Mäklare Elin Bengtsson

Elin Bengtsson

Om mig

Det viktigaste för mig i en bostadsaffär är att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen. Som mäklare är jag lyhörd, driven och målmedveten och har alltid som mål att leverera det lilla extra för att överträffa dina förväntningar. Jag har arbetat som mäklare sedan 2016 och är uppväxt i Ystad vilket har gett mig både erfarenhet och god lokalkännedom. Det tillsammans med Erik Olssons försäljningsupplägg så kan jag leverera en mäklartjänst som ger dig bäst betalt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ugglevägen 17, Skurup, Skurups kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Ugglevägen 17, Skurup, Skurups kommun, bild 2
Ugglevägen 17, Skurup, Skurups kommun, bild 3

Ugglevägen 17

Villa
Skurup, Skurups kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
165 + 90 m²
8 rum
609 m² tomt

Nu ges ypperligt tillfälle att förvärva en av gatans gedigna hörntomter! Längst ner på återvändsgata finns denna väl omhändertagna 1,5-plansvilla med inredd källare. Här finns fantastiska ytor som passar perfekt för den stora familjen, med bland annat 5 stora sovrum och flera parkeringsplatser. Vardagsrum och kök samspelar i en trevlig och öppen planlösning och tillsammans med den stora köksön med spishäll är detta ett ultimat kök för den som älskar matlagning och umgänge! De två installerade kaminerna ger hög mysfaktor och värmer huset det lilla extra under de kalla månaderna. Dessutom har huset en inredd källare med stora ytor för umgänge och förvaring. Denna 70-talsvilla har moderniserats genom åren, och det härliga trädäcket om hela 146 kvm bjuder in till långa, härliga sommardagar med vänner och familj. Här har du nära och bra till det mesta, med gångavstånd till coop, skola och tågstation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Styrbordsgången 4IB, Edvinshem, Ystads kommun

Styrbordsgången 4IB

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 745 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 2/2
4 215 kr/mån
21 280 kr/m²

I barnvänliga och trivsamma Edvinshem finns nu denna 3,5-rumslägenhet till salu. Bostaden har idag två ordentliga sovrum samt två mindre rum med fönster som lämpar sig perfekt för både kontor, förråd eller mindre barnrum. Bostaden har genomgående ekparkett och köket går samman med vardagsrummet i en öppen planlösning. Den stora balkongen ligger i soligt söderläge som nås från vardagsrummet. Föreningens gemensamma innergård lämpar sig perfekt för barn och är fri från biltrafik. Trevliga lekplatser och stora gräsmattor, och på sommaren finns både utemöbler och grill som bjuder in till många härliga sommartillställningar. Precis intill finns Edvinshem/Edvinshus som har förskoleklass upp till årskurs 6. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 2