Mäklare Julius Sonerud

Julius Sonerud

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsgatan 74, Röda Bergen / Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Torsgatan 74

Lägenhet
Röda Bergen / Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/5
3 331 kr/mån
99 792 kr/m²

Välkommen till en ljus och kvadratsmart 1rok med ett välplanerat kök och badrum. Bostaden präglas av tidstypiska detaljer som högt i tak, fiskbensparkett och spröjsade fönster. Planlösningen är välplanerad med kök, badrum och ett allrum med vackert ljusinsläpp. Materialvalen är tidlösa och mycket av charmen har bevarats genom årens lopp. Detta är verkligen ett hem att trivas i. Röda bergen ligger nära flera parker såsom Solvändan och Vasaparken. Närbelägna och nybyggda Torsplan erbjuder en välsorterad Hemköpsbutik, Systembolaget och gym. Det är också nära till S:t Eriksplan och Rörstrandsgatan med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Även närhet till Sankt Eriksplan och Birkastan. En promenad bort når du Brunnsvikens och Hagaparkens mysiga och lummiga rekreationsområden. Brunnsviken bjuder på badmöjligheter om sommaren och på vintern plogas snön undan för skridskoåkarna. Kommunikationerna är goda med tunnelbana från både S:t Eriksplan och Odenplan, busshållplatser för ett flertal olika busslinjer, bl.a. 3, 4, 42, 47, 69, 70, 73 och 77, samt Flygbussarna till Arlanda. Med kort promenad finner du även Odenplan med pendeltåg.

  • Plus
  • Hiss
Skogsgatan 21, Bergvik, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår
Skogsgatan 21, Bergvik, Södertälje kommun, bild 2
Skogsgatan 21, Bergvik, Södertälje kommun, bild 3

Skogsgatan 21

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
42 m²
2 rum
vån 5/6
2 591 kr/mån
45 119 kr/m²

Välkommen till Skogsgatan 21 och en utmärkt hörnlägenhet med alla rätt. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata med närhet till allt som kan önskas. Den storslagna inglasade balkongen med kanalutsikt är en av de bästa sakerna med bostaden. Utöver detta får du ett fullutrustat kök, stort badrum med egna tvättmöjligheter och ett mysigt läge i en lummig omgivning. Detta är ett socialt hem där det finns gott om plats för att umgås med familj och vänner såväl inomhus som på den stora inglasade balkongen som ligger i ett perfekt solläge. Inglasningen förlänger vår- och höstsäsongerna och gör det smidigt att njuta av att vara utomhus! När du kommer in i hallen möts du direkt av synen av den stora balkongen och känslan av att bo högt upp i huset. Hallen erbjuder förvaring med plats för garderob och skohylla. Vardagsrummet har en social utformning med plats för soffa och tillhörande möblemang. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör bostaden mycket social. Köket är välutrustat med diskmaskin och ljusgrå luckor med guldiga handtag som ger en lyxig känsla. Badrummet är helkaklat med egen tvättutrustning och golvvärme. Så med andra ord har bostaden allt för att göra vardagen lite enklare. Som pricken över i:et har vi den inglasade balkongen som blir som en förlängning av vardagsrummet och med utsikten över Mälaren så blir det inte mycket bättre. Här bor du insynsskyddat i stabil förening med möjlighet att hyra garage precis invid Mälarens inlopp i ett lugnt och trivsamt område som passar alla. Kvarteret är mysigt med promenadstråk längs kanalen precis nedanför. Stadskärnan och allt dess utbud nås inom 10 minuters promenad och inom gångavstånd finns bussar, pendeltåg, restauranter, grönområden, vårdcentral, gym, Moraberg handelsområde och sportanläggningar. Här är det lätt att trivas och bara att flytta in för att börja leva och bo - Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Buddes gränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Buddes gränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Buddes gränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Buddes gränd 7

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
142,5 m²
5 rum
vån 4/4
10 439 kr/mån
56 105 kr/m²

Välkomna till en av Järla Sjö mest unika etagelägenheter som definieras av den 15kvm stora terassen och väldisponerade planlösningen. På entréplan möts du först av hallen med förvaring och bra avhängningsmöjligheter. Längre in finner du ett trevligt kök intill vardagsrum och matplats. Halvöppen planlösning mot vardagsrum och matplats med gott om plats för soffgrupp och matbord. Det genomgående ljusinsläppet gör att lägenheten blir mycket ljus. Vardagsrummet pryds också med två franska balkonger och två stora sidofönster. Två bra sovrum med fint ljusinsläpp utan insyn. Det helkaklade badrummet med en tvättstuga i anslutning gör också vardagen enklare. På övre plan möts du direkt av den slående takhöjden på ca 3m och den öppna sällskapsytan med takfönster i det stora allrummet, ett stort badrum och två mysiga sovrum. Två stora klädkammare finns också som är perfekta förvaringslösningar. Från allrummet har du också utgången till lägenhetens terass på ca 15kvm som är soldränkt hela dagen. Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030. För mer information kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalagatan 102, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun

Dalagatan 102

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/9
2 210 kr/mån
108 621 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information och visning! Varmt välkommen till Dalagatan 102! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och allrum med utgång till balkong. Balkongen ligger i västerläge med sol från lunch till kväll. Här i rummet finns även en naturlig plats för sängen. Stilfullt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en välkomnande hall med plats för avhängning. Genomgående snygga materialval. Inredningen går i en trendig linje med dova, sobra färger och klassiska hållbara material samt gedigen bänkskiva i köket. Köket är välutrustat med inbyggd diskmaskin. Tre trappor upp nås föreningens härliga och stora takterrass. Här kan ni spendera många trevliga stunder i ljuset med en fantastisk utsikt! Här möts den nya urbana stadsdelen i Stockholms innerstad med Hagaparkens grönska. Så kan man sammanfatta bostadens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans tre Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne byggs ett stort garage under Norra Stations parken för smidig parkering. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kammakargatan 18, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun

Kammakargatan 18

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/4
2 089 kr/mån
108 864 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Julius Sonerud för mer information och visning! Välkommen till denna underbara 1:a belägen mitt i citypulsen på ett eftertraktat läge! Här har du närhet till allt och kan verkligen leva och njuta av stadens puls. Lägenheten är optimalt planerad och yteffektiv, vilket ger en ljus och trivsam känsla. Ett stort fönster och en fransk balkong bidrar till ett vackert ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär. Föreningen är välskött och erbjuder en gemensam takterrass där du kan njuta av en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Det är en perfekt plats att koppla av och umgås med grannar och vänner. Fastigheten är välvårdad och på en otroligt fin adress. Här bor du bekvämt på en lugn tvärgata med gångavstånd till både Vasastans och Citys enorma utbud av restauranger, caféer och kommunikationer. Vill du ta en paus från stadens tempo och njuta av naturen, så kan du på några minuters promenad nå lummiga Johannesparken, Humlegården och Tegnérlunden. Varmt välkomna till denna fina 1:a där du kan få det bästa av båda världar - stadens händelserika liv och naturupplevelser. Vi ser fram emot att visa dig detta vackra hem !

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5