Mäklare Danis Ayoubi

Danis Ayoubi

Om mig

En bostadsaffär är för många den största affären vi gör i livet. Därför är det av extra stor vikt att jag i rollen som mäklare är uppmärksam på alla detaljer under försäljningsprocessen. Med mitt driv och struktur i arbetet har jag det som krävs för att nå dina förväntningar gällande både service, slutpris samt kvalitet på mäklartjänst. Med erfarenhet från försäljningar av alla typer av bostäder känner jag mig säker i förhandlingar och andra situationer som kan dyka upp under en försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Duvbergsvägen 15B, Duvberget, Huddinge kommun

Duvbergsvägen 15B

Villa
Duvberget, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 450 000 kr
163 + 18 m²
5 rum
990,1 m² tomt

Detta fantastiska Myresjöhus bjuder in dig till en oas av naturlig skönhet och lugn. Omringad av en lummig naturträdgård med gröna gräsytor, fruktträd och vackra planteringar, erbjuder detta hem den perfekta harmonin mellan komfort och natur. På det övre planet möts du av rymliga sällskapsytor med imponerande takhöjd, perfekt för både avkoppling och underhållning. En inbjudande sällskapsdel leder ut till en generös balkong och en insynsskyddad altan där solen strålar hela dagen. Det stora, renoverade köket (år 2022), komplett med nya vitvaror samt diskbänk och kommod i keramik, är en inspirerande plats för matlagning och samvaro med en magnifik utsikt som komplement. På entréplanet finner du ett mysigt sällskapsrum och bekväma sovrum, komplett med ett stilfullt badrum och en generös bastu för avkoppling under kyliga dagar. Ytterligare förvaringsutrymmen och en flexibel planlösning möjliggör en anpassning efter dina behov och önskemål. Förrådet används idag som ett extra sovrum/gästrum. Njut av sommardagar med bad och lek vid Vårby Mälarbad, bara några minuter bort, eller ta en uppfriskande skridskotur på Mälaren under vintern, följt av en avkopplande bastu hemma. Parkera din bil bekvämt i det fristående garaget, med tillräckligt med plats för ytterligare bilar utanför. Ett barnvänligt och tryggt område med trivsam närhet till både service och natur. Vid Vårby Gårds Centrum finns närservice såsom en välsorterad ICA butik och Post/paketservice. För shopping har du unik närhet till IKEA, Zetas Trädgård, SKHLM, Kungens Kurva och Heron City dit du kan gå! Området erbjuder även riktigt bra barnomsorg på tryggt bilfritt promenadavstånd. Här finns ett stort urval av dagis och närhet till flertalet skolor, såväl privata som kommunala med olika inriktningar. Vårby Sim- och sporthall och fotbollsplaner finns för de sportintresserade och en aktiv områdesförening med anor från trettiotalet välkomnar. Kommunikationerna är närbelägna; på cirka fem minuter är du vid t-banestation Vårby Gård samt tre olika busshållplatser. För pendeltåg tar du buss 173 till Älvsjö Station. Buss 707 går till Tumba och buss 740 till Stockholm Syd. Under sommarhalvåret kan du även glädjas åt ångbåtsbryggan på Korpberget där båten som går mellan Stockholm-Birka stannar dagligen. Kuriosa: Vårby är en av Stockholms äldsta platser för bosättningar och en utgrävd stenåldersby. Sevärt är även brons- och järnålders-gravarna på Korpberget som även erbjuder en magnifik utsikt och Vårby Brunn från 1700-talet. Välkommen till ett liv av harmoni och komfort i detta fantastiska hus, där varje dag är en upplevelse att minnas!

Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 20

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
134 m²
4 rum
vån 2/2
7 900 kr/mån
41 007 kr/m²

**Kontakta mäklaren för visning** Välkommen till Sigtuna kommuns pärla – en omsorgsfullt designad och exklusiv bostad som tar andan ur dig. Med imponerande 134 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök samt 2 badrum, är denna lägenhet inte bara ett hem utan en livsstilshöjande upplevelse. Öppna dörren till en hall som omfamnar dig med elegans och atmosfär. De generösa Ballingslöv-garderoberna välkomnar dig att ställa av dig utan att kompromissa med stil. Framför dig sträcker sig vardagsrummet ut, en imponerande pjäs i lägenhetens spelplan. Varje detalj, varje konstruktion är vald med precision för att skapa en atmosfär av oöverträffad lyx. Köket är själva hjärtat av denna bostad, där generösa arbetsytor, elegant design och en praktfull köksö väcker den inre mästerkocken till liv. Den öppna ytan inbjuder till social samvaro med nära och kära, med möjlighet att skapa ett vardagsrum som rymmer livets alla skiftningar. Och när solen skiner, lockar den syd-västvända balkongen till grillkvällar och avkoppling. Utsikten från det stora sovrummet via det eleganta sadelvalvet, som leder till lägenhetens andra balkong i nord-ost, är en naturskön bonus som gör varje morgon magisk. Parkettgolvet och trösklarna i massiv ek genomsyrar hela hemmet med en känsla av oslagbar kvalitet och gedigenhet. Ett stort sovrum med tillhörande badrum komplett med designsäkra material och praktiska vitvaror erbjuder en privat oas. Det andra sovrummet, med sina moderna oxöga-fönster, är perfekt för barnet i familjen, med ett intilliggande kontorsrum som lätt kan förvandlas till ett gästrum. Det andra, fräscha badrummet intill hallen är ett smakfullt utformat utrymme som bjuder in till dagens start med elegans och stil. Denna bostad är mer än bara en plats att bo på, den är en lyxig inbjudan till en förhöjd livsstil i Sigtuna kommun. Välkommen hem till en oöverträffad kombination av elegans, design och funktionalitet - en investering i både nuet och framtiden. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2