Mäklare Malin Karlsson

Malin Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsbovägen 17G, Örby, Marks kommun

Bergsbovägen 17G

Lägenhet
Örby, Marks kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
3 951 kr/mån
25 643 kr/m²

I centrala Örby med närhet till naturens lugn finner du denna välskötta och smakfulla bostad där du kan flytta rakt in. Här bor du i ett trivsamt och modernt hem, nyproducerad 2016 med ett genomgående stilrent uttryck med sina ljusa färgval, ekparkett och vackra detaljer. Välkommen in i en av Bergsbovägens ljuvliga lägenheter, här kliver du in i en ljus hall med klinkergolv och intill finns ett stort härligt sovrum med platsbyggd förvaring samt ett rymligt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås även en walk-in-closet som med fördel kan användas som både klädkammare, hemmakontor eller som extrarum för långväga besök. Vidare in i bostaden möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, från balkongen har du utsikt över bostadens baksida där en bergskulle full av lummig växtlighet sträcker ut sig. Köket pryds av en stilren köksinredning från Marbodal med höga skåp som når upp till taket. Här finns moderna vitvaror av hög kvalité, skåp- och bänkbelysning och gott om plats för matsalsbord. Genom stora fönster i två väderstreck tillåts dagsljuset vandra genom rummen och med bostadens höga läge har du ingen direkt insyn utan en vidsträckt utsikt över träd och hustak. I ett friliggande uppvärmt förråd alldeles i närheten av bostaden har du stora förvaringsmöjligheter. Här finns plats för både cyklar, barnvagn och utrymmeskrävande sportutrustning och till lägenheten hör en numrerad parkeringsplats. Bergsbovägen 17G ligger mitt i Örby omfamnad av vacker kuperad natur. I närområdet blandas villor, hästgårdar och sommarstugor med skog, betesmark och stränder. I dagsläget finns det både förskola och skola F-6 i Örby och i grannorterna Kinna och Skene finns skola F-9 och gymnasium. Med kort avstånd från bostaden finns servicebutik, pizzeria, restaurang, ridskola, brukshundsklubb, vackra vandrings- och cykelleder, golfbana, badplatser och camping. Ett stenkast från bostaden längs med Kinnavägen finns busshållplats och med fina cykelbanor nås grannorterna Kinna och Skene på endast en kvarts cykeltur. Med ett perfekt pendlingsläge är du på R.41 inom 4 minuter som tar dig vidare mot Kinna, Skene, Borås, Varberg och Göteborg. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Minervavägen 15, Trönningenäs, Varbergs kommun

Minervavägen 15

Villa
Trönningenäs, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 850 000 kr
169 m²
5 rum
1 208 m² tomt

Välkomna till denna nybyggda idyll som med sin vackra långsmala siluett andas perfektion. Villan som är uppförd i Etikhus regi 2018 genomsyras av exklusiva materialval, iögonfallande detaljer och ljuvliga ljusspel genom stora fönsterpartier. Huset ligger i familjevänliga Fyrstrandsbyn med direkt närhet till vackra omgivningar, grönskande natur, hav och småbåtshamn. Här kliver ni in och möts av en planlösning med tydligt fokus på dom sociala ytorna, skapade för att föra familj och vänner samman under såväl tillställningar som middagar till vardags. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har en hänförande takhöjd om hela 6 meter och med hjälp av en spiraltrappa tar ni er upp till ett rymligt inrett loft med glasräcke där ni kan njuta av utsikten över vardagsrummet. Kök och vardagsrum vandrar vidare ut till en stor altan som förlänger bostaden under årets varmare månader där ni har gott om plats för både grill, utekök, odlingslådor, matbord, loungegrupper och solsängar. Vidare in i bostaden finner ni den del som rymmer villans mer privata sfär, här finns tre sovrum varav ett master bedroom med walk-in closet, eget badrum och dörr i helglas perfekt för dig som älskar att släppa in den friska morgonluften. Härifrån tar ni er ut till en mysig liten uteplats på framsidan där ni kan njuta av solen till långt in på kvällen. Villan bjuder dessutom på ett till badrum med dubbla takduschar, klädkammare, tvättstuga, gott om förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar och ytterligare ett rum med både loft och utgång till altan, perfekt som sovrum, kontor, gym eller gästrum. Utomhus finns en lättskött trädgård som är vackert inramad av uppvuxen växtlighet och med plana gräsytor utgör tomten en perfekt plats för både lek och bus men också för lunga stunder i hängmattan, vackra planteringar, ört- och grönsaksodlingar. Här finns också utöver den generöst tilltagna altanen med belysning och planteringar även grusade uteplatser, stor uppfart med plats för flera bilar och nybyggt garage med elbilsladdare. Fyrstrandsbyn ligger vackert mellan Fyrstrandsfjorden och Getteröns naturreservat och med gångavstånd till både badstrand, klippor och småbåtshamn. I närmiljön blandas öppen ängsmark, betande får, strandängar och skogspartier. Området är barnvänligt och byggt för trivsel och gemenskap och ett stenkast från bostaden finns lekplats och stora öppna gräsytor perfekt för härliga sommaraktiviteter som spontana kubbturneringar med grannarna. I dagsläget finns det både förskola och skola i närliggande Bläshammar men här i Fyrstrandsbyn planeras en ny förskola stå färdig hösten 2024. Med fina cykelbanor når ni Varbergs centrum på endast en kvarts cykeltur och med ett perfekt pendlingsläge är ni på motorvägspåfarten till E6:an inom cirka 5-6 minuter. Vill ni veta mer om Minervavägen 15 eller boka visning? Hör av er till ansvarig mäklare Malin Karlsson på telefon 0739 44 70 32 eller via mejl [email protected]. Välkomna!

Furuhöjdsvägen 2, Skene, Marks kommun

Furuhöjdsvägen 2

Tomt
Skene, Marks kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
625 000 kr
1 297 m² tomt

Varmt välkomna till Furuhöjdsvägen 2, en vackert belägen tomt med generös storlek perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till flertalet bekvämligheter men samtidigt omgärdas av grönskande natur, fantastiska promenadvägar, öppna ängar, lummiga skogar och sötvattensbad. Här har du chansen att förverkliga din dröm om ett nybyggt hus där naturen blir en av dina närmaste grannar samtidigt som du har Skene och grannorten Kinnas breda utbud av service. Här finns mataffärer, café, köpcenter, skolor, gym, engagerade idrottsföreningar, golfbana, restauranger med mera alldeles i närheten. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan här ges möjligheten att skapa just ditt drömhem och vid tomtgräns finns både el och fiber framdraget samt förberett för inkoppling till en gemensam avloppsanläggning. I Haby bor du i en rogivande och naturskön miljö. Den knastrande grusvägen tar dig fram till tomten, det är du och dina grannar som nyttjar vägen där du en kort sträcka senare når slutet av vägen. Här bor du på en plats utan brus och genomfartstrafik där du istället blir omfamnad av susande träd, fågelkvitter och grannarnas gemenskap. Ett stenkast från tomten ligger Habygårdens förskola och för de lite äldre barnen finns grundskolor i närliggande Örby, Skene och Kinna och i Skene ligger Marks gymnasieskola. Med ett perfekt pendlingsläge är du på r:41 och väg 156 inom 2 minuter som tar dig vidare mot Göteborg, Varberg, Kinna och Borås. Cirka 1,5 km från tomten finns järnvägsstation och cirka 700 m finns närmaste busshållplats som tar dig till Skene och Kinna resecentrum för vidare resa mot Göteborg, Varberg och Borås. Så sätt dig på cykeln eller ta en promenad ner till stationen, en stund senare sitter du på en av Varbergs eller Göteborgs fina uteserveringar och njuter av stadslivet en stund. Eller varför inte packa picknickkorgen, hoppa i badrocken och cykla ner till en av Öresjöns härliga, långgrunda badvikar och avnjut kvällsmaten i solnedgångens sällskap. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 3