Mäklare Carl-Henrik Bergroth

Carl-Henrik Bergroth

Om mig

Att sälja sin bostad är ofta den största affären man gör i livet. Mitt mål som fastighetsmäklare är att denna process även skall vara den bästa affären man gör. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare skall vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. Det som driver mig är att se möjligheterna i varje unik situation och att alltid ha som mål att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barks väg 16, Bergshamra, Solna kommun

Barks väg 16

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 895 000 kr

99 m²

4 rum

5 581 kr/mån

59 545 kr/m²

Högt upp i huset! - 99 kvm gavelläge på Barks väg - Stor inglasad balkong - Fantastisk utsikt - Stabil förening Fantastiskt familjeboende på omtyckta Barks väg i Bergshamra. Här bor ni med stor inglasad balkong, generösa rum och en social planlösning mellan matsal och vardagsrum. Två badrum underlättar morgonrusning innan skola och arbete. Förvaringsmöjligheterna är goda och utöver bostadens förråd/ klädkammare så finns det även ett källarförråd. Stabil och populär förening med bekvämligheter så som två övernattningsrum, tvättstugor, samlingslokal samt cykel- och barnvagnsrum. Lägenheten är belägen i södra delen av Bergshamra, en mysig oas strax utanför citys sprudlande puls. Närhet till badbrygga för härliga sommardagar samt Bergshamra IP där ni kan spela fotboll på sommaren och åka skridskor på vintern. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan till city. På torget finns bra närservice så som butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbanan och bussar ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet inom några få minuter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Åkerbyvägen 90, Täby Centrum, Täby kommun
Åkerbyvägen 90, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Åkerbyvägen 90, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Åkerbyvägen 90

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 250 000 kr

54 m²

2 rum

3 107 kr/mån

41 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa belägen högt upp i huset med härlig utsikt! Fönsterpartier med fint ljusinsläpp och ett insynsskyddat läge. Bra arbetsytor i kök med plats för många vid matbordet. Fint helkaklat badrum. Populär välskött förening med god ekonomi. Här bor du bekvämt i välordnad förening med boule-och tennisbana, fin innergård med fontän och gräsytor bara ett stenkast från Täby centrum med sitt stora utbud av butiker och service utanför dörren gör att du inte behöver åka till stan. Välkomna!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2