ERA Storstad

ERA Storstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Orgelgatan 9, 4tr, null, Uppsala kommun
Orgelgatan 9, 4tr, null, Uppsala kommun, bild 2
Orgelgatan 9, 4tr, null, Uppsala kommun, bild 3

Orgelgatan 9, 4tr

Lägenhet
Uppsala kommun
ERA Storstad
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4
3 421 kr/mån
47 981 kr/m²

Varmt välkommen till ett smakfullt komplett boende! Öppen planlösning med högt i tak och stora glasdörrar som vetter ut mot balkongen – en underbar detalj som suddar ut linjerna mellan ute och inne. Genomgående ljust pigmenterade ekgolv och väggar & tak målade i ljusa kulörer. Stilfullt kaklat badrum med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin och golvvärme. Modernt kök i elegant urban stil med sammetsmatta köksluckor, integrerade vitvaror och materialval utvalda av en arkitekt med fingertoppskänsla. Stort sovrum med rikligt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter bakom garderobsvägg samt separat utgång till balkong i härligt söderläge. Bostaden är en del utav BRF Block som andas estetik, bekvämlighet och avkoppling. Som boende i föreningen får du tillgång till tre takterrasser, utekök och ett bokningsbart spa med bastu, bubbelpool och en milsvid utsikt över Uppsala. Här har du hittat ett otroligt harmoniskt boende där arkitekten lagt hela sin själ i materialval och detaljer. Denna lägenhet kan hyras ut fritt i andra hand samt köpas av juridisk person. Nybyggd fastighet med 81 parkeringsplatser i varmgarage.

 • Premium
 • Hiss
Lovreten 13, null, Vallentuna kommun

Lovreten 13

Villa
Vallentuna kommun
ERA Storstad
5 975 000 kr
117 + 68 m²
4 rum
1 775 m² tomt

Söker du ett stilfullt nyproducerat hus där du blir den första som flyttar in? Då har du hittat rätt. Med påkostade materialval, elegant och stilren design får du hem att göra ditt eget. Huset har genomgående enstavigt parkettgolv med vattenburen golvvärme och bekvämligheter som tvättstuga med egen groventré. Den generösa totalytan på 185 kvm, varav 117 är boarea, skapar ytor där hela familjen kan samlas. Platsbyggt och fullt utrustat kök från Marbodal i tidsenlig stil. Vardagsrummet är stort med generöst ljusinsläpp, utgång direkt till altanen och med möjlighet till öppen spis. Huset har 3 ordentliga sovrum med möjlighet för ytterligare ett på nedervåningen alternativt tillval för ytterligare rum på övervåningen. Modernt, helkaklat badrum med dusch som är förberett för att installera badkar. På framsidan breder gräsmattan ut sig och på baksidan finns en generös altan i sydost läge med fri utsikt mot skogen. Huset kommer med fullt utrustat larm från Verisure. Här bor du med ett fantastiskt lugnt läge mitt i naturen och endast 5 minuter från närbelägna Karby torg med matbutik, restauranger, skolor, idrottsplats och padelbanor. Med möjlighet till flera tillval kan du verkligen sätta din egen prägel på huset. Välkommen att anmäla intresse för mer information och visning.

Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 2
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 3

Brageslingan 47, Hus 3-108

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad
4 950 000 kr
104 m²
6 rum
5 531 kr/mån
47 596 kr/m²

Fint och välplanerat radhus i områdets södra del. Radhuset har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 25 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ormbackavägen 61, Hus 1-103, null, Järfälla kommun

Ormbackavägen 61, Hus 1-103

Radhus
Järfälla kommun
ERA Storstad
7 495 000 kr
174 m²
8 rum
7 191 kr/mån
43 075 kr/m²

Moderna parhus med en noga utstuderad struktur för att skapa en elegant rytm. Dessa bostäder präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier och råa materialval som möter det naturliga i trä och mjuka varma kulörer. Stor trädgård med uteplats i härligt solläge samt invändig totalyta om 191 kvm fördelat på två plan plus inredd vind. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande leverantör, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum varav det ena med separat tvättdel utrustat med tvätt- och torktumlare. 7 möjliga sovrum med fint ljusinsläpp samt gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via två utav sovrummen. Inredd vind med öppet upp till nock och fönster i fyra väderstreck. Här kan du via tillval få till ytterligare sovrum och badrum om så skulle önskas.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Brageslingan 39, Hus 3-103, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 39, Hus 3-103

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad
4 800 000 kr
104 m²
6 rum
5 531 kr/mån
46 154 kr/m²

Fina och välplanerade ”back to back” radhus i områdets södra del, där bostäderna ligger placerade med ryggen mot varandra. Radhusen har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 40 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

 • Nyproduktion
Brageslingan 76, Hus 2-102, null, Järfälla kommun

Brageslingan 76, Hus 2-102

Radhus
Järfälla kommun
ERA Storstad
5 475 000 kr
114 m²
5 rum
5 996 kr/mån
48 026 kr/m²

Trendiga och mycket stilfulla radhus i gammaldags bymiljö, där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Egen trädgård med uteplats på både fram- och baksida samt invändig totalyta om ca 136 kvm. Öppen social planlösning med generös takhöjd om 3,7 m i kök och vardagsrum. Svårslaget ljusinsläpp till vardera våningsplan via stora fönsterpartier. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum med bland annat dusch, badkar, tvätt- och torktumlare. 3 sovrum med gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via sovrummet på övre plan. Den inredda vinden har öppet upp till nock med en högsta punkt om 4,5 m och stora fönster i två väderstreck. Via vindsvåningen har du även utgång till takterrassen om ca 10 kvm i härligt söderläge. Fasaderna målas i varma ljusa toner och balkongräcken utförs i smide för att ge ett intryck av tyngdlöshet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Ormbackavägen 65, Ormbacka, Järfälla kommun

Ormbackavägen 65

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad
fr. 4 800 000 kr
104-174 m²
5-8 rum
5 531 kr/mån

I Ormbackas natursköna omgivningar uppförs nu ett nytt område med en rik variation av större parhus och mindre radhus. Här utvecklas ett modernt och hållbart bostadsområde där fokus ligger på rekreation och harmoni. Projektet består av 34 bostäder med en totalyta mellan 115-191 kvm per enhet, fördelat på 4-8 rum. Pris från 4 750 000 kr. Planerat tillträde från Q4 2023. Varje enhet har egen trädgård, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, väl tilltagna fönsterpartier, 2 badrum, balkong samt inredd vind. De större radhusen har även ett uppbrutet våningsplan med extra generös takhöjd samt takterrass i härligt söderläge. Samtliga byggnader utförs helt i trä och de stående fasaderna målas i ljusa varma kulörer där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Fönsterindelningen är noga studerad för att skapa en elegant rytm. Här erbjuds en perfekt mix av gemenskap och den personliga integriteten. Idag karaktäriseras området av åkrar och ett öppet landskap med lång historia. Den värdefulla kulturmiljön bevaras inom ramen för den nya detaljplanen. Överallt där det är möjligt skapas optimala förutsättningar för biodiversitet med inslag av nektarväxter. Centralt i området uppförs en gemensam yta för lek och rekreation som blir en social plats att mötas på för alla de boende. Här bor du i moderna hus i gammaldags bymiljö endast ett stenkast från förskola och kommunikationer. I visionerna för Ormbacka planeras även ett bytorg med café, restaurang och butiker. Närmsta pendeltågstation ligger drygt 2 km bort och tar dig till Stockholm C på 18 min. Är du bilburen tar du dig enkelt och smidigt ut på E18. Vänligen anmäl intresse på projektet för att få löpande information om hur projektet utvecklas. http://3dhouse.se/prj/ormbacka/

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7