Mäklare Sofia Arvidsson

Sofia Arvidsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Betesgatan 33, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Betesgatan 33

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
ERA Hus & Hem
1 150 000 kr
84 m²
3 rum
115 m² tomt

Välkomna till Betesgatan 33, beläget i ett populärt radhusområde, just detta radhus har varit ägarens borg sedan 70-talet! Här bor ni i ett barnvänligt och bilfritt område med krypavstånd till lekplats och garage samt separat förråd som ingår. Radhuset är välhållet och hemtrevligt med egen uteplats med mindre trädgårdstomt. Idag inrymmer dessa 84 kvm kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Ett praktiskt boende för den som som söker ett alternativ istället för en lägenhet. Radhuset är friköpt och är del i den välskötta samhällighetsföreningen Gullmåran som sköter området och fastigheternas yttre. Den rimliga månadsavgiften om 3500 omfattar det mesta som värme, vatten och renhållning. Här bor ni med närhet till fin natur i Ryrbäcksparken, skolor, busshållplats och Slätthults motionsanläggning. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Hovslagaregatan 12, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 12

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
ERA Hus & Hem
299 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 894 kr/mån
4 463 kr/m²

Varmt välkomna till Hovslagaregatan 12. Här huserar ni i en 2:a med ett högt och ostört läge med trivsam balkong. Med ett bekvämt avstånd om ca 3 km och med goda busskommunikationer till resecentrum, högskola och centrums hela utbud erbjuds mycket boende för pengarna! Lägenheten är väldisponerad om 67 kvm med stora fönster som vetter mot grönområde mot väster, perfekt för er som vill bo utan insyn. Det rymliga köket har gott om förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord. HSB Brf Stigbygeln är en trevlig förening med välskötta fastigheter och gemensamhetsytor med tillhörande lekplatser Varmt välkomna att boka er på visning!

Kungsgatan 42, Centrum, Trollhättans kommun

Kungsgatan 42

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
ERA Hus & Hem
1 985 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/4
4 223 kr/mån
22 303 kr/m²

Nu förbereds försäljning utav en 3-rumslägenhet på gaveln i populära brf Toppön, mitt i centrum med närhet till kanal och stadens bekvämligheter. Här bor man bekvämt på 89 kvm med stor inglasad balkong på 1 plan med hiss. På fastigheten finns en skyddad och grönskande innergård som erbjuder fina uteplatser och blomstrande rabatter. Föreningen har stabil ekonomi och erbjuder alla medlemmar en nyrenoverad gemensamhetslokal, ett övernattningsrum, hobbyrum, fina tvättstugor och rejäla förråd. Direkt ut genom porten nås smidiga bussförbindelser. Nära till högskolan, cykelleder och vackra promenadstråk runt Göta älv. Välkomna att kontakta mäklaren redan nu för att boka sig till kommande visning

  • Hiss
Tomt Hökemossen, Hökemossen, Trollhättans kommun

Tomt Hökemossen

Tomt
Hökemossen, Trollhättans kommun
ERA Hus & Hem
395 000 kr
2 000 m² tomt

Strax utanför Trollhättan, närmare bestämt 8 km söder om centrum, finns nu chansen att köpa tomt om ca 2 000 kvm med klart förhandsbesked. Går du i en dröm om att en gång i framtiden hitta en plats att bygga ditt egna hus, lantligt, men inte för långt ifrån Trollhättan är detta ett tillfälle. Beläget med vackra omgivningar intill Lindveden. Skylten mot Hökemossen leder oss ändra fram till ett ostört och rofyllt läge! Plan och överskådlig tomtyta för att kunna uppskatta bebyggelsens omfattning. Välkomna!

  • Plus
Södra Timmervik 465, Södra Timmervik - Frändefors, Vänersborgs kommun

Södra Timmervik 465

Gård/Skog
Södra Timmervik - Frändefors, Vänersborgs kommun
ERA Hus & Hem
5 250 000 kr
128 m²
5 rum
3,7 ha tomt

Välkommen till denna idyll. Äntligen ges inte bara möjligheten att förvärva en liten hästgård utan också ett fantastiskt och högt läge intill Vänern! Fastigheten består av 5 skiften var på de 2 största med inhägnade hagar återfinns intill bostadshuset och stallet med 3 st boxar. Så med god uppsyn från altanen kan man ha god översikt på betande djur och njuta av den härliga sjöutsikten. Alla årstider bjuder på nya vyer och naturupplevelser. Bostaden är nyligen totalrenoverat med öppenplanlösning och med smakfullt och påkostade ytskikt. Idag inrymmer bostaden bland annat 3 sovrum, två vardagsrum ett stort lyxigt badrum, wc och praktisk groventré. Rymliga uteplatser är tillbyggda under åren och på fastigheten finns även ett litet garage och förråd/hönshus. En paddock byggdes 2016 samt en mindre vinterhage. Markerna erbjuder även en vacker dal där bäcken slingrar sig farm mellan vitsipporna på våren. Verkligen en plats för rekreation och återhämtning. Med en kort promenad på några minuter nås även vackra klippor vid Vänern och en fin badplats! Belägenheten i Södra Timmervik är bra och med bil tar det bara ca 10 minuter in till Vänersborg. I Frändefors finns bland annat bra barnomsorg och mataffär. Missa inte chansen! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Tomt Lundala, Lindveden, Trollhättans kommun

Tomt Lundala

Tomt
Lindveden, Trollhättans kommun
ERA Hus & Hem
425 000 kr
1 700 m² tomt

Går du i en dröm om att en gång i framtiden hitta en plats att bygga ditt egna hus, lantligt, men inte för långt ifrån Trollhättan centrum. Nu finns chansen att förvärva tomt med positivt förhandsbesked ca 8 km söder om centrum, beläget med vackra omgivningar intill Lindveden. Skylten mot Hökemossen leder oss fram till ett högt och rofyllt läge! Generös tomtareal om ca 1 700 kvm. Välkomna!

Visar alla 6