klostergatan 33A, Centrum, Ystads kommun

Klostergatan 33A

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
1 250 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 049 kr/mån
21 930 kr/m²

På den centralt belägna Klostergatan hittar vi denna välskötta tvårumslägenhet med en rymlig inglasad balkong som vetter mot sydväst! Boendet är komplett med ett praktiskt kök, ett rymligt vardagsrum, ett fräscht badrum och hiss i huset vilket erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Trevlig bostadsrättsförening med välskötta grönområden. En kort promenad söderut når man Ystads gågata med sitt utbud av restauranger och butiker. Från Ystads centralstation pendlar man smidigt vidare till Malmö, Lund eller Simrishamn.

  • Balkong
  • Hiss
Ekorrvägen 2, Ystad Sandskog (Klondyke), Ystads kommun

Ekorrvägen 2

Tomt
Ystad Sandskog (Klondyke), Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
545 000 kr
385 m² tomt

Nu kommer en unik möjlighet att förvärva en av Klondykes arrendetomter med pågående avstyckning! Här finns chansen att skapa sin egen idyll på en tomt om ca 385 kvm i den populära Klondykes Koloniförening. Med positivt planbesked och endast gemensamma kostnader för avstyckning samt för anslutning till kommunalt V/A samt el och fiber, är detta en mycket god chans att förvärva denna naturnära tomt att skapa sin egen lilla oas på. Just nu pågår en lantmäteriförrättning för att stycka av tomten och ärendet förväntas vara klart under andra halvan av 2024. En detaljplan för området planeras och beräknas också vara klart någon gång nästa år.

Kulinggatan 10, Västra Sjöstaden, Ystads kommun

Kulinggatan 10

Lägenhet
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 039 kr/mån
39 909 kr/m²

Denna moderna tvåa om 55 kvm består av två rum och kök och är belägen på fördelaktigt läge i Västra Sjöstaden i Ystad, som är ett populärt och familjevänligt område. Området har närhet till havet, skolor, mataffärer och kommunikationer. Bostaden är smakfullt och välplanerat inredd med en öppen planlösning som ger ett härligt ljusinsläpp. Interiören är modern och påkostad, och en helt magisk inglasad balkong med en underbar havsutsikt i perfekt söderläge är en extra bonus!

  • Balkong
Hyllegatan 7B, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 7B

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
1 495 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 949 kr/mån
24 711 kr/m²

Flytta rakt in i denna otroligt fina och modernt renoverade tvårumslägenhet på bra läge i Ystad! En välplanerad lägenhet som ligger på andra våningen med härligt ljusinsläpp och stor inglasad balkong i söderläge. Denna bostad kombinerar snygg design med praktiska detaljer och erbjuder ett förstklassigt boende med närhet till centrum.

  • Balkong

Visar alla 7