Mäklare Manuel Rodrigues

Manuel Rodrigues

Om mig

En av ditt livs största affärer, en bostadsaffär, är en känslig process. Ingen bostadsaffär är den andra lik och för mig är det en självklarhet att behandla varje affär unikt, där jag skräddarsyr allting efter dina behov och önskemål. Jag är tillgänglig, kunnig och engagerad i varje enskilt uppdrag och vill att du ska känna dig trygg att lägga din bostadsaffär i mina händer – oavsett om du ska sälja eller köpa. Efter avslutad bostadsaffär är mitt mål att du ska vilja rekommendera mig till dina n

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dikesvägen 39, Tågarp, Burlövs kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Dikesvägen 39, Tågarp, Burlövs kommun, bild 2
Dikesvägen 39, Tågarp, Burlövs kommun, bild 3

Dikesvägen 39

Radhus
Tågarp, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
101 + 20 m²
4 rum
vån 1/2
6 339 kr/mån
24 703 kr/m²

Varmt välkomna till Tågarp och ett bostadsrättsradhus på barnvänligt och stadsnära läge. Perfekt för pendlaren som arbetar i Malmö, Lund eller närområdet och som vill bo i stabil förening. Här presenteras en fin möjlighet att bo i radhus med lekplatser, shopping och Lomma beach på kort avstånd. Skola och förskola på promenadavstånd. Huset är ett charmigt litet radhus med tre rejäla sovrum, två badrum kök med matplats och ett härligt uterum i söderläge. Huset ligger perfekt med fri utsikt från ovanvåningen och från köksfönstret har ni bra koll på barnen när dom leker på lekplatsen. Huset är i fint skick med kök från 2021 och badrum från 2023 på nedervåningen. badrummet på ovanvåningen är något äldre. Passa på och varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Bäckhusvägen 38, Hököpinge, Vellinge kommun
Bäckhusvägen 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 2
Bäckhusvägen 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 3

Bäckhusvägen 38

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
vån 2/3
6 315 kr/mån
29 944 kr/m²

Mitt i klassisk sydskånsk miljö presenteras här en fin möjlighet att bo i härliga Hököpinge. Här finns en fin fyrarummare i etage med ovanvåning inredd till master suite med lyxigt stor walk-in-closet. Lägenheten som ligger på andra våningen är smart planerad med gott om förvaringsmöjligheter utan att tumma på resten av ytorna. Stort arbetskök med plats för ca 8 pers. Rymliga rum med gott om plats för dubbelsäng i vart rum. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten är genomgående och på ovanvåningen finns takfönster. Detta ger ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Från vardagsrummet finns en stor balkong med gott om plats för utemöbler och kanske en egen grill. Här bor man bekvämt och modernt med naturen som närmsta granne och på lagom cykelavstånd till Vellinge. Välkomna

  • Premium
  • Balkong
Tvärgatan 9 / Båtsmansgatan 12, Lomma, Lomma kommun

Tvärgatan 9 / Båtsmansgatan 12

Villa
Lomma, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
100 + 40 m²
4 rum
709 m² tomt

Här på omåttligt härliga Strandhusen i Lomma presenterar vi en unik möjlighet. Ett charmigt hus med stor och lummig trädgård. Huset är sannolikt byggt i slutet av 1800-talet och sedan tillbyggt på 1970-talet. Enligt taxeringsinformationen är huset 46 kvm men efter en grov uppskattning är huset snarare någonstans mellan ca 80 - 100 kvm. En unik chans att få renovera och skapa ett boende utefter era egna behov och smak. På kort promenadavstånd från stranden, förskolor och affärer bor ni här på ett ostört läge. Trädgården är väl tilltagen med diverse fruktträd och helt ljuvliga rosenbuskar. Som pricken över i får ni här två dessutom två adresser. Perfekt för den som behöver en arbetsadress. Varmt välkommen hem!

Hästgårdsvägen 10, Hofterup, Kävlinge kommun

Hästgårdsvägen 10

Gård/Skog
Hofterup, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
162 m²
5 rum
3 ha tomt

Exklusiv och tilltalande hästgård i Hofterup på kort ridavstånd (ca 700m) från Dagtorpsortens Ryttarförening och med idylliska ridstigar, skogar och böljande landskap, En unik möjlighet att bo på kort pendlingsavstånd till Malmö, Lund och Landskrona. Huvudbyggnad om 162 kvm, annex om ca 70 kvm och stall på 70 kvm för 4 hästar, samt 2 uteboxar. Här bor ni idylliskt med eget poolområde, ljuvligt vacker trädgård och en härlig uppfart som för tankarna till kultserien Dallas i lite mindre format. Välkommen hem!

Visar alla 4