Mäklare Daniel Kihlander

Daniel Kihlander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vitmossvägen 122, Lindbacken, Uppsala kommun

Vitmossvägen 122

Radhus
Lindbacken, Uppsala kommun
ERA Fyris Bostad
3 925 000 kr
125 m²
6 rum
4 874 kr/mån
31 400 kr/m²

I familjeidyllen Lindbacken finns det nu möjlighet att förvärva ett av de eftertraktade radhusen i Brf Pärla! Möjlighet till inflyttning i februari 2024. Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens. Privat baksida där ni kan njuta av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar. I Lindbacken bor ni i en familjeidyll med villor, radhus och lägenheter vid sidan av fina parkmiljöer och lekplatser. Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär, den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Här har man skapat ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Den stora parken, Skogstorpsparken, i hjärtat av Lindbacken är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare. Sen finns även den södra parken med utegym, lekplats och belyst pulkabacke på vintern. För barnen finns det i dagsläget fyra förskolor och en skola till årskurs 5. Vid infarten till Lindbacken finns en välsorterad matbutik och en nyligen uppförd handelsby som kommer innehålla vårdcentral, apotek, gym och restaurang. För större veckohandling samt shopping och allmän service finns Gränby köpstad ca 5 km bort. För er som pendlar är kommunikationerna till Lindbacken goda. Det går regelbundet täta bussavgångar vid väg 288 till Resecentrum inne i Uppsala och för den bilburne nås E4:an på bara några minuter. Med cykel nås Grånby köpstad och Uppsala stadskärna via välskött och belyst cykelväg.

Vitmossvägen 126, Lindbacken, Uppsala kommun

Vitmossvägen 126

Radhus
Lindbacken, Uppsala kommun
ERA Fyris Bostad
3 990 000 kr
125 m²
6 rum
4 874 kr/mån
31 920 kr/m²

I familjeidyllen Lindbacken finns det nu äntligen möjlighet att förvärva ett av de eftertraktade radhusen i Brf Pärla! Möjlighet till inflyttning i februari 2024. Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens. Privat baksida där ni kan njuta av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar. I Lindbacken bor ni i en familjeidyll med villor, radhus och lägenheter vid sidan av fina parkmiljöer och lekplatser. Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär, den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Här har man skapat ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Den stora parken, Skogstorpsparken, i hjärtat av Lindbacken är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare. Sen finns även den södra parken med utegym, lekplats och belyst pulkabacke på vintern. För barnen finns det i dagsläget fyra förskolor och en skola till årskurs 5. Vid infarten till Lindbacken finns en välsorterad matbutik och en nyligen uppförd handelsby som kommer innehålla vårdcentral, apotek, gym och restaurang. För större veckohandling samt shopping och allmän service finns Gränby köpstad ca 5 km bort. För er som pendlar är kommunikationerna till Lindbacken goda. Det går regelbundet täta bussavgångar vid väg 288 till Resecentrum inne i Uppsala och för den bilburne nås E4:an på bara några minuter. Med cykel nås Grånby köpstad och Uppsala stadskärna via välskött och belyst cykelväg.

Lockstaholm 125, null, Knivsta kommun

Lockstaholm 125

Villa
Knivsta kommun
ERA Fyris Bostad
4 650 000 kr
197 m²
7 rum

Här får ni den perfekta kombinationen av lantliv men ändå ha nära till jobb, skola och service. Letar ni efter en bekväm tillvaro med låga driftkostnader och samtidigt slippa betala fastighetsskatt de närmsta 10 åren så är detta ett boende för er! Invändigt har huset mycket generösa ytor i samtliga rum på båda våningsplanen. På entréplan finns såväl sociala ytor som vardagsrum och kök där hela släkten får plats vid middagsbjudningar samt två stora sovrum med egna klädkammare plus badrum och groventré med tvättstuga. På övervåningen har ni ett allrum med burspråk där man kan umgås. Vidare finns två optimalt planerade barnrum, ett lite större sovrum med egen klädkammare som även kan nyttjas som gästrum eller arbetsrum efter behov. Tomten är väl tilltagen med enorma gräsytor för lek och aktiviteter vilket gör att både liten och stor trivs. Om man så önskar finns möjligheten att undersöka en eventuell avstyckning för en till tomt. Lockstaholm är beläget i Husby-Långhundra och har ett fördelaktigt pendlingsläge för de som arbetar i Uppsala, på Arlanda eller i Stockholm. Här kan ni njuta av fantastiska vyer och gillar ni att ta en tur i skogen så finns det mycket att upptäcka. Skolskjuts finns några hundra meter bort och har man glömt att köpa mjölken när man storhandlat så finns ett närlivs på cykelavstånd. Står det högt upp på önskelistan att få bo på landet med rogivande omgivningar så är ni varmt välkomna på visning!

Eksätravägen 116, Södra Gottsunda, Uppsala kommun

Eksätravägen 116

Lägenhet
Södra Gottsunda, Uppsala kommun
ERA Fyris Bostad
1 795 000 kr
90,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 435 kr/mån
19 878 kr/m²

En bostad för dig som letar efter en fyra med två badrum i omtyckta kvarter. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med sovrummen åtskilda, badrummen är i varsin del så att man slipper trängas på morgonen, vardagsrum och kök är i mitten för bekväm samvaro. Brf Tomtebo är en stabil förening med god ekonomi som många väljer att flytta till efter att man har sålt villan i närliggande områden. Föreningen har excellent service till sina medlemmar då man kan nyttja bastu, flera cykelförråd, samlingslokal, två tvättstugor, återvinningsstationer samt flera grönskande innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter. Föreningen har även 20-talet båtplatser med egen brygga vid Vårdsätraviken. Närområdet erbjuder en rad olika aktiviteter såväl sommar som vinter. Det finns badplatser vid Ekoln, skridskobanor, längdspår, strandpromenad, cykelstigar i Nåsten eller Vårdsätraskogen och allt är tillgängligt på kort avstånd från bostaden. Behöver ni ta er in till staden så finns täta bussförbindelser och bra cykelbanor eller så tar ni egen bil. Stort serviceutbud finns i Gottsunda centrum och det finns även livsmedelsbutik vid Svamptorget i början av Norby.

Aslögsgatan 7, Vittinge, Heby kommun

Aslögsgatan 7

Villa
Vittinge, Heby kommun
ERA Fyris Bostad
3 495 000 kr
175 + 10 m²
1 043 m² tomt

Ett bekymmersfritt och bekvämt boende för familjen som vill flytta in i ett hus som andas nyskick. Här är det lätt att trivas för både liten och stor! Lättskött tomt med stora gräsytor för barnen att leka på, gott om plats för den med gröna fingrar som vill anlägga ett växthus eller fixa odlingsbänkar och på den stora altanen kan ni anordna grillkvällar tillsammans med nära och kära. Invändigt möts ni av en genomtänkt och hemtrevlig planlösning med sociala ytor på entréplan. Vardagsrummet kan även delas av om man så önskar. Vid matplatsen kan ni njuta av braskaminen och här är det även öppet upp till övervåningen vilket skapar en häftig känsla. På entréplan finns även ett större sovrum med egen klädkammare och utgång till altanen. Vidare finns groventré med tvättmöjligheter, badrum utrustat med alla bekvämligheter och ett extra sovrum eller arbetsrum beroende på vad man önskar. På övervåningen har ni ett allrum med två stora takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det finns två sovrum som lämpar sig väl till barnen. Ett fint badrum med stort badkar att slappna av i. Ett större gästrum finns också att tillgå när släkten är på besök. Välkommen till ett grannskap med nybyggda villor i en rogivande skogs- och naturmiljö inpå knuten. På kort promenadavstånd håller den nya skolan F-3 på att uppföras och för den som arbetar i Uppsala, Morgongåva, Heby eller Sala finns utmärkta pendlingsmöjligheter. Nu när sommaren står runt hörnet kan man passa på att besöka populära Tenabadet för att svalka sig. Om man är sugen på att lära sig att åka skidor på vinterhalvåret så finns Skattmansö en liten bit bort. Ett fantastiskt boende för den som vill ha en lugn och rogivande miljö med hög livskvalité.

Visar alla 5