Mäklare Emilia Franzon

Emilia Franzon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollsmultronvägen 18, Smultronlyckan, Varbergs kommun
Trollsmultronvägen 18, Smultronlyckan, Varbergs kommun, bild 2
Trollsmultronvägen 18, Smultronlyckan, Varbergs kommun, bild 3

Trollsmultronvägen 18

Radhus
Smultronlyckan, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 390 000 kr
143 m²
5 rum
313 m² tomt

På entréplan ligger kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till uteplatsen och trädgården i skönt sydvästligt läge. Köket är byggt i vinkel med en köksö. Det skapar rejäla ytor för både vardagsliv och festliga tillfällen. Huset har en stor hall med plats för familjens alla ytterkläder. Härifrån når du också hemmets ena badrum och tvättstuga med egen ingång från carporten. På övre plan hittar du den mer privata delen med tre rymliga sovrum och en stor klädkammare som även kan göras till ett mindre hemmakontor för dig som väljer att jobba hemma. Här finns dessutom ett allrum som kan användas som TV-hörna eller lekutrymme för barnen samt ytterligare ett badrum. Till huset hör en carport med sedumtak och förråd. Det ingår också solceller som hjälper till att sänka husets energiförbrukning. Byggentreprenör: Derome. Det finns fortfarande chans att göra tillval: https://derome.homerun.net/showrooms/show/292 Här bor ni i ett expansivt område nära natur och hav. Barnen har nära till den omtyckta skolan och det tar inte mer än 10 minuter med bil att ta sig in till centrala Varberg. I området finns både lekplatser och pulkabacke samt en trevlig och omtyckt gårdsbutik, en inredningsbutik och en pizzeria. Du cyklar snabbt in till Varbergs centrum och bussar går ofta.

  • Premium
Trilsbergsvägen 8, Trilsbergsäng, Varbergs kommun
Trilsbergsvägen 8, Trilsbergsäng, Varbergs kommun, bild 2
Trilsbergsvägen 8, Trilsbergsäng, Varbergs kommun, bild 3

Trilsbergsvägen 8

Radhus
Trilsbergsäng, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 750 000 kr
106 m²
4 rum
313 m² tomt

Vill du ha ett hus som är som gjort för trevliga middagar, lugna hemmakvällar och det helt vanliga vardagsstöket? Det här kedjehuset i ett plan om fyra rum och kök har en öppen planlösning som gör det lätt att umgås även om en fixar kvällsfika i köket och den andra läser en bok i soffan. För dig som är frusen eller bara vill ha det extra myset kan du välja till en braskamin. Hur skönt är det inte att lägga upp fötterna på soffbordet och njuta av lågornas spel och eldens värme? Genom skjutpartiet i vardagsrummet blickar du ut över den privata innergården med ett stort och härligt trädäck. Med tre sovrum och dubbla toaletter finns det gott om plats för dig själv och övernattande gäster eller för den mindre familjen. Kanske inreder du det mindre sovrummet till ett hemmakontor? Eller har du alltid drömt om ett hobbyrum? Huset kläs med stående slät träpanel i rött och får röda detaljer. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. Till varje hus hör ett utvändigt förråd med sedumtak och parkering som ramas in av en pergola. Har du elbil kan du välja elbilsladdare som tillval. Ett par steg från din parkering så är du inne i huset igen, dörren till klädvården är strategiskt placerad för både regniga dagar och de gånger du har mycket att bära. Byggentreprenör: Derome. Det finns fortfarande chans att göra tillval: https://derome.homerun.net/showrooms/show/295 Här bor ni i ett expansivt område nära natur och hav. Barnen har nära till den omtyckta skolan och det tar inte mer än 10 minuter med bil att ta sig in till centrala Varberg. I området finns både lekplatser och pulkabacke samt en trevlig och omtyckt gårdsbutik, en inredningsbutik och en pizzeria. Du cyklar snabbt in till Varbergs centrum och bussar går ofta.

  • Premium
Årnäsvägen 26A, Åskloster, Varbergs kommun

Årnäsvägen 26A

Villa
Åskloster, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 475 000 kr
204 m²
6 rum
2 055 m² tomt

Välkomna till Årnäsvägen 26A, en inbjudande byggnad i New England-stil med träfasad i vitt, svart tegeltak, smäckra spröjsade fönster, dekorativa smidesräcken och vacker belysning. Detta hem bjuder på en underbar sällskapsyta med vardagsrum och kök i öppen plan. En braskamin utgör rummets naturliga medelpunkt och det fina parkettgolvet samt de stora fönsterytorna skänker rummet karaktär. En glasad fransk dörr öppnar upp mot en magisk altan som bara väntar på sommarens långa ljumma utekvällar. Här finns gott om plats för utemöbler, grill och stora prunkande växter. Utsikten över den grönskande och parkliknande trädgården är rogivande och tankarna till Franska Rivieran. Det påkostade köket bjuder på skåpsinredning från Ballingslöv, vacker bänkskiva och moderna vitvaror. I villan finns även fyra sovrum i vilka ett stilsäkert öga har skapat en harmonisk och rofylld atmosfär. Tack vare villans läge i lugna och natursköna Åskloster finns här alla förutsättningar för att sova gott om natten. Hemmets två badrum är stilrena, smakfulla och genomtänkta med vackra materialval, härliga duschar och SPA-badkar. Detta vackra hem bjuder dessutom på två balkonger med utsikt, platsbyggd förvaring, tvättstuga med groventré och ett mjukt ljus från infälld belysning. En extra bonus är den fullt utrustade gästlägenheten ovanför dubbelgaraget. Perfekt för tonåringen eller för att hyra ut. På Åskloster får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola, kommunaltrafik, pendeltågstation, aktivitetscenter, mataffär mm. Det är även nära till fina havsbad i Espevik, Bua och Kärradal samt till Klosterfjordens Golf Club. I området finns flertalet restauranger såsom café Smedjan, Fridas restaurang och Jippies Veranda.

Östra Långgatan 48A, Centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning pågår

Östra Långgatan 48A

Villa
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 850 000 kr
120 + 15 m²
6 rum
143 m² tomt

Kanske vet du sedan länge vad du letat efter eller är du en sådan som tar chansen när den dyker upp? Hur som helst så bör du titta lite närmare på detta. Ett underbart inbjudande hus med anor från 1860-talet på vackra Östra Långgatan 48 mitt i centrala Varberg. Ni välkomnas av rosor och en massiv dörr med gedigen portklapp från Wira bruk. Den vackra träfasaden är målad i en behaglig grön färg och de dekorativa fönstren är miljöskapande. Huset har under 150 år ändrats för att passa tidens behov och ideal men överallt finner ni spår av hemmets historia. Fiskbensparkett, takrosetter, fönsterbräden i marmor och dova inbjudande färger är tongivande och bidrar till husets karaktär. I källaren syns dessutom de gamla stenbumlingarna som huset vilar på. De senaste tjugo åren har huset noggrant renoverats med eftertanke och stor respekt för originaldetaljer och huset bjuder även på bekvämligheter såsom golvvärme, induktionshäll och handdukstork. Utomhus finner ni en grön oas, en del av en grön lunga mitt i stan. Här finns växter som förser er med väldoft och skönhet från tidig vår till sen höst. Njut av vårblommor, rhododendron, marktäckare, rosor, stora gräs, murgröna och riddarsporre. Rabattens form skapar små rum i trädgården och här finns en stenlagd yta som passar perfekt för midsommarfirande, surströmmingspremiär eller kräftskiva. Ni har hela centrala Varbergs fulla utbud av trevliga butiker, spännande restauranger och bra service precis utanför dörren. Rosenfredsskolan och Påskbergsskolan ligger på bekvämt gångavstånd och det är även nära till Hästhaga, strandpromenaden och Påskberget med elljusspår och promenadvägar.

Magasinsgatan 5, Centrum, Varbergs kommun

Magasinsgatan 5

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 4
5 085 kr/mån
56 043 kr/m²

Sobert, högkvalitativt och elegant, precis norr om centrumkärnan. Byggnaden stod klar förra året och här blickar du ut över takåsar, hav och fästningsklippan. Lägenheten är en välplanerad bostad med sobert kök, inbjudande sovrum, en väl tilltagen hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett trevligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Genomgående finns fina ytskikt, ett härligt ljusinsläpp och det lugna läget gör att ni kan sova gott om natten. I det vackra badrummet finns skön golvvärme, handdukstork samt både tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns lediga garageplatser. Ett av stadens kanske bästa lägen, precis vid centrum och på ett behagligt avstånd från Varbergs härliga restaurangutbud, spännande butiker, livfulla parker och trevliga promenadstråk. En varm sommarkväll tar du handduken över axeln och promenerar ner till stranden vid Kallbadhuset eller tar med kvällsmaten ner till klipporna vid Ankaret.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Engelbrektsgatan 16A, Centrum, Varbergs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30

Engelbrektsgatan 16A

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 458 kr/mån
48 544 kr/m²

Stilren genomgångstvåa med stor stenlagd uteplats. Ett harmoniskt hem i nordisk stil med stora fönsterytor och sober färgpalett. I lägenheten finns en härlig sällskapsyta med kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett inbjudande sovrum med gott om förvaring samt ett stort badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Den stora uteplatsen ligger vänd in mot gården i soligt söderläge och blir ett härligt extrarum att umgås i. Här kan ni njuta av solens värmande strålar under vår, sommar och höst. Och under årets kallare månader kan man ställa ut drickan eller knäcken på avkylning här. Det finns möjlighet att ta över nuvarande ägares parkeringsplats. Med endast en kort promenad når du såväl torget och tåg- och busstation som havet och den vackra strandpromenaden. När Varberg nu byter skepnad kommer läget bli om möjligt ännu bättre med den nya centralstationen på armlängds avstånd.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6