Mäklare Olivia Sjöberg

Olivia Sjöberg

Om mig

För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Odengatan 3, Edvinshem, Ystads kommun
  • Imorgon kl 18:15

Odengatan 3

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
4 295 000 kr
139 + 69 m²
5 rum
615 m² tomt

På Odengatan 3 välkomnas du till ett pampigt stenhus från 1938 med tidlösa karaktärsdrag och moderna bekvämligheter, på attraktivt och familjevänligt område i trevliga Edvinshem. Här möts du av ett smakfullt boende där husets historiska charm elegant smälter samman med modern och stilren interiör. Ett fashionabelt boende i harmoniska toner och vackra materialval, där fint bevarade trägolv, generös takhöjd och stora fönsterpartier är genomgående för bostaden, är några av de fina detaljer som är typiska för huset. På entréplan välkomnas du till husets sociala utrymmen, med en öppen och flexibel planlösning. Köket är av rymlig karaktär med gott om plats att utforska din kulinariska kreativitet, moderna vitvaror som förenklar vardagen och påkostade materialval. Från köket nås den lyxiga matsalen som ligger i fil med allrummet. En elegant atmosfär att bjuda in till festliga middagar eller att umgås med familj och vänner på. Allrummet är även en mysig oas med den brinnande kaminen som skapar en varm och ombonad känsla under årets kyligare dagar. Från allrummet nås tillbyggnadsdelen som är ett luftigt rum med plats för större soffgrupp och annat möblemang enligt behov och önskemål. Härifrån nås också den härliga altanen i västerläge där du kan njuta av solen under eftermiddagen och kvällen. Uppför den gedigna stentrappan välkomnas du vidare till husets ovanvåning där två fina sovrum finns. Det ena sovrummet har balkong i söderläge där du dessutom kan skymta en glimt av havet en bit bort. Båda sovrummen är av rymlig karaktär med klädkammare och garderober. Edvinshem är ett attraktivt område för både yngre och äldre. Här bor du med närhet till centrum, matbutiker, kommunikationer och milvis härliga promenadstråk längs strand och skog. I området finns även skolor för de yngre barnen, där klasserna F-3 finns på Edvinshemskolan och klasserna 4-6 på Edvinshusskolan. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Orkidévägen 29, Svansjö Sommarby, Sjöbo kommun

Orkidévägen 29

Villa
Svansjö Sommarby, Sjöbo kommun
ERA Fastighetsförmedling Sjöbo
1 950 000 kr
99 + 30 m²
4 rum
769 m² tomt

På harmoniskt och rogivande läge, i idyllisk skogsmiljö, finner du detta charmiga hus i Svansjö Sommarby! Orkidevägen 29 erbjuder dig chansen att bli nästa ägare till detta fantastiska läge med skog och böljande fält som granne. Bostaden är placerad på lugn återvändsgata, vilket skapar en nästintill bilfri oas att njuta av lugnet och naturen. En plats där du med ro kan koppla ifrån vardagsstressen och stadspulsen. Du välkomnas in till en lummig trädgård med gräsmatta, odlingsmöjligheter och en stor terrass som erbjuder en perfekt plats att bjuda hem vänner och familj under årets varmare dagar. Vidare in i huset välkomnas du till rymliga ytor med allrum, kök, matplats och isolerat uterum som smakfullt smälter samman och skapar en inbjudande social yta även inomhus. Bostaden erbjuder även två sovrum, varav det ena är tänkt att användas för övernattande gäster. 3 toaletter finns i bostaden, varav två erbjuder duschutrymme. Garage och parkeringsplats ligger i anslutning till huset. Huset har under åren byggts till successivt och erbjuder en flexibilitet då det kan användas som både permanentboende och fritidsbostad, beroende på vad du önskar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
Läxgatan 5, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Läxgatan 5

Villa
Sjöbo kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
3 150 000 kr
125 m²
5 rum
528 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade enplansvilla, i familjevänligt område i östra delen av Sjöbo. Läxgatan 5 erbjuder en hemtrevlig bostad med välplanerad planlösning, påkostade materialval och fin interiör! Här möts du av en genomgående lyxig och modern känsla, både inne och ute. Kök och badrum har renoverats 2021 och är av fräsch standard med tidlösa materialval och smakfull färgsättning. Allrum och tillbyggnadsdel smälter samman på ett fint sätt och skapar luftiga och öppna sociala ytor att bjuda hem både familj och vänner på. Här finns även en mysig kamin som förstärker den ombonade känslan under årets kyligare dagar. Från tillbyggnadsdelen, via skjutdörrarna i glas som tillför ett behagligt ljusflöde i allrummet, välkomnas du vidare ut till altanen där du möts av det fina trädäcket, där både pool och spabad finns. Vidare i huset finns ett master bedroom med generösa garderobspartier, samt två mindre sovrum, och erbjuder familjemedlemmar en egen plats för vila och återhämtning. Isolerat och uppvärmt garage finns även på tomten, samt ett praktiskt redskapsförråd där du tryggt kan förvara utomhusredskap. Välkommen att boka dig på visning!

Befordringsgången 4, null, Ystads kommun

Befordringsgången 4

Radhus
Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
2 295 000 kr
132 + 12 m²
6 rum
246 m² tomt

På Befordringsgången 4 välkomnas du till ett välplanerat radhus om 132 kvm, fördelat på två plan. På entréplan välkomnas du till husets sociala utrymmen med kök och allrum i luftig och öppen planlösning med utrymme för både soffgrupp och matplats. Från köket nås även matrummet/ det isolerade uterummet, med härligt ljusflöde tack vare de generösa fönsterpartierna. Härifrån nås också det härliga träddäcket som uteplats där du kan njuta av solens strålar större delar av dagen. Huset erbjuder totalt tre sovrum, varav ett större på första plan och två mindre på husets andra plan. Badrum och groventré finns också på bottenplan och toalett på ovanvåningen. Huset är beläget mitt i populära och familjevänliga Köpingebro, där du bor med närhet till skolor, kollektivtrafik i form av både buss och tåg, samt en liten matbutik. Dessutom finns en härlig golfbana, strand och härliga promenadstråk i närheten av bostaden! Välkommen att boka dig på visning!

Lönnebergagatan 2A, Västra Sjöstaden, Ystads kommun

Lönnebergagatan 2A

Radhus
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
4 350 000 kr
162 + 26 m²
5 rum
381 m² tomt

På attraktiv läge, i en av Ystads senaste stadsdelar saluförs nu ett välplanerat friköpt radhus på trevlig hörntomt! Huset är fördelat i två plan med flera sovrum, lättskött trädgård, en härlig balkong i söderläge och garage i direkt anslutning till huset. Lönnebergagatan 2A erbjuder ett fräscht och modernt radhus om 162 kvadratmeter fördelat på två plan. Huset har en genomgående modern standard med påkostade materialval och smakfullt valda ytskikt. På entréplan välkomnas du till bostadens sociala ytor, med ett luftigt kök som erbjuder generösa ytor för både matlagning och matplats. Köket är stilrent planerat med tidlös granitskiva, fin bistrokakel, vita köksluckor och stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde i hela köket. Vidare från köket nås allrummet, som erbjuder plats för både soffgrupp och större matplats, en perfekt plats att bjuda hem både familj och vänner på. Från allrummet har du också tillgång till uteplatsen i söderläge där du kan njuta av solen större delar av dagen, samtidigt som markiserna kan tillföra skugga under sommarens varmaste dagar. På vardera plan finns också fräscha, helkaklade badrum, med dusch på entréplan och badkar i badrummet på husets andra plan. Uppför trappan välkomnas du till ovanvåningen där fyra sovrum finns, varav ett större Master bedroom med tillgång till den mysiga balkong i söderläge, samt ytterligare tre sovrum som självklart även kan användas som hemmakontor, hobbyrum eller varför inte ett lyxigt dressing room? På samma plan finns också gott om garderobsutrymme och klädkammare för förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. Välkommen att boka dig på visning!

Hästhagsvägen 14F, Skurup, Skurups kommun

Hästhagsvägen 14F

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
2 395 000 kr
99 m²
4 rum
5 144 kr/mån
24 192 kr/m²

Välkommen till Hästhagsvägen 14F! Nu saluförs ett välplanerat radhus i bostadsrättsform, med härlig villakänsla i centrala Skurup! Här erbjuds en välplanerad bostad i två plan, med egen uteplats och uppfart med två parkeringsplatser i direkt anslutning till bostaden. Bostaden byggdes 2020 och är av modern standard, med fina materialval och en ljus och öppen planlösning. På entréplan välkomnas du till bostadens sociala ytor, där kök och allrum finns och skapar en inbjudande plats att samla familj och vänner på! Tack vare de generösa fönsterpartierna och utgången till uteplatsen tillförs ett fantastiskt ljusflöde på hela första plan. Uteplatsen når du från allrummet, där behagligt trädäck har lagts, dessutom finns ett isolerat förråd på uteplatsen som erbjuder generöst med plats för diverse trädgårdsredskap eller annan förvaring. På bostadens andra plan välkomnas du till bostadens privatare del, med tre fina sovrum, varav ett master bedroom med praktisk walk in closet där du kan förvara kläder eller andra personliga tillhörigheter. På vardera plan finns dessutom helkaklade badrum, med dusch på entréplan och ett mysigt badkar på andra plan. För dig som pendlar, tar du dig enkelt ut på E65an med bil, eller via kollektivtrafiken i Skurup. Området är lugnt och familjevänligt. Bara en liten promenad från bostaden finns lekplats och förskola för de yngre barnen, fina promenadstråk kring Zimmermans backe och utbud av butiker. Välkommen att boka dig på visning!

Strågången 1, Glemmingebro, Ystads kommun

Strågången 1

Villa
Glemmingebro, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
2 295 000 kr
139 m²
5 rum
393 m² tomt

På Strågången 1 välkomnas du till en välplanerad familjevilla om 139 kvm fördelat på två plan. Huset är beläget mitt i Glemmingebro som gränsar till attraktiva Österlen och dess populära turistmål så som Olof Viktors café, Klövasten och den populära pastafabriken i Ingelstorp! Huset ligger på lugn och familjevänlig gata, där du på entréplan välkomnas till öppna sociala ytor som inbjuder till att samla både familj och vänner. Härifrån nås också det mysiga uterummet som tacksamt förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. Uppför den nyrenoverade trappen välkomnas du till husets andra plan, där tre fina sovrum finns, så att varje familjemedlem kan få ett eget utrymme för återhämtning och avkoppling. Ett av sovrummen är av större karaktär, med en rymlig klädkammare som skapar ett generöst förvaringsutrymme för både kläder och andra personliga tillhörigheter. De två mindre sovrummen kan självklart användas som exempelvis barnrum, hemmakontor eller hobbyrum. Ett badrum finns praktiskt nog på vardera plan, med dusch på entréplan och ett mysigt badkar på ovanvåningen. Planlösningen är flexibel då ett större allrum kan delas av till ytterligare två sovrum om behov finns. Fastigheten ingår i en samfällighet där du bara några meter från huset har garage och parkeringsplats. Dessutom finns möjlighet att göra parkeringsplats i direkt anslutning till huset. Huset är beläget på lugn återvändsgata, där du med trygghet kan släppa ut de yngre barnen för lek och utomhusaktiviteter. I byn finns också förskola, en liten matbutik, thairestaurang, Räfsans Byakrog, bibliotek och lekplats. Dessutom ordnar byalaget flera aktiviteter så som yoga, föreläsningar, bokklubb mm. Buss finns även som smidigt tar dig mellan Ystad och Simrishamn. Välkommen att boka dig på visning!

Granvägen 11, Nybrostrand, Ystads kommun

Granvägen 11

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
2 995 000 kr
160 + 80 m²
8 rum
895 m² tomt

Nu saluförs en välplanerad familjevilla mitt i populära Nybrostrand! Här välkomnas du till ett rymligt boende om 160 kvadratmeter boarea fördelat på hela åtta rum! Här erbjuds ett flexibelt boende som kan anpassas både för den mindre och större familjen, med flera sovrum och härliga sociala ytor! Dessutom finns en fin trädgård med flera uteplatser, garage och uppfart! Huset är byggt som ett enplanshus 1966, men under år 2000 renoverades vinden till en ovanvåning om två sovrum och ett allrum. Vardera sovrum har vars en fransk balkong, den enda i söderläge med stranden så nära att men under vissa årstider kan skymta havet mellan trädtopparna. På Granvägen 11 bor du alltså med gångavstånd till havet milvis härliga promenadstråk. På entréplan välkomnas du in till en möblerbar hall med gott om avhägningsmöjligheter och plats för garderob eller byrå. Via hallen nås husets tre första sovrum, som givetvis kan användas utefter behov och kanske även användas som hemmakontor, hobbyrum, walk-in- closet eller lekrum för de mindre. Till höger från hallen finns både badrum och gästtoalett. Badrummet är helkaklat i fina toner och har renoverats under 2009. Vidare in i huset välkomnas du till det rymliga allrummet med plats för både matplats och soffgrupp. Härifrån når du också den stenlagda uteplatsen i söderläge där du exempelvis kan njuta av morgonkaffet. Från allrummet leds du också vidare till entréplans fjärde sovrum som är av något större karaktär resterande på samma plan. Om vi tar oss tillbaka till hallen så på högersida nås köket, som fräschats upp efter behov under åren, ett långsmalt kök med plats för mindre matgrupp. Dessutom välkomnas du till det stora uterummet som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst och är en mysig plats att samlas på, både dagtid och kvällstid. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Västra Lindvägen 210, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Västra Lindvägen 210

Villa
Sjöbo kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
2 350 000 kr
171 m²
7 rum
914 m² tomt

I härlig skogsmiljö, en liten bit utanför Sjöbo, välkomnas du till denna fina villa! Här erbjuds en smakfull bostad med fin interiör och trevlig planlösning, med generösa sociala utrymmen och fyra fina sovrum. Trädgården är välskött och erbjuder gott om plats för lek- och utomhusaktiviteter, inte minst i den härliga poolen där du kan njuta av solen under årets varmare dagar. Huset är tillbyggt 2009-2010 med utrymme som tidigare använts som salong, men kan även göras om till ett lyxigt hemmaspa, verksamhet eller gästavdelning. Husets allrum har byggts ut med ett större vardagsrum, där du med gott samvete kan bjuda hem både familj och vänner. Vardagsrummet har stora fönsterpartier från golv till tak, med skjutdörrspartier som välkomnar dig vidare ut till den härliga trädgården där trädäck och pool finns. Detta skapar en härlig övergång mellan inne och ute. Huset erbjuder även två helkaklade badrum, med dusch i det ena och badkar i det andra, även detta en mysig plats för avkoppling. Större uppfart finns, samt garage där du tryggt kan parkera bilen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Gökottevägen 1, Smedstorp, Tomelilla kommun

Gökottevägen 1

Villa
Smedstorp, Tomelilla kommun
ERA Fastighetsförmedling Wallin
2 695 000 kr
142 + 33 m²
6 rum
1 066 m² tomt

På Gökottevägen 1 saluförs en välplanerad familjevilla med flera sovrum, garage, ett härligt uterum och mysig trädgårdstomt! Smedstorp ligger på härligt läge på Österlen, med tåg-och busskommunikationer som tar dig till Simrishamn, Tomelilla, Ystad och Malmö. Här erbjuds ett rymligt hus perfekt för den större familjen eller om man önskar större utrymmen. Huset är uppfört 2006 och erbjuder stilren arkitektur med härliga sociala utrymmen både inne och ute, som känns välkomnande att samla familj och vänner på. Allrummet är av ljus och rymlig karaktär och smälter smakfullt samman med uterummet som dessutom förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Det luftiga köket ligger i halvöppen planlösning mot allrummet som ligger i vinkel, vilket skapar en naturlig plats att ha matplats och soffgupp på. Med husets fyra sovrum får varje familjemedlem sitt eget kryp in för avkoppling. Fastigheten har en idyllisk trädgårdstomt kring hela huset, med romantiska detaljer i form av planteringar och uppväxta träd. Trädgårdens utrymme inbjuder till både lek för de yngre barnen och till härliga grillkvällar under sommarhalvåret. I Smedstorp bor du på charmigt läge mitt på Österlen där du på Gökottevägen 1 bor i utkanten av byn med böljande fält och skog som granne. Trots den lantliga atmosfären erbjuder Smedstorp smidiga pendlingmöjligheter tack vare tåg-och busstation som ligger med gångavstånd från huset. I byn finns också härliga promenad- och cykelbanor i den trevliga skogen och ett fint utomhusbad. Skola finns även i byn med klasser från F-6. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus

Visar alla 10