Mäklare Majlinda Halimi

Majlinda Halimi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kronetorpsgatan 62 A, Segevång, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 17:30

Kronetorpsgatan 62 A

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

795 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 821 kr/mån

13 590 kr/m²

I lugnt och trivsamt område välkomnas vi in till denna välplanerade bostad med genomgående planlösning. Lägenheten bjuder på fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och rum som samtliga är generösa till storleken. I vardagsrummet ges plats för såväl mysig soffhörna som mindre matmöblemang och härifrån når vi den härliga västerbalkongen var vi kan njuta av skön kvällssol. Här ges fina möjligheter att skapa sig ett personligt präglat hem och med enkla medel ska ypperliga förvaringslösningar. Här bor vi med grönskande innegårdar utanför portarna och med närhet till allt som vardagen kan tänkas kräva. Pendlaren bor perfekt med smidig access till motorvägen och för den som söker stadspuls så är vi bara en kort cykeltur ifrån. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Nobelvägen 103 B, Sorgenfri, Malmö kommun
Nobelvägen 103 B, Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Nobelvägen 103 B, Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Nobelvägen 103 B

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 450 000 kr

54 m²

2 rum

3 733 kr/mån

26 852 kr/m²

Tre trappor upp med hiss välkomnas vi upp till en otroligt mysig hörnlägenhet med yteffektiva rum och härlig charm från byggåret. Här avnjuts bedårande golv i original där stavparkett och fiskbensparkett går hand i hand med sobra färgval. Badrummet är stilrent renoverat med egna tvättmöjligheter, köket går i eftertraktat original och bra förvaring finns i platsbyggda garderober. Föreningen har en stor härlig innergård med lummig grönska, bersåer och pergola samt grillmöjligheter och det finns även en gemensam takterrass att tillgå. Här bor vi med bekvämt gångavstånd till nöjes- och kulturliv kring Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut samt utmärkta bussförbindelser som tar oss dit vi vill. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Torekovsgatan 19 B, Sorgenfri, Malmö kommun

Torekovsgatan 19 B

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 295 000 kr

44 m²

2 rum

3 448 kr/mån

29 432 kr/m²

På tredje våningen i ett av Sorgenfris charmiga funkishus välkomnar denna tvårummare med genomgående ljusinsläpp och en otroligt bra planlösning. Detaljer som trärena dörrar, gedigna originalgolv och en frilagd tegelvägg ger den här bostaden en rustik och hemtrevlig atmosfär. Vardagsrummet badar i ljus från ett stort fönsterparti vilket tillsammans med den tilltagna takhöjden skapar härlig rymd, och sovrummet ligger rofyllt beläget in mot gården. Gatan är lugn utan genomfartstrafik och det är bekvämt gångavstånd till Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut samt utmärkta bussförbindelser och bra cykelvägar som snabbt tar dig dit du vill. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Österportstorg 5 B, Centrum, Ystads kommun

Österportstorg 5 B

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 095 000 kr

65 m²

2.5 rum

3 045 kr/mån

32 231 kr/m²

Precis intill Österportstorg välkomnas vi upp i denna välplanerade bostad om bjuder oss på klassiska sekelskiftesdetaljer med detaljer så som stuckatur, välbevarade golv och vackra innerdörrar. Stora vackra fönster bidrar med ett fint ljusinsläpp som tillsammans med den tilltagna takhöjden skapar en otrolig rymd allt genom bostaden. Bostaden erbjuder ett luftigt vardagsrum där vi har en fri vy ut mot torget och en rymlig hall som kan användas som ett extra rum så som arbetsrum eller matrum. Vidare bjuds vi på ett ljust stilrent kök med kvalitetsvitvaror, ett modernt nyrenoverat badrum och ett rofyllt sovrum in mot föreningens innergård. Här bor vi med närheten till restauranger, caféer, gågatan fullt med butiker och endast med en kort promenad når vi tågstationen med diverse tåg- samt busslinjer. Varmt välkommen på visning och upptäcka mer av denna vackra bostad!

Abbekåsgatan 12 B, Sorgenfri, Malmö kommun

Abbekåsgatan 12 B

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 250 000 kr

44 m²

2 rum

3 448 kr/mån

28 409 kr/m²

Vi tar oss högst upp i huset, närmare bestämt våning 4 av 4. Här väntar en charmig tvårummare med fönster i två väderstreck som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp som ligger fint över trägolven. Den yteffektiva planlösningen gör det enkelt att möblera och i köket, med tidstypisk träinredning, ges plats för mindre matbord. Tack vare det höga läget är insynen minimal och här infinner sig en skön känsla av lugn och ro. Lägg därtill helkaklat badrum i tidlös stil och inbyggda förvaringsmöjligheter. Här bor du lugnt och tyst på en gata utan genomfartstrafik och med fönstren mot grönskande gårdsmiljö. På bekvämt gångavstånd finns Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut med nöjes- och kulturliv samt utmärkta bussförbindelser och bra cykelvägar som snabbt tar dig vart du vill. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 5