Mäklare Danis Ayoubi

Danis Ayoubi

Om mig

En bostadsaffär är för många den största affären vi gör i livet. Därför är det av extra stor vikt att jag i rollen som mäklare är uppmärksam på alla detaljer under försäljningsprocessen. Med mitt driv och struktur i arbetet har jag det som krävs för att nå dina förväntningar gällande både service, slutpris samt kvalitet på mäklartjänst. Med erfarenhet från försäljningar av alla typer av bostäder känner jag mig säker i förhandlingar och andra situationer som kan dyka upp under en försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Körsbärsvägen 6, Östermalm, Stockholms kommun

Körsbärsvägen 6

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 795 000 kr

24 m²

1 rum

1 847 kr/mån

116 458 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna fantastiskt trevliga och välplanerade lägenhet i ett lugnt läge med lummig utsikt. Tack vare stora fönsterpartier skapas ett harmoniskt ljusinsläpp till hemmets alla vrår. Detta hem har den perfekta planlösningen för social samvaro och med en härlig balkong med utsikt över grönskande träd. Vidare erbjuder denna charmiga lägenhet på ett nyrenoverat kök, generöst allrum, gott om förvaring och ett fräscht badrum med tvättmaskin. Här bor ni i ett unikt ostört läge men med närhet till Citys höga puls och närliggande universitet och högskolor. Perfekt hem för studenten eller den som söker lugn men ändå vill vara nära till allt vad Stockholm City har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Smedsbacksgatan 26, Gärdet / Östermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Smedsbacksgatan 26

Lägenhet
Gärdet / Östermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 350 000 kr

45 m²

2 rum

3 218 kr/mån

74 444 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna yteffektiva och trevliga 2:a med nyrenoverad balkong på en populär adress på mysiga Gärdet. Här bor du på en lugn återvändsgata men med nära till allt. Från porten är det bara ett par minuter till stadspulsen via T-bana Gärdet (ca 1 min från porten) buss 1 (ca 5 min) eller med cykel. Några hus bort ligger populära ICA Gärdet (vid T-banan), sushi, pizzeria, fik och restauranger. Det är bara en kort promenad till Gärdesängarna med perfekta motionsslingor, Kampementsbadet och småvägar ut till Djurgården. Även gångavstånd till Tessinparken med mysig uteservering sommartid och Karlaplan med köpcentrum Fältöversten. Nära till utegym, Kungliga Tennishallen, Ryttarstadion, SATS och Friskis. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2