Mäklare Joakim Tevell

Joakim Tevell

Om mig

Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkergatan 18, Centrala Kungälv, Kungälvs kommun
  • Sön 7 apr kl 11:15
Åkergatan 18, Centrala Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 18, Centrala Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 18

Lägenhet
Centrala Kungälv, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 095 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/4
5 562 kr/mån
30 362 kr/m²

I populära BRF Skogsbrynet, högst upp på våning fyra utan insyn, ligger denna trea med balkong. Fräscht funkiskök med uppdaterade vitvaror och nymålade ytskikt i lägenheten. Bostaden består av två sovrum, rymligt kök med matplats, badrum med tvättmaskin, och vardagsrum med utgång till balkong. Här bor du granne med trevliga Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här har du nära till kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola. Det mycket uppskattade ICA Skafferiet ligger ett bara stenkast bort. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Olles gata 8, 44255 Ytterby, null, Kungälvs kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Olles gata 8, 44255 Ytterby, null, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata 8, 44255 Ytterby, null, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata 8, 44255 Ytterby

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 695 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/4
5 909 kr/mån
40 833 kr/m²

Välkommen till Olles gata 8. Här bor du i nybyggd lägenhet med stor balkong. Smart planerad, med stora sovrum, vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. I köket finns det gott om förvaring och bänkyta. Plats för stort matbord med fönster i två väderstreck. På den stora balkongen ryms både matbord och soffgrupp. Sovrummen är väl tilltagna. Badrummet har dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga!

  • Premium
  • Hiss
Rubinvägen 5, null, Kungälvs kommun
  • Tis 2 apr kl 15:45
Rubinvägen 5, null, Kungälvs kommun, bild 2
Rubinvägen 5, null, Kungälvs kommun, bild 3

Rubinvägen 5

Villa
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 695 000 kr
99 + 64 m²
4 rum
1 325 m² tomt

Här erbjuds en renoveringschans för ett fantastiskt hus i centrala Kode. Promenadavstånd till tåg, buss och skola. Mysigt hem i tre våningar. På entréplan samsas kök, vardagsrum, sovrum och badrum. På övervåningen finns där två stora sovrum och en toalett. I källaren finns där en tvättstuga, två stora rum och en bergvärmepump. Intill huset står ett stort garage med flera maskiner för snickeri. Stor tomt med fantastiska ytor för fotbollsmatcher. Välkommen på visning!

  • Premium
Återvändsgatan 7, Marstrand, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår

Återvändsgatan 7

Lägenhet
Marstrand, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
7 595 000 kr
94 m²
5 rum
vån 2/2
8 887 kr/mån
80 798 kr/m²

Välkommen till Återvändsgatan 7 och denna fantastiska lägenhet på fastighetens övre plan. Här får ni möjligheten att disponera hela våningen i denna 1800-talsbyggnad. Med enastående läge på Marstrandsön, med kajen på lagom avstånd, ligger villan bland lugna gränder. Sätt på dig badtofflorna och badrocken så är du vid närmsta badstege på mindre än 3 minuter! Bostaden ligger en trappa upp i huset och har två väl tilltagna sovrum, samt två mindre rum där det idag står varsin våningsäng. Från det stora sovrummet har man en balkong med trivsam utsikt och bra solläge. Badrum med klinker och golvvärme, dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Luftigt kök med god förvaring och arbetsyta. Fönster i två väderstreck och utsikt mot gästhamnen. Med fönstret på glänt kan man höra suset och aktiviteten från hamnen. Vardagsrummet är rymligt och gott om ljusinsläpp, här står även en kakelugn som förstärker charmen i bostaden. Genomgående plankgolv och charmiga tidstypiska detaljer i bostaden. Fastigheten har genomgått många renoveringar där bland annat en bergvärmepanna har installerats. Fasaden är genomgången och i gott skick. Privat trädgård på baksidan som delas med övriga boende. Bostadsrätten säljs men möjlighet finns att köpa ytterligare en 1:a på markplan samt möjligheten att förvärva hela fastigheten inklusive ytterligare två 2:or. Den ena 2:an delar trapphus vilket skulle kunna skapa en större lägenheten i två plan och ha två lägenheter för uthyrning eller gäster. Välkommen på visning!

Ulvedalsgatan 139, Kungälv Ulvegärde, Kungälvs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:15

Ulvedalsgatan 139

Lägenhet
Kungälv Ulvegärde, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 850 000 kr
54,5 m²
2 rum
4 603 kr/mån
33 945 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus i det populära Ulvegärde! Denna bostad erbjuder en fantastisk uteplats med insynsskyddat läge med sol på uteplatsen under hela dagen. Bostaden är omsorgsfullt planerad med ett ljusa och fräscha materialval som skapar ett trivsamt hem. Bostaden disponeras med stort sovrum vid entrén, praktiskt klädkammare intill hallen, generöst tilltaget badrum med badkar, WC och tvättmaskin. Bostaden är perfekt för den som önskar en närhet till både grönområden och samtidigt närhet till Kungälvs centrum och dess omfattande utbud av butiker och restauranger. Detta radhus erbjuder en skön kombination av moderna bekvämligheter och en välkomnande utomhusmiljö för avkoppling och umgänge. En perfekt plats att kalla hemma! Välkommen på visning!

  • Plus
Heavägen, null, Kungälvs kommun

Heavägen

Tomt
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 800 000 kr
1 478 m² tomt

Nu har vi fått förmånen att förmedla en fin tomt i barnvänligt område. Nära till hav, skog och fantastiskt natur. Lycke golfklubb, Tofta Herrgård och flera badplatser finns i närområdet. Dessutom är denna tomt inte bunden till någon husleverantör, men önskar du kontakt och rådgivning gällande husbyggnation kan vi varmt rekommendera William Engsfelt på A-Hus 070-564 80 22 som kan hjälpa till att skräddarsy ert drömhus och planera byggnationen. Förhandsbesked finns för 1-planshus med garage. Att bo i nybyggt hus ger låga driftskostnader och likaså väldigt låga underhållskostnader kommande åren. Vid nybyggnation slipper du som fastighetsägare fastighetsskatten i hela 15 år vilket ger en besparing på över hundra tusen kronor! Välkommen att kontakta Joakim Tevell för mer information och visning.

Visar alla 6