Mäklare Ann-Charlotte Olsson

Ann-Charlotte Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryavägen 347, Gantofta, Helsingborgs kommun

Ryavägen 347

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
251 + 41 m²
8 rum
1 282 m² tomt

Här ges ni en unik möjlighet att förvärva två fristående villor på en fastighet. De båda husen har separata trädgårdar och uppfarter vilket gör att det lämpar ypperligt för kombinationen eget boende och uthyrning eller varför inte generationsboende? Den större villan har vasstak, lagt 2005. Här är det vackra rustika detaljer som brädgolv och djupa fönsterbrädor som hägrar. Köksluckorna är i massivt trä och badrummet renoverades 2014. Här har vi ett större sovrum på nedreplan samt tre på övre tillsammans med ett väl tilltaget allrum med kupa som ger ytterligare rymd och ljusinsläpp. Förberett för toalett i ett av de mindre uytymmena. Via bostadens andra hall som vetter ut mot trädgård och stenlagd uteplats når ni tvättstugan, här är väldigt gott om plats för såväl förvaring som klädvård! Garaget är isolerat och här ryms såväl bil som verkstadsaktiviteter! I den mindre villan med tegeltak är det lika charmiga detaljer med bland annat trägolv och synliga takbjälkar. Toalett finns på nedreplan och badrum med dusch uppe. Plats finns för badkar. Kök och vardagsrum ligger i fil med öppen planlösning. Båda sovrummen på ovanplan. Denna bostad är idag uthyrd och kommer därför inte att visas inledningsvis. Kan köpas tomställt. Här bor ni lantligt och lugnt med milsvid utsikt och enbart 15 min bilväg till Helsingborg. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning.

Blåklintsgatan 2, Teckomatorp, Svalövs kommun

Blåklintsgatan 2

Lägenhet
Teckomatorp, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
87 m²
4 rum
4 465 kr/mån
16 667 kr/m²

Varmt välkomna till Blåklintsgatan 2. Ett välskött parhus i lugn återvändsgata. Huset bjuder på trevlig och ombonad planlösning i ett och ett halvt plan med två sovrum på övre tillsammans med badrum som renoverats 2015 och ett trevligt allrum (här kan man med enkla medel skapa ytterligare ett sovrum). På nedre plan finner ni badrum med tvättmöjligheter, kök med plats för matbord för 4-6 personer samt rymligt vardagsrum med utgång till uterummet. Perfekta middagsplatsen en regnig sommarkväll! Köket är välvårdat och fräscht med gott om förvaringsplats. Garaget är fördelat på bilplats med verkstadsdel samt ett separat förråd med ingång från trädgården. Trädgården är pedantskött och häckarna klippta med millimeter precision. Även på husets framsida finns en vacker plantering med möjlighet till sittplatser. Här bor ni på gångavstånd till tågstationen, mataffär, skola och idrottsplats, kort sagt en välvårdad bostad som passar såväl barnfamiljen som singelhushållet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Uteplats
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 2
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 3

Kornsparvsgatan 6

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
147 m²
6 rum
806 m² tomt

Ta chansen att bli den första att flytta in i denna kvalitetsvilla! Här presenteras en nyproducerad och påkostad familjevilla från Götenehus. Det här är huset för köparen som vill ha fokus på detaljer och genomtänkta tillval. Bostaden bjuder på 147 kvm fördelade över en välkomnade hall som öppnar upp sig mot en fantastisk, social vardagsrumsyta med tak upp i nock och ett extraordinärt ljusinsläpp. Den väl tilltagna takhöjden skapar en känsla av rymd och då innertaket är klätt med akustiktak från Troldtekt, skapas även en oerhört behaglig atmosfär, inte minst även för estetiken! Ytan erbjuder generösa kvadratmeter med gott om plats för såväl matplats för det stora sällskapet som soffgrupp och övrig möblering. Här är även förberett för eldstad för optimal komfort och högsta möjliga mysfaktor. Genomgående vitmålade väggar och Kährsparkett i alla rum. Vedumköket är toppmodernt och fullutrustat med vitvaror från AEG. Utav de fyra sovrummen har det stora sovrummet som vetter mot trädgården, eget badrum med badkar samt en walk-in-closet. I trädgården är det gott om plats för att skapa er en egen oas, varför inte en uteplats i söderläge? Fastigheten är befriad från fastighetsskatt de kommande femton åren. Den här villan erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill ha ett helt nytt hus med exklusiv känsla utan att själv behöva vara inblandad i en byggprocess. Här i ett av Billesholms nyaste villaområden finns närhet till förskolor och skola. All tänkbar service inom en kort bilfärd då Helsingborg enbart är några minuter bort. Goda pendlingsmöjligheter med tåg och närhet till E4/E6 an. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Premium
Lyckebovägen 330, null, Trelleborgs kommun
Lyckebovägen 330, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Lyckebovägen 330, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Lyckebovägen 330

Tomt
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
974 m² tomt

Drömmer ni om att bygga nytt? Vill ni bo på landet med ändå ha nära till havet, restauranger, service och kommunikation? Då är detta tomten ni söker! Med enbart tio minuters färd till såväl Höllviken som Trelleborg, 5 km till Skåre hamn är detta ett riktigt trevligt läge att bygga ert drömhus med förslagsvis Götenehus! Här saluförs två tomter intill varandra, den andra är något större, 1151 kvm och finns att hitta på mäklarens hemsida. Positivt förhandsbesked för att bygga hus av typen Skånelänga har nyligen gått ut för båda tomterna. Tomterna säljs med förbehåll om byggnation genom Täta Hus AB. www.tatahus.nu Varmt välkomna att besöka tomterna på egen hand och kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Premium
Hörstad Bäckväg 8, Råga Hörstad, Landskrona kommun

Hörstad Bäckväg 8

Tomt
Råga Hörstad, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
1 265 m² tomt

Här saluförs en trevlig tomt i Råga Hörstad som erbjuder er möjligheten att förverkliga husdrömmarna! Fastigheten är belägen längst ner i gatan med beteshagar intill och en vacker inramning av uppvuxen trädallé, marken består främst av sand och är en plan yta beväxt med gräs. Husen i gatan är nyligen uppförda och detta är den sista obebyggda tomten, med bästa läget! Kommunalt V/A och fiber finns i gatan, anslutningsavgifter tillkommer. Då tomten ligger utanför detaljplanerat område ges köparen mer kreativt spelrum. Det går bra att besöka tomten på egen hand. Väldigt bra pendlingsmöjligheter då ni når E6:an på fem minuter. 20 min till centrala Helsingborg. 30 min till Malmö och Lund. Förskola och skola finns i Asmundtorp F-9. Här finns även en bra Ica butik med generösa öppettider. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information gällande tomten. 070-723 42 66

Häljenäsvägen 7D, null, Landskrona kommun

Häljenäsvägen 7D

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 813 kr/mån
25 962 kr/m²

På attraktivt läge med närhet till stationen samt kort väg in till Landskrona hittar vi denna fräscha 2:a på markplan. Här välkomnas ni till ett inflyttningsklart boende med god standard och modern öppen planlösning med generösa sociala ytor. Därtill finns här ett bra sovrum med altandörr till uteplats och garderober längs med väggen. Badrummet är inrett med svarta klinkers och stora vita kakelplattor, här har vi gott om utrymme och en pelare för tvättmaskin och torktumlare. Golven har vattenburen golvvärme för maximal komfort. Stenlagd uteplats i söderläge vid entrén samt en i norrläge. Intill entrén har ni även ett eget förråd. Parkeringsplats är inkluderat i avgiften, liksom värme och vatten. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och golfbana inom promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt. Sammanfattningsvis en trevlig bostad som bäst upplevs på plats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning. 070-7234266.

  • Uteplats
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Västkustvägen 100

Gård/Skog
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
28 500 000 kr
294 m²
7 rum
8,8 ha tomt

Här ges ni en unik möjlighet att förvärva en ridsportanläggning med enorm potential för fortsatt utveckling! Fastigheten välkomnar er via en ståtlig infart med smidesgrindar som leder er fram till en gruslagd innergård vilken kantas av bostadshuset och en av de flera ekonomibyggnaderna. Allt tillsammans vackert inramat av grönskande häckar och träd. Infartsvägen leder er även vidare genom hela anläggningen till ytterligare en infart vid fastighetens norra hörn, denna underlättar vid trafik med större hästtransporter till anläggningen samt möjliggör att hålla verksamheter separerade från bostaden. Anläggningen består av bland annat fyra stall separerade ifrån varandra, veterinärklink, ridhus, lager, verkstad och ett boningshus på närmre 300 kvm! Fastigheterna omfattar totalt närmre 9 ha mark med flertalet sommarhagar, rasthagar och paddock. Den parkliknade trädgården omringas av häckar, fruktträd och en svalkande pool. Alltsammans väl samlat med genomtänkta lösningar där samtliga delar erbjuder en god byggnadsstandard. Strategiskt läge med närhet till det mesta! Fastigheten är belägen i utkanten av Helsingborgs kommun endast femton minuter från Helsingborgs centrum och all den service som ni kan tänkas behöva. Närheten till både E6 och E4 gör att ni enkelt tar er vidare ut i Europa eller till övriga delar av Sverige. Stockholm såväl som Hamburg nås med bil på ca sex timmar eller via den lokala flygplatsen i närliggande Ängelholm på en dryg timme. Göteborg är endast två timmar bort med bil och Köpenhamn med Kastrups internationella flygplats nås på ungefär en timme. Utöver detta så finns det gott om utflyktsmål i nordvästra Skåne vad gäller både kultur, natur och matupplevelser. Samtidigt är fastigheten belägen i en region med flertalet populära golfbanor inom 30 minuter. Allt som allt en ridsportsanläggning som håller hög standard, är väldigt väl genomtänkt även ur säkerhetsperspektiv och har möjlighet att kunna hålla flertalet verksamheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av privatvisning.

  • Premium
Krokvadsvägen 1, Munkebäck, Landskrona kommun

Krokvadsvägen 1

Tomt
Munkebäck, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
1 000 m² tomt

Här ges ni möjligheten att bygga ert drömboende på två härliga tomter i natursköna Munkebäck! Positivt förhandsbesked för att bygga 150 kvm beviljat oktober 2023. Köparen står själv för bygglov, anslutningsavgifter samt övriga kostnader förknippade med framtida byggnation. I bifogade dokumenten kan ni läsa med om planbeskrivningarna för området samt se tänkt placering av byggnaderna på tomten. Area ca 1000 kvm per tomt. Det finns möjlighet att köpa båda tomterna alternativt var och en för sig. Priset är angivet för en tomt. Slutmätning sker i samband med styckning. Fastigheten ligger i den bortre delen av området, strax utanför detaljplan, omringat av skog och åkrar som bidrar till känslan av lugn samtidigt som all service finns nära. Skola och förskola i Asmundtorp (skolbuss finns) tillsammans med den välsorterade Ica butiken. Tågstationen i Häljarp är enbart fem minuter bort. Missa inte möjligheten att kunna bo och se solen stiga mellan träden till frukostkaffet. Hela Munkebäck vilar på en mäktig sandrygg, som ger en naturlig och förstklassig vattenrening. Härifrån får gamla området sitt dricksvatten, utan föroreningar och utan tillsatser av klor och annat. Gå gärna in via länken nedan och läs mer om Munkebäcks samfällighet. För mer information vänligen kontakta mäklaren. Länk till Munkebäcks samfällighetsförening http://www.xn--munkebck-5za.info/Valkommen.html

Riksvägen 21, Tågarp, Svalövs kommun

Riksvägen 21

Villa
Tågarp, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
140 + 15 m²
7 rum
922 m² tomt

I dessa tider är det lika bra att inledningsvis lyfta fram energiklassen, D! Med en energiförbrukning på 57 kWh/m2 uppmätt A-temp yta. Nuvarande ägare har gjort omfattande renoveringar de senaste fem åren där bland annat torpargrunden har grävts ur i större delen av huset, ny platta ha gjutits med 300 mm underliggande isolering och vattenburna slingor värmer nu gott. Även taket är nylagt. Detta är de största bidragande faktorerna till att energiförbrukningen minskat. Huset värms av frånluftsvärmepump (Luft/Vatten) med golvvärme i nederplan. I samband med renoveringarna lades även ett vackert mörkt parkettgolvet som binder samman bland annat de tre rummen i fil. Köket renoverades för att få den härliga lantliga känslan som omsluter hela fastigheten. Nederplan består av inglasat och isolerat uterum, kök, matsal, vardagsrum samt två rum lämpade som sovrum. På övreplan finns två sovrum samt ett allrum. Det finns möjlighet att inreda ytterligare ett stort rum i den oinredda delen där det även förberetts för takkupa. Utvändigt finns plats för den odlingsintresserade och trädgården växer i etapper vilket också skapar rum. Just nu går hönsen fritt och sprätter, deras hus ligger annars i anslutning till det äldre gårdshuset som idag främst används till förvaring. Det har nu blivit dags att lämna över och låta nästa ta vid och fortsätta förvalta och omhänderta detta charmiga hus med oerhört mycket känsla! Klicka er gärna vidare till mäklarens hemsida för att ta del av rumsbeskrivningar, energideklaration samt bokning av visning, eller kontakta mäklaren om ni har frågor. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 9