Mäklare Filip Scepanovic

Filip Scepanovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamlestads Brygga 11, Vån 6, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Gamlestads Brygga 11, Vån 6

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 6/8
2 252 kr/mån
60 000 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna exklusiva lägenhet som erbjuder en kvalitativ nyproduktionsstandard där allting talar för trivsel! Ni välkomnas av en rymlig hall med utmärkta förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och möts sedan av en ljuvlig öppen yta mellan kök och vardagsrum. Det sociala rummet förlängs av en balkong som kan disponeras som ett extra rum tack vare inglasningen. Här blir det perfekta läget påtagligt med utsikt mot både Gamlestads Torg som närmsta granne och lugna Säveån som rinner intill huset. Interiören är väl genomtänkt med lyxiga tillval som blir pricken över i't på denna bostad då inget har lämnats åt slumpen. Vitlaserad parkett som möter ljusgrå väggar, Vedumkök med kompositbänkskiva och underlimmad ho samt ett badrum med takdusch, påkostad kommod och spegel med integrerad belysning. Här bor ni med alla bekvämligheter som exempelvis diskmaskin, flera garderober samt egen tvättutrustning i en trivsam förening med låg hyra där Telia Triple Play med bredband 100/100 och digital-TV ingår. Varmt välkomna att uppleva detta högklassiga hem på plats! Brf Gamlestads Brygga ligger bara några minuters spårvagnsfärd från centrala Göteborg. Varje hus i föreningen har en 20 kvadratmeter stor takterrass för medlemmar att nyttja där det bjuds på soligt söderläge, fantastisk vy och vindskyddande väggar. En perfekt plats för sociala tillställningar eller när ni vill sätta guldkant på dagarna. Precis utanför porten finner ni goda kommunikationer med både pendeltåg, buss och spårvagn. Här bor ni mitt i händelsernas centrum när Gamlestaden expanderas och förvandlas till en livlig och spännande stadsdel med nytt handelscenter Nya Kulan, resecentrum och caféliv.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lantmätaregatan 11B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Lantmätaregatan 11B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmätaregatan 11B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmätaregatan 11B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 746 kr/mån
39 516 kr/m²

Kliv in i denna ombonade tvårumslägenhet belägen på våning 3 av 3 på Lantmätaregatan 11B! Ett välplanerat hem med generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck som skapar ett härligt ljusspel mellan rummen. Köket är ljuvligt med ljusa ytskikt och matplats intill fönstret med vy över den intilliggande grönskan. Vardagsrummet ger plats för umgänge och sovrummet har ett insynsskyddat läge med samma rofyllda utsikt som från köket. Denna bostad erbjuder optimala förvaringsmöjligheter i två rymliga klädkammare samt ett väl tilltaget vindsförråd bekvämt beläget en trappa upp! Här bor ni i en familjär förening mitt i hjärtat av centrala Hisingen i ett gammalt landshövdingehus från 40-talet. Lantmätaregatan ligger nära både Vågmästareplatsen, Wieselgrensplatsen och köpcentrumsområdet Backaplan. Här finner ni ett stort utbud av restauranger, butiker, postutlämning och träningsanläggningar i området samt populära Kville saluhall runt hörnet. Runtom ligger flera natursköna grönområden, såsom Keillers park och vackra Ramberget där ni ser ut över hela staden. För längre promenader ligger Hisingsparken i närheten och är ni sugna på ett bad kan ni enkelt ta er till Lundbybadet. Nära till bra kommunikationer vid Vågmästareplatsen där flertalet spårvagnar och busslinjer tar er in till stan på cirka sex minuter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

  • Premium
Sunnanvindsgatan 2B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Sunnanvindsgatan 2B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Sunnanvindsgatan 2B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Sunnanvindsgatan 2B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 175 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 625 kr/mån
63 971 kr/m²

Högst upp i huset på Sunnanvindsgatan presenteras denna unika och smarta 1,5 rumslägenhet, komplett med ett loft som fungerar som ett praktiskt sovutrymme och två balkonger! Den imponerande takhöjden kombinerat med den smarta planlösningen ger en exklusiv och rymlig känsla som överträffar dess kvadratmeteryta. Ljuset strömmar in genom stora fönster och på balkongerna kan man njuta av både morgon- och kvällssol. Boendet erbjuder också bekvämligheter som ett fullt utrustat kök och egen tvättutrustning, vilket frigör mer tid till annat! Denna bostad är belägen i en välskött och trivsamt förening med gemensam gård där ni kan tillbringa härliga sommardagar. I föreningen finns dessutom en festlokal och övernattningslägenhet för långväga gäster samt ett hobbyrum där ni kan låta kreativiteten flöda. Läget är oslagbart med närhet till all tänkbar service, fin natur och utmärkta kommunikationer. På gångavstånd finner ni Wieselgrensplatsen, där ni enkelt tar er in till Göteborgs centrum på bara några minuter. Kville Saluhall och Backaplan erbjuder ett rikt utbud av delikatesser, butiker, restauranger och flertalet träningsanläggningar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
Rävbergsgatan 14, Rävekärr, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår

Rävbergsgatan 14

Villa
Rävekärr, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 380 000 kr
120 + 33 m²
6 rum
894 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med oändliga möjligheter, perfekt för den som älskar att sätta sin egen prägel! Med ett betydande renoveringsbehov får du chansen att skapa ditt drömhem på en stor och lummig tomt i trivsamma Rävekärr. Entréplan bjuder på härlig sällskapsyta för trevliga stunder med familj och vänner. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning med utgång till bostadens uteplats. Hemmets fyra rymliga sovrum erbjuder utrymme för hela familjen och möjligheten att skapa ett hemmakontor alternativt hobbyrum. Det finns även yta för mindre allrum eller dylikt på övre plan. Med ljusinsläpp från flera håll känns det ljust och luftigt genom hela bostaden. Inbyggda garderobslösningar ger extra förvaringsmöjligheter och bidrar till en organiserad vardag. Utomhus finns ett praktiskt förråd för att förvara trädgårdsredskap eller andra tillbehör och den generösa tomten ger dig chansen att skapa din alldeles egen drömträdgård. Låt fantasin flöda och upptäck potentialen i detta hus med stora möjligheter! Läget är perfekt med närhet till Mölndals Galleria och allt vad stadslivet har att erbjuda. Här bor du samtidigt i ett lugnt och trivsamt område med endast 3,5 kilometer från Mölndals Centrum med ett rikt utbud av affärer, butiker, service och restauranger. Dessutom finns mataffär, pizzeria, tennis/fotbollsplan samt förskola i närheten av hemmet. Kommunikationerna är goda och pendeltåget tar dig från Mölndal Station och in till centrala Göteborg på endast 10 minuter. Motionsslingor och träningsmöjligheter så som padel, badminton, simhall, skridskohall, aktivitetshall och bowling finns på bekvämt avstånd. Knappt 10 minuter bort med bil ligger Kållereds Köpstad med bland annat IKEA och mycket annat i shoppingväg. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

Lodjursstråket 1, Vån 30/31 DUPLEX, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1, Vån 30/31 DUPLEX

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 650 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 30/73
5 944 kr/mån
82 703 kr/m²

Bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad Karlatornet. Uppe på våning 30 bjuds du på en unik etagetrea med hänförande utsikt över Göteborgs hamninlopp! Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard. Stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och goda förvaringsmöjligheter. Två stora badrum, varav det ena med ett lyxigt runt badkar. Här kommer du leva i Karlastadens nya och spännande stadsdel med restauranggator, kreativa kontor, tvåtusen nya bostäder, hotell, spännande butiker, kulturscener, smidig service och mycket annat. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Läs mer på: www.karlatornet.se

  • Nyproduktion
  • Hiss
Bratteråsbacken 35, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsbacken 35

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
65 m²
2 rum
5 114 kr/mån
43 000 kr/m²

Här presenteras ett mycket stilfullt hem med otroliga fönsterpartier som skapar en magisk atmosfär att trivas i! Med ett skyddat läge på entréplan ligger denna moderna lägenhet som har en härlig planlösning med stor social yta vilken förlängs av en ljuvlig uteplats som omringas av grönskande buskage. Tack vare placeringen på husets hörn, stora högresta fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd ges ett makalöst ljusinsläpp som flödar mellan rummen. Sovrummet har ett stort hörnfönster och nås via skjutdörrar från både kök och vardagsrum. I både sovrum och kök är det hela 3,75 meter upp till tak vilket inger en påtaglig känsla av rymd. I det fullutrustade köket finns gott om plats för stort matsalsbord, bra arbetsyta samt förvaring i både under- och överskåp. Det finns även goda förvaringsmöjligheter i sovrummets garderob och hallens klädkammare. Här bor ni med alla tänkbara bekvämligheter varav även egen tvättutrustning i badrummet. Varmt välkomna på visning av denna pärla! Föreningen har på 5:e våningen en fin gemensam gräsyta med utemöbler. Det finns även cykel och barnvagnsförråd till medlemmars förfogande. Endast en kort promenad bort från bostaden nås det vackra kajpromenadsstråket med mysiga caféer och välrenommerade restauranger. I närheten finns både gym, lekplatser, spaanläggning, matbutiker och all tänkbar service. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och båt, hållplats finns i nära anslutning till bostaden. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Filip Scepanovic för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6